pes2008براي x360

اقا نسخه Uc بازی معلوم نیست کی منتشر میشه ؟ یا باید قیدشو بزنیم؟

نسخه UC تقریبا زمانی منتشر میشه که نسخه PSP این بازی میاد.دقیقا یادم نیست چه روزیه ولی توی اواخر اسفند یا توی عید میشه.

همون بهتر كه نياد چون آش دهن سوزي نيست مطمئن باش اگه بگيري پشيمون ميشي
konami واقعا با اين نسخه آخرش گند زده من كه هميشه كشته مرده pes بودم ولي اين يكي حالمو گرفت .

دوست عزیز شما خوشت نیومده قرار نیست بقیه هم خوششون نیاد.

من که رازی بودم از این نسخه.

سلام دوستان من می خوام اخرین عنوان از pes رو واسه 360 بگیرم ولی اسم دقیقشو نمیدونم اخه میگن زبونش انگلیسی نیست من انگلیسی میخوام یکی لطف کنه اسم دقیق مدل انگلیسی این بازیو به من بگه راستی این winning eleven x چی؟ زبونش انگلیسیه ؟ راستی کنسولم j asia هست مرسی

اقا wining eleven xقديمه و زبونش ژاپنيه
ولي اين جديده wining eleven 2008هست!!!

اقا اين بازي براي اسفند ماه 1000%براي ucمياد اونروز داشتم ميگشتم دوسه تا يژسايت زده بود
منبعش رو حتما ميزارم و نگران نباشيد تو عيد بهتون خوش ميگزره البته اگه
روش كار شده باشه

ديگه به حضور مبارك شما بگم من تازه رفتم تو خط مستر ليگ و كلا هيچي درباره نقل و انتقالاتش
حاليم نيست-من از پلي استيشن يك به اين ور مستر ليگ بازي نكردم-
لطفا توضيح خفن بديد من حاليم شه

اقا دانيال گل شما هم ميخواي بازي رو برات ميارم بعد از اپديتي كه با
اساسينز كريد كردم و بازي رو تازگيا گزاشتم يك نمه بهتر شده
ببينم -اين هفته ميخوام از يكي بگيرم برات ميارم از هيچي بهتره
ادم بدون فوتبال ميميره

سلام دوستان من می خوام اخرین عنوان از pes رو واسه 360 بگیرم ولی اسم دقیقشو نمیدونم اخه میگن زبونش انگلیسی نیست من انگلیسی میخوام یکی لطف کنه اسم دقیق مدل انگلیسی این بازیو به من بگه راستی این winning eleven x چی؟ زبونش انگلیسیه ؟ راستی کنسولم j asia هست مرسی
شما winning eleven 2008 را بايد بگيري .

winning eleven x قديمي يه ( ماله ساله 2007 ) است و زبونش هم ژاپني است .

يه سري عکس مي ذارم تا ببينيد که تو مستر ليگ چي کار کردم : ( برايه خودم کارت پستال فرستادم :biggrin1: ) :

C.Ronaldo در بارسلونا :
http://i32.tinypic.com/1zp5i52.jpg
http://i28.tinypic.com/1z6rqja.jpg

و TEVEZ در بارسلونا :
http://i25.tinypic.com/8vsqv8.jpg

چک و رينا را هم به خدمت گرفتيم:biggrin1: :
http://i26.tinypic.com/29ymsyo.jpg

پارک جي سونگ ( از منچستر ) و رونالدينيو و اتو او و guarin ( از ايران ) و dagaka ( از ايران ) و ...
البته اين رو بگم چک اصلا ً خوب نيست و بعد از هر بازي حتي اگه توپ بهش نرسه ، نصفه انرژي اش رفته .

اقا دانيال گل شما هم ميخواي بازي رو برات ميارم بعد از اپديتي كه با
اساسينز كريد كردم و بازي رو تازگيا گزاشتم يك نمه بهتر شده
ببينم -اين هفته ميخوام از يكي بگيرم برات ميارم از هيچي بهتره
ادم بدون فوتبال ميميره
من قبلا eleven 2008 رو گرفته بودم ولي يه روزم بازي نكردم چون واقعا افتضاح بود
حالا شما مطمئني بعد از آپديت assassins تاثيري روي eleven 2008 ايجاد ميكنه؟ آخه يكم عجيبه يعني تو دويدن افتضاح بازيكنا هم تاثير داره؟ منظورم دويدن مثل اسب هست:cheesygri

