PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
من خودم به شخصه لیگ ایران باشه تو نسخه ها فقط برای تفریح و خنده بازی می کنم با کس دیگه اخه وقتی حیاطی باشه موضوع که دیگه کسی تیم های ایران رو بر نمیداره یا رئال یا بارسا یا بایرن و ... البته اکه بیاد خوبه
من امید فراوان دارم به pes ولی نمیدونم چرا هر سال برام جذابیتش کم میشه البته فیفا هم همینطوره همه ی دوستان صحبت کردن راجب این مسئله و قسمت های مختلفش و دیگه حرف زدن من دردی رو دوا نمی کنه :D

من خودم به شخصه لیگ ایران باشه تو نسخه ها فقط برای تفریح و خنده بازی می کنم با کس دیگه اخه وقتی حیاطی باشه موضوع که دیگه کسی تیم های ایران رو بر نمیداره یا رئال یا بارسا یا بایرن و ... البته اکه بیاد خوبه
من امید فراوان دارم به pes ولی نمیدونم چرا هر سال برام جذابیتش کم میشه البته فیفا هم همینطوره همه ی دوستان صحبت کردن راجب این مسئله و قسمت های مختلفش و دیگه حرف زدن من دردی رو دوا نمی کنه :D
شما کلا انگار علاقه ای به کریر یا همون مسترلیگ نداری. لیگ های لایسنس شده برای این بخش خیلی میچسبه. مثلا پرسپولیس باشی تو نقل انتقالات بازیکنای دیگه لیگ رو ترانسفر کنی و یا از لیگ ایران برای تیم اروپایی ت بازیکن بخری رشدش بدی. ولی وقتی فیس ها تو باقالیاس من که دستو دلم نمیره ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: saeed hs
جذابیتش کم میشه هر سال به خاطر این که اون چیزی که باید و شاید این دو بازی پیشرفت نمیکنن ! و با توجه به پیشرفت صنعت گیم پیشرفت این دو بازی دقیقا اصلا از حرکت لاک پشت هم کم تره !

حالا منتظر اخبار کامل بازی میمونم و بعد که خبر ها کامل شد و همه چیز مشخص شد میام نظرم رو درباره این بازی و سیاست هایی که در پیش گرفتن رو میگم !

به احتمال بسیار زیاد این بازی رفته برای آنلاین گیمر ها و آفلاین گیمر ها باید برن پشه تو هوا بگیرن ! البته بازم میگم منتظر اخبار بیشتر و کامل تر میمونم !

تیم سازنده انتظارات طرفدار های بازی رو برآورده نکنه پرونده این بازی بسته مبشه ! امسال حساس ترین سال برای PES هستش و خلاصه باید ببینیم چی میشه .

جذابیتش کم میشه هر سال به خاطر این که اون چیزی که باید و شاید این دو بازی پیشرفت نمیکنن ! و با توجه به پیشرفت صنعت گیم پیشرفت این دو بازی دقیقا اصلا از حرکت لاک پشت هم کم تره !

حالا منتظر اخبار کامل بازی میمونم و بعد که خبر ها کامل شد و همه چیز مشخص شد میام نظرم رو درباره این بازی و سیاست هایی که در پیش گرفتن رو میگم !

به احتمال بسیار زیاد این بازی رفته برای آنلاین گیمر ها و آفلاین گیمر ها باید برن پشه تو هوا بگیرن ! البته بازم میگم منتظر اخبار بیشتر و کامل تر میمونم !

تیم سازنده انتظارات طرفدار های بازی رو برآورده نکنه پرونده این بازی بسته مبشه ! امسال حساس ترین سال برای PES هستش و خلاصه باید ببینیم چی میشه .
توقعات زیادی همچین میگی لاک مشتی انگار مثلا تو نسل ۸ خیلی از شرکت ها پیشرفت کردن فقط این دو تا موندن بجز راکیتار و یکیری استودیو معدود بقیه بازی هاشون همه لاک پشتی بوده ادامه هاشون

میشه مثال بزنی؟! کدوم بازیا تو این نسل سه چهار نسخه داده و پیشرفتشون لاکپشتی بوده بجز این دوتا بازی؟! همه دیگه این ی مورد رو توش اتفاق نظر دارن
توقعات زیادی همچین میگی لاک مشتی انگار مثلا تو نسل ۸ خیلی از شرکت ها پیشرفت کردن فقط این دو تا موندن بجز راکیتار و یکیری استودیو معدود بقیه بازی هاشون همه لاک پشتی بوده ادامه هاشون

• Like
Reactions: .:Ranger:.
حالا الان اصلا نمیخوام درباره بازی قضاوت نهایی بکنم و منتظر میمونم تا اخبار کامل بازی بیاد و گیم پلی رو ببینیم و مد های بازی ببینیم که چی شده بعدا میام با شما صحبت میکنم .

