PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
رفت دانلود واسه پنج ساعت دیگه خخخخ
به عنوان فیفا باز خیلی مشتاقم ببینم چیه اصلا اومدم اینجا دیدم دمو اومده خیلی حال کردم دوستمون گفت صدا گذاری دالبی شده ببینیم چیه
چمن هم نظرات رو خوندم خیلی نظرات دو گانست من روی ps4 pro tv 4k
تست میزنم ببینم چیه داستان
ولی اینکه یک دست نباشه و روی کنسولای میان نسلی بهتر باشه کم کاری رو نشون میده البته بازم باید تست زد دید قضیه چیه من خودم تا بازی نکنم هیچ نظری نمیدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

رفت دانلود واسه پنج ساعت دیگه خخخخ
به عنوان فیفا باز خیلی مشتاقم ببینم چیه اصلا اومدم اینجا دیدم دمو اومده خیلی حال کردم دوستمون گفت صدا گذاری دالبی شده ببینیم چیه
چمن هم نظرات رو خوندم خیلی نظرات دو گانست من روی ps4 pro tv 4k
تست میزنم ببینم چیه داستان
ولی اینکه یک دست نباشه و روی کنسولای میان نسلی بهتر باشه کم کاری رو نشون میده البته بازم باید تست زد دید قضیه چیه من خودم تا بازی نکنم هیچ نظری نمیدم

Sent from my iPhone using Tapatalk
به احتمال فراوان بدلیل تی وی یا کنسوله دوستانه که اچ دی آر نیست

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

تفاوت فاحشی دیدم تو جزییات نورپردازی و بعضی جلوه های بصری و مخصوصا چمن بین کنسول فت و پرو !!! فکر میکنم اولین 4k واقعی این نسل باشه! چون واقعا تفاوت ش رو احساس میکنی

PES 2019 | Realistic Live Broadcast Camera | FC Schalke 04 - AC Milan | 1080P 60FPS

PES 2019 Realistic match : Barcelona VS Inter milan

• Like
Reactions: Ƥ.s.Y.c.H.o
صدا گذاری تو حالت 2.1 هم عالی شده ! گفتم 5.1 شده چون سال های قبل 5.1 واقعی نبود و صدا ها خفه و بی کیفیت بود و امسال تماما دالبی شده و همین طور 5.1 واقعی شده . بلند گوی ورزشگاه که صحبت میکنه قشنگ صدا تو ورزشگاه میپیچه و شعار تماشاگر ها و شعار تیم های پارتنر مثل بارسا و این چیزا یعنی عالی شده و کمی ای از فیفا نداره و من در شگفتم کونامی چرا نگفت که این همه روی صدا گذاری کار کرده . سوت های تماشاگرا به لطف دالبی شدن صدا گذاری بازی کر کننده شده و حداقل دیگه بخش صدا گذاری داخل ورزشگاه در بازی قابل قبول شده و نزدیک به فیفا شده . حتی صحنه زیبایی رخ میده تماشاگرا در بازی دست میزنن و همین دست زدن ها هم صداشون رو رسا و با کفیت میشنوین . صدای توپ و برخوردش به کناره های زمین رسا و باکیفیت شده و کلا رو صدا گذاری بازی کار کردن و تیم سازنده دیوانه چرا چیزی نگفت !؟؟! :|:))

گرافیک بازی وحشتناک پیشرفت کرده از چمن بازی بگیرید ، تا کیفیت کیت ها تا نور پردازی بازی و اگه تی وی HDR داشته باشین رنگ بندی و نور پردازی بازی رو بیش از پیش حس میکنید که چه تغییرات عالی ای داشته . نور پردازی روز در ورزشگاه نیوکمپ رو ببینید لذت بی انتها میبرین و بازی از لحاط گرافیک واقعا یه چیز عجیب و غریبی شده . فقط شرت های بازیکنا تکون نمیخوره آن چنان باید و شاید و این مشکل به نظرم باید رفع بشه در آینده . پیراهن بازیکن ها نسبت به سال قبل بیشتر تکون میخوره و از بدن بازیکن ها جدا تر و به نوعی میشه گفت 3D شده .

