pes2008براي x360

بايد از ابتدا شروع كني كار ساده اي هست.مثلا ميخواي منجستر رو بر داري ميري تو قسمت Edit هر بازيكني كه دلت ميخواد از تيمهاي ديكه انتقالشون بده به تيم منجستر و هر بازيكني كه از منجستر نميخواستي رو بفرستشون تو تيمهاي ديكه تا تعداد بازيكنات زياد نشن.و وقتي كه از Edit اومدي بيرون Option File رو سيو نكن . وميري تو ماستر ليك تيم منجستر رو كه بر داري همو بازيكنهايي كه برده بودي تو تيمت تو تركيب ميتوني ببيني. مثلا نيستل روي از رئال مادريد-رونالدو كه خودش هست-
زحمت کشیدی اینو که منم بلد بودم ;)

بايد از ابتدا شروع كني كار ساده اي هست.مثلا ميخواي منجستر رو بر داري ميري تو قسمت Edit هر بازيكني كه دلت ميخواد از تيمهاي ديكه انتقالشون بده به تيم منجستر و هر بازيكني كه از منجستر نميخواستي رو بفرستشون تو تيمهاي ديكه تا تعداد بازيكنات زياد نشن.و وقتي كه از Edit اومدي بيرون Option File رو سيو نكن . وميري تو ماستر ليك تيم منجستر رو كه بر داري همو بازيكنهايي كه برده بودي تو تيمت تو تركيب ميتوني ببيني. مثلا نيستل روي از رئال مادريد-رونالدو كه خودش هست-

اقا اون مستري كه با تيم معروف ميري 2 زارم نمي ارزه
بچه هاي اين سايت اون مستري رو بازي ميكنند
كه خودشون يك تيم جديد ميسازن
اونكاري كه شما ميگي رو همه بلدن

سلام
من این بازیرو چند روز گرفتم همه چیزش خوبه ولی یه اشکال بزرگ داره البته به نظر من اونم سرعت بازی که خیلی بالاست یه کمی غیر طبیعیه می خواستم ببینم از جایی نمیشه سرعت رو پایین اورد ؟
راستی این که میگفتن تو این بازی هر کس حرکت خاص خودشو داره من که ندیدم میشه یه راهنمایی بکنید ؟
راستی پیراهن کشیدنم تو این بازی وجود داره یا نه ؟ بعد patch اومده که گیم پلی بازیو تغییر بده ؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
_

بالاخره منم بازی رو گرفتم_به نظرم بازی با نسخه های قبلش خیلی فرق نکرده گرافیک که همونه فقط همونو Hd کرده.دویدن بازیکنان هم به خصوص زمانی که بدون توپ حرکت میکنند فرار های سریع منظورمه خیلی خیلی افتضاحه و غیر طبیعیه_دوستان صفحات قبل یه چیزی گفتن که مثل اسب میدوند واقعا حالا که فکر میکنم می بینم بد نگفته__ دویدن بیشتر به اسب شبیه تا انسان__.ولی اگر این ضعف های نسبتا کوچیک رو کنار بزاریم بازی عالی هستش و خصوصیات بسیار جالبی رو نسبت به نسخه های قبلش داره. ولی خیلی جا داره تا به اون چیزی که لایقشه برسه امیدوارم نسخه بعدیش بهتر بشه .
بازم تاکید میکنم این نظر شخصی بنده حقیر بود.;)

اقا يه چند تا سوال دارماگه زحمت نميشه جوابشو ميخواستم:cheesygri
1 بابا اين حركتهاي تكنيكيش چجوريه مثلا همين كه ميگن بازيكن خودش رو ميندازه زمين(تمارض)
2 واقعا سرعت فريم بازي اينقدر پايينه (مال من كه تو صحنه اهسته ها افتضاحه)
3 تمام استاديوم ها رو چجوري ازاد كنم
4 هم ديگه سلامتي اونيكه جواب ميده:biggrin1::love:;)

آخرین ویرایش:
من روی 360 نسخه ی PAL رو دارم و مشکلات افت فریم رو داره.حالا هم روی PS3 نسخه ی UC رو دارم که تازه عرضه شده مشکل افت فریم نداره.البته روی 360 همون اولا یه آپدیت اومد که مشکل رو کمتر کرد.
احتمالا UC بازی مشکلش کمتر هست.

بابا اين تمارضه جواب نميده هرچي خودم رو ميندازم داوره به خودم كارت ميده چجورياست؟
به این سادگی ها هم نیست که شما با انجام این کار سریع یه خطا یا پنالتی بگیری .......;) باید این کار رو خیلی حرفه ای و توی موقع های مناسب انجام بدی .........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or