فقط میتونی الان تشریف ببری Evo Web و وینینگ الون بلاگ و توییتر و ببینی طرفداران بازی خیلی هاشون دیگه به سطوح اومدن از این که هر سال منتظر موندن و بازم پشم !

حالا بعدا اخبار و عکس ها و خیلی چیزای دیگر رو براتون میذارم و خودتون بهتر میتونید قضاوت کنید !

درباره نسل هشتم و بازی هاش هم بحث کلا زیاده .....

کمی صبر کنیم و بذاریم اخبار بیشتری از بازی منتشر بشه و بعد در خدمت شما هستم و از ته دل میگم امیدوارم بازی اون چیزی که میخوایم باشه و امیدوارم تک تک صحبت هام اشتباه از آب در بیاد !

پاینده باشی .

میشه مثال بزنی؟! کدوم بازیا تو این نسل سه چهار نسخه داده و پیشرفتشون لاکپشتی بوده بجز این دوتا بازی؟! همه دیگه این ی مورد رو توش اتفاق نظر دارن

نمونش Farcry ها اکثرا شبیه همن انچنان پیشرفت انقلابی توشون میبینی ؟ سری کشتی کج سری بسکتبال حتی Nba2k نسخه های جریدش زیاد تفاوتی نداره با قبلی ها مثلا فیزیک بهتر لباس و..

نمونش Farcry ها اکثرا شبیه همن انچنان پیشرفت انقلابی توشون میبینی ؟ سری کشتی کج سری بسکتبال حتی Nba2k نسخه های جریدش زیاد تفاوتی نداره با قبلی ها مثلا فیزیک بهتر لباس و..
این نسل که صنعت گیم در کل افت کرده اصلا شکی توش نیست ولی خب کمی این اواخر اوضاع بهتر شده ودرباره بازی فارکرای و یوبیسافت هم که در مجموع درست میگی ولی NBA 2K ؟؟

عزیز من اون بازی هر سال پیشرفتش عالیه ! انقدر و انقدر از همون نسخه 2014 باقدرت شروع کردن که جای بحثی باقی نمیمونه ! هر سال هم پیشرفت بازی عالیه ! همین نسخه 2016 فقط از دوباره رو صدا گذاری کل بازی کار کردن و مد ها رو گسترش داد و این بازی رو بیخیالش شیم بهتره ! یه بازی کامل با پکیج کامل همه چیز داره ! همه چیز ! از گرافیک و صدا گذاری و گیم پلی و انیمیشن و محتوا و مد ها و جو و اتمسفر و خلاصه همه چیزش کامله و سال به سال هم داره بهتر میشه و پشتیبانی بعد انتشارش هم عالیه !

کلی بازی میتونی نام ببری و منم میتونم کمکت کنم ولی NBA 2K یکی از موفق ترین بازی های ورزشی صنعت گیم در نسل هشتم بود و با قدرت شروع کرد و با قدرت هم داره کارش رو به پایان میرسونه .

آخرین ویرایش:
این نسل که صنعت گیم در کل افت کرده اصلا شکی توش نیست ولی خب کمی این اواخر اوضاع بهتر شده ودرباره بازی فارکرای و یوبیسافت هم که در مجموع درست میگی ولی NBA 2K ؟؟

عزیز من اون بازی هر سال پیشرفتش عالیه ! انقدر و انقدر از همون نسخه 2014 باقدرت شروع کردن که جای بحثی باقی نمیمونه ! هر سال هم پیشرفت بازی عالیه ! همین نسخه 2013 فقط از دوباره رو صدا گذاری کل بازی کار کردن و مد ها رو گسترش داد و این بازی رو بیخیالش شیم بهتره ! یه بازی کامل با پکیج کامل همه چیز داره ! همه چیز ! از گرافیک و صدا گذاری و گیم پلی و انیمیشن و محتوا و مد ها و جو و اتمسفر و خلاصه همه چیزش کامله و سال به سال هم داره بهتر میشه و پشتیبانی بعد انتشارش هم عالیه !

