PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
اتفاقا EA سر نسخه 2015 به 2016 و 216 به 2017 یک سری ویژگی های جدید به کریر مدش اضافه کرد و همین طور کریر مد فیفا در حالت ریشه ای و پایه ای خودش یه کریر مد قابل قبول و خوبه ! و در کنارش مد داستانی اضافه کردن ! التیمیت تیمش که خیلی معروفه و امسال هم یه سری مد فرعی جدید اضافه کردن به بازی ! و تو نقد ها فیفا سر مد ها و محتوا و این چیزا اصلا بهش گیری داده نمیشه ! حالا نسخه امسال رو درباره کریرش نمیدونم چی میگن دربارش ولی در مقایسه با PES که کریرش عالیه و توضیحات رو دادم . و الان نقد مربوط به PES هستش و منتقد داره PES رو نقد میکنه و نه فیفا رو ! و PES رو با توجه به پیشرفت و پسرفت های نسبت به سال های قبل خودش میسنجه در بخش مستر لیگ و همین طور ! همین طور کریر فیفا رو هم بازی کردن و وقتی مستر لیگ PES رو دیدن بیشتر گیر هم داده میشه به بازی !!!

همون طوری که تو نقد ها گیم پلی PES رو میبینن و ازش تعریف میکنن و بعدش گیم پلی فیفا رو میبینن و انتقاد هایی ازش صورت میگیره !

دیگه نقد ها معرف حضور همه خواهد شد و حرف من چه ربطی داشته و نداشته باشه نقد ها هم دارن یکی از نقاط ضعف بزرگ بازی رو مد هاش میگن در کنار گزارشگری بازی و لایسنس ها !! و نقد های بیشتری میاد و با هم خواهیم دید .

دقیقا سه چیزی که هر سال داره ازش نمره کم میشه !!!
اخه pes مدهاش خيلي كمن ميتونستن مد 5 به 5 با فقط نصف زمين رو حداقل بذارن همون دريبل توي goal خودمون

• Like
Reactions: Romell
اخه pes مدهاش خيلي كمن ميتونستن مد 5 به 5 با فقط نصف زمين رو حداقل بذارن همون دريبل توي goal خودمون
این چیزا هم باشن خیلی خوبن ولی به هر حال اینا جز مد های فرعی محسوب میشن ! ( به این جور مد ها یه طورایی مینی گیم میگن ) یعنی اضافه هم بشن منتقد گیر رو بازم میده ! چون اول مسترلیگ رو میبینه و بعد منتقد میبینه ای ول مسترلیگ رو درست کردن و بعدش مد فرعی هم اضافه کردن و صد در صد تو نمره دهی بازی دیگه تاثیرات عالی خودش رو داره ...

منتقد اصل کار براش مسترلیگ و همون مد های اصلی هستش که گفتم و بعدش مد های فرعی و فان .

شما اول میری مسترلیگ ، مای کلاب و BL که جز مد های اصلی هستن رو درست میکنی و بعدش باشه میری همین مد های فرعی فان رو به بازی اضافه میکنی و خیلی هم عالی و کی بدش میاد . باشه چه بهتر . ولی انقدر گرفتاری های دیگه هست که دیگه اینا رو بیخیالش شدیم و این مد های فرعی بخوره تو سرشون !!

مثلا PES پارسال مد راندوم سلکشن مچ رو به بازی اضافه کرد و مد خیلی خوبی هم هستش ولی اینم مد فرعی محسوب میشه .

شما یه سال میخوای بشینی مستر لیگ و این چیزا بزنی و اگه خسته کننده برات باشه بعد مدتی بازی برات یه طورایی لخت دیده میشه . و الانه PES دقیقا همین حکم رو داره و گرفتاری اصلی تمام کسایی هستش که دارن PES بازی میکنن . با لایسنس ها و کمبود هاش کنار اومدن و اپشن فایل هم هست و کمی این مشکل رو برطرف میکنه ولی مستر لیگ ؟! گرفتاری بزرگ این بازی هستش .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WCW and Siamak61
میدونین چیه؟ اون چیزی که اولویت داره برای هرکسی قطعا گیم پلیه !
که PES واقعا عاالی کار کرده... برای کسی که پس باز باشه با یه پچ همه لایسنس ها هم حله..
مهم اینه از بازیت لدت ببری..
واسه همینم هیچ دلیلی نمیبینم برم سمت فیفا!
چون مهم اینه از فوتبال لذت ببرم که دارم میبرم

• Like
Reactions: pbgame
این چیزا هم باشن خیلی خوبن ولی به هر حال اینا جز مد های فرعی محسوب میشن ! یعنی اضافه هم بشن منتقد گیر رو بازم میده ! چون اول مسترلیگ رو میبینه و بعد منتقد میبینه ای ول مسترلیگ رو درست کردن و بعدش مد فرعی هم اضافه کردن و صد در صد تو نمره دهی بازی دیگه تاثیرات عالی خودش رو داره ...

