PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
به نظرم خیلی عجیبه که کونامی شرکت کوچیکی نیست که اینطور توی بحث لایسنس نمیتونه هزینه کنه! کلی بازیهای محشر بزرگ داره کونامی و کلی بودجه هزینه میکنه و پول جیب میزنه پس چطور نمیتونه مثل EA لایسنس بخره؟

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

شاید یکی از دلایلش اینه اون به قول خودمون ایرانی ها پارتی داره و لایسنس رسمی فدراسیون جهانی فوتبال FIFA رو داره و از همون طریق رایزنی میکنه و دستش باز هست

یه چیز جالب اینه که آدام باتی چند وقت پیش گفته بود ما وقتی لایسنس مسابقات باشگاهی یوفا رو داشتیم از طرف یوفا یه سری محدودیتها در قراردادمون برای لاینسنس وضع شده بود حالا نمیدونم چقدر این گفته واقعیت داره!؟ به نظرم بهونه بوده چون الان یوفا با شرکتی برای لیگ قهرمانان همکاری میکنه که لایسنس بیشتر لیگها رو در دست داره و اگر قرار بود محدودیت وضع کنه هیچ وقت با EA قرارداد نمیبست

به نظرم خیلی عجیبه که کونامی شرکت کوچیکی نیست که اینطور توی بحث لایسنس نمیتونه هزینه کنه! کلی بازیهای محشر بزرگ داره کونامی و کلی بودجه هزینه میکنه و پول جیب میزنه پس چطور نمیتونه مثل EA لایسنس بخره؟

کونامی هزینه کنه اینا از خداشونه کلا دیگه بازی نسازن فقط بازی موبایل بسازن والا بازی بزرگ هم که نداره بازی بزرگش متال گیر بود که نابودش کرد کوجی هم فراری داد کلا درشو تخته کنه بهتره به همین خیال باید باشید اینا پول به پای لایسنس بدن یه سری تیم درجه چندم میندازن تو بازیشون بازیشون میدن فن های متعصبشون کیف میکنند دیگه چه نیازی دو تا لایسنس بخره

آخرین ویرایش:
سلام اقا امین عزیز
چی شد نتیجه ؟ دیدی اصلا؟ من خیلی دوست دارم این دو تا تکنیک رو یاد بگیرم که گفته بودم لطفا به من خبر بده 2 روز گذشته
سلام . نگاه کردم ویدئو رو اون دقیقه 2:15 رو مربوط به اسکیل موو های جدید میشه و آموزشش رو گفتن به زودی میذاریم حرکات تکنیکی جدید رو و اون دقیقه 5:34 والا اون اسکیل موو بود ؟؟! یا حرکت بدنی عادی ؟؟!! اگه هم اسکل موو بود من بلد نیستم و اگر هم این حرکت جدید باشه خب همون طور که گفتم اعلام کردن آموزش حرکات تکنیکی جدید رو برامون میذارن و هنوز این کار رو نکردن و همین روز ها آموزشش رو بذارن من همین جا آپلودش میکنم و میذارم .

پاینده باشی .

این چند ساله برای من یکی که واقعا عذاب آور بوده. از اونطرف فیفا انقدر مزخرفه که نمیشه بازیش کرد, از این طرف هم PES به لحاظ محتوا انقدر داغونه که آدمو دلزده میکنه. واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم. حالا هم که لیگ 2 اسپانیا هم پرید. دورتموند هم پرید. والنسیا هم پر. واقعا دیگه داره حالت تهوع بهم دست میده. با این اوصاف بهتره دعا کنیم فیفا به روزهای اوجش (12-14-16) برگرده و دوباره کوچ کنیم سمت فیفا. چون این PES آدم بشو نیست. سال دیگه مطمئنم بارسا رو هم از دست میدن و برای من که بارسایی هستم این یعنی پایان بازی کردن PES.

نفوذی که EA Sport داره بی مانند زیاده و به هر حال یه کمپانی آمریکایی هستش و نفوذش به شدن زیاده و یادتون باشه اینا سر اون لایسنس پورشه هم زورشون حتی به مایکروسافت هم رسیده بود و کلا این کمپانی چنین سیاست هایی رو داره !