کلی بازی میتونی نام ببری و منم میتونم کمکت کنم ولی NBA 2K یکی از موفق ترین بازی های ورزشی صنعت گیم در نسل هشتم بود و با قدرت شروع کرد و با قدرت هم داره کارش رو به پایان میرسونه .
اتفاقا امین جان شما نسخه ۱۷ و ۱۸ همین Nba2k بازی کنی انچنان تفاوتی حس نمیکنی از ۱۶ به بعد خیلی کم فرق دارن میگم در حد فیزیک پیراهن و موارد جزیی

اتفاقا امین جان شما نسخه ۱۷ و ۱۸ همین Nba2k بازی کنی انچنان تفاوتی حس نمیکنی از ۱۶ به بعد خیلی کم فرق دارن میگم در حد فیزیک پیراهن و موارد جزیی
آقا من بیشتر در مورد اون بازی واقعا نمیخوام حداقل این جا صحبت کنم . ولی چون همه بازی ورزشی هستن کمی صحبت میکنم چون مقایسه خواسته و ناخواسته صورت میگیره . صحبت هات درباره نسل هشتم رو به طور کلی قبول دارم ولی بازی NBA 2K Sport ببین از همون اول با قدرت شروع کرد و نسخه 17 به 18 هم تغییرات بسیار زیادی داشت و مد آنلاین معروفش رو اضافه کرد ( که البته به خاطر پولی بودن کلی انتقاد ازش شد که حقشون بود ) و تو گیم پلی و حتی گرافیک هم تغییرات خوبی داشت ! دو این نسل فقط دو بار فیزیک پارچشون رو از نو بازسازی کردن !!!! :o

شما ببین کسی انتظار نداره از یه بازی سالیانه که هر سال تمامی بخش های رو بترکونه ! چنین چیزی نشدنی هستش ولی وقتی شما 4 سال منتظر باشی مستر لیگ انقلابی توش رخ بده و 12 سال منتظر برف و غروب باشی !!!!!!! :)) ( خندم برای سازندگان بازی هستش و منظورم شما نیستی و سو تفام نشه یه وقت ) و گزاشگر بازی سال ها نابود باشه و جو و اتمسفر بازی داغون و سیاه شدن تصاویر اونم تو نسل هشت و کلی ایراد هایی که سال هاست بازی باهاش گریبانگیره !!!! و هر سال منتظری و بازم روز از نو و روزی از نو خب مشخصه که آدم حالش گرفته میشه و بازی ناقص به نظر میرسه ! هنوز بازی یه سیستم مصدومیت درست حسابی نداره !!!! :o اصلا باورش نمیشه آدم ! مگه میشه چنین چیزی !؟:|

شما داری بازی NBA 2K رو میگی که تو همون سال های اول زد به کل بازی رو دوباره سازی کرد و تو هر سال یه قسمت بازی رو بازنویسی کامل کرد ! دیگه این آخر نسلی با این همه بازم داره میترکونه !

من شک ندارم شما خیلی بازیش نکردی و یا خیلی اطلاعات کاملی نداری NBA 2k تو همین نسخه آخری کلی تغییرات ریز و درشت داشت ! و صد البته گفتم از نسخه 2016 تا خود 2017 بسیاری از بخش ها رو بازنویسی کردن .

بابا کفش های اون بازی همگی اسکن سه بعدی میشن ! صدا گذاری هر ورزشگاه رو میرن تو همون ورزشگاه صدا گذاری مخصوصش رو ضیط میکنن !

شما فکر میکنی چرا بازم EA Sport بازی بسکتبال داد و بازم مقابلشون نابود شد ؟ اصلا اون بازی فاز ساختش تو یه دنیای دیگست !

نمیخوام فیفا و پیس رو با یه بازی کاملن نسل هشتی بسکتبال 2K مقایسه کنم چون در برابرش این دو بازی چیز زیادی برای گفتن ندارن

