PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
درسته فیقا کلا گیم پلی رها کرده ولی امسال تو Fifa 19 خود EA بخش های جالب و متنوعی به بازی اضافه کرده که به نظرم کونامی باید بیشتر توجه کنه به اینا و چون تو مدهای انلاین و افلاین ضعف داره
اول که Ultimate team کلا عوضش کردن یک حالت جدیدتر و بروزش کردن با چالش های ماهانه و تعیین دیویژن و.. بعد اومدن برای بخش Kick off حتی چندین بخش متنوع اضافه کردن که دوتاش خیلی جالبه شاید تو فوتبال واقعی نبینیم ولی اتفاقا برای تونع خوبه مد Survival از فوتبال خیابانی اوردن به این شکل که هر کی گل بخوره یک بازیکنش کم میشه تا به ۷ تا برسن
یکی No rules بدون قانون و داور
یکی تعیین وظایف برای بازیکن انجام بده برنده ای
یکی رفت و برگشت فینال ها
کلا تنوع خوبی دادن به مدهاشون

اونور ea داره همینجوری مدای جدید اضافه میکنه ،حتی ساده ترین مد مثل kick off رو ارتقا میده ، اینور همون سه چارتا مد افلاین (مثل bal ، ml )هم کلا ول شده
کلا تو این سالا تنها مورد جذابی به افلاین اضافه شده random selection match بوده که اونم از pes 6 کپی کردن
دریغ از دوزار خلاقیت :|
حالا هی انیمیشن اضافه کن نورپردازی عوض کن و...

اونور ea داره همینجوری مدای جدید اضافه میکنه ،حتی ساده ترین مد مثل kick off رو ارتقا میده ، اینور همون سه چارتا مد افلاین (مثل bal ، ml )هم کلا ول شده
کلا تو این سالا تنها مورد جذابی به افلاین اضافه شده random selection match بوده که اونم از pes 6 کپی کردن
دریغ از دوزار خلاقیت :|
حالا هی انیمیشن اضافه کن نورپردازی عوض کن و...
اونایی که pes بازی میکنند دنبال یه گیمپلی درجه 1 و یه گرافیک قابل قبولند نه مد داستانی و این جور حواشی و کونامی اینو خوب میدونه و میدونه تمرکزش باید روی چیه باشه چون از نظر لایسنس کاری از دستش بر نمیاد. تنها کم کاری کونامی رو من تو بخش کیفیت بازیهای آنلاین میبینم.

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
اونایی که pes بازی میکنند دنبال یه گیمپلی درجه 1 و یه گرافیک قابل قبولند نه مد داستانی و این جور حواشی و کونامی اینو خوب میدونه و میدونه تمرکزش باید روی چیه باشه چون از نظر لایسنس کاری از دستش بر نمیاد. تنها کم کاری کونامی رو من تو بخش کیفیت بازیهای آنلاین میبینم.
داداش در مورد نسل پنجم یا ششم که صحبت نمیکنیم که با توجه به محدودیت ها به حداقل ها راضی بودیم
ضمنا با این چیزی شما میگی هیچ وقت نباید مسترلیگی وجود داشت چون ملت روانی گیم پلی we 3 بودن بدون اینکه مسترلیگ یا مد خاصی داشته باشه ، ولی میطلبید مستر لیگ اضافه بشه اضافه شد ، تبدیل شد به سرگرم کننده ترین مد بازی
الانم من امیدی به اضافه شدن مد جدیدی ندارم ولی دیگه اینم که بیس ml یا bal سالهاست بدون هیچ‌تغییری مونده واقعا مزخرفه
بخش انلاین که اصلا صحبت نکنیم بهتره پر از ایرادات ریز و درشته که گفتنش تکرار مکرراته
و اینکه بگیم چون pes فن دنبال فلان چیزه (به فرض اینکه درست بگی) ما(اینجا منظور سازنده هاس) هم دیگه بی خیال بقیه مسائل باشیم که نه انتظار فروش بیشتر باید داشته باشی نه پیشرفت خاصی ،عملا بازی میشه همین pes که پیشرفتش تو این سالا کاملا تک بعدی شده

