PES 2018

به نام خدا

jtot_pro_evolution_soccer_2018.jpg

کونامی با انتشار تیزری بازی Pro Evolution Soccer 2018 را به طور رسمی معرفی کرد. در کنار آن، کونامی به تمامی بازیکنان پلتفرم PC این قول را داده که نسخه جدید بازی PES همانند نسخه های پیشین نخواهد بود و سازندگان به شدت بر روی بهبود گیم پلی و گرافیک بازی کار کردند به طوری که عملکرد نسخه PC به طور دقیق برابر با نسل هشتم خواهد بود و در خصوص گرافیک و کیفیت بازی، هیچ جای نگرانی وجود ندارد. برای تماشای تیزر بازی و همچنین تصاویر PES 2018 و آگاهی از اطلاعات انتشار بازی بر روی اسپویل زیر کلیک کنید

تصاویر و تریلرها و اطلاعات
b3df_pictures_amp_trailers_amp.jpg

تریلر کامل بازی در E3 2017:

محتوای نسخه های گوناگون بازی

3icn_banner_bonus_en.jpg Legendary.jpg main_legendary_edition_eu_en.jpg Premium.jpg

پلتفرمهای مقصد: PC ، PS4 ، XBOX ONE ، PS3 ، X360

تاریخ عرضه: 12 سپتامبر در آمریکا، 14 سپتامبر اروپا و آسیا
تریلر کامل 13 ژوئن منتشر می شود

باکس شات های نهایی نسخه های گوناگون بازی:

شرکای تجاری ای که تا کنون تایید شده اند:

6z1t_dacsjwdv0aaze0e.jpg yqee_dacoddixcaaidyb.jpg 8xxr_dacw9ewwaaar1df.jpg

تصاویر پس زمینه تم بازی برای نسخه PS4 که به پیش خرید کنندگان نسخه دیجیتالی داده می شه

9wse_pes_homescreen.jpg ublh_pes_fcb_homescreen.jpg

*ویژگی های زیر تنها بر روی پلتفرم های PC ،PS4 ،XBOX ONE در دسترس خواهد بود

1.Signal Iduna Park
2.تونل ها
3.آنلاین به صورت CO-OP
4.امکانات جدید Master League
5.تعمیرات اساسی (به توضیحات این بخش مراجعه شود)

در زیر نیز توضیحاتی کوتاه از موارد تازه ای در مورد PES 2018 را خواهید خواند

*در سیستم جدید ضربات آزاد شما توانایی این رو دارید که بر دو زاویه دوربین توسط فشار دادن آنالوگ سمت راست (R3 در PS و RS در XBOX) بازی رو سوییچ کنید برای تصمیم گیری بهتر در زدن ضربات ، همچنین گفتنیست که دیگه از اون فلاش زرد رنگ در زدن ضربات خبری نیست که همین موضوع این قسمت رو سخت تر میکنه

PhotoGrid_1508732207421.jpg

*در مد Master League انیمیشنهایی از پیش رندر شده برای مربی که شما باشید در هنگام قرارداد بستن، روحیه دادن به تیم و صحبت با اونها در رختکن و همچنین مصاحبه با بازیکنان پیش و پس از بازیهای مهم طراحی شده که جذابیت این بخش رو دو چندان میکنه، همچنین حالت چالشی به این بخش اضافه شده که هم خریدها رو سخت تر میکند و هم در صورتی که نتیجه مطلوبی در بازیها نگیرید و مدیران باشگاه رو راضی نگه ندارید اخراج خواهید شد

PhotoGrid_1508732339798.jpg PhotoGrid_1508732824841.jpg

*در مد Become A Legend هم ما شاهد بازیکنها در رختکن و خوشو بششون با هم پیش و پس از بازی هستیم البته به احتمال زیاد طبق معمول بدون دیالوگ

PhotoGrid_1508732465225.jpg

*یکی از مواردی که نسبت به گذشته تغییر کرده استفاده از عکس واقعی بازیکنها جای چهره هایی که خود سازنده ساخته بود در بخش Game Plan و اسکوربرد ابتدای بازی ها که نگاره گر آن هستیم

PhotoGrid_1508733389016.jpg

*از دیگر موارد که به عنوان اولین بازی فوتبالی PES 2018 اون رو داراست ONLINE CO-OP به صورت 3V3 هست که شما میتونید سه نفری در یک تیم با هم به رقابت با تیم مقابل بپردازید