من قبلا eleven 2008 رو گرفته بودم ولي يه روزم بازي نكردم چون واقعا افتضاح بود
حالا شما مطمئني بعد از آپديت assassins تاثيري روي eleven 2008 ايجاد ميكنه؟ آخه يكم عجيبه يعني تو دويدن افتضاح بازيكنا هم تاثير داره؟ منظورم دويدن مثل اسب هست:cheesygri
نميدونم من تو اين هفته خيلي بازي كردم يعنياز 168 ساعت ممكن در يك هفته راحت 80 ساعت فقط فوتبال بازي كردم
شايد برام عادي شده ولي افت فريم تصاوير كلا خيلي بهتر شده
من الان رفتم تو خط مستر ليگ الان 3 ساعت من تموم شد(با داداشم قرار داد هركي 3 ساعت بستيم)
حالا اون نشسته داره مستر ليگ ميره
خيلي حال ميده كلا از فيفا برام بهتر شده
حالا تا 5 شنبه يا جمعه فوتبال دستم برسه برات ميارم
گفتم از شهرستا يكي از برو بچ سايت برام بفرسته

نميدونم من تو اين هفته خيلي بازي كردم يعنياز 168 ساعت ممكن در يك هفته راحت 80 ساعت فقط فوتبال بازي كردم
شايد برام عادي شده ولي افت فريم تصاوير كلا خيلي بهتر شده
من الان رفتم تو خط مستر ليگ الان 3 ساعت من تموم شد(با داداشم قرار داد هركي 3 ساعت بستيم)
حالا اون نشسته داره مستر ليگ ميره
خيلي حال ميده كلا از فيفا برام بهتر شده
حالا تا 5 شنبه يا جمعه فوتبال دستم برسه برات ميارم
گفتم از شهرستا يكي از برو بچ سايت برام بفرسته
شما چطوری بازیکن میخری من که هر چی میخرم نمیان فقط الان یک بکام دارم باسیسه
اقا شما بكام و سيسه رو داري من اونا رو هم نميتونم بخرم يكسري 3 تا بازي كن خريدم
بعد يكهو شيطون زد بسرم از سيو اومدم بيرون ولي اونا رو ديگه نتونستم بخرم
يكمكي بكنيد

شما چطوری بازیکن میخری من که هر چی میخرم نمیان فقط الان یک بکام دارم باسیسه;)
دوسته عزيز مي دوني که اوله کار يه تيمه دره پيت مي ده ، پس مطمئنا نمياد . ولي وقتي رفت تويه D1 cup ، مي توني بياريشون تو تيمه خودت . يه راهه ساده اش هم اينه که اوله نقل و انتقالات يه سيو بکني ، بعد پيشنهادت رو با يه قيمت مناسب ( که لزوما نمي خواد خيلي بالا باشه ) بده و اين پيشنهاد رو سيو کن و يه هفته را next بزن ، اگه نيومد دوباره load کن و فقط next رو بزن . ( شايد حدود 5 يا 10 بار هم طول بکشه که زمانه زيادي نيست ) . ولي مطمئن باش با قيمته مناسب ميان . من اتو او و رونالدينيو و C.Ronaldo و TEVEZ و ميليتو و اشلي کل و . . . را با همين روش گرفته ام .

هي load کن و اگه لازم بود يه کم قيمت رو بالا به بر .

موفق باشي

اقا شما بكام و سيسه رو داري من اونا رو هم نميتونم بخرم يكسري 3 تا بازي كن خريدم
بعد يكهو شيطون زد بسرم از سيو اومدم بيرون ولي اونا رو ديگه نتونستم بخرم
يكمكي بكنيد
من کاری نکردم فقط تقاضا دادم اون ها هم اومدن اگر بار اول نیومدند تا اخر جایی که می تونی نقل و انتقال کنی روی اون بازیکن پافشاری کن احتمال زیاد دیگه میاد البته بقل هر بازی کنی نوشتی که احتمال چند درصد میاد تو تیمت که برای من سیسه 55٪ و بکام50٪ درصده که من دو دفعه هم این کار را کردم بازم خیلی راحت امدند

اگه بلدي بگوئ ما هم ياد بگيريم
اقا چه تيمي بستم بيا و ببين ولي دوسه نفر كم داره
مثل نيستل جون و كريس رونالدو و الكساندر پاتو

اگه بلدي بگوئ ما هم ياد بگيريم
اقا چه تيمي بستم بيا و ببين ولي دوسه نفر كم داره
مثل نيستل جون و كريس رونالدو و الكساندر پاتو
بايد از ابتدا شروع كني كار ساده اي هست.مثلا ميخواي منجستر رو بر داري ميري تو قسمت Edit هر بازيكني كه دلت ميخواد از تيمهاي ديكه انتقالشون بده به تيم منجستر و هر بازيكني كه از منجستر نميخواستي رو بفرستشون تو تيمهاي ديكه تا تعداد بازيكنات زياد نشن.و وقتي كه از Edit اومدي بيرون Option File رو سيو نكن . وميري تو ماستر ليك تيم منجستر رو كه بر داري همو بازيكنهايي كه برده بودي تو تيمت تو تركيب ميتوني ببيني. مثلا نيستل روي از رئال مادريد-رونالدو كه خودش هست-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or