واقعیتیه که باید پذیرفت
وقتی صحبت از گیم پلی روون انیمیشن های واقع گرایانه میاد وسط، حقیقتا پس تو این موارد به واقعیت نزدیک تر هست البته نیاز داره توی گیم پلی بازی یکم دست پلیرهارو باز بذاره مخصوصا برای توپگیری ها و نبردهای شونه به شونه وقتشه آزادی عمل ببشتری بدن
منتهی از لحاظ سرگرم کننده بودن در دراز مدت باید روراست باشیم با خودمون که هیچ حرفی برای گفتن نداره :/
یه اکیپ سه چهار نفره از دوستاتون رو فرض کنین، چجوری پس با این وضع قراره سرگرمتون کنه ؟! مدهای آنلاین پس واقعا یه بُلشِتِ به تمام معناست. من بخاطر مسائل هندیکپ و آشنایی و حوصله کم تو دلالی، ماه ها بود التیمیت فیفا رو کنار گذاشته بودم تا اینکه بخاطر نیومدن فیفا به ea access دو تا از دوستام مجبور شدن بالاخره بخرن بازیو ( داخل پرانتز بگم پس روی گیم پسشون بود منم که از قبل خریده بودم) نتونستیم با هم سه تایی سرگرم شیم،کاری بجز فرندلی زدن نبود :/ که یکیمون بیکار میشد :/ حتی با اصرار من که پس مارادوناش بینطیره خیلب خوب ساختنش، رفیقم اومد پس رفتیم مای کلاب( عاشق مارادوناس) از قضاا از پک تخم مرغ شانسی برای من مارادونا اومد، اون بیچاره که آلمان هم هست هرچی پول داد پک وا کرد مارادونا که هیچی، یه بازیکن خوب هم بش نداد همونجا آنیستالش کرد دیگه هم هرچی اصرار کردم ولش کرد پس رو
چرا؟! چون مزخرف ترین سیستم تیم بستن تو مای کلابه پسه
آشغال به تمام معنا
ازونور رفتیم فیفا از روی کل کل پول دراوردن و دلالی کلی فیفا بازی کردیم و توی دو ماه من ۸۰۰ هزار تا سود کردم بدون ریالی هزینه :/ الانم بین ۷۰ نفر از اددلیستام اسکوادم دومین رتبه رو داره :/ حتی گیم پلی هم بذارم کنار من در روز حداقل ۱_۲ ساعت پای دلالی و التیمیت و تیم بستن و اضافه کم کردن بازیکنای اسپشیال و بالابردن اورال تیمم هستم :/ اصلا کاری هم به گیم پلی ندارم :/ خب این ینی چی؟! بازی که یه سیستم پول بچاپ توش هست و انقدد پر زرق و برقش کردن که یکی میاد ۱۰ هزار دلار پک وا میکنه سرگرمه توش یکی هم مثه من یک قرون خرج نمیکنه فقط تایم می‌ذاره بازم سرگرمه توش
خب یه بازی هدفش چیه؟! سرگرمی و لذت
حالا برای بعضیا مد آفلاین و کلا تک پر بودن سرکرم کننده س یکی هم مثه من سنش رفته بالا حوصله نمی‌کنه مثل ده سال پیش هفت فصل کریر بره هی تیم عوض کنه باز از اول رو میاره به مد آنلاین با هوش و بازی انسانی
ازونور پرو کلاب داره شش هفت نفر میریزیم توش :/ ساعتها تو پارتی بهم فحش میدیم به هم توپ نمیدیم مسخره بازی در میاریم تو پروکلاب
اما یه فرندلی توی پس صدتا مرحله داره ساختنش، بری روم بسازی اینوایت کنی پسورد بذاری یهو یه خری بجای دوستت جوین نده، اینوایت کنی اکسپت کنه خودش اندازه یه نیمه وقت می‌بره بعد میری تو بازی میبینی لگ داری :/ سرورها هم که تو باقالیاس

