PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
برای به روز شدن نقل و انتقالات روی اکانت ترکیبی باید چیکار کرد!؟
مثل پارسال آپدیت و دیتاپک نمیده که (آفلاین آپدیت بشه) نقل و انتقالات به بروز بشه و مشکلات بازی کمتر بشه؟
کسی خبر داره؟

آفلاین امکان آپدیت شدن وجود نداره

من ديشب بازي رو خريدم و ميخوام option file نصب كنم ( ps4) . چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اول اينكه pes universe همين كه ورژن دو نصب بشه كافيه؟ يا بايد حتما يك هم نصب بشه؟
دوم اينكه ميشه هم زمان از چند تا آپشن فايل استفاده كرد؟( مثلا همه تيم ها رو از pes universe داشته باشم، اما بوندسليگا رو از يه آپشن فايل ديگه؟)
و سوال آخر اينكه اين legend ها رو هم ميشه رو ps 4 مثل آپشن فايل اضافه كرد و آفلاين بازي كرد؟ ( اگر ميشه اضافه كرد از كجا ميشه انتخابشون كرد تو بازي؟ بخش خاصي هست يا كلا تو تركيب تيم ها اضافه ميشن؟)

من ديشب بازي رو خريدم و ميخوام option file نصب كنم ( ps4) . چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اول اينكه pes universe همين كه ورژن دو نصب بشه كافيه؟ يا بايد حتما يك هم نصب بشه؟
دوم اينكه ميشه هم زمان از چند تا آپشن فايل استفاده كرد؟( مثلا همه تيم ها رو از pes universe داشته باشم، اما بوندسليگا رو از يه آپشن فايل ديگه؟)
و سوال آخر اينكه اين legend ها رو هم ميشه رو ps 4 مثل آپشن فايل اضافه كرد و آفلاين بازي كرد؟ ( اگر ميشه اضافه كرد از كجا ميشه انتخابشون كرد تو بازي؟ بخش خاصي هست يا كلا تو تركيب تيم ها اضافه ميشن؟)

ورژن 2 نصب بشه کافیه

چندتا آپشن فایل بستگی داره به حجم و رزولیشنشون . همون ورژن 2کافیه همه رو داره با رزولیشن 2048

بوندیس لیگارو هم جدا میتونید بریزید

اینکه آپشن فایل چی باشه یا چه اسمی مهم نیست

لجند ها هم بله میشه ریخت اضافه میشه ب بخش آفلاین تو تیم کلاسیک اروپا برای استفاده کامل ازش باید موقع انتخاب تیم با R3 لایو آپدیت رو خاموش کنید تو منوی انتخاب تیم

• Like
Reactions: mostafaamiri
دوستان سوال
این آپدیت فیس هایی که میاد پچ هست یا خود کونامی میده
کامل ترین پچ کدومه و اینکه چند تا پچ رو میشه با هم ریخت (ps4)
آنلاین دیلی دارید یا نه البته همه که دارن منظورم کم و زیادشه؟
توی مای کلاب چند وقت باید بازی کرد تا یه تیم توپ بست مثلا سه چهار تا لجند توش باشه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

94.78.188.56
سرور اروپایی کونامی بی همه چیز.پینگ بگیرید ببینید چندید.من ۲۱۱ بودم و یکم تاخیر داشتم
این سرور امریکا واسه آمازون: 34.209.179.167
توی کواپ که دقیقا 30 تا بالا پائین بشه پینگم با این کم و زیاد شدن دیلی کاملا احساس میشه....
واسه من البته نوسان داره بین 265 تا 285 هست اگه در این حد باشه خوبه تقریبا واسه ایران البته....
.....................................................................
آی پی اروپا که دادی واسه من 145 بود البته باید بازی کنم ببینم بالا پیائین بشه چطوره دیلی...ولی اون پینگ امریکا آمازون رو دقیقا مطمعنم که تاثیر داره...

94.78.188.56
سرور اروپایی کونامی بی همه چیز.پینگ بگیرید ببینید چندید.من ۲۱۱ بودم و یکم تاخیر داشتم
چرا پینگت انقدر بالا هست....فکر نمی کردم کسی پینگش از من بدتر باشه...اون پینگ آمازون برای یه سری از بچه ها رو که می دونم یکی 265 فیکس هست...واسه چند نفر حتی 250 یا 240 هم من دیدم که گفتن هست..
اون آی پی آمازون رو هم تست کن ببین چنده پینگت با اون....

چرا پینگت انقدر بالا هست....فکر نمی کردم کسی پینگش از من بدتر باشه...اون پینگ آمازون برای یه سری از بچه ها رو که می دونم یکی 265 فیکس هست...واسه چند نفر حتی 250 یا 240 هم من دیدم که گفتن هست..
اون آی پی آمازون رو هم تست کن ببین چنده پینگت با اون....
320 هستش.ولی آی پی آمازون به کونامی آخه ربطی نداره.اونی که من دادم مال خود بازیه.من کلا با یه بازی مشکل پینگ دارم اونم pes هستش

دوستان سوال
توی مای کلاب چند وقت باید بازی کرد تا یه تیم توپ بست مثلا سه چهار تا لجند توش باشه؟