PhotoGrid_1508732064961.jpg PhotoGrid_1508732133758.jpg

*یکی دیگر از مدهای جالب بازی Random Selection Match هست که بر خلاف PES 6 که خود بازی برای شما به صورت تصادفی انتخاب می کرد برای مسابقه دادن این بار بازی به صورت تصادفی بازیکنانی از کل بازیکنهای موجود در بازی چه فیک و چه واقعی انتخاب می کنه که شما باید با اون تیم به مسابقات بپردازید

PhotoGrid_1508732540621.jpg

*جزییات گیم پلی و انیمیشنها به طور شگفت انگیزی عالی و واقع گرایانه طراحی شده...درصد خطای شوتها زیاد شده واکنش باریکنان و دروازه بان به شوتها...تکلها...گلها...برخوردها...واقعن شگفت انگیزه... در همین راستا ویدیویی منتشر شده از سوی یک ادیتور که من چیز بیشتری نمیگم خودتون ببینید

همچنین ویژگی ها و امکانات تازه ای به بازی اضافه شده که جذابیت آن را دو چندان خواهد کرد که در ادامه 7 عنصر طلایی از آن را که تا به این لحظه معرفی شدند، خواهید خواند

ویژگی های جدید
*برخی از ویژگی های زیر تنها در PS4 ، XBOX ONE و Steam وجود خواهند داشت
bwei_new.jpg

1.کلاس آموزش گیم پلی
6ka0_gameplay_masterclass.jpg

●کیفیت گیم پلی شناخته شده جهانی به دقت تنظیم و تصحیح شده تا یک بازی زیبای اصیل را با سرعتی واقعی تر بازسازی کند

●دریبل های استراتژیک به کاربران اجازه می دهد کنترل قابل توجه بیشتری در اختیار داشته باشند علاوه بر این شیوه های دفاعی برای نگهداری از توپ و همچنین حرکت های آنالوگی ساده جهت اجرای حرکت های دقیق و واقعی برای برهم زدن تعادل مدافع به بازی اضافه شده است

●Real Touch+ اضافه شدن بعد تازی ای از کنترل توپ با لمس کامل بدن، که به قسمت های مختلف بدن اجازه می دهد تا بر اساس غیر قابل پیش بینی بودن حرکت توپ، توپ را کنترل کنند

●ضربات ایستگاهی (ضربات آزاد و پنالتی) با تعریف یک سیستم جدید از نو بازسازی شدند، در کنار گزینه انتخاب بازیکن توپ زن جدید

2.واقعیت بصری پیشرفته

t8u_enhanced_visual_reality.jpg

از تصاویر واقعی یک فوتبال اصیل تا ظریف ترین جزییات به لطف ویژگی Real Capture بازسازی شده است
مزایای آن شامل نورپردازی نزدیک به واقعیت ورزشگاه برای مسابقات در شب و روز می باشد، حدود 20.000 عناصر پیچیده مختلف استادیوم‌ها دوباره بازسازی شده است تا شاهد نمای باکیفیت‌تری از چمن ورزشگاه، تونل‌ها و مناطق اطراف ورزشگاه هایی مانند Camp Nou و Signal Iduna Park باشیم.
بازیکنان نوع حرکت بدنشان بر اساس سیستم جدید موشن کپچر در فوتبال واقعی شبیه سازی شده است و این سیستم موشن کپچر جدید و بازسازی که در بخش انیمیشن ها شده اجازه می دهد که هسته مرکزی بخشهایی مانند راه رفتن و چرخش و حالت های بدن نیز بازسازی شود و علاوه بر این مدلینگ بدن بازیکنان به طور کل تغییر کرده و همینطور کیتها چسبیده تر و شورت ها نیز کوتاه تر و جمع و جورتر شده است،همچنان تصاویر اسکن شده بازیکنانی که از تیم های پارتنرشیپ هستند با توجه به جوازی که سازنده گرفته از این پس تاتوی کامل بدن بازیکنان مورد نظر هم در بازی وجود خواهد داشت.

3.آنلاین مشارکتی
dtle_online_co-op.jpg

●حالت جدید اختصاص داده شده به 2v2 و Co-op Play 3v3 با پشتیبانی از مهمانان محلی یا به اصطلاح Local Guests با دوستانتان با هم بازی کنید و تیم تشکیل دهید یا به سادگی از مسابقات عادی به صورت One-Off لذت ببرید

4.حالتها و ویژگی های جدید
bjfu_new_modes_amp_features.jpg

●حالت مورد علاقه هواداران یعنی RANDOM SELECTION MATCH یا انتخاب تصادفی مسابقات که پیش از این در PES 6 آن را تجربه کرده بودیم به همراه ویژگی هاو امکانات جدیدی بازگشته است. تجربه زندگی به عنوان مدیر در Master League به همراه مسابقات پیش فصل ، سیستم نقل و انتقالات بهبود یافته ، ارائه عناصر تازه ای از جمله مصاحبه پیش از و همچنین صحنه های اتاق رختکن و ... تعدادی از موارد جدید در بازی هستند

