PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
آخه درستش هم همینه. چی بود اون 18؟ هرچی پک باز میکردیم فقط نقره و برنز درمیومد:|من حتی یه بازیکن درست هم از اون پکها بدست نیاوردم, همش رو خودم خریدم. برای خرید هم که آدم پیر میشد تا پول جمع کنه. ولی عوضش تو 19 خیلی همه چیز خوب شده. از توی همین پکها تونستم مولر, فیرمینو, امباپه و مسی رو بگیرم. 2 تا هم هافبک اورال 86 بهم داد. الانم که داره روزی 10 هزارتا جایزه میده. که اون خودش خیلی عالیه. تو این یه هفته 240 هزارتا در آوردم و الانم رفتم برای خرید کریس:D
من اولین بازیکنی که بهم دادمسی بود خیلی حال دادوامپایه وزییچ اورال96وچندتای دیگه ولی بدیش آینه بیشترپکهاوجایزه هاش توانلاینه وبااین پول گرون گیفت نمیشه پلاس خرید وهمین بازی هم زوری گرفتیم البته مسترلیگ برای شروع خوبه تاببینیم چی میشه

• Like
Reactions: u.s.a
من نقد شما رو دیروز خوندم و دستتون هم درد نکنه و بسیار عالی نقد کردین و نمره ای هم که دادین به هر حال نظر شخصی شما و نقد شما بوده و بازم ممنون . نقد بسیار جامع و کاملی بود .

اینم نمره ای که من به بازی دادم و منتظر بودم بازیسنتر بازی رو نقد کنه تا منم نمره خودم به بازی رو نشون دوستان بدم . البته تاریخ نقد من رو نگاه کنن چند روز پیش این نمره رو داده بودم و قبل از نقد بازیسنتر .

7836786786.PNG

ما طرفدار ها بهشون گفتیم ! بار ها گفتیم ! ولی گوشی بدهکار نبود . حالا هم تحویل بگیرند و امیدوارم با انتقاد هایی که شد درباره مد ها سال بعد فکری با حالش بکنن و خلاصه اگه کسی مد آفلاین و مسترلیگ براش مهم نیست و گیم پلی براش مهمه و آنلاین بیشتر بازی میکنه این بازی ارزش خرید رو صد در صد داره و کیفش رو هم ببره ( حالا شاید متا یکی بالاتر بره و حتی پایین تر ولی اصل موضوع تغییر خاصی نمیکنه ) ! اکثریت سایت ها هم نمره 8 رو دادن و درجه بعدی همین طور نمره 7 رو یه سری دادن و یه نمره 6 هم تا به حال گرفته . یه نمره 9 هم به بازی داده شده که گیم اسپات بهشون داده . کلیت بد و بیراه هم اول به نبود مد های عالی و مسترلیگ منسوخ شده و منوی ضعیف و لایسنس ها !! یعنی لایسسن ها رو هم حتی باهاش کنار اومدن یه طورایی !! و خیلی هاشون گفتن بخشیش دست PES نیست ولی به خاطر مد ها قشنگ دیگه از خجالت بازی در اومدن ! بازی گیم پلی عالی نداشت و گرافیک عالی یعنی من شک ندارم متاش بین 60 الی 70 میشد . ( متا تو فروش بازی در دراز مدت تاثیر خودش رو میذاره البته شده که مواردی در صنعت گیم اتفاق هم بیفته بر عکسش بشه ولی در حالت عادی تاثیر خودش رو به هر حال میذاره و همین طور تیم سازنده امسال بر خلاف سال های قبل نتونسته از نمرات بازی ها روی کاور های تبلیفاتیش استفاده کنه چون نمرات 9 فقط یه دونه گرفته و 10 که اصلا نگرفته و باقی داستان )

Capture.PNG

آخرین ویرایش:
رفته لیگ تایلند رو که بازار نوپایی هم توش داره با قیمت ناچیزی نسبت به لیگهای دیگه گرفته و پیشبینی ها میگن قشنگ و راحت 500 هزار نسخه توی تایلند فروشش تضمین میشه... لیگ تایلندم جز لیگهایی هست که تا حالا توی هیچ بازی
قصدم تخریب نیست نقد یه اشتباهه
راحت 500 هزار تا.کل فروش فیفا 18 میلیون بوده با 36 لیگ،که زنان و مردان ملی رو لیگ حساب نکردیم و همه هم میدونیم بیش از 80 درصد فروش فیفا بخاطر 5 لیگ معتبره،
چجوری لیگی که کل تماشاگرای یک سالش 1.4 میلیون نفر بوده 500 هزار تا میفروشه
اما در ژاپن بازی 73 هزار تا فروخته هفته اول .یکی نیست بگه آخه مشنگا برین ژاپن رو بگیرین ،چقدر بی مغزید

