PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
@Romell
امين جان در مورد كامنت قبليت كه در مورد capcom بود در جواب بايد بنويسم capcom به بن بست رسيده بود مجبور بود اين راهو بره اما بنظرمن ضمن داشتن اون بخش داستاني ميتونست دركنارش بخش انلاين و مرسناري خوبيم داشته باشه كه بخاطر نداشتن سرورهاي خوب بيخيال شد

اما در مورد كونامي اولا من مخالف به اهميت دادن به ml نيستم اما قطعا شما بيشتر ازما درجريان هستي كه فروش بازيهاي موبايلي سرنوشت و راه كونامي رو عوض كرد در همين راستا كوجيمارو اخراج كرد بازيهاي AA رو توليدشونو متوقف كرد حتي شايعه شده بود pes هم برا pc و كنسولها نمياد كونامي درحال حاضلر تمركزش فقط سود هست اونم با رقيبي بنام ea كه تمركزش رو انلاين هست بايدم تمركز روي انلاين باشه تا player هاي اون رو جذب كنه بخوايم قبول كنيم يانه بخش زيادي از player هاي اين نسل انلاين براشون خيلي مهمه حالا اين وسط به ml اهميت نميده لابد براش مهم نيست
مصطفی جان و دوستان دیگه سلام .

خب من با شما اختلاف نظر دارم مصطفی جان گرامی ! سر این موضوع اختلاف نظر هایی اساسی دارم ! :D شما به همون رزیدنت اویل 2 ریمیک هم رحم نکردین :(( و میگین اونم اگه یه مد آنلاین داشت بهتر میشد ! چرا خب ؟ مگه طرفدارهای قدیمیش چنین چیزی میخواستن که شما میگین ؟ هیچ کسی نمیخواست ! هیچ کسی ! طرفدار های قدیمی بازیش که داشتن برای خودشون بازی رو میساختن و بعد کپکام بهشون گفت باشه نسازین و ما براتون این بازی رو میسازیم و دقیقا چیزی که میخواین ارائه میدیم و دقیقا کپکام به تک تک صحبت هاشون گوش کرد و یه بازی آفلاین محور و عالی داره میده دست طرفدار های بازی ! همون بهتر که آنلاین نداشت ! همون بهتر که گاد اف وار و ویچر و این دست بازی ها آنلاین نداشتن و این همه بازی آنلاین و خب آدم میره میخره بازیشون میکنه دیگه و چه کاریه هر بازی باید آنلاین داشته باشه ! ( سازنده های ولفنشتاین گفته بودن تمرکز کردن به بخش آنلاین از انرژی تیم سازنده میگیره و باید تیم تقسیم بشه و نمیشه اون چیزی که باید و شاید به بخش آفلاین توجه کرد )

اون بازی های موبایلی هم یه شوکی بود و اومد و رفت و همه یه زمانی فکر میکردن حتی کنسول ها رو نابود میکنن که خب این اتفاق نیفتاد و من همون زمان هم میگفتم . بازی های موبایلی اون موقع فروش دارن ولی اون جو عجیب و غریب اومد و رفت و کنسول ها و بازار کنسول ها هم سرجاشون هستن و سیاست های کونامی رو هیچ جوره نمیشه ازش دفاع کرد ! ( کونامی کلا دیوانه شده و کلا کشیده بیرون از گیم های AAA و اگه به خاطر بازی های موبایلی بود که باید یه زمانی همه بیخیال میشدن و شما اون نقش کاریزماتیک شرکت ها و کمپانی ها رو اصلا در نظر نمیگیری و این طوری باشه که باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه ) و بازی داستانی هم خوش ساخت باشه و خوب باشه گیمر میره میخرتش ! بازی آنلاین خوش ساخت هم میره میخره ! حالا بازی آنلاین پر درامد تره خب این دلیل نمیشه به خاطر دندون گردی تمامی کمپانی ها برن چنین کاری کنن ! حداقل بخشیشون به شعور گیمر احترام میذارن و بخش داستانی خوب هم براشون فراهم میکنن . این دو بازی فوتبالی هم بیان خیلی راحت بگن آقا ما رفتیم سمت آنلاین و بازی ما هم آرکده ! خوشتون نمیاد نخرین ! به همین راحتی ! الان من یه بار از بازی رینبو حرف بدی زدم ؟؟؟؟!! .....نه .....! چرا نزدم ؟ چون اون بازی آنلاینه و تکلیفش مشخصه و سازنده هاش هم دمشون گرم کسی رو سر کار نذاشتن و یه بازی آنلاین خفن تمام عیاره ! به همین راحتی !

