PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
دیگه دیدی حرفی نداری بزنی و جوابی نداری بدی شروع کردی به توهین کردن و شعور خودت رو بیشتر از این نشون نده و من هر پستی دادم به شخصیت و خود جناب عالی کاری نداشتم و به شخصیتت توهین نکردم و ترول هم دقیقا مربوط به اطلاعات ناقصت درباره موتور فیزیک و ... بود . آدم درباره چیزی که اطلاع درست حسابی نداره بهتره سکوت کنه ! و بد ترش اینه که بعدش اشتباه کنه و زور بزنه که بگه حرفش درسته و روش پا فشاری کنه و بعدش حرف هاش رو هی عوض کنه و تغییر بده و بخواد مثلا زرنگی هم بکنه !!! خب چنین کاربری باید ترول بشه !!

مثلا خود من درباره ماشین این چیزا اطلاعاتم کم و ناقصه و میرم تاپیک های بازی های ماشین و اطلاعات درباره خود ماشین ها و هندلینگ و این چیزا میبینم از دوستان پستی نمیذارم و فقط پست های بچه های حرفه ای اون جا رو میخونم تا اطلاعاتم زیاد بشه مثلا دوستمون ماکان و امثال ماکان اطلاعاتش تو بازی های ماشین عالیه و میرم ازش یاد میگیرم ! شاخ پندار کسیه که فکر میکنه تو هر چیزی اطلاعی داره و بله من تو بازی های فوتبالی و موتور گرافیک و فیزیک و این چیزا اطلاعاتم خوبه ولی تو خیلی چیزا مثل ماشین و .... اطلاعاتم کمه و باید از خیلی کسایی گه وارد هستن یاد بگیرم . آره پسرم !! آره بابا جان !!!

( سر هاوک یعنی چند بار پشت هم دقیقا ترکوندی :)) و اون جا به من اشاره کردی و به من گفتی : استاد منظورم بتلفیلد 1 بود . و بعد دیدی سر همونم اشتباه کردی و همون نسخه هم از HAVOK استفاده میکنه یعنی دیگه ........ =)) ) که پشت سر هم داشتی اشتباه میکردی و اطلاعات اشتباه میدادی و وقتی تاکید داشتی روی اشتباهت خب پس باید منتظر ترول کردن اطلاعت ناقصت هم بمونی !! و در ادامه داستان مودب باش و این جا چاله میدون نیست و درست صحبت کن ! درباره پست و ... میتونی ترول کنی و هر چیزی ولی حق نداری توهین کنی و این شخصیت خودت رو نشون میده به هر حال . اگه جایی اطلاعات اشتباه دادم میتونی بگی و ترول کنی که خب اطلاعات اشتباه همگیش از طرف خودت بود و بعدش خب دیدی کم آوردی شروع کردی به توهین کردن که خب بازم میگم بقیه دوستان پست ها رو میخونن و خودشون قضاوت میکنن .

دوما این جا تاپیک نسخه پی سی نه PES هستش و نه تاپیک نسخه پی سی فیفا که هی داری از نسخه پی سی صحبت میکنی !! دوستمون از همون PES هر عکسی گذاشت نسخه کنسولی بود و بازم میگم کنسولی ! کنسول ! کنسول ! کنسول ، کنسول ! چند بار میگم شاید متوجه بشی !!!!!! :|..... و نسخه کنسولی PES سازنده ها بهتر تونستن از سخت افزار کنسول ها کار بکشن و بازی رو بهینه تر و با کیفیت تر اجرا کنن ! سازنده های فیفا تقصیری ندارن ؟! :| اوخی ! پس مقصر کنسول ها هستن =)) و اونم کنسول ایکس باکس وان ایکس :)):o و آقا یعنی هر کسی بیاد این صحبت هات درباره کنسول ها رو ببینه و بخونه و ..... :)) من صحبت بیشتری در این رابطه ندارم و ..... =)) که غولی هستش واسه خودش ایکس باکس وان ایکس و این دقیقا بی عرضگی سازنده های فیفا رو میرسونه که حتی از سخت افزار ایکس باکس وان ایکس هم نتونستن بازی رو طوری بهینه کنن که بافت های نسخه کنسولی مثل پی سی با کیفیت باشه !