اما بخوام بپردازم به PES باید بگم پیشرفتها اونقدر لاک پشتی بوده از 2015 که بعد از چهار نسخه تازه اومدن یه مد قدیمی که مربوط به PES 6 بود رو پارسال به بازی اضافه کردن ، قربونشون برم در بخش پرزنتیشن ها هم که خلاقیت ندارن بر خلاف EA که در این یک مورد پر از ایده هست، صدا گذاری بازی هم از زمان PS2 پیشرفت انقلابی ای نداشته دیگه الان حتی فیلمهای داغون هم از خروجی صدای 5.1 کاناله بهره میبرن اون وقت اینها هنوز در آرزوی اون روزن! لایسنس هم که از 2016 مدام در حال درجا زدن هست... لایسنس لیگها و مسابقات مهم رو رها میکنه میره دوتا تیم پارتنر میکنه میگه نگاه کنید لایسنس کردم و کفو خون قاطی کنید!:neutral::neutral:
هنوز این بازی توپ که به بیرون میره صفحه لودینگ میاد! میاد؟ ایرادی نداره حد اقل وسطش چندتا کات سین از موقعیتهای حساس رو بازپخش کن یا یه کات سین با دوربین عنکبوتی بساز که بازیکنها رو در هنگام آماده شده برای ضربه کرنر به تصویر میکشه... اینا رو هم نداره!؟ دوربینهای متنوع برای بخش Replay و یا Highlight ها چی؟ مربی واقعی؟ بازیکنان واقعی روی نیمکت؟ بازیکنانی که گوشه زمین دارن خودشون رو گرم میکنن؟ حالا اینها رو بی خیال... یه بازی که در زمینه لایسنس نابود هست باید یک مد Edit قوی داشته باشه... ولی دقیقن از 2014 تا الان به جز آپشن فایل اونم تنها برای PS4 چه خلاقیتی داشتن برای این بخش؟؟ در واقع هیچی...:neutral::neutral: چمن 3D در هنگام ضربه کاشته چی؟ هیچی:neutral::neutral:
این چیزهای به شدت پیش پا افتاده رو این سازنده به کل رهاش کرده و چسبیده به مای کلاب... خود من وقتی مسترلیگ برام جذاب باشه در کنارش مای کلاب هم میزنم ولی وقتی مسترلیگ نابود باشه دل و دماغ برای مای کلاب هم ندارم...
تنها بخشهایی که میتونم بگم کونامی با چندین درجه از رقیبش خیلی بهتره همین ساختن ID بازیکن و طراحی سر تا پای بازیکن به صورت بسیار طبیعی هست و فیزیک طبیعی دویدن یا برخورد کردن بازیکنها با هم و به زمین افتادن و به کل بدن بازیکن و همچنین عدم وجود هر گونه باگ گرافیکی که میدونیم رقیب برعکس کونامی در این زمینه در به وجود آوردن باگهای بسیار زیاد فنی و گرافیکی بسیار رکوردار هست... مورد دیگه هم استفاده از فناوری های روز صنعت برای بخش گرافیکی بازی که امسال این مورد رو با استفاده از موتور نورپردازی Enlighten به اوج رسوندن... البته گیم پلی بازی هم نسبت به رقیب خیلی قابل تحمل تر هست البته اگر اون هندیکپ موجود در نسخه 2018 رو نابودش کرده باشن توی نسخه جدید!

حالا از طرفی FIFA هر چیزی که بالا گفتم PES و کونامی درش ضعیف هستند رو برعکس کنید براش... جو ورزشگاه عالی... صداگذاری و و تنوع واژه های گزارشگری عالی... مد سازی عالی... پرزنتیشن عالی... وجود اسلایدرهای زیاد برای شخصی سازی بخش گیم پلی... لایسنس عالی...

ولی در عوض در همین زمینه ها:
تنها بخشهایی که میتونم بگم کونامی با چندین درجه از رقیبش خیلی بهتره همین ساختن ID بازیکن و طراحی سر تا پای بازیکن به صورت بسیار طبیعی هست و فیزیک طبیعی دویدن یا برخورد کردن بازیکنها با هم و به زمین افتادن و به کل بدن بازیکن و همچنین عدم وجود هر گونه باگ گرافیکی که میدونیم رقیب برعکس کونامی در این زمینه در به وجود آوردن باگهای بسیار زیاد فنی و گرافیکی بسیار رکوردار هست... مورد دیگه هم استفاده از فناوری های روز صنعت برای بخش گرافیکی بازی که امسال این مورد رو با استفاده از موتور نورپردازی Enlighten به اوج رسوندن... البته گیم پلی بازی هم نسبت به رقیب خیلی قابل تحمل تر هست

افتضاح به تمام معنا هست... به خصوص اون موتور فیزیک بازیش که امین میگفت نسل هفتی هست و من بهش گفتم وقتی به فیزیک در بازیهایی مانند Assassins Creed و Uncharted ها در نسل هفتم نگاه میکنم پی میبرم موتور فرسوده فیزیک در فیفا نسل ششمی خالص هست!:neutral::neutral:

