PES/WE Community

سلام تغییرات 1 . زاویه دوربین تغییر کرده 2. بازیکن ها تکنیکی تر شدن بدون زدن کلید L1 یا R2 می شه دریپل زد 3. ان لاین بازی کردن 4. نقل انتقلات وقتی انجام می شه تویه ادیت هم می شه دید نباید یعنی جایی که امار بازی کن ها رو تغییر می دی و لیست بازیکن ها رو می ده 5. ضربه آزادشم بهتر شده 6. قسمت بندی لیگ ها و منطقه ها در متچ تغییر دادن قیافه ها و مدل موهایه بازیکن ها 7. گرافیک هم کمی تغییر کرده اما نه زیاد 8. زیاد شدن باشگاه ها در کل هم نسبت به الون 8 خیلی سخت تر شده چیزه دیگه ای هم یادم نمی یاد اگه باز چیزی یادم اومد یا دوباره بازی کردم تغییری دیدم باز همین جا می نویسم

رضا جان این ویینینگ 9 خیلی سخت شده مخصوصا دریبل زدن و برگشت ها اصلا نمیشه بازی کرد ولی کم کم دارم راه می افتم توش... ولی تو وینینگ8 حریفم نمیشین..

از تغییرات دیگه اینه که بعد از گرفتن تیم و وتنضیمات مستقیما میره تو بخش فرمیشن.
همچنین یه بخش جدید هم به عنوان پیش به سوی جام جهانی تو اون در نظر گرفته شده که شما میتونید با تیم ژاپن از مرحله مقدماتی شروع کنید تا...

خب خب میبینم که دیگه کم کم بچه های الون باز داره پیداشون میشه.من دارم روز شماری میکنم که هرچه سریعتر نسخه ی Pc بازی عرضه بشه.

نوشته شده توسط Death Knight:
خب خب میبینم که دیگه کم کم بچه های الون باز داره پیداشون میشه.من دارم روز شماری میکنم که هرچه سریعتر نسخه ی Pc بازی عرضه بشه.
منم بی صبرانه منتظر الون هستم البته الون و PES باه فرقی ندارند ولی PES 5 زودتر از الون میاد
طرفداران الون حتما زیادتر از این هستن

سلام بچه ها
ای نامردا.از این تاپیکا میزنین چرا ما رو خبر نمیکنین.امید جان باید به من هم میگفتی.به هر حال من هم که همه میدونن الونی هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or