و در ضمن این جا هر عکسی گذاشته شده از PES نسخه کنسولی بوده و همین PES در پی سی کیفیت گرافیکی بهتری داره نسبت به نسخه کنسولی که اصلا عجیب نیست و پی سی هستش و سخت افزار نامحدود تر و قوی تر ولی حداقل بافت ها در نسخه کنسولی و پی سی بسیار بسیار به هم نزدیک هستن در PES .

و در ضمن خسته نباشه کارت گرافیک 1060 !!! :)) کارتی که به تنهایی خودش 2 میلیون و خورده ای قیمت داره و این کارت رو بذاریم کنار مابقی سخت افزار های پی سی که قیمت سر به فلک میکشه و بعد رفتی به مقایسه پی سی و کنسول که اصلا از پایه یه چیز مسخره هستش ( همون عکس نسخه پی سی هم گذاشتی اومده زور آخرش رو زده تازه بازم .... :| ) و ای داد بیداد داستان جدید شروع شد و رفتیم سر بحث مقایسه Console VS Pc و این جا تاپیک کنسول هستش و شما دوست داشتی میتونی تشریف ببری تاپیک پی سی فیفا و یا PES و اون جا پست بذاری و این جا تایپک کنسول هستش ! گرفتی چی شد عزیز ! تاپیک کنسول و مقایسه ای هم صورت بگیره مقایسه فیفای کنسولی هستش با PES کنسولی ! و پی سی رو شما باید تشریف ببری تو تاپیک مربوط به خودش .

اینم تصویر زوم نسخه کنسولی که به دوستمون M3rdak هی میگی اگه زوم تر کرده بود تصویر بی کیفیت تر میشد که اینم عکس مافوق زوم کرده که برات گذاشتم و بازم اشتباه کردی و بازم !!! :)) از بافت پیراهن بازیکن بگیر تا بافت خود توپ بازی هم که کاملا مشخصه و اونم روی کنسول ، کنسول ، کنسول ، کنسول !! ( دیگه جا نداشت و تا همین جا میشد و اجازه میداد زوم کردم ) سر همون عکس ها هم ول نمیکنی و داری پا فشاری میکنی که حرفت درست بوده و سر همون بحث هم کم آوردی و اینم عکس جدید مافوق زوم کرده نسخه PES 2018 کنسولی ! و تاکید میکنم کنسولی ! کنسولی ! کنسولی ! چی شد !!؟؟ کنسول ! کنسول !!! :|:|:|

و کلام آخر این که بلاک شدی و حرف بیشتری باقی نمیمونه و میتونی اطلاعات بی مانند خودت رو در اختیار باقی دوستان بذاری و تاپیک میره به حالت عادی خودش و میتونی حالش رو ببری :*

View attachment 90409
View attachment 90410 View attachment 90411
من که هیچ توهینی تو حرفام نمیبینم و هر چی گفتم واقعیت شما با توجه به کامنت هاتون و اینکه خودتون خیلی دست به بالا گرفتید و کارتون اینه دیگران مسخره کردن و پریدن به این اون راجب شعور صحبت نکنید راجب اطلاعات هم همین بس که که شما که خودتو خدای اطلاعات میدونی میگی فیفا کلا 3 نوع مدل داره راجب حرفام هم من کلا ادمی هستم حرفی که بزنم پاش هستم تغییرش نمیدم قطعا و شما هم کسی نیستی که بخوام بخاطر شما حرفامو تغییر بدم هنوزم میگم هاوک اون خوبی ها که گفتمو داره اما نقص داره که گفتم نقصش چیه الانم وقتی حرفی برای گفتن ندارید سعی میکنید بحث ببرید سمت مودب بودن ادب والا نه من نه توهینی تو حرفام میبینم نه فحشی چیزی هر چی گفتم واقعیت شما بود با توجه به کامنت هاتون که خودتون خیلی برتر میدونید وخدای اطلاعات راجب کم اوردن هم گفتم شما در حدی نیستی که من اگه کم بیارم بخوام با گفته شما با تغییر حرفام خودمو نجات بدم زرنگی کنم دوستاتون هم همشون یه مشت بچه هستن که درحمایت شما با همون تندخویی خودتون که تو یه پستی به یه دوستی که پریدید به منم توهین کردن حمله کردن اما خو من جواب این جور ادما رو نمیدم از قدیم گفتن فحش بچه صلواته شما هم کیف کن با حمایتشون ولایک هاشون راجب نسخه پی سی هم که میگید دوستمون عبارت کلی فیفا رو به کار میبرد گفتم نسخه کونسولی فیفا ضعیف داره نباید بگید فیفا که جمع بسته شه نسخه پس پی سی هم والا افتضاح هست بهینه سازیش راجب کارت 1060 هم قیمت واقعیش 1.200 هست تو ایران الان با این وضعیت نزدیک 3 میلیونه و خیلی جالبه شما حتی دیجیتال فاندری که اینقدر معتبره این مقایسه کرده رو قبول ندارید میگید مسخرس به هر حال ایکس باکس وان ایکس قوی ترین کنسوله جهان شکی توش نیست خودمم گفتم اما جلوی پی سی واقعا هیچه مقایسه دیجیتال فاندری البته شما که اونا رو قبول ندارید اما برید ببینید که ایکس باکس وان ایکس جلوی کارت میان رده 1060 زانو میزنه در ضمن راجب کنسول و پی سی که میگید اصن من بحثی نداشتم این دوستمون گفت عکس ها رو ایکس باکس وان ایکسه منم کارت 1060 گفتم که کاملا جلوی قدرت گرافیکی این کنسول برتره همین واگرنه اصن بحث کنسول ها پی سی خنده داره مقایسشون و قدرت هاشون یکی محدود یکی نامحدود