5.ارائه تعمیرات اساسی
072p_presentation_overhaul.jpg

رابط کاربری جدید برای همه منو ها و تصاویر واقعی بازیکنان در صفحه Gameplan و MyClub و همچنین امکانات جدید دیگر به بازی حس و حال تازه ای از پخش تصاویر و صدا میدهد

6.ادغام PES لیگ
07vc_pes_league_integration.jpg

رقابت در PES لیگ در حالت جدید شامل MyClub ، Random Selection Match و Online Co-op می باشد

7.پیشرفت های قابل توجه PC
egnb_significant_pc_improvemen.jpg

نسخه PC Steam دستخوش پیشرفت های قابل توجهی در گرافیک و محتوا شده و اطمینان داده می شود که از استانداردهای کیفیتی برابر با تمامی پلتفرمهای نسل حاضر (نسل هشتمی) برخوردار است

تیم های پارتنرشیپ
z91f_partnership_teams.jpg

توجه: تیمهایی که با رنگ آبی نوشته شدند پارتنرشیپ انحصاری میباشند

FC Barcelona

Borussia Dortmund

Liverpool FC
7vyc_1410464525_fc-liverpool.png

Valencia CF
njxn_1410854553_fc-valencia-256.png

Fulham FC
5nw2_1424202894_fc-fulham.png

CR Flamengo
0b8_1474907068_flamengo-fc-logo.png

CR Vasco da Gama
jxgf_201px-vasco_da_gama_logo.svg.png

SC Corinthians Paulista
g6wu_1474906857_corinthians-fc-logo.png

CA River Plate
9475_river-plate-icon.png

CA Independiente
ch5r_110093.png

Colo Colo
wni0_colo_20colo.png

Club Universidad de Chile
v2h4_6000273.png

Club Alianza Lima
zoiw_1415125335_fc-alianza-lima.png

Sporting Cristal
pzmz_sporting-cristal.png

SE Palmeiras
8ler_1474905934_palmeiras-fc-logo.png

Inter
zhfz_1410466849_fc-inter_milan.png

AC Milan
gbcu_1410467610_fc-ac-milan.png

Arsenal

دستورات پیشرفته جدید
yrg6_new_advanced_instructions.jpg

سال گذشته مهم ترین ویژگی که در نسخه PES 2017 اضافه شد به جرات میشه گفت بخش Advanced Instructions بود که به ویژگی های Team ID اضافه شد و باعث میشه هم این که دست شما برای تاکتیک های گوناگون فوتبال چه در دفاع کردن و چه در هنگام حمله کردن باز باشه و هم این که بازی تیم ها بیش از پیش با هم فرق داشته باشه و تفاوت و نحوه بازیشون بیشتر به چشم بیاد !

سال گذشته این بخش در دو بخش به بازی اضافه شده بود، بخش نخست دستورات پیشرفته برای تاکتیک های هجومی به مقدار 7 دستور و بخش دوم تاکتیکهای دفاعی به مقدار 5 دستور، حال امسال در PES 2018 سه دستور دیگر به این بخش مهم در قسمت Formation بازی اضافه شده که در ادامه اونها رو خواهید خواند (با تشکر از Romell)

برای آگاهی از دستورات پیشرفته سال گذشته که امسال هم در بازی وجود دارند به پست اول تاپیک PES 2017 در لینک زیر برید و بخش مربوط به ویژگی ها و دستورات پیشرفته رو بخونید:

PES 2017

New 3 Advanced Instructions In PES 2018

False Winger : این قابلیت که به نام وینگر دروغین هستش ویژگی هستش که بازیکن وینگر حرکت بدون توپ میکنه و یک بازیکن دفاع رو با خودش سرگرم میکنه و دفاع کناری هم میتونه از فضای به وجود آمده استفاده کنه و نفوذ خودش رو اجرا کنه !

Wing Back : این قابلیت به نام برگشت بازیکن وینگر ویژگی هستش که بازیکن وینگر هر وقت که نیاز بود برای کمک به دفاع به عقب برگرده و به دفاع تیمی کمک کنه .

Defensive : این قابلیت مال زمانی هستش که شما وقتی در حال حمله کردن هستین هر بازیکنی رو که انتخاب کنین دیگه در زمان حمله شرکت نمیکنه و تو زمین خودش وای میسته !!