شما نظرتون اینه که این نسل های جدید آنلاین مهم شده و این صحبت ها ! خیله خب باشه مهمه ! اصلا همه رفتن سمت آنلاین ! بازم باشه ! پس دیگه باید فاتحه بازی ورزشی شبیه ساز و این چیزایی که شما دنبالش هستین رو بخونین ! ( از گیم پلی فیفا چرا انقدر گله دارین ؟! وقتی دیوانه ای پیدا میشه برای بازی فیفا 10000 دلار خرج کرده ! خداییش باید چی گفت !؟ ) میدونید چرا ؟ چون سازنده میره بیس گیم پلی و ریشه بازی رو بر اساس یه بازی آنلاین طراحی میکنه و بازی به سمت آرکد سال به سال پیش میره ! حتی اسلایدر هم باشه تو بازی ولی بازم ریشه بازی بر پایه یه بازی آرکد طراحی شده و هر چقدر اسلایدر رو تو بخش آفلاین بشه دست زد ولی بازم مشکلات اصلی پا برجا میمونه ! اسلایدر رو که بخش آنلاین نمیشه دست زد و خاموشه .

من هیچ وقت و هیچ وقت نگفتم آنلاین نباشه ( اصلا بگم نباشه ! فقط به حرف من نیست که و خیلی ها دوست دارن ) من خودم هم آنلاین بازی میکنم ! نه زیاد ولی بازی میکنم به خصوص عاشق کواپ بازی کردن تو PES هستم و به شدت به من حال میده ! موضوع اینه که سازنده باید وقتی بازی 60 دلاری اونم فوتبالی که نه داستانی هست و لول دیزاینی و .... سالیانه دست من و شما میده باید و باید و باید به بخش آفلاین توجه کنه ! ( الان همین فیفا 19 هم مثل این که خبر هایی رسیده ویژگی هایی خوبی به کریر اضافه کرده ! موضوع من PES هستش که رسما خیلی میبخشید در مد آفلاین ریده و تازه داره جون میکنه بخش آنلاین رو سر و سامان بده وگرنه برای یه بازی فوتبالی امروزی باید بخش آنلاین خوب باشه ولی بخش آفلاین خوب هم در کنارش باشه ! و عزیز من بازی سالیانه 60 دلار میکنن تو پاچه من و شما و بعد انتظار نداشته باشیم مثلا یه مستر لیگ در حد نسل هشت داشته باشیم ! اونم بعد این همه سال دست نخوردن ! اصلا کسی انتظار نداره مستر لیگ رو هر سال بترکونن ! یه سال بازسازی اساسیش کنن و سال های دیگه ویژگی های خوبی بهش اضافه کنن درست مثل فیفا که الان سال به سال داره ویژگی های خوبی به بخش کریر اضافه میکنه ( هر چند فیفا که کلا داخل گیم پلی بازی مشکلات خودش رو داره و به خصوص گیم پلی بصری که شامل انیمیشن ها و ... میشه و اصلا بهش دست نمیزنه با تمامی وجودی که مشکلات اساسی تو بخش انیمیشن ها داره ) ولی سازنده های PES اصلا بهش دست نمیزنن ! مشکل من آنلاین نیست که !! باشه و خیلی هم خوبه که باشه ولی همون طور که گفتم مد آفلاین درست حسابی هم بازی باید داشته باشه .

اگه هم میخوان بازی رو ناقص بدن بیرون باشه قیمت بازی رو جرات دارن کم کنن ! که خب عمرا این کار رو بکنن .

بزینس همینه ، مشتری مداری هم همینه و سازنده باید ببینه مشتری چی میخواد ! هم آفلاین و هم آنلاین باید در کنار هم باشن و به خصوص این بازی های ورزشی ! ( یکی از بهترین مثال ها بازی گیرز چهار ! دقیقا سازنده ها فکر شما رو میکردن ! رفتن بخش آنلاین گیرز 4 رو عالی بهش رسیدگی کردن و عالی بود بخش مولتی گیرز چهار ولی بخش داستانیش اصلا خوب نبود و بازی از همین جا ضربه خورد و سیاست های آنلاین محور نسل هشتمی مایکروسافت به همین دو بازی هیلو و گیرز ضربه زد و طرفدار های این دو بازی بخش داستانی این دو بازی هم براشون به شدت مهم بود ! ) حالا یه بازی بر پایه آنلاین خالص ساخته میشه باشه اشکالی نداره و خیلی هم خوب و همین طور بر عکس ! و یه بازی برپایه آفلاین ساخته میشه اینم خیلی خوب و یا اصلا بازی هایی هستن که هر دو بخش رو در کنار هم دارن و اینم خوب ! بازار باید بالانس و توازنی ایجاد کنه و از همه قشر گیمر حمایت کنه ! بازی به نظرم خوب باشه گیمر میره میخرتش چه آنلاین باشه و چه آفلاین و اگه بد باشه از هر دو قشر فروش نمیکنه و ضررش رو هم میبینه ! کلی مثال از این دو دست هست که خوب نبودن و فروش هم نکردن !

