PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
اتفاقا شما خودت نسل قبل هميشه ارزو ميكردي 2k بياد بسازه
بنظرم لايسانس بهتر ميتونن كسب كنن نسبت ب كونامي و مدهاي بهتري ميتونن بذارن حتي
والا این چیزی رو که میگی به هیچ وجه یادم نیست:Dچون من نسل قبل فقط فیفا بازی میکردم و کاری به PES نداشتم. (چقدر با همین جناب Romell کل کل میکردیم یادش بخیر) اما اگه بر فرض محال هم چنین چیزی گفته بودم, اشتباه بوده. اگه فرض کنیم 2K همین الان بیاد تو ساخت فوتبال, قشنگ 3-4 سال طول میکشه یه فوتبالی بسازه که قابل بازی باشه. در مورد مدها کاملا موافقم باهات. کونامی خیلی راحت میتونه کاری کنه که PES بدون نقص جلوه کنه. اینا اگر عقل داشتن سورس بازی رو باز میکردن و ساخت استادیوم و کیت و این چیزا رو میزاشتن به عهده ادیتورها. و خودشون فقط رو گیم پلی و گرافیک بازی تمرکز میکردن. بعد اون آدام بهاتی بیشعور میگه هوادارا استادیوم کریتور نمیخوان:))یا میگه هوادارا مای کلاب براشون مهمتره:خب پدرسگ یک کلام بگو ما میخوایم شمارو بدوشیم. خیال ما رو هم راحت کن. شرط میبندم اگه این اتفاق برعکس بود و مثلا فیفا مشکل لایسنس داشت, بهت قول میدم کاری میکرد که پلیرها هیچ کمبودی احساس نکنن. خب آخه گوساله ها چرا استادیوم کریتور نمیزارین تو بازی؟ چقدر باید تو استادیوم های تکراری و داغون بازی کنیم؟ بابا اصن گور بابای استادیوم کریتور. اینا نمی تونن بیان 50 تا استادیوم فیک با حال و هوای هر لیگ رو بسازن؟ فیفا الان تعداد استادیومهاش رسیده به 100. خب بیشرفها شما هم بیاین 100 تا استادیوم فیک بسازین و تو بازی بزارین که آدم هی مجبور نشه تو کونامی استادیوم بازی کنه:|

مخلص کلام اینکه راه زیاده برای دورزدن لایسنسها. ولی خب مسئله اینه که کونامی رضایت پلیرها به تخمش هم نیست. فقط به فکر سود بیشتره. همین

دوستان ساده نباشید. بر فرض هم اینا آی پی رو فروختن به 2K. فکر کردین چی میشه؟ هیچی نمیشه. چرا؟ اولا که ساخت بازی فوتبال قابل مقایسه با هیچ بازی دیگه ایی نیست. دلیل نمیشه چون 2K بسکتبال ساخته پس بتونه فوتبال هم بسازه. اصن قابل مقایسه نیستن این 2 تا. تعداد بازیکنای فوتبال 11 نفره در حالیکه در بسکتبال 5 نفره. طول زمین فوتبال 110 متره و در بسکتبال 28 متر. اینا باید برای 11 بازیکن با توجه به مساحت زمین بیان هوش مصنوعی بسازن. اونم به صورت فوق العاده دقیق. که هیچ باگ و سوتی ایی توش نباشه. و بعد قوانین و تاکتیکهای فوتبال هم قابل مقایسه با بسکتبال نیست. در بسکتبال چیزی به اسم آفساید وجود نداره. در حالیکه پدر سازنده در میاد تا در فوتبال این قانون رو پیاده کنه. پیاده کردن تاکتیکها که واقعا هنر میخواد. که هر بازیکن با توجه به تاکتیکی که دوست داره بازی کنه. و تمام اینا در حالی هست که سازنده باید جوری اینارو پیاده سازی کنه که توش باگ و سوتی نباشه. یعنی کار بی نهایت سختی هست. حالا جدای از این مسائل اینا باید 10 هزار بازیکن بسازن. میدونین یعنی چی؟ بسکتبال نهایت چندتا بازیکن باید بسازن؟ و اینکه هر بازیکن رو مثل خودش بسازی. با دهها فاکتور جداگانه برای هر بازیکن که باید به درستی ساخته بشه. و مسئله آخر اصن اینا بر فرض هم که آی پی رو فروختن. مگه مشکلات لایسنس حل میشه؟ مگه 2K میتونه جلوی EA قد علم کنه؟ 2K اگه خیلی زرنگ بود آی پی فوتبال آمریکایی اونجور از دستش در نمیرفت. پس بهترین کار اینه که بیخیال این قضیه بشیم چون تهش هیچی نداره.
من که معتقدم 2K کاربلده خیلی هم خوب به جزییات بازی ورزشی اهمیت میدن .شرکت کوچیکی که نیست نتونه از پسش بر بیاد! از کونامی خیلی با ذوق تر و نابغه ترن. الان NBA رو ببین چقدر محتویات براش عرضه کردن کاری که فقط نشونه احترام و ارزش این کمپانی برای فن هاشونه

