PES 2019

به نام خدا

مانند هر سال کونامی در ماه May نسخه جدید سری Pro Evolution Soccer را معرفی کرد که هم باعث تحسینهای طرفداران و هم مورد انتقاد اونها قرار گرفت

از جمله مواردی که تحسین شدند میشود به بازگشت آب و هوای برفی، بازی در هنگام غروب خورشید، سیستم خستگی تاثیر گذار بازیکن ها، فیزیک جدید تور دروازه و توپ و بدن بازیکن ها و استفاده از موتور نورپردازی بسیار پیشرفته استودیوی ژاپنی Silicon به نام Enlighten که علاوه بر روشنایی های طبیعی و مصنوعی به ایجاد سایه های هر چه طبیعی تر کمک میکند اشاره کرد

در پی مراسم E3 2018 تربلر کامل PES 2019 منتشر شد که در ادامه میتونید اون رو ببینید:

ویژگی های جدید(در تصاویر بخونید)

AUTHENTIC LEAGUES

6et1_fdzb_new_feature_0.jpg

توجه: تمامی لیگهایی که امسال لایسنس هستند از جمله لیگهای سال گذشته به طور کامل به همراه جام رسمی مسابقات و همچنین ادبردها و اسکوربردهای رسمی و توپ مربوط به هر کدوم در دسترس قرار گرفتند

لیگ 1 فرانسه + لیگ 2

لیگ Eredivisie هلند

لیگ NOS پرتغال

لیگ Ladbrokes Premiership اسکاتلند

لیگ برتر روسیه (انحصاری)

سوپر لیگ آرژانتین

لیگ Campeonato Brasileiro برزیل

لیگ Spor Toto Süper Lig ترکیه

لیگ حرفه ای Jupiler بلژیک

لیگ Campeonato Nacional Scotiabank شیلی

سوپر لیگ Raiffeisen سوئیس

سوپر لیگ دانمارک

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

انحصاری

NEW MYCLUB

توجه: لجدهای بیشتر پس از عرضه با انتشار DLC یا همون دیتاپک معرفی خواهند شد
ronaldinho_en.jpg roberto_carlos_en.jpg d_beckham_01_en.jpg d_beckham_02_en.jpg o_kahn_en.jpg
s_gerrard_en.jpg p_nedved_en.jpg p_maldini_en.jpg m_owen_en.jpg l_figo_en.jpg
d_maradona_en.jpg cafu_en.jpg a_del_piero_en.jpg johan_cruijff_en.jpg p_vieira_en.jpg
s_mcmanaman_en.jpg romario_en.jpg r_fowler_en.jpg m_salas_en.jpg l_matthaus_en.jpg
bebeto_en.jpg gullit_en.jpg ian_rush_en.jpg i_zamorano_en.jpg r_fowler_en.jpg
k_dalglish_en.jpg k_keegan_en.jpg

MAGIC MOMENTS

THE BEAUTIFUL GAME

ML REAL SEASON

Team Role and personality

ویژگی های شخصیت هر بازیکن را میتوانید نگاه کنید و هر شخصیت و هویت هر بازیکن را می توان براساس یکی از چهار ویژگی موجود توسعه داد و نقش بازیکنان تیم بر اساس شخصیت های آنها شکل میگیرد. و سه شخصیت گرایی جدید در تیم به عنوان Young Star، Bad Boy و Astro به بخش Team Role اضافه شده است .

90641

Flow of transfer negotiations

جریان کلی مذاکرات تغییر کرده است به طوری که شرط و شروط از ابتدا تعیین شده است .

90639

More accurate and realistic player development

رشد بازیکنان دقیق تر و اقع گرایانه تر خواهد بود و تمامی 11 مهارت جدید که در PES 2019 اضافه شده است در این بخش هم مورد استفاده خواهد بود و و مهارت های دروازه بان به آموزش اصلی و مهم تبدیل شده است و همین طور کارکرد درجه تمرکز بر روی هر بازیکن وجود خواهد داشت و کاربران میتوانند بر اساس استراتژی تیمی خود بازیکنان خود را پیشرفت و توسعه بدهند !

90640

Addition of News Feed

حواشی خبری دنیای فوتبال به منوی Master League اضافه خواهد شد که فیلم هایی مانند کنفرانس مطبوعاتی مربی جدید که قرار داد جدید را امضا خواهد کرد، برنده مسابقاتی شوید و عنوان و مقام های شخصی و لحظاتی را که برجسته ترین و مهم ترین نقاط قوت و لحظات باشگاه شما میباشد را مدیریت می کند و به نمایش می گذارد.