خلاصه در این زمینه ها به شدت لنگ میزنن دو بازی و دقیقن هر کدوم نکته های منفی دارن رقیبشون در عوض اون نکته های منفی نکته مثبتش رو داره

گاهی وقتها من در زمینه محتوا PES 2013 رو با FIFA 18 میکنم از بس که نسخه های نسل هشتمی PES در این بخش نابود هستند:smile::smile:

آخرین ویرایش:
آقا من بیشتر در مورد اون بازی واقعا نمیخوام حداقل این جا صحبت کنم . ولی چون همه بازی ورزشی هستن کمی صحبت میکنم چون مقایسه خواسته و ناخواسته صورت میگیره . صحبت هات درباره نسل هشتم رو به طور کلی قبول دارم ولی بازی NBA 2K Sport ببین از همون اول با قدرت شروع کرد و نسخه 17 به 18 هم تغییرات بسیار زیادی داشت و مد آنلاین معروفش رو اضافه کرد ( که البته به خاطر پولی بودن کلی انتقاد ازش شد که حقشون بود ) و تو گیم پلی و حتی گرافیک هم تغییرات خوبی داشت ! دو این نسل فقط دو بار فیزیک پارچشون رو از نو بازسازی کردن !!!! :o

شما ببین کسی انتظار نداره از یه بازی سالیانه که هر سال تمامی بخش های رو بترکونه ! چنین چیزی نشدنی هستش ولی وقتی شما 4 سال منتظر باشی مستر لیگ انقلابی توش رخ بده و 12 سال منتظر برف و غروب باشی !!!!!!! :)) ( خندم برای سازندگان بازی هستش و منظورم شما نیستی و سو تفام نشه یه وقت ) و گزاشگر بازی سال ها نابود باشه و جو و اتمسفر بازی داغون و سیاه شدن تصاویر اونم تو نسل هشت و کلی ایراد هایی که سال هاست بازی باهاش گریبانگیره !!!! و هر سال منتظری و بازم روز از نو و روزی از نو خب مشخصه که آدم حالش گرفته میشه و بازی ناقص به نظر میرسه ! هنوز بازی یه سیستم مصدومیت درست حسابی نداره !!!! :o اصلا باورش نمیشه آدم ! مگه میشه چنین چیزی !؟:|

شما داری بازی NBA 2K رو میگی که تو همون سال های اول زد به کل بازی رو دوباره سازی کرد و تو هر سال یه قسمت بازی رو بازنویسی کامل کرد ! دیگه این آخر نسلی با این همه بازم داره میترکونه !

من شک ندارم شما خیلی بازیش نکردی و یا خیلی اطلاعات کاملی نداری NBA 2k تو همین نسخه آخری کلی تغییرات ریز و درشت داشت ! و صد البته گفتم از نسخه 2016 تا خود 2017 بسیاری از بخش ها رو بازنویسی کردن .

بابا کفش های اون بازی همگی اسکن سه بعدی میشن ! صدا گذاری هر ورزشگاه رو میرن تو همون ورزشگاه صدا گذاری مخصوصش رو ضیط میکنن !

شما فکر میکنی چرا بازم EA Sport بازی بسکتبال داد و بازم مقابلشون نابود شد ؟ اصلا اون بازی فاز ساختش تو یه دنیای دیگست !
ببین این روش درستی نیست از نظر بودجه یا شاید حتی تیم کونانی برای ساخت pes بسیار کوچک تر هستن و محدودن ولی خب اون سیاه شدن تصویر و.گ چمن ۲ بعدی واقعا حق داری اینا واقعا زشته برای یک بازی که از رقیبش حداقل بهتره تو نسل هشت نباید این چیزهایی جزیی ول کنن

یه پیشنهادی دارم. کاملا جدی هستم و قصد ترول هم ندارم. واقعا پیشنهاده:Dهر موقع از PES نا امید شدین, سریع دیسک فیفا رو بزارین و یکم بازی کنین:Dیعنی قشنگ درود میفرستین به روح سازندگان PES. همیشه با خودم فکر میکنم که اگه PES نبود, ماها که عشق فوتبالیم باید چیکار میکردیم:|درسته ایراد جانبی زیاد داره. اما مهم اینه که درون زمین با یه بازی تقریبا بی نقص طرف هستیم.