من که هیچ توهینی تو حرفام نمیبینم و هر چی گفتم واقعیت شما با توجه به کامنت هاتون و اینکه خودتون خیلی دست به بالا گرفتید و کارتون اینه دیگران مسخره کردن و پریدن به این اون راجب شعور صحبت نکنید راجب اطلاعات هم همین بس که که شما که خودتو خدای اطلاعات میدونی میگی فیفا کلا 3 نوع مدل داره راجب حرفام هم من کلا ادمی هستم حرفی که بزنم پاش هستم تغییرش نمیدم قطعا و شما هم کسی نیستی که بخوام بخاطر شما حرفامو تغییر بدم هنوزم میگم هاوک اون خوبی ها که گفتمو داره اما نقص داره که گفتم نقصش چیه الانم وقتی حرفی برای گفتن ندارید سعی میکنید بحث ببرید سمت مودب بودن ادب والا نه من نه توهینی تو حرفام میبینم نه فحشی چیزی هر چی گفتم واقعیت شما بود با توجه به کامنت هاتون که خودتون خیلی برتر میدونید وخدای اطلاعات راجب کم اوردن هم گفتم شما در حدی نیستی که من اگه کم بیارم بخوام با گفته شما با تغییر حرفام خودمو نجات بدم زرنگی کنم دوستاتون هم همشون یه مشت بچه هستن که درحمایت شما با همون تندخویی خودتون که تو یه پستی به یه دوستی که پریدید به منم توهین کردن حمله کردن اما خو من جواب این جور ادما رو نمیدم از قدیم گفتن فحش بچه صلواته شما هم کیف کن با حمایتشون ولایک هاشون راجب نسخه پی سی هم که میگید دوستمون عبارت کلی فیفا رو به کار میبرد گفتم نسخه کونسولی فیفا ضعیف داره نباید بگید فیفا که جمع بسته شه نسخه پس پی سی هم والا افتضاح هست بهینه سازیش راجب کارت 1060 هم قیمت واقعیش 1.200 هست تو ایران الان با این وضعیت نزدیک 3 میلیونه و خیلی جالبه شما حتی دیجیتال فاندری که اینقدر معتبره این مقایسه کرده رو قبول ندارید میگید مسخرس به هر حال ایکس باکس وان ایکس قوی ترین کنسوله جهان شکی توش نیست خودمم گفتم اما جلوی پی سی واقعا هیچه مقایسه دیجیتال فاندری البته شما که اونا رو قبول ندارید اما برید ببینید که ایکس باکس وان ایکس جلوی کارت میان رده 1060 زانو میزنه در ضمن راجب کنسول و پی سی که میگید اصن من بحثی نداشتم این دوستمون گفت عکس ها رو ایکس باکس وان ایکسه منم کارت 1060 گفتم که کاملا جلوی قدرت گرافیکی این کنسول برتره همین واگرنه اصن بحث کنسول ها پی سی خنده داره مقایسشون و قدرت هاشون یکی محدود یکی نامحدود
بهت توصیه میکنم حتما یه MRI از سرت بگیر. چون مطمئنم توش خالیه:))در عمر 36 سالم آدمی به تُهی مغزی تو ندیده بودم.

