pes2008براي x360

قضيه اينجاس كه مايكروسافت حساب كنسول هاشو داره
يعني ليست داره كه كدوم 360 چه رجيوني داره و يك سرچ كنه اگه كسي توي لايو باشه و ريجيونش تغيير كنه بنش ميكنن
فعلا دست نگه داريد يكم جز جيگر بخوريد تا ببينيم ميشه pes08 رو انگليسي بازي كرد يا نه

!

یه خبر خوب!!!:laughing: ورژن J بازی یا همون Japanese دارای یک Option برای English کردن بازی هست یعنی تمامی اسم بازیکنها و گزارشگر بازی!! پس دیگه نگران Region کنسولتون نباشین! ولی تاریخ عرضه ورژن Japanese دسامبر هستش!:(

یه خبر خوب!!!:laughing: ورژن J بازی یا همون Japanese دارای یک Option برای English کردن بازی هست یعنی تمامی اسم بازیکنها و گزارشگر بازی!! پس دیگه نگران Region کنسولتون نباشین! ولی تاریخ عرضه ورژن Japanese دسامبر هستش!:(

منبع داری ؟

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 در تاریخ Nov 22, 2007 واسه ریجن j ریلیز میشه .

اقا لطفا رو هوا حرف نزنيد
تو همه ي سايت ها يك پر چم ژاپن كنارش بالا كشيده اونوقت شما ميگي
زبونش انگليسي ميشه
البته بعيد نيست من كه از خدامه

!

بله من چند وقت پیش یک مصاحبه که در یک مجله کره ای بود رو خوندم البته در سایت Winningelevenblog.com چاپ شده بود و در این مصاحبه که با تولید کنندگان این بازی صحبت کرده بودند یعنی Seabass سوال شده بود در مورد چگونگی Release بازی در کره که Seabass گفته بود که بازی همزمان Release میشه یعنی در کره و ژاپن در یک روز و همون J هست و فقط با این Option که میشه بازی رو English کنید که شامل زیرنوییس ..اسم بازیکنها و گزارشگر بازی میشه...اینم متن گزارش>>>
-----------------------------------------------------------------------
Ruliweb: We'd like to know the release date on the Korean version.
Seabass: I can't tell you right now, but I know that it will be simultaneously released as the Japanese version. But for Korean users, we included subtitles, players' names and commentary in English in Japanese version.

!!!

کسی ورژن PAL بازی رو نگرفته از West!!؟ همه مثل من منتظر اومدن ورژن J بازی یا Region های دیگه هستن!!؟:(( معلوم نیست چرا همه رجیونها با همدیگه Release نمیشن!؟:mad: همیشه همین بوده! من که فعلا با ورژن PS2 بازی مشغولم...:)

کسی ورژن PAL بازی رو نگرفته از West!!؟ همه مثل من منتظر اومدن ورژن J بازی یا Region های دیگه هستن!!؟:(( معلوم نیست چرا همه رجیونها با همدیگه Release نمیشن!؟:mad: همیشه همین بوده! من که فعلا با ورژن PS2 بازی مشغولم...:)

رو پی اس 2 چوره با pes6 چه فرقهایی داره؟

البته 360من یو سی هست و فکر کنم مثل پارسال تا 2008 باید صبر کنم

ولی شاید برای پی اس 3 بگیرم

میدونم جاش اینجا نیست ولی کسی از دوستان و اساتید میدونه تو نسخه 360 و 3 چه تفاوتهایی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or