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

والا این چیزی رو که میگی به هیچ وجه یادم نیستچون من نسل قبل فقط فیفا بازی میکردم و کاری به PES نداشتم. (چقدر با همین جناب Romell کل کل میکردیم یادش بخیر) اما اگه بر فرض محال هم چنین چیزی گفته بودم, اشتباه بوده. اگه فرض کنیم 2K همین الان بیاد تو ساخت فوتبال, قشنگ 3-4 سال طول میکشه یه فوتبالی بسازه که قابل بازی باشه. در مورد مدها کاملا موافقم باهات. کونامی خیلی راحت میتونه کاری کنه که PES بدون نقص جلوه کنه. اینا اگر عقل داشتن سورس بازی رو باز میکردن و ساخت استادیوم و کیت و این چیزا رو میزاشتن به عهده ادیتورها. و خودشون فقط رو گیم پلی و گرافیک بازی تمرکز میکردن. بعد اون آدام بهاتی بیشعور میگه هوادارا استادیوم کریتور نمیخوانیا میگه هوادارا مای کلاب براشون مهمتره:خب پدرسگ یک کلام بگو ما میخوایم شمارو بدوشیم. خیال ما رو هم راحت کن. شرط میبندم اگه این اتفاق برعکس بود و مثلا فیفا مشکل لایسنس داشت, بهت قول میدم کاری میکرد که پلیرها هیچ کمبودی احساس نکنن. خب آخه گوساله ها چرا استادیوم کریتور نمیزارین تو بازی؟ چقدر باید تو استادیوم های تکراری و داغون بازی کنیم؟ بابا اصن گور بابای استادیوم کریتور. اینا نمی تونن بیان 50 تا استادیوم فیک با حال و هوای هر لیگ رو بسازن؟ فیفا الان تعداد استادیومهاش رسیده به 100. خب بیشرفها شما هم بیاین 100 تا استادیوم فیک بسازین و تو بازی بزارین که آدم هی مجبور نشه تو کونامی استادیوم بازی کنه

مخلص کلام اینکه راه زیاده برای دورزدن لایسنسها. ولی خب مسئله اینه که کونامی رضایت پلیرها به تخمش هم نیست. فقط به فکر سود بیشتره. همین
اينا وقتي سياستهاشون عوض شد كوجيمارو هم انداختن بيرون قرار شد حتي pes رو هم براي كنسولها و pc نسازن شايعه شم اومد معلومه بتي و بقيه استوديو pes رفتن نزد رئيسهاي كونامي خواهش كردن بذارن ادامه بدن كونامي هم قبول كرده ولي با بودجه كم و محدود كوجيمارو هم سر خرج تراشي انداختن بيرون ميخوان با كمترين خرج بيشترين سود رو ببرن حتي انصراف از ucl بخاطر همين سياست جديد بوده
اينا نميتونن 1000 تا استاديوم فيك بسازن بقول خودت؟اين همه league بعد ميرن از تايلند لايسانس ميارن؟معلومه نميخوان خرج كنن

آقا رزومه اون استدیوی Visual Concepts رو یه بار این جا گذاشته بودم سال ها پیش و الان بیام درباره این استدیو و ... صحبت کنم میدونم باز کار بالا میکشه و داستانی جدید شروع میشه ..... :| خیلییه ها ! میخوای اطلاعات بذاری و ترجمه مقاله هم بعدش به این چیزا متهم میشی ! فیفا فنی ؟؟!! PES فنی ؟؟!! NBA 2K فنی !! تو کی هستی ؟ تو چی هستی ! خیلی فکر میکنی کارت درسته !؟ میخوای لایک بگیری ! حقوق میگیری از کونامی ؟ آره پسرم ؟؟؟؟!!!! و انواع افسام صحبت ها !!