فیزیک بازیکنان سنگین تر شده و مدلینگ بازیکنان یعنی از نمای گیم پلی پیشرفت خیره کننده ای داشته ! فیزیک توپ و نوع حرکت توپ پیشرفت اساسی داشته و با سال قبل هم نمیشه مقایسش کرد که این همه پیشرفت کرده و سرعت گیم پلی بازی کم تر شده و انیمیشن های بازی به طرز عجیبی پیشرفت کرده و حرکت بازیکنان در زمین و توع حرکتی بدنیشون در حالت های مختلف واقعا چقدر روش کار کردن و زحمت کشیدن . پاس ارور و شوت ارور در بازی بیشتر شده و میزان خطا ها دیگه از اون حالت فاجه سال قبل در اومده و در یه نیمه بارسا 4 بار روی من خطا کرد اونم با توجه به زمان کم بازی که بیشترش نمیشه کرد و در همون مقدار میزان خطا عالی بود . ( البته بازم باید بیشتر بازی کرد و نظر بهتری داد ولی هر چه باشه در بد بینانه ترین حالت از اون فاجعه سال قبل در اومده )

استپ اولیه در بازی رو ببینین و کمی بازی کنین دقیقا شوکه میشین از بس استپ های اولیه بازیکنان با هم فرق داره و انیمیشن های استپ اولیه دست خوش تغییرات عالی ای شده . و سیستم تنفسی بازی هم قشنگ در بازی همون چیزی که میگفتن هست و به خاطر زمان کم بازی فقط بازی سرع تموم میشه و باید زمان اصلی رو بازی کنیم تا این سیستم تنفسی بازی رو بیشتر حس کنیم . شما با یه بازیکن زیاد بدوین در طول بازی یعنی دقایق پایانی بازی بازیکن نفسش خالی میشه و میزان تاثیر خستگیش در پاس دادن و دویدن و همه چیزش تاثیر گذاره و بازی کنید متوجه میشین من چی میگم .

درصد اشتباه پاس دهی به خصوص پاس های تک ضرب به شدت زیاد شده و حتی پاس های ساده هم درصد میزان خطاشون بیشتر شده ! بازی فیزیکی و درگیرانه تر شده و انیمیشن های زیادی برای برخورد های فیزیکی در بازی طراحی شده و دفاع ها انیمیشن های دفع توپ و ریباند زیادی توشون دیده میشه و مدافعیت خشن تر و سیریش تر شدن و تنه زیاد میزنن و اسلاید تکل های زیادی میزنن و خطا های بیشتری هم میکنن و در پشت محوطه جریمه ببینن شما دارین شوت میزنین و اوضاع خرابه روتون با خشونت اسلاید تکل میرن و خطا هم زیاد اتفاق میفته .

هنوز تو کف مدلینگ بدنی بازیکنا هستم و یعنی چقدر بازیکنا دیگه میتونن شبیه به فوتبال واقعی طراحی بشن ! و همین طور انیمیشن های بازی که هر سال داره نجومی پیشرفت میکنه در بازی !

و در ضمن من کنسولم پلی استیشن 4 عادی هستش ولی تی وی من 4K HDR هستش و بازی رو 1080 HDR بازی میکنم و شانس آوردم قبل این گرانی های وحشتناک ( همیشه که گرونی و بدبختی و ... بود ) تی وی خودم رو 4K کرده بودم و یعنی شانس آوردم . بازی با HDR واقعا بی نظیر میشه در رنگ بندی و نور پردازی !

رنگ بندی و تنوع رنگ بندی در HDR تو این بازی بیداد میکنه و از بازتاب نور بر روی پیراهن بازیکنا بگیرید تا چمن بازی و پوست بازیکنا و سطح ورزشگاه و .....

خلاصه این چیزایی بود که فعلا دیدم و هر بازی صد در صد مشکلات خودش رو هم داره و باید بازی بیشتر کنم تا چیزای بیشتری بگم ولی هنوز در شگفتم چرا تیم سازنده اصلا درباره صدا گذاری بازی صحبتی نکرده !! :| در صورتی که این همه روش کار کرده بود ! البته بار اولشون نیست اینا مثلا سال هاست سیستم فلوید فرمشن رو در بازی اضافه کردن ولی هیچ وقت روش مانور نمیدادن و سازندگان فیفا همون داینامیک تاکتیک که دقیقا همین سیستم فلوید فرمشن PES هستش رو امسال به بازی اضافه کردن براش حتی تریلر دادن و روش مانور دادن !