منتقد اصل کار براش مسترلیگ و همون مد های اصلی هستش که گفتم و بعدش مد های فرعی و فان .

شما اول میری مسترلیگ ، مای کلاب و BL که جز مد های اصلی هستن رو درست میکنی و بعدش باشه میری همین مد های فرعی فان رو به بازی اضافه میکنی و خیلی هم عالی و کی بدش میاد . باشه چه بهتر . ولی انقدر گرفتاری های دیگه هست که دیگه اینا رو بیخیالش شدیم و این مد های فرعی بخوره تو سرشون !!

مثلا PES پارسال مد راندوم سلکشن مچ رو به بازی اضافه کرد و مد خیلی خوبی هم هستش ولی اینم مد فرعی محسوب میشه .

شما یه سال میخوای بشینی مستر لیگ و این چیزا بزنی و اگه خسته کننده برات باشه بعد مدتی بازی برات یه طورایی لخت دیده میشه . و الانه PES دقیقا همین حکم رو داره و گرفتاری اصلی تمام کسایی هستش که دارن PES بازی میکنن . با لایسنس ها و کمبود هاش کنار اومدن و اپشن فایل هم هست و کمی این مشکل رو برطرف میکنه ولی مستر لیگ ؟! گرفتاری بزرگ این بازی هستش .
درسته در کل وقتی لایستی ندادی مسترلیگ هم ول کنی به امون خدا مدهای دیگتن رو هوا باشن ضعف بزرگی هست برای بازی و تاثیر میزاره من سر همینا فعلا نمیرم سمت بازی افلاینش که هیچی کلا مگر سمت انلاین بریم که همین الانشم بازی ناقصه و با دیتا پک ۱ تازه یکسری بازیکن و تیم و استادیوم اضافه میشن

• Like
Reactions: Siamak61 and Romell
از گله کردنم دست برداریم نباید منکر این شد که اینا واقعا دو سال تمام وقتشون گذاشتن رو بیس گیم پلی سکجورایی دارن مرحله به مرحله جلو میرن این دو سال گیم پلی سال بعد میتر لیگ و سایر مدها و منو رو قراره بازسازی کلی کنن
امسال واقعا گیم پلی بی نقص ترم شده چندین کار اساسی کردن که تو نقدها هم گفته شده فیزیک پیشرفته تر توپ، کار روی چمن ، استامینا بازیکنان کاملا تاثیر میزاره رو بازی و خستگیشون ، شبیه سازی دقیق دوبا ه بازیکنان ، بازنویسی شوت زدن ها ، اضافه کردن ویژگی های کنترل پیشرفته تر اضافه کردن سایه ها اضاقه کردن برف ..

خب خبرای خوبی دارم. مسترلیگ بسیار بسیار بهتر از قبل شده.

اول اینکه باشگاه براتون هدف تعیین میکنه. مثلا قهرمانی در لیگ.

دوم اینکه می تونید روی بودجه نظارت داشته باشید. و به طور دقیق روی بودجه خرید و روی بودجه دستمزدها نظارت کنید و اونطور که دلتون میخواد پول رو دریافت کنید.

سوم اینکه بخش خرید بازیکن خیلی بهتر از قبل شده و تقریبا چالشی شده. خرید بازیکن به این صورت هست که شما باید 2 طرف رو راضی کنید. یعنی باید باشگاه رو برای فروش راضی کنید و سپس خود بازیکن رو برای آوردن به تیمتون. اینا هم به صورت درصد نشون داده میشه. حالا شما می تونید با پرداخت پول بیشتر باشگاه مقابل رو راضی به فروش کنید. ولی هنوز ممکنه خود بازیکن راضی به اومدن نباشه. شما می تونید با پرداخت دستمزد بیشتر,مدت قرارداد, Bonus برای گل ها, Bonus برای بردن جام شانس خرید بازیکن رو افزایش بدین. کلا خیلی بهتر شده و قابل مقایسه با نسخه های پیش نیست. اینم بگم که می تونید با پرداخت رقم فسخ قرارداد (اگر بازیکن داشته باشه) باشگاه رو راضی به فروش کنید.