کسی نیست مرا یاری کند

هستن دوستانی که با قدرت بی مانندشون میخوان بگن سرور های PES یا حتی فیفا !!!! مشکل دیلی داره ( مشکل دیلی اینا و وصل نشدن هست ولی اصل داستان رو بخونید ) و مشکل از ایران نیست و کل دنیا نابوده همه چی و ...... بعد جالبه همه مشکلات بازی کردن PES در آنلاین رو هم مینداختن گردن کونامی ! ما هم بهشون میگفتیم سرور ها دو ساله بهتر شده و اون کشور هایی که کونامی بازیشون رو ساپورت میکنه مشکلات بسیار کمه و تازه امسال روسیه لایسنس رو اضافه کرده بودن و ماه های اول مشکل داشت ولی کونامی با مخابرات روسیه هماهنگی کرد و مشکل رو برطرف کرد ! ایران ؟؟؟ ایران بازی عرضه رسمی نمیشه که کونامی بخواد اصلا بهش توجه کنه ! اون فیفا هم همینه ! اگه مشکلات دیلی و لگی هم باشه به طور وسیع بزرگترین مشکل داخلی هستش و ایرانی ها رو کلا باید یه 500 سالی بگذره تا متوجه بشن کار کار انگلیسی ها نیست !! ( دایی جان ناپلئون بازی !!! )

فقط و فقط این پست رو بخونید ! تا به عمق فاجعه پی ببرین ! هر جا پا میذاریم تحقیر میشیم و کلا شدیم باعث تحقیر و خنده کل جهان ! یادش بخیر این وزیر قطع ارتباطات اومده بود تو همین بازینسنتر یه عده عاشقش شده بودن و اصلا من یه چیزی میگم میشنوین ! شده بود نجات دهنده بشریت ! نجات دهنده اینترنت ایران ! و نجات دهنده کل جهان هستی ابر فضا مافوق کهکشانی ابر کهکشان ها و ..... و چقدر باهاشون من بحث کرده بودم ! در صورتی که ...... ولش کن ادامه ندم بهتره و زمان همه چیز رو نشون میده .جاست اینترنت ایران !!!

شکایت نماینده Esports باشگاه موناکو از بازی با ایرانیان در PES 2019: این 5-6 بار است که با ایرانیها بازی می کنم. آنها در سرورهای ما چه کار می کنند؟ لگ وجود دارد، این غیر قابل بازی است . ( منبع کانال WEPES )

Capture.PNG

کشور ها رو داشته باش :Arrowd::tearsofjoy:

Capture50201.PNG

آخرین ویرایش:
دوستان سوال

1 - آپدیت فیس ها رو کونامی بیرون میده

2 - کامل ترین پچ رو هم برات میذارم الان ...

3 - آنلاین دیلی هست و بیخود سر آنلاین دلت رو خوش نکن . مشکل اصلی اینترنت ایران و وضعیت مخابرات ایران هستش .

4 - مای کلاب نسخه 2019 رو کسی که وارد تره بهت توضیح بده بهتره ولی نسخه امسال نسبت به پارسال میشه راحت تر تیم قوی بست . مقدار فصلش رو والا من نمیدونم و کسی که این بخش رو بیشتر بازی کرده بتونه به شما بگه بهتره ....

اون پچ رو هم برات میذارم این جا کمی دیرتر ....

آخرین ویرایش:
هستن دوستانی که با قدرت بی مانندشون میخوان بگن سرور های PES یا حتی فیفا !!!! مشکل دیلی داره ( مشکل دیلی اینا و وصل نشدن هست ولی اصل داستان رو بخونید ) و مشکل از ایران نیست و کل دنیا نابوده همه چی و ...... بعد جالبه همه مشکلات بازی کردن PES در آنلاین رو هم مینداختن گردن کونامی ! ما هم بهشون میگفتیم سرور ها دو ساله بهتر شده و اون کشور هایی که کونامی بازیشون رو ساپورت میکنه مشکلات بسیار کمه و تازه امسال روسیه لایسنس رو اضافه کرده بودن و ماه های اول مشکل داشت ولی کونامی با مخابرات روسیه هماهنگی کرد و مشکل رو برطرف کرد ! ایران ؟؟؟ ایران بازی عرضه رسمی نمیشه که کونامی بخواد اصلا بهش توجه کنه ! اون فیفا هم همینه ! اگه مشکلات دیلی و لگی هم باشه به طور وسیع بزرگترین مشکل داخلی هستش و ایرانی ها رو کلا باید یه 500 سالی بگذره تا متوجه بشن کار کار انگلیسی ها نیست !! ( دایی جان ناپلئون بازی !!! )

فقط و فقط این پست رو بخونید ! تا به عمق فاجعه پی ببرین ! هر جا پا میذاریم تحقیر میشیم و کلا شدیم باعث تحقیر و خنده کل جهان ! یادش بخیر این وزیر قطع ارتباطات اومده بود تو همین بازینسنتر یه عده عاشقش شده بودن و اصلا من یه چیزی میگم میشنوین ! شده بود نجات دهنده بشریت ! نجات دهنده اینترنت ایران ! و نجات دهنده کل جهان هستی ابر فضا مافوق کهکشانی ابر کهکشان ها و ..... و چقدر باهاشون من بحث کرده بودم ! در صورتی که ...... ولش کن ادامه ندم بهتره و زمان همه چیز رو نشون میده .جاست اینترنت ایران !!!

شکایت نماینده Esports باشگاه موناکو از بازی با ایرانیان در PES 2019: این 5-6 بار است که با ایرانیها بازی می کنم. آنها در سرورهای ما چه کار می کنند؟ لگ وجود دارد، این غیر قابل بازی است . ( منبع کانال WEPES )

View attachment 95131

کشور ها رو داشته باش :Arrowd::tearsofjoy:

View attachment 95133
اتفاقا این مسعود تو گروه تلگرام هم هست و خودش میگفت ۴-۱ یارو رو برده و طرف چیزی بارش نبوده داره کولی بازی درمیاره.از بچه ها تو فرانسه هم هستن و اونا هم میگن سرورا داغونه چه با ایرانیا چه خارجیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or