آپشن فایل ها و آموزشها
fbd_option_files_and_tutorials.jpg

با سپاس از زحمت فراوان علی حیدری گرامی (اروند 2520) برای ساخت این دو آپشن فایل

آپشن فایل استقلال و پرسپولیس

دانلود: WEPES.zip

آپشن فایل تیم ملی کلاسیک ایران (جام جهانی 98)

classic iran.zip

V2 آپشن فایل PES Universe:(در دو کیفیت 1024 و 2048)

دوستان توجه کنید که تنها تیمهایی که ازش در بازی استفاده میکنید کیفیت 2048 اون رو دانلود و نصب کنید و باقی تیمها رو با کیفیت 1024 بریزید چرا که کیت هایی که از کیفیت 2048 برخوردارند در بازی با محدودیت کمتری در تعداد نصب نیز برخوردارند

لینکهای دانلود: (همه رو پس از دانلود بریزید توی یه فولدر مشترک به اسم WEPES)

نماد لیگها و مسابقات:
00. Competitions 2048.rar

لیگ برتر انگلستان:

03. Premier League. v2 1024.rar

لیگ دست دو انگلستان:

04. Skybet Championship. v2 1024.rar

لالیگا:

01. LaLiga Santander. 1024.rar

لالیگا 123:

02. Liga 1,2,3. v2 1024.rar

بوندسلیگا:

05. Bundesliga. 1024.rar

سری A ایتالیا:

06. Serie A. v2 1024.rar

سری B ایتالیا:

07. Serie B. v2 1024.rar

لیگ NOS پرتغال:

08. Liga NOS. v2 1024.rar

لیگ MX مکزیک:

11. Liga MX. 1024.rar

تیمهای ملی اروپا:

12. UEFA National Teams. 1024.rar

تیمهای ملی آمریکای شمالی:

13. CONCACAF National Teams. 1024.rar

پسورد فایلها: v2pesuniverseof

دوستان توجه کنید که در هنگام نصب بوندسلیگا و لیگ MX در پنجره Advanced Settings در هنگام ایمپورت تیمها حتمن تیک گزینه Apply Player and Squad data رو حتمن بزارید و همینطور برای استفاده از این دو لیگ حتمن لایو آپدیت رو خاموش کنید

همچنین برای نصب نماد لیگ ها و مسابقات روی Import Competitions بزنید

پیشرفتهای این نسخه نسبت به نسخه اول:

V2 includes massive upgrades to our base V1 file such as:
BPL – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
SkyBet – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
La Liga – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
La Liga 123 – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits

Also included are brand new additions:

Serie A (Full managers, Stadiums, Kits)
Serie B (Full League managers, Stadiums, Kits)
Bundesliga V1 (Full league with 3rd kits)
Liga NOS (Full managers, Stadiums, Kits)

لینکهای دانلود: (همه رو پس از دانلود بریزید توی یه فولدر مشترک به اسم WEPES)

نماد لیگها و مسابقات:
00. Competitions 2048.rar

لیگ برتر انگلستان:

03. Premier League 2048.rar

لیگ دست دو انگلستان:

04. Sky Bet Championship 2048.rar

لالیگا:

01. LaLiga Santander 2048.rar

لالیگا 123:

02. Liga 1,2,3 2048.rar

بوندسلیگا:

05. Bundesliga. 2048.rar

سری A ایتالیا:

06. Serie A 2048.rar

سری B ایتالیا:

07. Serie B 2048.rar

لیگ NOS پرتغال:

08. Liga NOS 2048.rar

لیگ MX مکزیک:

11. Liga MX 2048.rar

تیمهای ملی اروپا:

12. UEFA National Teams 2048.rar

تیمهای ملی آمریکای شمالی:

13. CONCACAF National Teams 2048.rar

فایل مخصوص PC:

PESUniverse V2 PC File.zip

پسورد فایلها: v2pesuniverseof

دوستان توجه کنید که در هنگام نصب بوندسلیگا و لیگ MX در پنجره Advanced Settings در هنگام ایمپورت تیمها حتمن تیک گزینه Apply Player and Squad data رو حتمن بزارید و همینطور برای استفاده از این دو لیگ حتمن Live Update رو خاموش کنید

همچنین برای نصب نماد لیگ ها و مسابقات روی Import Competitions بزنید

با سپای از Romell (امین عزیز) برای تهیه این فلوید فرمیشن ها

توجه داشته باشید که با نصب دو Fluid Formation زیر در بازی لستراتژی های تاکتیکی تعریف شده برای تیمهای زیر مجموعه این دو بخش که در سه حالت می باشند و توسط امین گرامی از دیتابیس رسمی این تیمها در واقعیت برداشته شده هنگام حمله و دفاع موقعیتها و پستهای بازیکنان تحت تاثیر اون تغییر میکنه و رنگ و بوی طبیعی تری به تیم مورد نظرتون میده