این جا ایرانه و ..... !!

نظر حسین گرامی و بقیه محترم ( حسین عزیز تو یه سری موارد که داره درست میگه و باقی دوستان هم به نظرم دارن درست میگن ولی این استدیو Visual Concepts از پسش به راحتی بر میاد همون قدر که ساخت این بازی فوتبالی سخت تره و هزینه ساختش بیشتر !!! ولی !! ولی در عوضش سود و پول در آوردن ازش بیشتره و فوتبال به شدت بازی جهانی تر و محبوب تری از بسکتبالش هستش و اگه این استدیوی میخواست وارد ساخت این بازی بشه خب با این استدیوی هایی که در سراسر جهان داره میتونست به راحتی بازیش رو بسازه و گسترده ترش کنه ) و منم نظر خودم رو خلاصه میگم . از لحاظ ساخت تکنولوژی و موتور فیزیک وحشتناک اون بازی ( موتور فیزیک یوفوریا هستش و هیچ استدیوی در جهان به غیر استدیوهای راکستار و همین 2K Sport ازش استفاده نمیکنه ) از بقیه جلوتره و بعد خب بخواد بازی فوتبال بسازه کسایی رو هم به تیم سازندشون اضافه میکنن که بتونن بازی فوتبال رو بسازن و من به نظرم توانایی ساختش رو دارن !

درسته که شاید از لحاط لایسنس ها زورش به EA تمیرسید ولی Visual Concepts در عوض کاری میکرد که بازیش از لحاط گیم پلی ، گرافیک ، صدا گذاری ، جو و اتمسفر و مد های دیوانه وار و کلی موارد دیگه یعنی کاری میکرد که فاصلش با EA زیاد بشه و بازیش فروش عالی خودش رو هم داشته باشه و این به نفع همه ما میشد ! و EA هم مجبور میشد دست به کار تر بشه و بیشتر کار کنه و .... باقی داستان !

و در ضمن ! همین استدیوی ساخت بازی PES هم توانایی ساختش رو داره و کارشون واقعا خوبه . گیم پلی بازی هم خیلی خوبه ! ولی مشکل این جاست کونامی بهشون بودجه بزرگی نمیده و سیاست های خودش رو کونامی داره بهشون به زور میچپونه به تیم سازنده ! و تیم سازنده PES برید بخش صدا گذاری بازیش رو ببینید چقدر کارمند داره گریتون میگیره ! فکر میکین دارم چرت میگم ؟ کاری نداره برید تو بازی و قسمت سازندگانش و بخش صدا گذاریش رو ببینید چند نفر دارن کار میکنن !! حتی بیشتر از 8 نفر نیستن !! :)) برید ببینید ! به همین راحتی فکر میکنید دارم همین طوری حرف میزنم ! شما باید پول خرج کنی تا بخوای یه بازی کامل بسازی و با گدا بازی که نمیشه بازی کامل و عالی ساخت !

PES از لحاظ موتور گرافیک و به خصوص فیزیک که PES از فیفا بسیار بهتر عمل کرده ( گیم پلی و گرافیک کلا ) در این نسل و الان مشکل اصلی مدهاش هستش که نابوده تمامه و یه بخشیش بودجه هستش و یه بخش بزرگیش هم سیاست های ناشر این بازی .