چهارم اینکه چندین قابلیت جدید به قسمت Player Skills اضافه شده. منظورم همون Dummy Runner و ایناست. که خودش نکته بسیار عالی و بزرگی هست.

در کل ما به همین پیشرفتها هم راضی هستیم و باعث میشه مسترلیگ خیلی بهتر از قبل بشه. حداقل بخش خرید بازیکن که قشنگ چالشی شده.

حالا نوبت مای کلاب هست.

بخش آنلاین دمو هنوز کار میکنه؟

داداش درکت نمیکنم از سال 2014 تا الان هر دو بازی رو دنبال کردم PES در زمینه گیم پلی و گرافیک هرسال پیشرفت داشته (به جز نسخه 14 که یه باگ بود تا یه بازی)و فیفا درجا زده.
هرچند اعتقاد دارم pes 2018 به قبل اصلا قابل بازی کردن نیست اینقدر که چرت بوده ولی به هر حال نسبت به نسخه قبلی خودش پیشرفت داشته.
فقط توی لایسنس فیفا پیشرفت داشته. اونم به کمک انحصار و زد و بند و پول دادن و کثافت کاری

توگیمپلی آره ولی تو لایسنس حرفی برای گفتن نداره=))=))

خب خبرای خوبی دارم. مسترلیگ بسیار بسیار بهتر از قبل شده.

اول اینکه باشگاه براتون هدف تعیین میکنه. مثلا قهرمانی در لیگ.

دوم اینکه می تونید روی بودجه نظارت داشته باشید. و به طور دقیق روی بودجه خرید و روی بودجه دستمزدها نظارت کنید و اونطور که دلتون میخواد پول رو دریافت کنید.

سوم اینکه بخش خرید بازیکن خیلی بهتر از قبل شده و تقریبا چالشی شده. خرید بازیکن به این صورت هست که شما باید 2 طرف رو راضی کنید. یعنی باید باشگاه رو برای فروش راضی کنید و سپس خود بازیکن رو برای آوردن به تیمتون. اینا هم به صورت درصد نشون داده میشه. حالا شما می تونید با پرداخت پول بیشتر باشگاه مقابل رو راضی به فروش کنید. ولی هنوز ممکنه خود بازیکن راضی به اومدن نباشه. شما می تونید با پرداخت دستمزد بیشتر,مدت قرارداد, Bonus برای گل ها, Bonus برای بردن جام شانس خرید بازیکن رو افزایش بدین. کلا خیلی بهتر شده و قابل مقایسه با نسخه های پیش نیست. اینم بگم که می تونید با پرداخت رقم فسخ قرارداد (اگر بازیکن داشته باشه) باشگاه رو راضی به فروش کنید.

چهارم اینکه چندین قابلیت جدید به قسمت Player Skills اضافه شده. منظورم همون Dummy Runner و ایناست. که خودش نکته بسیار عالی و بزرگی هست.

در کل ما به همین پیشرفتها هم راضی هستیم و باعث میشه مسترلیگ خیلی بهتر از قبل بشه. حداقل بخش خرید بازیکن که قشنگ چالشی شده.

حالا نوبت مای کلاب هست.
حسین جان ممنون از توضیحاتت و این درجه سختی لجند رو هم بازی کردی و لطف کنی بگی چه جوری شده ممنونت میشم ....