90642

محتوای نسخه های گوناگون بازی:

توجه داشته باشید که بخش Bonus of Digital Pre-Order محتوای پیش خرید نسخه های دیجیتالی هست و اینکه تمهای بازی تنها در نسخه PS4 در دسترس است

Standard Edition.jpg David Beckham Edition.jpg Legend Edition.jpg

تاریخ انتشار:
28 آگوست (6 شهریور) در آمریکا
29 آگوست (7 شهریور) در اروپا

30 آگوست (8 شهریور) عرضه جهانی

پلتفرمها: PS4 - PC -XBOX ONE (پشتیبانی کونامی از نسل هفتم به پایان رسیده)

*با انتشار اطلاعات جدید و تریلر پست اول به روز میشود
*آپشن فایل ها و تصاویر به پست دوم اضافه میشوند

آخرین ویرایش:
بخش آنلاین دمو هنوز کار میکنه؟

دیگه کونامی مثل قبل نیست و بنظرمFIFAخیلی بهتر عمل کرده
داداش درکت نمیکنم از سال 2014 تا الان هر دو بازی رو دنبال کردم PES در زمینه گیم پلی و گرافیک هرسال پیشرفت داشته (به جز نسخه 14 که یه باگ بود تا یه بازی)و فیفا درجا زده.
هرچند اعتقاد دارم pes 2018 به قبل اصلا قابل بازی کردن نیست اینقدر که چرت بوده ولی به هر حال نسبت به نسخه قبلی خودش پیشرفت داشته.
فقط توی لایسنس فیفا پیشرفت داشته. اونم به کمک انحصار و زد و بند و پول دادن و کثافت کاری

آخرین ویرایش:
دیگه کونامی مثل قبل نیست و بنظرمFIFAخیلی بهتر عمل کرده
واقعا اینطور نیستم. خدایش هر ساله pes داره بهتر میشه و فیفا یا درجا میزنه یا پسرفت میکنه.
فیفا هم مثل بعضی چیزا و برندها فقط داره بخاطر اسمش اینطوری میفروشه. کلا بعضیا اونقد عاشقشن که دیگ ضعف هاشو نمیبینن:D
حالا من خودم فوتبال دوست نیستم. شاید سالی چندبار با دوستان بازی میکنم ولی pes هرسال بنظرم داره بهتر میشه

بخش آنلاین دمو هنوز کار میکنه؟

داداش درکت نمیکنم از سال 2014 تا الان هر دو بازی رو دنبال کردم PES در زمینه گیم پلی و گرافیک هرسال پیشرفت داشته (به جز نسخه 14 که یه باگ بود تا یه بازی)و فیفا درجا زده.
هرچند اعتقاد دارم pes 2018 به قبل اصلا قابل بازی کردن نیست اینقدر که چرت بوده ولی به هر حال نسبت به نسخه قبلی خودش پیشرفت داشته.
فقط توی لایسنس فیفا پیشرفت داشته. اونم به کمک انحصار و زد و بند و پول دادن و کثافت کاری
این واژه های انحصار و زد و بندو پول دادن و کثافت کاریو از کجا آوردی؟
چه حرفایی :|
کونامی پول نداره لایسنس بخره، ea داره و میخره و قدرت مارکتینگش بالاتره، فروششم که از کونامی بیشتره. دقیقا برای چی یه لیگ یا یه تیم باید بیاد با پول کمتر و به طبع اون فروش کمتر pes نسبت به fifa حق لایسنسشو بده به کونامی؟:-?? اگه به این میگید کثافت‌کاری، همه دنیا رو کثافت برداشته:D

کونامی پول نداره لایسنس بخره، ea داره و میخره و قدرت مارکتینگش بالاتره، فروششم که از کونامی بیشتره. دقیقا برای چی یه لیگ یا یه تیم باید بیاد با پول کمتر و به طبع اون فروش کمتر pes نسبت به fifa حق لایسنسشو بده به کونامی؟:-?? اگه به این میگید کثافت‌کاری، همه دنیا رو کثافت برداشته:D
خب مگه دنیا رو کثافت برنداشته؟!! خیلی وقته که.

انحصار فقط وقتی خوبه که از دانش به دست بیاد نه از پول.
البته خود PES هم سال ها برا لیگ قهرمانان از این روش مسخره انحصار گیری لایسنس استفاده کرد که الان FIFA دیگه کولاک کرده به جای پیشرفت بازیش میره پول میده لایسنس انحصار میکنه.
یعنی به جای اینکه خودشو تقویت کنه، پول میده تا رقیبشو ضعیف کنه روشی بسیار کثیف.