کلا کونامی مغزش قشنگ در یه سری چیزا تاب داره و بار اولشون هم نیست .

تازه بدبختانه کنسولم 4K نیست و بازی روی اون دیگه چی میخواد بشه خدا میدونه و من رو همین 1080 HDR قشنگ کفیدم ....

آخرین ویرایش:
دوستان برای نقد و تست حتما آنلاین بزنین
حتی با دوستتون
چجوری؟! ریجن رو اول بازی یجور بردارین
چون الان خلوته همزمان برید و مچ میکینگ کنین باهم میفتین :)))))))
منو دوستم چند دست داریم میزنیم واقعا در قیاس با سی پی یو تفاوت فهم تغییرات گیم پلی فاحشه

آخرین ویرایش:
صدا گذاری تو حالت 2.1 هم عالی شده ! گفتم 5.1 شده چون سال های قبل 5.1 واقعی نبود و صدا ها خفه و بی کیفیت بود و امسال تماما دالبی شده و همین طور 5.1 واقعی شده . بلند گوی ورزشگاه که صحبت میکنه قشنگ صدا تو ورزشگاه میپیچه و شعار تماشاگر ها و شعار تیم های پارتنر مثل بارسا و این چیزا یعنی عالی شده و کمی ای از فیفا نداره و من در شگفتم کونامی چرا نگفت که این همه روی صدا گذاری کار کرده . سوت های تماشاگرا به لطف دالبی شدن صدا گذاری بازی کر کننده شده و حداقل دیگه بخش صدا گذاری داخل ورزشگاه در بازی قابل قبول شده و نزدیک به فیفا شده . حتی صحنه زیبایی رخ میده تماشاگرا در بازی دست میزنن و همین دست زدن ها هم صداشون رو رسا و با کفیت میشنوین . صدای توپ و برخوردش به کناره های زمین رسا و باکیفیت شده و کلا رو صدا گذاری بازی کار کردن و تیم سازنده دیوانه چرا چیزی نگفت !؟؟! :|:))

گرافیک بازی وحشتناک پیشرفت کرده از چمن بازی بگیرید ، تا کیفیت کیت ها تا نور پردازی بازی و اگه تی وی HDR داشته باشین رنگ بندی و نور پردازی بازی رو بیش از پیش حس میکنید که چه تغییرات عالی ای داشته . نور پردازی روز در ورزشگاه نیوکمپ رو ببینید لذت بی انتها میبرین و بازی از لحاط گرافیک واقعا یه چیز عجیب و غریبی شده . فقط شرت های بازیکنا تکون نمیخوره آن چنان باید و شاید و این مشکل به نظرم باید رفع بشه در آینده . پیراهن بازیکن ها نسبت به سال قبل بیشتر تکون میخوره و از بدن بازیکن ها جدا تر و به نوعی میشه گفت 3D شده .

فیزیک بازیکنان سنگین تر شده و مدلینگ بازیکنان یعنی از نمای گیم پلی پیشرفت خیره کننده ای داشته ! فیزیک توپ و نوع حرکت توپ پیشرفت اساسی داشته و با سال قبل هم نمیشه مقایسش کرد که این همه پیشرفت کرده و سرعت گیم پلی بازی کم تر شده و انیمیشن های بازی به طرز عجیبی پیشرفت کرده و حرکت بازیکنان در زمین و توع حرکتی بدنیشون در حالت های مختلف واقعا چقدر روش کار کردن و زحمت کشیدن . پاس ارور و شوت ارور در بازی بیشتر شده و میزان خطا ها دیگه از اون حالت فاجه سال قبل در اومده و در یه نیمه بارسا 4 بار روی من خطا کرد اونم با توجه به زمان کم بازی که بیشترش نمیشه کرد و در همون مقدار میزان خطا عالی بود .