بهت توصیه میکنم حتما یه MRI از سرت بگیر. چون مطمئنم توش خالیه:))در عمر 36 سالم آدمی به تُهی مغزی تو ندیده بودم.
واقعا درست میگی خیلی وقاهت و پررویی میخوادیه ادم28ساله بیادوحرف ازادب بزنه وهمه روبچه خطاب کنه درصورتی که خودش بی ادب وترحم برانگیزه وهم بچست. الان من هیچی اقای بالازاده روکه سنش دوبرابرسن اونه بهش توهین کنه والا مالایک نمیکنم میگه حرفهای امین آقا غلطه که لایک نمیکنه اگه لایک میکنی این میشه وضعش بخدااینجورادمها اول ازهمه سرخودشونرو میخورند ولایق بلاک هم نیستن. دیگه حرفهاکلیشه ای شده.ولش کنین محلش نکنید دمشو میذاره روکولش میره

کاش این آب و هوای دینامیک رو از قسمت آنلاینش بردارن.طرف برا اینکه گند برنه به بازی چمن رو خیس میکنه و ورزشگاه رو هم میزاره آفتابی و یه ورزشگاهی انتخاب میکنه که آدم کور بشه.الانم که هوای برفی اضافه بشه دیگه هیچی دیگه باید بریم NHL یاد بگیریم

دمو کی میاد :¦

6 روز دیگه اعلام میشه که دموی PES 2019 چه زمانی منتشر میشه .

2 روز دیگه هم تور پیش فصل PES در کشور های مختلف بر پا میشه و اعلام میشه که لیگ های جدید و تیم های پارتنر جدید چه تیم هایی هستن .

Capture.PNG

آخرین ویرایش:
6 روز دیگه اعلام میشه که دموی PES 2019 چه زمانی منتشر میشه .

2 روز دیگه هم تور پیش فصل PES در کشور های مختلف بر پا میشه و اعلام میشه که لیگ های جدید و تیم های پارتنر جدید چه تیم هایی هستن .
لیگ انگلیس لایسنس شده یا هنوز مشخص نشده؟

لیگ انگلیس لایسنس شده یا هنوز مشخص نشده؟
لیگ انگلستان در انحصار فیفا هستش و هیچ وقت ( در خوش بینانه ترین حالت به این زودی ها اتفاق نمیفته ) هم در PES لایسنس نمیشه ! نه امسال ! نه سال دیگه و حتی سال های آینده ! بوندسلیگا هم همین داستان رو داره .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siamak61
لیگ انگلستان در انحصار فیفا هستش و هیچ وقت ( در خوش بینانه ترین حالت به این زودی ها اتفاق نمیفته ) هم در PES لایسنس نمیشه ! نه امسال ! نه سال دیگه و حتی سال های آینده ! بوندسلیگا هم همین داستان رو داره .
انحصار تا چه زمانی؟ برای همیشه که نمیشه!

انحصار تا چه زمانی؟ برای همیشه که نمیشه!
متاسفانه از نسل ششم تا همین جا این داستان ادامه داره ! دو لیگ انگلیس و آلمان دقیقا موضوع کاملا مهم برای سری فیفا و فروششون در اروپا و حتی جهان هستش . همین پارسال که EA Sport تا سه سال دیگه ( دقیق یادم نیست ولی سه یا چهار سال این ورا ) با بوندسلیگا دوباره قرار داد بست و باید خواب بوندسلیگا رو تو سری PES ببینیم و حقیقتی هستش که وجود داره متاسفانه و بازار لیگ برتر انگلیس که اصلا برای EA خود بهشته و چه با پول و چه با نفوذی که داره این لیگ ها رو نگه میداره و PES بهتره بره سر وقت لیگ ایتالیا و اسپانیا ! که البته اسپانیا رو از دست داده و همین طور داستان ادامه داشته باشه ایتالیا رو هم از دست میده . کونامی حتی تو این سال ها نتونست فول لایسنس لیگ ایتالیا رو هم بگیره و چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد این مشکلات وجود داره .