و برگردم به 2K Sport و درباره این استدیوی Visual Concepts بگم آقا اینا دیوانن ! فقط 6 استدیو در نقاط مختلف جهان دارن و شهر های مختلف جهان ! ( فکر کنم به جز استدیوی اصلی Novato که در کالیفرنیا هست یکی دیگه هم در یه منطقه دیکه کالیفرنیا باشه و واقع در Orange County ) هر بازی ای تا به حال دست روش گذاشتن یعنی ترکوندن ! وارد ساخت هر بازی شدن توش بی نهایت عالی عمل کردن . یه استدیوی بسیار بزرگ با کلی کارمند و تکنولوژی های به روز هستش و پشتش هم کمپانی عظیم Take Two هستش ! بازی هایی که به طور مستقیم و کامل دست این استدیو هستش به شدت عالی عمل کردن . ( اون بازی کشتی کج دست استدیو یوکوز هستش و فقط Visual Concepts موتور گرافیکشون رو اونم نصفه نیمه به یوکوز دادن ) شوخی نیست بازی بسکتبال EA رو با اون یال و کوپالش به زیر کشیدن . همین کار رو هم با بازی فوتبال آمریکاییش کرده بودن و باقی داستان هم میدونید که چی شد و هزار بار بهش اشاره کردم . اینا به مدتی با استدیوی غول پیکسار سر ساخت انیمیشن های کارتونی اینا هم هم کاری کردن و یه سری جایزه هم گرفتن . همین الان هم بخش توسعه یه سری از استدیوی های فیلم سازی کارتون سازی رو انجام میدن و خیلی کارشون وسیعه .

5678367863786378.PNG

من درباره این استدیو میخواستم یه مقاله بزرگی بنویسم ولی همین جا یه توضیحاتی مختصر دربارش میدم . آقا ببینید اصلا مد های این بازی هر سال دارن بیشتر میشن ! :o حالا اصلا چه طوری ! خب عزیزان طراحی و ساخت مد های این بازی فقط دست یکی از این 6 استدیو ها هستش ( فکر کنم استدیوی دومی واقع در کالیفرنیا یعنی Orange County باشه که بخش مد ها دستشه طراحی و توسعش ) و بخش گیم پلی و انیمیشن و فیزیک و و این چیزا رو بخش استدیوی اصلی NOVATO واقع در کالیفورنیا میسازه :)) یعنی حساب کنین ! یه استدیوی دارن فقط برای ساخت مد های بازیش !! :)) :o شما فکر میکنین چه جوری این بازی تونست بازی بسکتبال EA رو بزنه بترکونه ؟! خداییش فکر کردین ؟؟!! بخش مد ها دریکی دو استدیوی دیگه البته زیر نظر استدیوی اصلی توسعه داده میشه و قسمت انیمیشن ها و گیم پلی و ریشه اصلی بازی در NOVATO واقع در کالیفورنیا ساخته میشه و . یه استدیوش وظیفه قسمت صدا گذاری ایناش رو به عهده داره و .... !!

مرکز اصلی این استدیو و استدیوی مادر در NOVATO واقع در کالیفورنیا هستش .

4532453453.PNG
و فروش این ای پی به 2K Sport و .... عمرا کونامی بفروشه ! کونامی داره از همین بازی ناقصش با فروشی که داره به اندازه خودش پول به جیب میزنه بازی ناقصی که هر سال 60 دلار میده دست مشتری و از بخش آنلاینش هم در آمد زایی میکنه و همین طور مسابقاتی که در جهان برگذار میکنه و ... از بس فوتبال دیوانه وار طرفدار داره و به هر حال گیمر ها یکی از این دو بازی فیفا و PES رو میخره و بازی دیگه ای نیست باهاشون رقابت کنه اونم به خاطر داستان لایسنس ها و ....

در پایان توهین به کسی نکردم و به شعور کسی توهین نکردم ! :| انسان باشیم و داریم صحبت میکنیم !!! :| کارم به جایی رسیده که هر پستی میذارم باید این حرف رو تکرار کنم . چون عکس میذارم یکی میاد میگه به شعور من توهین شده :| فلان صحبت رو میکنم یکی دیگه بهش بر میخوره ! :| یادش بخیر یاد این انتقاد ها از ارگان های ایران افتادم و مثلا از جامعه پرستاری و دکتر ها انتقاد شده بود اومدن بودن نامه دادن بودن همشون ای وای به همه ما توهین شد و ما را توهین کردید و .... :| باز هم اگر توهینی کردم من سر تا پا مقصر را ببخشید ! :|:((

من الان از سیاست های کونامی و .... انتفاد کردم !! نه شخص خاصی !! :|( همین چند پست بالاتر یکی اومده فحش داده به یکی دیگه و ... اونم به خاطر یه بازی ! خجالت نمیکشید به هم فحش میدین اونم به خاطر یه بازی ؟! )

پاینده باشیم و شاد !!