وقتی بازی فوتبالی که نه مرحله داره و نه بخش داستانی به خصوصی و نه این چیزا پس باید بره رو بخش هایی کار کنه که همه منتظرش هستن ! شما هر چقدر بگین بخش التیمیت و اینا لذت بخشه ولی دنیای واقعی فوتبال رو توش شبیه سازی نکردن و این فقط تو کریر و مستر لیگ دیده میشه که باید بهش توجه بشه و طرفداران خودشون رو هم دارن ! همون طور که التیمت هم طرفدارن خودش رو داره . اون بخش التیمیت اینا ( بیشتر شباهت به قمار داره و به همین خاطره که اعتیاد آوره و فیفا هم اینو خوب متوجه شده ) جای خود ! و سازنده میخواد بره سمت آنلاین و چنین هدفی داره !! باشه هیچ مشکلی نیست بیاد روراست بگه و کلک کار رو بکنه ! ( هر چند فیفا که به حق مد آفلاینش هم خوب هستش و سازنده ها بهش رسیدگی کردن و حداقل ایراد اساسی به فیفا وارد نیست در بخش آفلاین و کلا مدهای بازیش که عالی کار کرده .

آخرین ویرایش:
بازی با cpu

شما لطف میکنی و بازی ها رو آپلود میکنی اگه دیدی ویدئویی 60 فرم هست تو مدیا فایر آپلودش کن و بذار این جا اگه براتون زحمتی نیست چون اگه فایل 60 فرم هم داشته باشی و روی سایت آپارات آپلودش کنی خودش اتومات تبدیل به 30 فرم میکنه و شما خودتون میدونید فرم ریت چقدر مهمه .و به همین خاطر روی مدیا فایر آپلودش کنی به نظر کار بهتری هستش .

دستت هم درد نکنه و پاینده باشی .

آخرین ویرایش:
خبر ها و شایعاتی صورت گرفته که کونامی و تیم سازنده PES برای کنسول های نسل بعدی دارن از موتور گرافیکی جدیدی برای سری PES در نسل بعدی استفاده میکنن و این موتور گرافیکی جدید فقط برای کنسول های نسل بعدی و پی سی قابل استفاده هستش .

گفته شده کونامی به طور رسمی در زمانی مشخص این موضوع رو اعلام رسمی میکنه .

Capture.PNG

ماسودا گفته فعلا اصلا برنامه ای در آینده نزدیک برای گسترش مد Become Legend نداریم و تحلیلگران میگویند این مد مورد تقاضا برای گسترش نیست و فعلا توجه در نسل فعلی به مد کای کلاب معطوف هستش .

پی نوشت : یه طورایی کنسول های نسل بعدی دیگه بیخ گوش ما هستن و آهسته آهسته دیگه باید سر و کلشون پیدا بشه و احتمال هم میدم با معرفی نسل بعدی PES مد آفلاین و یه مستر لیگ بازسازی شده بره برای نسل بعد و این نسل فعلی دیگه باید با همین بازی ناقص طی کنیم تا نسل بعد !

Capture.PNG

طی مصاحبه ای که در تور PES روسیه با ماسودا صورت گرفته گفته شده خبر های جالب و از آینده این سری بیشتر صحبت میشه و مصاحبه فایل تصویری برامون گذاشته میشه و این خبر تغییر موتور گرافیکی واقعیت داره مثل این که و امیدوارم ! از ته دل امیدوارم نسل نهم شاهد PES و بازی های فوتبالی باشیم که در این نسل هشت در رویاها و آرزوهامون بود و اصلا اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتیم و قدرت سخت افزاری کنسول های نسل بعد و تغییر موتور گرافیکی میتونه آینده درخشانی رو برای PES حداقل در تصوراتمون شکل بگیره ! حالا در واقعیت باید ببینیم چه رخ میده و چه برنامه هایی در سر دارن و اگه یادتون باشه چند وقت پیش هم خبر از بزرگ تر شدن استدیوی PES و تیم سازندش گفته بودم و نیرو همین طور دارن استخدام میکنن و به هر حال ببینیم چی میشه .

DjBuhI2X4AEYNqP.jpg

خب پس گویا کژدار مریض طی میکنن این یکی دو سال رو تا نسل بعد :/
نسل بعد هم هیچ گوهی نمیشن نه پس نه فیفا :/ نسل هشت تموم شد نه چمن خوب دیدیم، نه فیزیک پارچه خوب، نه صداگذاری نسل هشتمی...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

نسل بعد هم هیچ گوهی نمیشن نه پس نه فیفا :/ نسل هشت تموم شد نه چمن خوب دیدیم، نه فیزیک پارچه خوب، نه صداگذاری نسل هشتمی...

هر جفتشونم خوب میشن اتفاقا فیزیک پارچه میخوایم چیکار مهم ترین اصل گیم پلی هست نسل بعد میتونه انمیشن های بینظیری بیاره

هر جفتشونم خوب میشن اتفاقا فیزیک پارچه میخوایم چیکار مهم ترین اصل گیم پلی هست نسل بعد میتونه انمیشن های بینظیری بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or