ببین این روش درستی نیست از نظر بودجه یا شاید حتی تیم کونانی برای ساخت pes بسیار کوچک تر هستن و محدودن ولی خب اون سیاه شدن تصویر و.گ چمن ۲ بعدی واقعا حق داری اینا واقعا زشته برای یک بازی که از رقیبش حداقل بهتره تو نسل هشت نباید این چیزهایی جزیی ول کنن
خب قبول دارم نظرت رو درباره بودجه و بزرگ بودن تیم سازنده ! ولی خب این بازی هم PES هستش ! یه زمانی لقب پادشاه بازی های ورزشی رو یدک میکشید و ناشری به شدت محبوب ( و امروزه منفور ) به نام کونامی پشت این بازی بود !

حالا امیدوارم بازی اون چیزی که دوست داریم باشه و من یکی خودتون میدونید از خدامه که این طور باشه . اصلا هم انتظار نداریم دیگه تمامی بخش های بازی رو بزنن متحول کنن ولی خب دیگه یه سری اننظارات رو میتونه برای هر سال داشته باشه ! فعلا خبر های بازی بدک نبوده که درز کرده ! به جز مستر لیگ که واقعا معلوم نیست چقدر بهبود پیدا کرده باشه .

مابقی چیزا مثل پرزنتیشن ها و کات سن ها و صحنه های آهسته و .... رو که باید گیم پلی بازی بیاد و ببینیم چی کار کردن .

پاینده باشی .

درباره این سیستم نور پردازی کاملا جدید شرکت Silicon Studio این رو بگم که این تکنولوژی نور پردازی جدید به نام Enlighten هستش که نور پردازی بازی رو به صورت کاملا داینامیک و پویا پردازش میکنه و بازتاب نور بر روی هر شی رو میتونه به صورت زنده پردازش کنه ! یعنی نور از هر چیزی ! و هر شی که بگذره بازتاب اون نور بر روی سطح شی و سایه هایی که تشکیل میشه میتونه تاثیر گذار باشه ! برخلاف نسخه های قبلی PES که بازتاب نور بر سطح اشیا همگی از پیش رندر شده بود و نور ها فقط حالت از پیش تایین شده ای داشتن ولی این بار این تکنولوژی جدید نور پردازی باعث میشه فقط هسته اصلی نور بر روی ورزشگاه گذاشته بشه و بعد دیگه نور پردازی مثل واقعیت کار خودش میکنه !

این سیستم نور پردازی جدید باعث شده که با سخت افزار ها بسیار بهینه سازی شده باشه و در عین کارایی بالا از سخت افزار زیاد کار نکشه ! در تیزر تریلر بازی هم دیده باشید خورشید در غروب به صورت پویا در حال تحرک هستش و بازتاب نور در ورزشگته به صورت زنده و پویا پردازش میشه ! اگه به ورزشگاه دورتمند خوب نگاه کنید بازتاب نور بر روی نرده ها و آهن های استادیوم ها و تک تک اشیا دیده میشه و سایه های آن بر روی سطح چمن ورزشگاه قشنگ دیده میشه در صورتی که در نسخه 2018 فقط یک نور از پیش تایین شده سازندگان بازی ازش استفاده کردن ! که در مقایسه با نسخه 2019 بسیار عقب مانده و قدیمی به نظر میرسه ! ( وقتی ما میگیم بازی های فوتبالی این نسل هشت این نسل هشت درجا زدن دقیقا همینه ! فقط ببینید چقدر تکنولوژی های دیگه هستن که میتونستن مورد استفاده و کاربرد قرار بگیرن ! که متاسفانه نگرفتن ! و دوستانی نظر دارن که مثلا بازی فیفا و حتی همین PES در تمامی بخش ها کامل بوده و نیازی به هیچ پیشرفتی نیست ! به خصوص بازی فیفا که دقیقا یادمه بسیاری پیدا میشدن فیفا که همه چی تمامه و نیازی به هیچ پیشرفتی نیست !!!!!!! فقط همین یک نمونه از تکنولوژی جدید نور پردازی باعث شده گرافیک بازی زیر و رو بشه ! حالا شما حساب کنید چقدر از ویژگی های این نسل هشتم بوده که در بازی های فوتبالی مورد استفاده قرار نگرفته ! )

winning02-1024x369.jpg

به نوعی این تکنولوژی نور پردازی Enlighten باعث شده تا سازندگان بتوانند از ویژگی Volumetric Lighting که در نور پردازی های پیشرفته استفاده میشود در بازی PES 2019 مورد استفاده قرار بگیرد ! ( سیستم نور پردازی Volumetric به چندین بخش تقسیم میشود که توضیحش در این مبحث نمیگنجد )
:Arrowd:

Capture.PNG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or