آخرین ویرایش:
آقا رزومه اون استدیوی Visual Concepts رو یه بار این جا گذاشته بودم سال ها پیش و الان بیام درباره این استدیو و ... صحبت کنم میدونم باز کار بالا میکشه و داستانی جدید شروع میشه ..... :| خیلییه ها ! میخوای اطلاعات بذاری و ترجمه مقاله هم بعدش به این چیزا متهم میشی ! فیفا فنی ؟؟!! PES فنی ؟؟!! NBA 2K فنی !! تو کی هستی ؟ تو کی هستی ! خیلی فکر میکین کارت درسته !؟ و انواع افسام صحبت ها !!

این جا ایرانه و ..... !!

نظر حسین گرامی و بقیه محترم ( حسین عزیز تو یه سری موارد که داره درست میگه و باقی دوستان هم به نظرم دارن درست میگن ولی این استدیو Visual Concepts از پسش به راحتی بر میاد همون قدر که ساخت این بازی فوتبالی سخت تره و هزینه ساختش بیشتر !!! ولی !! ولی در عوضش سود و پول در آوردن ازش بیشتره و فوتبال به شدت بازی جهانی تر و محبوب تری از بسکتبالش هستش و اگه این استدیوی میخواست وارد ساخت این بازی بشه خب با این استدیوی هایی که در سراسر جهان داره میتونست به راحتی بازیش رو بسازه و گسترده ترش کنه ) و منم نظر خودم رو خلاصه میگم . از لحاظ ساخت تکنولوژی و موتور فیزیک وحشتناک اون بازی ( موتور فیزیک یوفوریا هستش و هیچ استدیوی در جهان به غیر استدیوهای راکستار و همین @k Sport ازش استفاده نمیکنه ) از بقیه جلوتره و بعد خب بخواد بازی فوتبال بسازه کسایی رو هم به تیم سازندشون اضافه میکنن که بتونن بازی فوتبال رو بسازن و من به نظرم توانایی ساختش رو دارن !

درسته که شاید از لحاط لایسنس ها زورش به EA تمیرسید ولی Visual Concepts در عوض کاری میکرد که بازیش از لحاط گیم پلی ، گرافیک ، صدا گذاری ، جو و اتمسفر و مد های دیوانه وار و کلی موارد دیگه یعنی کاری میکرد که فاصلش با EA زیاد بشه و بازیش فروش عالی خودش رو هم داشته باشه و این به نفع همه ما میشد ! و EA هم مجبور میشد دست به کار تر بشه و بیشتر کار کنه و .... باقی داستان !

و در ضمن ! همین استدیوی ساخت بازی PES هم توانایی ساختش رو داره و کارشون واقعا خوبه . گیم پلی بازی هم خیلی خوبه ! ولی مشکل این جاست کونامی بهشون بودجه بزرگی نمیده و سیاست های خودش رو کونامی داره بهشون به زور میچپونه به تیم سازنده ! و تیم سازنده PES برید بخش صدا گذاری بازیش رو ببینید چقدر کارمند داره گریتون میگیره ! فکر میکین دارم چرت میگم ؟ کاری نداره برید تو بازی و قسمت سازندگانش و بخش صدا گذاریش رو ببینید چند نفر دارن کار میکنن !! حتی بیشتر از 8 نفر نیستن !! :)) برید ببینید ! به همین راحتی فکر میکنید دارم همین طوری حرف میزنم ! شما باید پول خرج کنی تا بخوای یه بازی کامل بسازی و با گدا بازی که نمیشه بازی کامل و عالی ساخت !

PES از لحاظ موتور گرافیک و به خصوص فیزیک که PES از فیفا بسیار بهتر عمل کرده ( گیم پلی و گرافیک کلا ) در این نسل و الان مشکل اصلی مدهاش هستش که نابوده تمامه و یه بخشیش بودجه هستش و یه بخش بزرگیش هم سیاست های ناشر این بازی .