و درباره کونامی !! کونامی به شدت پول داره ! از EA بیشتر نداشته باشه ، کم تر هم نداره ولی اینا مدت هاست از بازی های پرخرج AAA کشیدن بیرون و همین PES رو زنده نگه داشتن ! ولی بودجه وحشتناک زیادی به بازی نمیدن ! یعنی به تیم سازنده میگن و بخش بازاریابی میگن آقای ایکس ما انقدر بودجه برای بخش لایسنس ها گذاشتیم کنار و شما تا این قدر میتونی پیشنهاد مالی بدی ! اینا هم میرن پیشنهاد رو میدن و بعد خبر دار میشن مثلا EA چند برابر این پیشنهاد رو داده و خلاص !

ماسودا گفت و خبرش رو گذاشته بودیم و گفته بود که امسال کلی تلاش کردیم برای گرفتن لایسنس لیگ اسپانیا ولی EA سد بزرگی هستش و اجازه این کار رو بهمون نداد ( موضوع پول هستش و رقم های پیشنهادی ) و همین امروز هم EA با تبلیغ لیگ اسپانیا جو بدی رو برای بخش بازار یابی این بازی در فضای مجازی رقم زد !x_x

آخرین ویرایش:
وای :o .........خبر رسیده دو لیگ دسته 2 اسپانیا و دسته 2 ایتالیا به خاطر نبود فضای کافی :lol: از بازی پاک شدن و دو لیگ دیگه رو به بازی اضافه کردن :o :))

خدایا !!! پرودگارا !! ما را از شر این دو کمپانی نجات بفرما !!!!!!!!! :((:))B-(

:Ranting::Cursing:

آخرین ویرایش:
وای :o .........خبر رسیده دو لیگ دسته 2 اسپانیا و دسته 2 ایتالیا به خاطر نبود فضای کافی :lol: از بازی پاک شدن و دو لیگ دیگه رو به بازی اضافه کردن :o :))

یعنی چی ،فضای کافی.؟
مسخره کردن خود اینا
تقصیر ea نیست خود کونامی هم وله
لیگهای امسال
  • AFC Champions League
  • Campeonato Brasileiro
  • Campeonato Nacional Scotiabank
  • Domino's Ligue 2
  • English 2nd League
  • English League
  • Eredivisie
  • Italian League
  • Jupiter Pro League
  • Ladbrokers Premiership
  • Liga NOS
  • Ligue 1 Conforama
  • Other European Leagues
  • Other Latin American Teams
  • Raiffeisen Super League
  • Russian Premier Liga
  • Spanish League
  • Spor Toto Süper Lig
  • Superliga
  • Superliga Quilmes Clásico
  • Celtic
  • CA Independiente
  • Club Alianza Lima
  • Club Atlético River Plate
  • CR Flamengo
  • CR Vasco Da Gama
  • Colo Colo
  • Corinthians
  • FC Barcelona
  • FC Schalke 04
  • Inter Mailand
  • Liverpool FC
  • Rangers
  • Sao Paulo
  • SE Palmeiras
  • Sporting Cristal
حضور 80 تیم ملی شامل المان بلژیک انگلیس فرانسه ایتالیا کلمبیا آرژانتین اسپانیا و ....
کلا 25 استادیوم لایسنس و 18 استادیوم غیر لایسنس ،از پارسال 4 تا بیشتر شده
این هست که میگم کلا برای خودشون هم این لیگا بی معنیه

• Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
    • DirectX: Version 11
    • Storage: 30 GB available space
    • Additional Notes: Resolution 1280 x 720

• Recommended:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
    • DirectX: Version 11
    • Storage: 30 GB available space
    • Additional Notes: Resolution 1920 x 1080

آخرین ویرایش:
یعنی چی ،فضای کافی.؟
مسخره کردن خود اینا
تقصیر ea نیست خود کونامی هم وله
ول ؟؟!! قشنگ رد دادن اینا !!! :lol:

صد در صد همه چیز تقصیر EA نیست و خودمون گفتیم آقا اون کمپانی سیاست هاش همونه ! حالا دوست داشته باشیم و یا نه سیاستش اونه و موفق هم هست ! ( طرفدار های فیفا رو قشنگ راضی میکنه و مهم هم همینه )