حالا هم که تو نسخه جدید اومدن به قولی حتی کیک آف هم بهش چرتو پرت اضافه کردن
حتی مسخره ولی بالاخره ی ماه دو ماه هم آدمو درگیر خودش کنه این حالتهای سروایول و قانون گذاری های من درآوردی برای بازی خودش خیلیه
واقعا از لحاظ تنوع در مدهای بازی، پس من یکی رو ناامید کرده
مد داستانی هرچند سطحی اما سال سومش هست که توی فیفا میاد
چندین ساله فوتبال زنان اضافه شده، شایعه فوتبال خیابانی در نسخه بعدی فیفا مطرحه ، سیستم التیمیت فیفا بالکل تغییر کرده ازونور پس شعار داد که مای کلاب زیرو رو شده اما هنوووز همون تمم مرغ شانسیای مزخرف هستن
در کل
از لحاظ گیم پلی ضعف های زیادی داره فیفا به نسبته پس، از لحاظ گرافیک و اسکن و ساخت چهره و کیت و ورزشگاه و نورپردازی هیچ حرفی نداره فیفا در برابر پس چهره کرایوف رو که معرفی شد تو التیمیت دیدم داشتم بالا میاوردم کلی براش ترول ساختن :/
اما
از لحاظ سرگرم کننده بودن ، فیفا بسیار بسیار بازی کامل تری هست که میتونه یک سال با این قیمت ۷۰۰_۸۰۰ تومنی بازی سرگرمت کنه هرچند جفت بازیا ۶۰ دلار ارزش ندارن
من واقعاً ناامید شدم توقع داشتم چندتا مد جدید پس اضافه کنه به بازی ولی هیچ پیشرفتی نداشته
تنها امیدم اینه سال بعد با به ثبات رسیدن گیم پلی و گرافیک و نورپردازی به ضعف های بازی بپردازن مثه گزارشگری، کلا صداگذاری، مدهای متنوع و جدید و لایسنس های بهتر یا اضافه کردن کاستومایز به بخش ادیت اکس باکس و استادیوم ادیتور و کریتور و ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
من در کل با این مدهایی که اضافه شده به فیفا حاظر نیستم سمت Fifa 19 برم چون تریلرش دیدم کلا خیلی بازی درب و داغونه تو گیم پلی هنوز تیکی تاکا و سرعت با دو تا پاس تک به تک میشن بیس بازی مشکل داره نمیتونم کنار بیام با فیفا ولی کلا جالبه مدهاش

• Like
Reactions: Ƥ.s.Y.c.H.o
دوستانی که اکانت نیوزلند دارن امروز ساعت 15:30 استور این کشور به روز میشه که حالا ممکن هست یکی دو ساعت دیرتر دمو رو بزارن برای دانلود
بقیه هم فردا (چهارشنبه) میتونن دمو رو دانلود کنن

به شدت با حرفت مخالفم

بنده تا به الان تنها چیزی که باعث شده فیفا باز نباشم همین گیم پلی سرتر پیس در زمینه واقع گرایی هست همین مدلینگهای واقعی و اینکه بازیکن رو میبینم حال میکنم که با واقعیتش مو نمیزنه یا فیزیک به شدت عالیش رو میبینم واکنشهای فیزیکی بازیکنها رو لذت میبرم

وگرنه اگر EA روزی بیاد اینا رو توی فیفا درست کنه مطمئن باشید یک لحظه هم در خرید فیفا درنگ نمیکنم

اینکه چون پیس مدهای آفلاینش سالهاس انقلابی درش شکل نگرفته یا انقلاب بخوره توی سرشون... یه بهبودهای نسبتن خوب درش صورت نگرفته پس ما پیس بازها از مدهای آفلاین متنفریم حرف اشتباهی هست

همین دو سال گلومون جر خورد از بس گفتیم مسترلیگ رو باید از صفر بازسازی کنن و مدهایی مثل مد فوتسال و این چیزا به بازی اضافه کنن و یا همین مد BAL که جورنی فیفا الگوی اولیش از اون کپی برداری شده لایق توجه خیلی بیشتر هست حالا از این سازنده انتظار خلاقیت نداریم چون مغز ندارن انگار در این زمینه ولی انتظار داریم همینایی که از 2014 تا به حال نابود مونده رو از صفر و در حد استانداردهای الانی بازیهای ورزشی بازسازی کنن الان بازیهای ورزشی دیگه رو ببینیم کلی مد دارن که همین تنوع هاشون در مدهای بازی باعث میشه مخاطب زود از بازی خسته نشه و توی هر مد هم دو ماه سرگرم بشه یک سالش پر بشه...

اتفاقن ما پیس بازها از فیفا بازها بیشتر علاقه داریم مدهای جدید به بازی اضافه بشه شما فقط کافیه بری پیشنهادها و درخواستها از سازنده رو ببینید تا متوجه بشید اینطوریا هم نیست که فکر میکنید...