و برگردم به 2K Sport و درباره این استدیوی Visual Concepts بگم آقا اینا دیوانن ! فقط 6 استدیو در نقاط مختلف جهان دارن و شهر های مختلف جهان ! هر بازی ای تا به حال دست روش گذاشتن یعنی ترکوندن ! وارد ساخت هر بازی شدن توش بی نهایت عالی عمل کردن . یه استدیوی بسیار بزرگ با کلی کارمند و تکنولوژی های به روز هستش و پشتش هم کمپانی عظیم Take Two هستش ! بازی هایی که به طور مستقیم و کامل دست این استدیو هستش به شدت عالی عمل کردن . ( اون بازی کشتی کج دست استدیو یوکوز هستش و فقط Visual Concepts موتور گرافیکشون رو اونم نصفه نیمه به یوکوز دا شوخی نیست بازی بسکتبال EA رو با اون یال و کوپالش به زیر کشیدن . همین کار رو هم با بازی فوتبال آمریکاییش کرده بودن و باقی داستان هم میدونید که چی شد و هزار بار بهش اشاره کردم . اینا به مدتی با استدیوی غول پیکسار سر ساخت انیمیشن های کارتونی اینا هم هم کاری کردن و یه سری جایزه هم گرفتن . همین الان هم بخش توسعه یه سری از استدیوی های فیلم سازی کارتون سازی رو انجام میدن و خیلی کارشون وسیعه .

View attachment 92404

من درباره این استدیو میخواستم یه مقاله بزرگی بنویسم ولی همین جا یه توضیحاتی مختصر دربارش میدم . آقا ببینید اصلا مد های این بازی هر سال دارن بیشتر میشن ! :o حالا اصلا چه طوری ! خب عزیزان مد های این بازی رو فقط دست یکی از این استدیو ها هستش و مد های بازی رو بخش استدیوی NOVATO واقع در کالیفورنیا میسازه ! :)) یعنی حساب کنین ! یه استدیوی دارن فقط برای ساخت مد های بازیش !! :)) :o شما فکر میکنین چه جوری این بازی تونست بازی بسکتبال EA رو بزنه بترکونه ؟! خداییش فکر کردین ؟؟!! قسمت انیمیشن ها و این چیزاش تو بخش استدیوی لس آنجلس تکمیل میشه بخشیش . یه استدیوش وظیفه قسمت صدا گذاری ایناش رو به عهده داره و .... !!

و فروش این ای پی به 2K Sport و .... عمرا کونامی بفروشه ! کونامی داره از همین بازی ناقصش با فروشی که داره به اندازه خودش پول به جیب میزنه بازی ناقصی که هر سال 60 دلار میده دست مشتری و از بخش آنلاینش هم در آمد زایی میکنه و همین طور مسابقاتی که در جهان برگذار میکنه و ... از بس فوتبال دیوانه وار طرفدار داره و به هر حال گیمر ها یکی از این دو بازی فیفا و PES رو میخره و بازی دیگه ای نیست باهاشون رقابت کنه اونم به خاطر داستان لایسنس ها و ....

در پایان توهین به کسی نکردم و به شعور کسی توهین نکردم ! :| انسان باشیم و داریم صحبت میکنیم !!! :| کارم به جایی رسیده که هر پستی میذارم باید این حرف رو تکرار کنم . چون عکس میذارم یکی میاد میگه به شعور من توهین شده :| فلان صحبت رو میکنم یکی دیگه بخش بر میخوره ! :| یادش بخیر یاد این انتقاد ها از ارگان های ایران افتادم و مثلا از جامعه پرستاری و دکتر ها انتقاد شده بود اومدن بودن نامه دادن بودن همشون ای وای به همه ما توهین شد و ما را توهین کردید و .... :| باز هم اگر توهینی کردم من سر تا پا مقصر را ببخشید ! :|:((

من الان از سیاست های کونامی و .... انتفاد کردم !! نه شخص خاصی !! :|( همین چند پست بالاتر یکی اومده فحش داده به یکی دیگه و ... اونم به خاطر یه بازی ! خجالت نمیکشید به هم فحش میدین اونم به خاطر یه بازی ؟! )

پاینده باشیم و شاد !!