سازندگان PES باید راهشون رو جدا کنن !! ( توضیحات رو دادم ) که نمیکنن !! ... در ادامه قشنگ رد هم دادن !!! :ziped::Cheesygrin:

فضای کافی ؟؟ وات ده فاز !!!!!! =))

چیز شعر ترین دلیلی که میتونستن بیارن همین بود...=))

ظرفیت حجم هر بلوری در بدترین حالت 40GB هست و کونامی تنها چیزی در حدود 25 گیگش رو فقط استفاده میکنه ولی در طرف مقابل EA از کل ظرفیت بلوری استفاده میکنه با اون همه کات سین با مدت زمان بلند... و اون همه مد و لیگهای خیلی بشیتر و و و.... فکر کنم کونامی تنها همون 25GB از ظرفیت بلوری رو میبینه و بیشتر از اون براشون خط قرمز هست

واقعن به این کونامی باید گفت عمو فازت چیه!!؟ چی مصرف میکنی این چیز شعرها رو به خورد فنهات میدی!؟ :|

فقط باید امیدوار بود مدیریت این شرکت عوض بشه و یه مدیر که به گیم علاقه داشته باشه بیاد راس کار

بنظرمنم كونامي بودجه داره ولي نميخواد از حد معيني خرج كنه اينجوري نبود لايسانس ucl رو دو دستي تقديم ea نميكرد با اين خسيس بازيا و دست نزدن به سرورها و مدهاي بازي موفقيت زيادي هم نميتونه توي فروش كسب كنه

دیگه نمیدونم چی بایدگفت باورمیکنید بعضی وقتها این گیمرهای تازه کاررومیبینم حسودیم میشه که کاشکی زمان ماهم فیفابازتوایران نجومی بودواقعادیگه دارم بخدادیوونه میشم ازطرفی فیفارونمیتوانم درک کنم از pes هم نمیتونم دست بکشم اصلا هم دست خودم نیست لعنت به هردوشرکت بخصوص اول کونامی که بازی محبوب ماروبه گندکشید لعنت.

• Like
Reactions: Romell
دوستان من رفتم سری pes از سال 2012 به این ور در ضمینه لایسنس بررسی کردم از pes 2012 تا pes 16 مهمترین لیگی که لایسنسش داشته همین لالیگا بوده بقیه لیگها بعنی فرانسه و هلند همیشه داشته انگلیس هیچ وقت نداشته هم چنین سریA فقط تو pes5 داشته تو بقیه نسخه ها همین بوده تیمای المانی اکثر نسخه ها بایرن و شالکه و لورکوزن داشته بعضی سال هم فقط بایرن و شالکه امسالم همینطوره سیاست کونامی همیشه همین بوده که لیگ های معتبر هیچ وقت به طور کامل نداشته و نخواهد داشت پس الکی دلتون صابون نزنید سری PES همینه که هر سال دارید می بینید تازه امسال یه جورایی کولاک کردن این همه لیگ درجه 2 و3 به بازی اضافه کردن که در تاریخ این سری سابقه نداشته این همه لیگ داشته باشه
به این سایت برید متوجه می شید من چی می گم
PESMASTER.COM
دیتا بیس نسخه های بازی رو به صورت کامل داره