حالا مثلا 15 سال به بالا رو کاری ندارم که چه اتفاقاتی میفته ولی تو این سال های آینده نزدیک هم باید خواب اون دو لیگ آلمان و انگلیس رو به صورت فول لایسنس ببینیم . البته از دید من لیگ آلمان تلخ تره چون حتی به صورت فیک هم در بازی نیست ! ولی انگلیس حداقل به صورت فیک در بازی هست و کلی از بازیکن هاش رو هم کونامی ساخته و با اپشن فایل میشه کیت ایناشون رو حداقل درست کرد ولی لیگ آلمان نیست و کلی از بازیکن ها هم پر و نیستن و وجود خارجی ندارن و آرشیو بازیکن های آلمانی در PES موجود نیست هر چند فیفایی هم که لایسنس لیگ آلمان رو داره بسیاری از بازیکن های بوندسلیگا رو نساخته و این لیگ در همون فیفا هم برای خودش به حال خودش رها شده ......

البته این رو بگم آرشیو چهره ساخته شده بازیکن ها در همین PES در لیگ ایتالیا از فیفا بیشتر هستش و همین طور اسپانیا اگه بیشتر نباشه ، کم تر هم نیست .....

تنها ایراد بازی که خصوصا تو pes18 گند زده به لذت بازی
اینم سندش
6bn_img_20180715_115823_781.jpg
توی آنلاین می تونه مشکل از لگ باشه به نظرم....برای من هم پیش اومده...خیلی موقعیت داشتم ولی گل نشده....یا برعکس...حریف این مشکل رو داشته.... .

• Like
Reactions: اروند 2520
هی تو این ۸_۹ ماهی که دارم فیفا بازی میکنم هی میگم با خودم خدایا این چمنه بعد از نسخه ۱۶ یه فرقی کرده با آوردن فراسبایت، هم وقتی تکل میزنیم دیگه ردش نمیمونه، هم از نمای گیم پلی که بازی میکنم هی حس موکت بهم میده :/ چیزی که تو پس هم هست
تا اینکه دقت کردم :/ گند کلکی که ea زده درومد تو این عکس ببینین
هی ما چقد حسرت میخوردیم چمن فیفا ۳ بعدیه فلانه ، اما زهی خیال باطل، چمن تا چند قدم جلو تر از دید ما تکسچر ۳ بعدی داره در ادامه همون موکت آشغال و بی کیفیته که در نمای گیم پلی باش بازی میکنیم :/ دقیقا چه غلطی میکنه ea?! نه تکسچر دارن پیرهنا،نه لوگوها نه بوت ها اینم از چمن :/ فقط موقع ریپلی به به چه چه داره :/ یه موکت بی مصرف کل بازی زیر پای بازیکناس، این مشکل تو نسخه ۱۵ و ۱۶ نبود هم چمن پویا و رنده بود هم سرمون کلاه نمیرفت، سیستم های وان اکس و پرو هم نبودن با کنسول معمولی بودن
یعنی یه موتور شخمی آوردن برای فیفا خودشونم موندن توشون انقد سنگینه هی مجبورن از سر و ته کیفیت بازی بزنن
عکس با فورمت فورکی از کنسول وان اکس گرفته شده، قشنگ زووم کنین و تکنیک چه عرض کنم کلاهی که سر ماها میذارن رو ببینین
امیدوارم این تکنولوژی جدید چمن برای نسخه ۲۰۱۹ کامل و بهتر باشه نه اینکه با ی سری تکنیک ملت رو خر فرض کنن و گول بزنن

http://uupload.ir/files/ics_20180715_181106.png

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
توی آنلاین می تونه مشکل از لگ باشه به نظرم....برای من هم پیش اومده...خیلی موقعیت داشتم ولی گل نشده....یا برعکس...حریف این مشکل رو داشته.... .
لگ باعث میشه نتونی توپ رو بچرخونی و موقعیت ایجاد کنی ولی این بازیهایی که من انجام دادم بازی دست منه,حمله مال منه فقط نتیجه برعکس میشه.این بی شرفا کاری کردن که یه تازه وارد ضعیف از بازی لذت ببره و جذب pes بشه عین ایران و مراکش که بعد ۱ ماه هیچ کس نیومده بگه ایران تو اون بازی فاجعه بود و عین مرگ مغزیها بازی میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or