فقط نسخه nba2k18 تو کل سری رکورد زد فروششون کمه !؟ بیش از ۱۰ میلیون نسخه nba2k18 فروخته فقط حساب کن طی یکسال و رکورد تازه ای ثبت کرد برای 2k

• Like
Reactions: Romell
آقا رزومه اون استدیوی Visual Concepts رو یه بار این جا گذاشته بودم سال ها پیش و الان بیام درباره این استدیو و ... صحبت کنم میدونم باز کار بالا میکشه و داستانی جدید شروع میشه ..... :| خیلییه ها ! میخوای اطلاعات بذاری و ترجمه مقاله هم بعدش به این چیزا متهم میشی ! فیفا فنی ؟؟!! PES فنی ؟؟!! NBA 2K فنی !! تو کی هستی ؟ تو چی هستی ! خیلی فکر میکنی کارت درسته !؟ میخوای لایک بگیری ! حقوق میگیری از کونامی ؟ آره پسرم ؟؟؟؟!!!! و انواع افسام صحبت ها !!

این جا ایرانه و ..... !!

نظر حسین گرامی و بقیه محترم ( حسین عزیز تو یه سری موارد که داره درست میگه و باقی دوستان هم به نظرم دارن درست میگن ولی این استدیو Visual Concepts از پسش به راحتی بر میاد همون قدر که ساخت این بازی فوتبالی سخت تره و هزینه ساختش بیشتر !!! ولی !! ولی در عوضش سود و پول در آوردن ازش بیشتره و فوتبال به شدت بازی جهانی تر و محبوب تری از بسکتبالش هستش و اگه این استدیوی میخواست وارد ساخت این بازی بشه خب با این استدیوی هایی که در سراسر جهان داره میتونست به راحتی بازیش رو بسازه و گسترده ترش کنه ) و منم نظر خودم رو خلاصه میگم . از لحاظ ساخت تکنولوژی و موتور فیزیک وحشتناک اون بازی ( موتور فیزیک یوفوریا هستش و هیچ استدیوی در جهان به غیر استدیوهای راکستار و همین 2K Sport ازش استفاده نمیکنه ) از بقیه جلوتره و بعد خب بخواد بازی فوتبال بسازه کسایی رو هم به تیم سازندشون اضافه میکنن که بتونن بازی فوتبال رو بسازن و من به نظرم توانایی ساختش رو دارن !

و برگردم به 2K Sport و درباره این استدیوی Visual Concepts بگم آقا اینا دیوانن ! فقط 6 استدیو در نقاط مختلف جهان دارن و شهر های مختلف جهان ! هر بازی ای تا به حال دست روش گذاشتن یعنی ترکوندن ! وارد ساخت هر بازی شدن توش بی نهایت عالی عمل کردن . یه استدیوی بسیار بزرگ با کلی کارمند و تکنولوژی های به روز هستش و پشتش هم کمپانی عظیم Take Two هستش ! بازی هایی که به طور مستقیم و کامل دست این استدیو هستش به شدت عالی عمل کردن . ( اون بازی کشتی کج دست استدیو یوکوز هستش و فقط Visual Concepts موتور گرافیکشون رو اونم نصفه نیمه به یوکوز دادن ) شوخی نیست بازی بسکتبال EA رو با اون یال و کوپالش به زیر کشیدن . همین کار رو هم با بازی فوتبال آمریکاییش کرده بودن و باقی داستان هم میدونید که چی شد و هزار بار بهش اشاره کردم . اینا به مدتی با استدیوی غول پیکسار سر ساخت انیمیشن های کارتونی اینا هم هم کاری کردن و یه سری جایزه هم گرفتن . همین الان هم بخش توسعه یه سری از استدیوی های فیلم سازی کارتون سازی رو انجام میدن و خیلی کارشون وسیعه .

View attachment 92404

من درباره این استدیو میخواستم یه مقاله بزرگی بنویسم ولی همین جا یه توضیحاتی مختصر دربارش میدم . آقا ببینید اصلا مد های این بازی هر سال دارن بیشتر میشن ! :o حالا اصلا چه طوری ! خب عزیزان مد های این بازی رو فقط دست یکی از این استدیو ها هستش و مد های بازی رو بخش استدیوی NOVATO واقع در کالیفورنیا میسازه ! :)) یعنی حساب کنین ! یه استدیوی دارن فقط برای ساخت مد های بازیش !! :)) :o شما فکر میکنین چه جوری این بازی تونست بازی بسکتبال EA رو بزنه بترکونه ؟! خداییش فکر کردین ؟؟!! قسمت انیمیشن ها و این چیزاش تو بخش استدیوی لس آنجلس تکمیل میشه بخشیش . یه استدیوش وظیفه قسمت صدا گذاری ایناش رو به عهده داره و .... !!