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
کسایی که نسخه پی سی بازی رو دارن خبر های خوبی برای بازی داره میاد و 9 استادیوم به بازی داره اضافه میشه مثل این که و استادیوم های از دست رفته ای مثل آلیانز آره نا و التدارفورد و .... به بازی دارن اضافه میکنن و کمی بیشتر نگاه کنم و ببینم داستان چیه و اگه درست بود خبر هاش و لینک دانلودش رو براتون این جا میذارم .

کسایی که نسخه پی سی بازی رو دارن خبر های خوبی برای بازی داره میاد و 9 استادیوم به بازی داره اضافه میشه مثل این که و استادیوم های از دست رفته ای مثل آلیانز آره نا و التدارفورد و .... به بازی دارن اضافه میکنن و کمی بیشتر نگاه کنم و ببینم داستان چیه و اگه درست بود خبر هاش و لینک دانلودش رو براتون این جا میذارم .

تمام این پچ های پیسی، برای کنسولهای هک شده هم قابلیت پورت شدن رو داره اگر و تنها اگر پچ نویس ها رغبت کنن و بخوان به کنسولها هم نگاهی داشته باشن

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

تمام این پچ های پیسی، برای کنسولهای هک شده هم قابلیت پورت شدن رو داره اگر و تنها اگر پچ نویس ها رغبت کنن و بخوان به کنسولها هم نگاهی داشته باشن

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
اسکربرد اینا رو که راحت نسخه کنسولی میتونن اضافه کنن و این کار رو هم برای نسخه 2018 ورژن هکی کنسولی کرده بودن ولی استادیوم ها مثل این که کمی داستان داره .

مثل این که استادیوم هایی رو که دارن برای نسخه 2019 ایمپورت میکنن باید روی نورپردازی و این چیزاش کار کنن و هماهنگش کنن ( سر نسخه 2018 هم این طوری بود و آخرای نسخه دیگه یاد گرفتن کار باهاش رو ) و یه گرفتاری هایی داره .حالا شما حساب کن رو کنسول نمیشه چنین کارایی کرد و البته بازم میگم باید اطلاعات بیشتری کسب کنم و خبرهای جدید تری دستم اومد میام این جا میگم .

ولی نسخه پی سی رو راهش رو یاد گرفتن و از اواخر سال قبل روی نسخه 2018 روشش رو یاد گرفتن و حالا نسخه 2019 تعدادشون زیاد تر شده و خبر خوبی برای پی سی باز ها هستش .

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد بازی با cpu موارد زیر رو اگه ممکنه یکی یکی بررسی کنید و ج بدید

لجند

- پاسکاری اعصاب خورد کن و پاسهای بلند 40 متری با هر بازیکنی
- پاس عمقی پشت مدافعین و اوج گیری سرعت و قدرت بازیکن cpu
- به طور کلی بالا بودن قدرت بازیکنای cpu نسبت به بازیکنای خودی
- رسیدن توپ به بازیکنای cpu بعد هر دفع توپ چه کرنر چه سانتر چه ضربه ایستگاهی
- عدم خستگی بازیکنای cpu
- تغییر ریتم بازی به نفع cpu ... مثلا بعد هر گل بازی طوری پیش میره که cpu راحت نفوذ کنه و گل بزنه.

دوستان این موارد در pes 2018 خیلی رو اعصاب همه بود
هرکس میتونه یک بررسی جامع از درجه سختی لجند با توجه به موارد بالا بزاره
ممنون

آقا انگار تیمهای پارتنر جدیدی از اروپا قراره معرفی بشن که هنوز نشده بودن...امیدوارم هر چیزی هست از اسپانیا یا آلمان باشه، لیگ روسیه هم استادیومهای خوشگلی داره یا باشگاه ترکی بورسا اسپور و اون ورزشگاه تمساح آرناش...

یه سری ها از جمله خودم احتمال دادن سویا و یا هافنهایم باشه و یه سری هم گفتن بنفیکا یا پورتو و تیمهایی از ترکیه و به خصوص روسیه... و یه سری دیگه هم که بلند پروازی کردن گفتن یا چلسی هست یا بایرن:-q:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or