دوستان من رفتم سری pes از سال 2012 به این ور در ضمینه لایسنس بررسی کردم از pes 2012 تا pes 16 مهمترین لیگی که لایسنسش داشته همین لالیگا بوده بقیه لیگها بعنی فرانسه و هلند همیشه داشته انگلیس هیچ وقت نداشته هم چنین سریA فقط تو pes5 داشته تو بقیه نسخه ها همین بوده تیمای المانی اکثر نسخه ها بایرن و شالکه و لورکوزن داشته بعضی سال هم فقط بایرن و شالکه امسالم همینطوره سیاست کونامی همیشه همین بوده که لیگ های معتبر هیچ وقت به طور کامل نداشته و نخواهد داشت پس الکی دلتون صابون نزنید سری PES همینه که هر سال دارید می بینید تازه امسال یه جورایی کولاک کردن این همه لیگ درجه 2 و3 به بازی اضافه کردن که در تاریخ این سری سابقه نداشته این همه لیگ داشته باشه
به این سایت برید متوجه می شید من چی می گم
PESMASTER.COM
دیتا بیس نسخه های بازی رو به صورت کامل داره
عصبانیت طرفدارای بازی بیشتر به خاطر همون پاک کردن دو لیگ دسته 2 اسپانیا و ایتالیا ( یعنی به خاطر فضا خودشون پاک کردن و اگه دوست داشتن میتونستن بذارن این دو لیگ رو . یعنی اینا دیگه کین :-??:)) ) و دلیل مسخره ای که براش آوردن هست ! :Silenced: ( البته از دست دادن جام باشگاه های اروپا و از دست دادن دورتمند و .... و چپ و راست کردن EA سر لایسنس به کونامی هم دیگه طرفدار های این بازی رو دیوانه کرده !! :|:)) دیگه نزدیکه لایسنس خود PES رو هم از کونامی بگیره :)) کونامی بازم سر به سر EA بذاره تو موضوع لایسنس EA بازم حالشون رو میگیره ! و کونامی حالیش نیست و ... :)) ) وگرنه انتظار بیشتری تو بخش لایسنس ها نمیشه داشت و تازه امسال کونامی به قول خودت سر لایسنس ها خوب کار کرد و از همون قدیم بگیریم تا الان همیشه داستان همین طور بوده ولی شما یه چیزی رو در نظر داشته باش . دوره زمونه عوض شده و نسل ها عوض شدن و لایسنس ها باشن یعنی در ادامش استادیوم هست و ساخت چهره و کلی موارد دیگه . البته لیگ حتی اگه به صورت فیک هم باشه چهره های بازیکن های اون لیگ رو میشه ساخت ولی لیگ اصلا نباشه مثل لیگ آلمان خب مشکل به وجود میاد .

نبود بایرن و دورتمند به هر حال به بازی ضربه میزنه ولی خب از اون ور گرفتن لیگ های خوب ( البته درجه 2 هستن ) مثل اسکاتلند و ترکیه و .... فروش بازی رو صد در صد در اون کشور ها بهتر میکنه و همین طور آرشیو بازیکن ها در PES خیلی بهتر میشه و به هر حال خوبی های خودش رو داره .

اگه اینا امسال دورتمند رو از دست نمیدادن میشد گفت رو بخش لایسنس ها بد کار نکردن و در حد توان خودشون تلاششون رو کردن .

فولام رو که هیچ تقصیری نداشتن از دست دادن و والنسیا هم که راه دورتمند رو رفت و ....

فیفا لایسنس = :pepsi:

PES لایسنس = :Hurted1:

آخرین ویرایش:
پست یکی دیگه از طرفداران بازی و همین طور از ادیتور های PES Universe ! هستش و اکثریت دقیقا چنین نظری دارن ( خلاصه حرفش اینه برتری گیم پلی PES در تقابل با فیفا ولی در عوض فیفا بازی کامل تری هستش و کریرش مستر لیگ رو میزنه میترکونه !! B-( و تیم سازنده PES باید بره رو بخش ادیت کار کنه و سورس باز بذاره و رو مستر لیگ کار کنه و ..... ) و سورس باز و توضیحاتی که بار ها و بار ها دادیم ! ولی کو گوش شنوا !!!

Capture452453245.PNG

آخرین ویرایش:
گویا مشخص شد دلیل اینکه امسال فقط بارسلونا از لالیگا توی بازی لایسنس هست چیه...

EA اومده با کلیه تیمهای لالیگا قرارداد بسته و بالای 200 چهره از این لیگ رو هم اسکن دستی کرده و اتلتیکو و والنسیا هم که با کونامی کار میکردن رو اومده پول زیادتری داده تا از مثل دورتموند از قراردادشون خارج بشن البته این بیشتر در خصوص والنسیا صدق میکنه تا اتلتیکو چون اتلتیکو از پارسال قرارداد بست با EA و این کمپانی مارموز اومد لحظه آخر که کونامی میخ است پارتنر باشه با این باشگاه پا پیش گذاشت که چون دیگه اون لحظه نسخه بازی پیچیده و عرضه شد نتونستن اتلتیکو و استادیومش رو از PES 2018 بردارن...

و خبر اومده 16 استادیوم جدید از لالیگا امسال با جزییات در FIFA 19 لایسنس شدن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or