فرق خریدن لایسنس با انحصاری خریدن خیلی زیادن‌

ببینید ea یه چند سالی بود انحصاری پورشه رو خریده بود واسه nfs.یعنی این همه شرکت بازیساز کله گنده پول نداشتن پورشه رو بخورن؟یا اصلا از پورشه که غول خودرو های اسپورت هستش خوششون نمیومد؟چندین سال nfs مضخرف رو که هر سال سریعتر به ته چاه میرفت رو داد بیرون ولی الان ببینید nfs از روزهای اوجش چقدر فاصله داره.به نظرتون فورزا و gt نمیخاستن پورشه داشته باشن؟بعد این کثافت کاری ea همشون به جای برند پورشه برند ruf استفاده میکردند تا انحصار طلبی ea رو دور بزنن.
به قول دوستمون لایسنس انحصاری از شعور و ظرفیت علمی طرف که بلند نمیشه بلکه از ترس و جیب پر ناشی میشه

Lol دخیا 91 با این عملکردی که تو جام جهانی داشت 81 هم زیادیشه
طرف هر فصل جز برترینهای پریمیر لیگ بوده ، چن ساله بازیکن فصل منچستر میشه ، بعد سر یه جام جهانی ضعیف بزنن اورالشو نابود کنن ؟!!:|
اینجوری باشه مسی باید بشه نهایتا ۸۲بعد دنیس چریشف بشه ۹۰ ،یا مثلا کریس بعد جام جهانی ۲۰۱۴ باید میشد۷۰ :D
جام‌جهانی معیار درستی نیست به نظرم
...
نمرات بازی کی منتشر میشه ؟! بزنن نابودش کنن منتقدا مگه اینکه اینا به خودشون بیان

اقا الان بازی رو میشه دانلود کرد یا هنوز نه ؟ بعد اینکه آپشن فایل هیچی نیومده هنوز ؟

بی زحمت سایت معتبر واسه اکانت ظرفیتی هم معرفی کنید

پ.ن : هرچقد پارسال تو زمینه چهره سازی ترکوندن و اکثر تیم های بزرگ آپدیت شدن بازیکناشون امسال ضعیف بودن (نسبت به عملکرد همیشه خودشون) رئال مادرید و خیلی های دیگه دست نخوردن. ناواس هنوز کچله :|

طرف هر فصل جز برترینهای پریمیر لیگ بوده ، چن ساله بازیکن فصل منچستر میشه ، بعد سر یه جام جهانی ضعیف بزنن اورالشو نابود کنن ؟!!:|
اینجوری باشه مسی باید بشه نهایتا ۸۲بعد دنیس چریشف بشه ۹۰ ،یا مثلا کریس بعد جام جهانی ۲۰۱۴ باید میشد۷۰ :D
جام‌جهانی معیار درستی نیست به نظرم
...
نمرات بازی کی منتشر میشه ؟! بزنن نابودش کنن منتقدا مگه اینکه اینا به خودشون بیان
بعد نویری که یه سال کلا بازی نکرده با چه معیاری 90 شده

• Like
Reactions: morteza75
بعد نویری که یه سال کلا بازی نکرده با چه معیاری 90 شده
طرف از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ بهترین دروازه بان جهان و سوپر استار گلرا بوده یه فصلم مصدوم ، همین که اورالش از دخیا اومده پایین تر فک کنم کافی باشه ، اصلا هیچ جوره نمیشه ازین بیاد پایین تر ،اینجور مواقع میان کل کریر حرفه ای طرف رو در نظر میگیرن ، قبلا همچین شرایطی برای خیلی از بازیکنا بوده هیچوقت نمیان کلی از اورال طرف کنن نه فیفا نه pes