واقعا اینطور نیستم. خدایش هر ساله pes داره بهتر میشه و فیفا یا درجا میزنه یا پسرفت میکنه.
فیفا هم مثل بعضی چیزا و برندها فقط داره بخاطر اسمش اینطوری میفروشه. کلا بعضیا اونقد عاشقشن که دیگ ضعف هاشو نمیبینن:D
حالا من خودم فوتبال دوست نیستم. شاید سالی چندبار با دوستان بازی میکنم ولی pes هرسال بنظرم داره بهتر میشه

وقتی که عرضه شد میفهمید کهpesاز فیفا ضعیف تره:))

خب رفتم مای کلاب. قشنگ این بخش رو کوبیدن و از نو ساختن. با سیستم تخم مرغ شانسی خداحافظی کنید. سیستم خرید به 2 صورت هست. یا از طریق اسکوت که مثل سابق هست. و یا از طریق Special Agent و یا Top Agent. وقتی وارد مای کلاب می شید اول از همه بهتون بازیکن قرضی پیشنهاد میکنه که من گریزمان رو برداشتم (خیلی هیولاست:|همون بازی اول باهاش 4 تا گل زدم:|) بعد بهتون چندتا Special Agent میده. که دیگه خبری از تخم مرغ شانسی نیست و به صورت رندوم بهتون یه بازیکن میده. مثلا به من ویدال, راموس, بارتزالی, و یه هافبک دفاعی گمنام داد. بعدش می تونید از طریق Top Agent بازیکن جذب کنید. که شما با پرداخت 250 کوین و یا 25 هزار GP پک رو باز می کنید. که دیگه خبری از تخم مرغ شانسی نیست و به صورت رندوم به شما 3 تا بازیکن میده. من بدبخت 250 تا کوین بی زبون رو دادم و 3 تا آشغال تحویلم داد:|قسمت Trade هم به بازی اضافه شده که اگه یه بازیکن رو دوبار گرفتین بتونین تعویض کنین. رفتم یه دست هم بازی کردم و بردم. برای First Day Victory دیگه 7 هزارتا نمیده:|بلکه 3 هزارتا میده:|که ضد حال بزرگی بود. بخش تمرینات کامل و تمام کامل بازی سازی شده. سه تا آپشن برای تمرین هست. EXP Trainer, Skill Trainer و Position Trainer. خب EXP Trainer که با بازی کردن و XP گرفتن به دست میاد. و یا می تونید بازیکنتون رو تبدیل به XP کنید. Skill Trainer هنوز برام باز نشده. ولی فکر میکنم برای اینه که گزینه هایی که خودمون میخوایم رو می تونیم زیاد کنیم. مثلا به سرعت و یا شوت بازیکن بدیم. و Position Trainer هم برام قفله. ولی قطعا برای تغییر پست بازیکن هست. اینم اضافه کنم به کسانی که نسخه دمو رو بازی کرده باشن در تاریخ 20/9/2018 مبلغ 10 هزار GP میده که مبلغ زیادی هست. اگه هنوز دمو رو بازی نکردین سریع اینکارو بکنین.

Last edited by a moderator:
یه چیزی رو به دوستان بگم. من 36 سالم هست و تو زندگیم پر از مشغله و گرفتاری. اینو گفتم که کسی فکر نکنه مثلا جوگیر شدم و یا چون سرخوشم دارم این حرف رو میزنم. اما این نسخه از PES وحشتناک عالیه. بیخود نیست که گیم رادار گفته بهترین فوتبال تاریخ. آخرین باری که از یه بازی فوتبال اینطور هیجان زده شدم فیفا 12 بود. همین دست اول تو مای کلاب که بازی کردم قشنگ رفته بودم تو کف گرافیک وحشتناک بازی. به طرز وحشیانه ایی گرافیک عالیه:|:Dانیمیشن ها هم که نیاز به تعریف نداره. یه خبر توپ هم بدم. دیگه بازیکنا عین مرغ سرجاشون نمی ایستن. قشنگ فرار میکنن تو فضای خالی. که شدیدا با این مورد حال کردم. شدید.

مخلص کلام. من از تیم سازنده رضایت کامل رو دارم. مسترلیگ رو که بهبود نسبی دادن. مای کلاب هم که قشنگ تغییر دادن. گرافیک و انیمیشن و گیم پلی هم که در بالاترین سطح تاریخ بازیهای فوتبالی هست. مطمئن باشید از خرید این بازی پشیمون نمی شید و می تونید یک سال تمام ازش لذت ببرین.

حسین جان ممنون از توضیحاتت و این درجه سختی لجند رو هم بازی کردی و لطف کنی بگی چه جوری شده ممنونت میشم ....
چشم امین جان رو چشم. بدبختی اینجاست فعلا رفتم تو کف مای کلاب:Dولی رو چشم. حتما امتحان میکنم و بهت میگم.

• Like
Reactions: Romell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or