اگر بخش گیم پلی و گرافیک رو در نظر نگیریم به نظرم از 2014 و اون نسخه نابود به بعد رو بر اساس مدهاش باید به این شکل نام ببریم

2014: 0.00
2015: 0.01
2016: 0.02
2017: 0.03
2018: 1.00

یعنی هر سال آپدیت میدن جای نسخه ای که درخور نسخه جدید باشه

دقیقا موافقم با حرفات. من جفت بازیها میگیرم و توی pes مستر لیگو بازی میکنم و فیفا هم کریر و واقعا مستر لیگ بعد از یکی دو فصل جذابیتشو از دست میده اما کریر مود فیفا چون خیلی جزئیات داره نه. ‌pes از لحاظ مدلینگ و فیزیک توپ و فرم چهره بازیکنا یک سرو‌گردن بالاتره اما واقعا مستر لیگش هر سال تکراری و تغییرات نامحسوسه. امسال خبر نداری مستر لیگ چه تغییراتی کرده؟
دوستانی که اکانت نیوزلند دارن امروز ساعت 15:30 استور این کشور به روز میشه که حالا ممکن هست یکی دو ساعت دیرتر دمو رو بزارن برای دانلود
بقیه هم فردا (چهارشنبه) میتونن دمو رو دانلود کنن

به شدت با حرفت مخالفم

بنده تا به الان تنها چیزی که باعث شده فیفا باز نباشم همین گیم پلی سرتر پیس در زمینه واقع گرایی هست همین مدلینگهای واقعی و اینکه بازیکن رو میبینم حال میکنم که با واقعیتش مو نمیزنه یا فیزیک به شدت عالیش رو میبینم واکنشهای فیزیکی بازیکنها رو لذت میبرم

وگرنه اگر EA روزی بیاد اینا رو توی فیفا درست کنه مطمئن باشید یک لحظه هم در خرید فیفا درنگ نمیکنم

اینکه چون پیس مدهای آفلاینش سالهاس انقلابی درش شکل نگرفته یا انقلاب بخوره توی سرشون... یه بهبودهای نسبتن خوب درش صورت نگرفته پس ما پیس بازها از مدهای آفلاین متنفریم حرف اشتباهی هست

همین دو سال گلومون جر خورد از بس گفتیم مسترلیگ رو باید از صفر بازسازی کنن و مدهایی مثل مد فوتسال و این چیزا به بازی اضافه کنن و یا همین مد BAL که جورنی فیفا الگوی اولیش از اون کپی برداری شده لایق توجه خیلی بیشتر هست حالا از این سازنده انتظار خلاقیت نداریم چون مغز ندارن انگار در این زمینه ولی انتظار داریم همینایی که از 2014 تا به حال نابود مونده رو از صفر و در حد استانداردهای الانی بازیهای ورزشی بازسازی کنن الان بازیهای ورزشی دیگه رو ببینیم کلی مد دارن که همین تنوع هاشون در مدهای بازی باعث میشه مخاطب زود از بازی خسته نشه و توی هر مد هم دو ماه سرگرم بشه یک سالش پر بشه...

اتفاقن ما پیس بازها از فیفا بازها بیشتر علاقه داریم مدهای جدید به بازی اضافه بشه شما فقط کافیه بری پیشنهادها و درخواستها از سازنده رو ببینید تا متوجه بشید اینطوریا هم نیست که فکر میکنید...

اگر بخش گیم پلی و گرافیک رو در نظر نگیریم به نظرم از 2014 و اون نسخه نابود به بعد رو بر اساس مدهاش باید به این شکل نام ببریم

2014: 0.00
2015: 0.01
2016: 0.02
2017: 0.03
2018: 1.00

یعنی هر سال آپدیت میدن جای نسخه ای که درخور نسخه جدید باشه

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

دقیقا موافقم با حرفات. من جفت بازیها میگیرم و توی pes مستر لیگو بازی میکنم و فیفا هم کریر و واقعا مستر لیگ بعد از یکی دو فصل جذابیتشو از دست میده اما کریر مود فیفا چون خیلی جزئیات داره نه. ‌pes از لحاظ مدلینگ و فیزیک توپ و فرم چهره بازیکنا یک سرو‌گردن بالاتره اما واقعا مستر لیگش هر سال تکراری و تغییرات نامحسوسه. امسال خبر نداری مستر لیگ چه تغییراتی کرده؟

همین محتوا مهم هست که متاسفانه کونامی رو طمع برداشته وقتی EA رو میبینه که داره از FUT کلی درمیاره ولی خب اون شرکت روی مدهای دیگشم کار میکنه اینا تا پارسال RSM رو اضافه نکرده بودن به جز مد لیگ و کامپتیشن دو مد اصلی ML و BAL رو هم زحمت نمیدن به خودشون یه تحول اساسی درش ایجاد کنن

تغییراتی هم که گفتن مهم ترینش که پارسال خیلی بهش اعتراض شد همون بهبود نقل و انتقالات و مدیریت بودجه هست که پارسالم گفته بودن بهبود داشته ولی در عمل دیدیم همونیه که 2017 بود بقیه چیزا هم جز حواشی حساب میشه

mproved negotiation system and budget management. Added a re-sell and clean sheet options so that strategy is needed not only on the pitch but also with club management.