استپ اولیه در بازی رو ببینین و کمی بازی کنین دقیقا شوکه میشین از بس استپ های اولیه بازیکنان با هم فرق داره و انیمیشن های استپ اولیه دست خوش تغییرات عالی ای شده . و سیستم تنفسی بازی هم قشنگ در بازی همون چیزی که میگفتن هست و به خاطر زمان کم بازی فقط بازی سرع تموم میشه و باید زمان اصلی رو بازی کنیم تا این سیستم تنفسی بازی رو بیشتر حس کنیم . شما با یه بازیکن زیاد بدوین در طول بازی یعنی دقایق پایانی بازی بازیکن نفسش خالی میشه و میزان تاثیر خستگیش در پاس دادن و دویدن و همه چیزش تاثیر گذاره و بازی کنید متوجه میشین من چی میگم .

درصد اشتباه پاس دهی به خصوص پاس های تک ضرب به شدت زیاد شده و حتی پاس های ساده هم درصد میزان خطاشون بیشتر شده ! بازی فیزیکی و درگیرانه تر شده و انیمیشن های زیادی برای برخورد های فیزیکی در بازی طراحی شده و دفاع ها انیمیشن های دفع توپ و ریباند زیادی توشون دیده میشه و مدافعیت خشن تر و سیریش تر شدن و تنه زیاد میزنن و اسلاید تکل های زیادی میزنن و خطا های بیشتری هم میکنن و در پشت محوطه جریمه ببینن شما دارین شوت میزنین و اوضاع خرابه روتون با خشونت اسلاید تکل میرن و خطا هم زیاد اتفاق میفته .

هنوز تو کف مدلینگ بدنی بازیکنا هستم و یعنی چقدر بازیکنا دیگه میتونن شبیه به فوتبال واقعی طراحی بشن ! و همین طور انیمیشن های بازی که هر سال داره نجومی پیشرفت میکنه در بازی !

و در ضمن من کنسولم پلی استیشن 4 عادی هستش ولی تی وی من 4K HDR هستش و بازی رو 1080 HDR بازی میکنم و شانس آوردم قبل این گرانی های وحشتناک ( همیشه که گرونی و بدبختی و ... بود ) تی وی خودم رو 4K کرده بودم و یعنی شانس آوردم . بازی با HDR واقعا بی نظیر میشه در رنگ بندی و نور پردازی !

رنگ بندی و تنوع رنگ بندی در HDR تو این بازی بیداد میکنه و از بازتاب نور بر روی پیراهن بازیکنا بگیرید تا چمن بازی و پوست بازیکنا و سطح ورزشگاه و .....

خلاصه این چیزایی بود که فعلا دیدم و هر بازی صد در صد مشکلات خودش رو هم داره و باید بازی بیشتر کنم تا چیزای بیشتری بگم ولی هنوز در شگفتم چرا تیم سازنده اصلا درباره صدا گذاری بازی صحبتی نکرده !! :| در صورتی که این همه روش کار کرده بود ! البته بار اولشون نیست اینا مثلا سال هاست سیستم فلوید فرمشن رو در بازی اضافه کردن ولی هیچ وقت روش مانور نمیدادن و سازندگان فیفا همون داینامیک تاکتیک که دقیقا همین سیستم فلوید فرمشن PES هستش رو امسال به بازی اضافه کردن براش حتی تریلر دادن و روش مانور دادن !

تازه بدبختانه کنسولم 4K نیست و بازی روی اون دیگه چی میخواد بشه خدا میدونه و من رو همین 1080 HDR قشنگ کفیدم ....
بسیار عالی ،فقط اینو نگفتی مثل pes ۱۸ مشکل اینکه تیم های ضعیف جلوت تیکی تاکا بزنن یا سوار بازی بشن هست یا نه قشنگ میشه تشخیص داد مثلاً جلو بارسا بازی می‌کنی یا یه تیم برزیلی ،در کلی تیم آیدیش:D چطوره وضعش؟ چیزی که تو pes 18 خیلی رو مخم بود