در پایان توهین به کسی نکردم و به شعور کسی توهین نکردم ! :| انسان باشیم و داریم صحبت میکنیم !!! :| کارم به جایی رسیده که هر پستی میذارم باید این حرف رو تکرار کنم . چون عکس میذارم یکی میاد میگه به شعور من توهین شده :| فلان صحبت رو میکنم یکی دیگه بخش بر میخوره ! :| یادش بخیر یاد این انتقاد ها از ارگان های ایران افتادم و مثلا از جامعه پرستاری و دکتر ها انتقاد شده بود اومدن بودن نامه دادن بودن همشون ای وای به همه ما توهین شد و ما را توهین کردید و .... :| باز هم اگر توهینی کردم من سر تا پا مقصر را ببخشید ! :|:((

پاینده باشیم و شاد !!

دوست عزیز ممنون از نوشته ی خوبت یه سوال داشتم 2K برنامه ایی برای TOP SPIN 5نداره؟ یعنی یکی از آرزوهای زندگیم بازی کردن TOP SPIN 3 رو PC اونایی که تنیس کار میکنن میدونن این بازی خدا بود

• Like
Reactions: Exotic
آخه موضوع اینه که با نت ایران کلا به سرورها وصل نمیشه که حالا بتونی بازی کنی.من تا حالا کسی رو ندیدم که بتونه وصل بشه.شما نتتون مال کجاست؟
من وصل میشم. تا حالا 50 دست هم بازی کردم. با همون روشی وصل میشم که 2 صفحه پیش گفتم.

خب دوستان چه خبرتوونه چه خبرتوووونه؟ D:

یکم بیاین از دید مثبت به PES2019 نگاه کنید.. اره قبوله بازی لخت تر از قبل شده ولی یه اپشن فایل همه چیو حل میکنه
و اینکه mode های جدید نداره و مسترلیگش مث قبله که اینا نکات منفیه ، و قبول دارم
ولی واقعا یکی که فوتبال دوست باشه ، اصلا شک نمیکنه که این Pes واقعا بهترین فوتبالی هست که ساخته شده ، چند ساله کل وقتم رو روی بازی فوتبال میزارم و تا الان گیم پلی ای بهتر از این ندیدم ، پس خدارو شکر کنید که حداقل کونامی هر سال دستی به سر و روی گیم پلی میکشه و از این نظر احترام میزاره به ما ها
الان حدود ۶-۷ ساعته تو بازیم از وقتی خریدم بیرون نیومدم و مسترلیگ رو بازی میکنم ، اینقد این گیم پلی جذاابه که من همش تو بازی دنبال یه نوع شوت زنی جدید ام یا یه نوع همکاری تیمی جدید ، پاس های متنوع .. حالت های شوت زنی زیاد.. گرافیک خیره کننده! چی میخواین دیگه بابا برید حال کنید !

خب دوستان چه خبرتوونه چه خبرتوووونه؟ D:

یکم بیاین از دید مثبت به PES2019 نگاه کنید.. اره قبوله بازی لخت تر از قبل شده ولی یه اپشن فایل همه چیو حل میکنه
و اینکه mode های جدید نداره و مسترلیگش مث قبله که اینا نکات منفیه ، و قبول دارم
ولی واقعا یکی که فوتبال دوست باشه ، اصلا شک نمیکنه که این Pes واقعا بهترین فوتبالی هست که ساخته شده ، چند ساله کل وقتم رو روی بازی فوتبال میزارم و تا الان گیم پلی ای بهتر از این ندیدم ، پس خدارو شکر کنید که حداقل کونامی هر سال دستی به سر و روی گیم پلی میکشه و از این نظر احترام میزاره به ما ها
الان حدود ۷ ساعته تو بازیم از وقتی خریدم بیرون نیومدم و مسترلیگ رو بازی میکنم ، اینقد این گیم پلی جذاابه که من همش تو بازی دنبال یه نوع شوت زنی جدید ام یا یه نوع همکاری تیمی جدید ، پاس های متنوع .. حالت های شوت زنی زیاد.. گرافیک خیره کننده! چی میخواین دیگه بابا برید حال کنید !
عاشق اوناییم که فاز منفی نمیدن و انرژی مثبت میدن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or