Enjoy playing the newly added licensed leagues in Master League. All league regulations have been implemented, such as the Split System from the Scottish Premiership.

Addition of News Feed
A news feed will be added to the Master League menu that will host videos such as the press conference for a newly signed coach, winning a competition, being awarded an individual title and moments that highlight important milestones of the club you are managing.
pes2019_ml_news-feed.jpg

More accurate and realistic player development
Player development will be more accurate and realistic, supporting all new 11 new skills traits that were added to PES 2019. "GK skill" added to key training. Furthermore, there will be a function to distribute the degree of focus for each training item. Users will also be able to develop players according to their team strategy.
pes2019_ml_player_development.jpg

Flow of transfer negotiations
The general flow of transfer negotiations has changed so that conditions/terms will be known from the start.
pes2019_ml_negotiations.jpg

Team Role and personality
Review each players personality traits. The personality of a player can be made up of from one of four personality traits, and their team role will be based on their personality.
pes2019_ml_team_role_personality.jpg

New Team Role effects
New roles such as Rising Star, Bad Boy, and Superstar will be added to Team Role.

فرهاد گرامی لطف کرد برای شما توضیح داد و من قبلا درباره مستر لیگ توضیحات کامل رو دادم و میتونین این جا بخونین !

PES 2019

آخرین ویرایش:
من که فعلا کنسولم در دسترسم نیست تا هفته بعد و خیلی مشتاقم دمو که اومد اساتید اینجا بشینین بازی کنید بعد یه توضیح جامعی در موردش بدین امیدوارم زودتر در موردش بنویسید بفهمیم تغییرات اساسی رو

• Like
Reactions: Romell
مرتضی گرامی و باقی دوستان توضیحات کامل رو دادن و نیازی به توضیح بیشتری نیست ! بخش داستانی اینا بخوره تو سرشون اصلا این بخش ها با DNA سری PES فرض کنیم هم خوانی نداشته باشه دیگه حداقل مد مستر لیگ و مای کلاب و BL رو یعنی همین سه تا مد رو الان آخر این نسل دیگه یه چیز بی مانندی در میاوردنش و هنوز تو اینا گیرن و باقی مد های دیگه اصلا بخوره تو سرشون . البته پارسال مد راندوم سلکشن مچ رو اضافه کردن و مد خوبی هستش ولی کلا مد های اصلی که نام بردم اول به اونا باید رسیدگی کنن و بعد ها مد هایی فرعی برای لذت بیشتر بازی اضافه میکردن ! به نوعی تیم سازنده سر مد های اصلی بازی مونده دیگه مد های فرعی این چیزا بخوره تو سر مبارکشون ! :-&

مد های آفلاین در PES از فاجعه اون ور تره ! از منو های فاجعه بازی که شبیه به یه بازی موبایلی میمونه که کلی در توییتر مسخره شد و قراره سال دیگه درست بشه بگذریم مستر لیگ و بقیه مد ها همین طور به حال خودش رها شده .

این بازی درون زمین برنده بی چون و چرا هستش و نسخه دمو فردا ، پس فراد میاد میبینین که گرافیک ( تی وی 4K HDR هر کسی داشته باشه میتونه تجربه اصلی گرافیکی بازی رو مشاهده کنه . من تی ویم 4K HDR هست ولی کنسولم پلی استیشن 4 عادی هستش و HDR بازی رو میتونم تجربه کنم حداقلش ) ، گیم پلی ، انیمیشن ها و مدلینگ ، فیزیک توپ بازی ، جریان واقعی گیم پلی بازی و .... بقیه مشتقات گیم پلی بازی رو همه تجربه میکنن و ولی در زمینه مد ها و این چیزا یک فاجعه تمامه این بازی !

بازی هر جاییش ایراد داشته باشه میگیم و بار ها هم گفتیم و نیازی به توضیح بیشتر نیست و پست ها هست و هر کسی دوست داره میتونه بره بخونه اگه دوست داره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or