بسیار عالی ،فقط اینو نگفتی مثل pes ۱۸ مشکل اینکه تیم های ضعیف جلوت تیکی تاکا بزنن یا سوار بازی بشن هست یا نه قشنگ میشه تشخیص داد مثلاً جلو بارسا بازی می‌کنی یا یه تیم برزیلی ،در کلی تیم آیدیش:D چطوره وضعش؟ چیزی که تو pes 18 خیلی رو مخم بود
بالای 25 دست شایدم خیلی بیشتر بازی کردم ! به شدت ترس خودم بود که بازم این مشکل باشه :-& و اگه به من اعتماد دارین این مشکل تا حد بسیار زیادی حل شده و چیزی به نام تیکی تاکا از طرف تیم های ضعیف اصلا نداریم ! اصلا این طوری بگم بازی زیر و رو شده و شما باید خودتون بازی کنین تا متوجه بشین چی میگم . تیم ها دفاع میکنن و زیر توپ میزنن و اشتباه میکنن و شاید یه بازی اصلا بد بازی کنن و تیم های قوی هم حتی مثل بارسا متنوع و عالی بازی میکنن و این طوری نیست که هر جا توپ دستشون بیفته هی پاس و پاس و پاس و این مشکلات به کلی حل شده و بازم میگم بازی به طور فاحشی تغییرات اساسی کرده و قشنگ مشخصه رو بازی کار شده . با فرانسه بازی میکنین فقط دل به ضد حملات میبنده و تو همون ضد حملات هم متنوع و عالی بازی میکنه و ...

تیم ایدی بعد از یک سال نابودی دوباره به بازی برگشته و نسبت به فاجعه سال قبل واقعا بهتر شده .

ایرادات هست ولی خب من نظرم اینه از اون حالت فاجعه سال قبل در اومده .

آخرین ویرایش:

....

من فکر میکنم کلا کونامی قصد هزینه کردن تو تبلیغات رو نداره در حالی که در عمل خیلی تغییرات ایجاد میکنه ولی هیچوقت بویلد ش نمیکنن نمیدونم این خوبه یا بد . ولی ea خیلی خوب بلده با تریلر و تبلیغات (بعضا اغراق آمیز) قبل ریلیز خوب مخاطب رو تو کف نگه داره ولی در عمل همیشه اونی ک تحویل داده تفاوت داشته با چیزی که نشون میداده ولی کونامی نه هرسال تریلر کپچر شده از گیم پلی

خلاصه ک اینا زحمت میکشن برای تغیرات وبهتر شدن ولی مانور نمیدن و ممکنه اینجوری سطح توقع پلیرها بره بالا بعد اینا توش بمونن:D در کل با وجود این دمو خیلی امیدوارم به نسخه 19 در حالی که دموی 18 خیلی مشکل داشت و شخص شماهم خیلی ایراد گرفتید ازش ولی نسخه کامل که اومد نظرم هم در مورد 18 عوض شد حالا دموی 19یی که اینه چه خواهد بود نسخه نهایی ش!

حتی اگه tv ت هم 4k باشه کنسولت فت معمولی یا اسلیم بازم فایده نداره یعنی اون شارپنس و نور وبازتاب و نور و رفلکس و اینایی که تو خروجی کنسول پرو هست تو معمولی نیست تا جفتشونو کنار هم نذاری خوب درک نمیکنی:دی

جهت کنجکاوی از دوکنسول فت و پرو هنگام بازی در شرایط یکسان (و هر دو تی وی هم 4k ) با7100 نیکون عکس گرفتم رو فرمت raw تصاویر که زوم میکنی بعد از زوم 250 درصدی رو تصویر نمونه کنسول معمولی عکس بازی تازه کمی پیکسل پیکسل میشه ولی نمونه عکسی که از کنسول پرو گرفته شده بعد از زوم 320 درصدی تازه کمی میره به سمت بلور شدن! فکر میکنم از لحاظ گرافیک بصری نسخه نهایی از این هم بهتر باشه حالا اونجور که تجربه م در این چندسال اخیر میگه

آخرین ویرایش:
گرافیک و نورپردازی بازی واقعا چشم نوازه
فقط امیدوارم تو نسخه اصلی گلیچ های گرافیکی رو حل کنن زیاد دیدم سرا تو هم میره تووپ تو سر یا شکم میره یا مثلا چهره گریزمن چرا اینجوری میشه یهو
احتمالا حل شه برا نسخه اصلی
چندتا اسکرین شات همینطوری براتون میذارم واقعا این چمن مزخرفه؟!
:/

005af89e-dac3-49f1-b26d-09ca1943fb92.jpeg a22663f6-1c69-484a-95fc-afa79041d88c.jpeg 0ed4d69a-0040-4c95-82dd-0593fd816c83.jpeg 6fdf2cc8-29e6-40c0-b35a-27340efdafbc.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or