طرف از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ بهترین دروازه بان جهان و سوپر استار گلرا بوده یه فصلم مصدوم ، همین که اورالش از دخیا اومده پایین تر فک کنم کافی باشه ، اصلا هیچ جوره نمیشه ازین بیاد پایین تر ،اینجور مواقع میان کل کریر حرفه ای طرف رو در نظر میگیرن ، قبلا همچین شرایطی برای خیلی از بازیکنا بوده هیچوقت نمیان کلی از اورال طرف کنن نه فیفا نه pes
درباره نویر که درست میگین . افت نکرده بوده که بخواد قدرتش کم بشه . مصدوم شده و مدت طولانی بازی نکرده . به نظرم بهترین دروازه بان فصل قبل تراشتگن بوده و دخیا به هر حال تو جام جهانی خوب نبوده ( بیش از اندازه بزرگ کنن کسی رو آخرش همین میشه ) و اون جام هم بخشی از کریر فوتبالی یه شخص محسوب میشه . مثل جام باشگاه های اروپا که مثلا چه طور وقتی رونالدو و ... گل میزنن میگن اون جا چون گل زده خیلی مهمه و ... پس هر جامی اعتبار خودش رو داره و به خصوص جام جهانی هم خیلی مهمه ( نمیگم قدرت دروازه بان به خاطر جام جهانی کم بشه یا زیاد ! میگم دخیا اصلا قدرت 91 براش خیلی زیاده ! الان اسطوره های لجند تو PES مثل کان قدرتشون رو 90 هستش !! منظور من دقیقا اینه ! دخیا همون دور و بر 87 یا 88 باید باشه ) و به نظر من قدرت 91 برای دخیا زیاده ! و همین طور لیگ برتر انگلستان ؟! کیفیت دروازه بان های تیم های مختلف اصلا فوق العاده نیست ! سطح کیفی دروازه بان های لیگ برتر انگلستان از آلمان و اسپانیا پایین تره ! ( البته لیگ برتر هستش و تبلیغات رسانه ایش و .... !! )

دخیا دروازه بان خوبی هستش ولی 91 براش از دید من هم زیاده ! تراشتگن هم همون قدرت 88 براش عالیه فعلا و دخیا 91 ؟؟!! خیلیه به نظر من . دروازه بان قدرت 91 تو جام جهانی اون طور بازی نمیکنه . قدرت بره رو 90 و به بالا یعنی سطح دروازه بان یه چیز عجیب و غریبی هستش .... و دخیا از دید من این طور نیست اصلا ... نویر نزدیک 1 سال از میادین دور بود و با یه مدت تمرین کوتاه اومد جام جهانی و تو اون تیم نابود آلمان خوب بازی کرد و بعد جام جهانی اکثریت کارشناس ها ازش تعریف کردن و گفتن در اون شرایط تیم ملی آلمان از همه بهتر بوده با وجود این که مدت ها دور بوده از میادین و ....

به هر حال نویر برگشته و بهترین دروازه بان سال رو از دوباره پس میگیره ! :D ( البته امیدوارم مصدومی چیزی نشه !! دوباره !! :(( )

اقا الان بازی رو میشه دانلود کرد یا هنوز نه ؟ بعد اینکه آپشن فایل هیچی نیومده هنوز ؟

پ.ن : هرچقد پارسال تو زمینه چهره سازی ترکوندن و اکثر تیم های بزرگ آپدیت شدن بازیکناشون امسال ضعیف بودن (نسبت به عملکرد همیشه خودشون) رئال مادرید و خیلی های دیگه دست نخوردن. ناواس هنوز کچله :|
یک اپشن فایل دادن انگار برای روز عرضه تیم های که برای pes کار میکنن ظرفیتی هم الان ۳۰۰ هست

• Like
Reactions: Siamak61
Lol دخیا 91 با این عملکردی که تو جام جهانی داشت 81 هم زیادیشه

اینا فکر کنم ملاکشون بازیهای باشگاهی باشه که در طول یک سال انجام میشه وگرنه جام جهانی که یک ماه بیشتر نیست که اونم یه پله رفتن بالا تیمشون اوت شد... نمیگم بازیها توی جام جهانی مهم نیست و ممکن هست تازه تاثیر منفی اون رو در بر داشته باشه این شده اورالش... دخیا هم تا جایی که من دنبال میکردم فصل قبل رویکرد خیلی خوبی داشت نسبت به گلرهای دیگه البته به نظرم اگر حقی خورده شده باشه این وسط حق ترشتگن بوده... درسته که بارسا چند سالیه به دلایلی تو لیگ قهرمانان وسط راه میره کنار ولی خب جدا از اون توی لالیگا عملکردش واقعن عالی بود فصل قبل

آره پیش دانلود فعال شده از دیروز پریروز
آپشن فایل هم سه شنبه میاد همزمان با لانچ

چهره ها هم شاید چون امسال لیگهای جدید اضافه کردن و وقت برای چهره ها و مدلینگهای بازیکنان تیمهاش صرف کردن برای همین وقت نشده بازیکنهای بزرگ رو آپدیت کنن که به نظرم خیالی نیست چون کونامی همیشه توی DLC هایی که بیرون میده کلی چهره به روز میکنه که امیدی هست هنوز برای درست شدنشون
حالا مدل مو زیاد مهم نیست به نظرم اینا باید بیان چهره هایی که واسه دو سه سال پیش هست الگوی ساختشون رو آپدیت کنن مثل مولر مثل مودریچ و امثال اینها...

• Like
Reactions: Siamak61 and Romell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or