در هنگام نصب در صفحه Advanced Settings گزینه دوم یعنی Apply player and squad data رو تیک بزنید

Bundesliga True Fluid Formation PES 2018

BUNDESLIGA18.png

دانلود:
Romell True Fluid Formation Bundesliga PES 2018 MiX With pes Univers V2.rar

Other Teams True Fluid Formation PES 2018

emb_80.png

دانلود:
Romell True Fluid Formation Other Teams PES 2018 MiX With pes Univers V2.rar

----------------------------------------
ویدیوی آموزش نصب روی PS4 و PC (روی PS4 به جای اینکه پوشه WEPES رو بریزید توی داکیومنت میریزید روی فلش و فلش رو وصل میکنید به کنسول)

درضمن موقع نصب تیمهای بوندسلیگا حتمن تیک گزینه دوم رو بزارید. تیک گزینه سوم هم همیشه باید گذاشته بشه

v2by_pes2018_product_logo_b_(copy).png

با سپاس از کمک کاترین خانم و امین عزیز در امر ترجمه

لینک کانال:

WE PES

لینک گروه ها:

WEPES Group

به روز رسانی شده در تاریخ:
29 دی 1396

آخرین ویرایش:
اخه شما که بازی نگرفتی چجوری میگی بازی نیمه ارکید شما تو بتا هی تند تند ویدیو میزاشتی بعد اومدی تو دمو گفتی اینجوریه اونجوریه حالا هم که نقد خوندی نتیجه گیری کردی تمام شد !؟ عجیبه واقعا ما خودمون قوه تشخیصمون بدیم دست کس دیگه بعد اخرش نتیجه گیری کنیم
میگن تا نگویند چیزکی مردم نگویند چیزها دو تا نقد خوندی ارور شوت و.. گذاشتی بعد نتیجه گیری کردی بازی نیمه ارکید
خداییس اگه همین فیفا یک لیدری مثل بتی داشت مشکلی نداشت هر چیزی که کاربرا ایراد میگیرن همه رو نیبینی درست میکنه اخرشم به این بدبخت فحش میدن حکایت اون کسی که باید بهش گفت بنده خدا شما ۵ ساله دارین با یکسری انمیشن کهنه دست و پنجه نرم میکنید EA هم قشنگ کاسبیش میکنه از هر نسخه میره شماره بعدی هیچی نمیگید اونوقت میاید به ادام بتی فحش میدین !!
والا اگه انتقاد و گیر دادن ها و موج اعتراضی و ...... ما نبود ( دارم از طرف خودم میگم ) و کل گیمر های هاردکور نقاط جهانه دیگه مشکلات نسخه دمو این همه سر و صدا نمیکردن و تیم سازنده به فکر برطرف کردن مشکلات نمیشد !! بعد والا من که تا حالا تو صفحه توییتر بتی فحش ندادم و کار بسیار زشتی هستش و این شخص داره زحمت هاش رو میکشه و خب شما خبر نداری دوست گرامی من ! خود بتی مثل این که با تیم سازتده در جدال هستش و بهشون میگه بازی رو به طرف شبیه ساز سوق بدین و هر سال داره مقاومت میکنه تیم سازنده و بتی داره زحمتش رو مکیشه ! و تیم سازنده هست که داستان داره !

از طرف خودمون بچه های ایرای میگم ! من و علی و فرهاد و خیلی دیگه از دوستان رفتن فیدبک دادن و شما این رو به کل جهان مرتبط کن و دیگر نقاط جهان هم فیدبک دادن و اگه فقط تعریف و تجمید و قدیس بازی بود که دیگه پچی در کار نبود ! دیگه صحبتی از برطرف کردن مشکل خطا ها نبود !! چرا تا انتقادی میشه جبه میگیرین ؟! واقعا چرا ؟

این رو علی گرامی برای من گفت و تعریف کرده سال قبل یکی از کابرای معروف وینینگ الون بلاگ به نام B-MAN داشت سر یه چیزی با بتی بحث میکرد و گفت چرا این مشکل حل نمیشه و بتی در جواب گفت بابا من سر همین موضوع هم با تیم سازنده در جدال هستم و تازه همینم شده به خاطر فشار من بوده !

دقیقا صحبت های علی گرامی هستش که برای من تعریف کرده و گفته تیم سازنده بازی رو ( نسخه بتا ) برده به طرف شبیه ساز ولی بازم به هزار دلیل ماه های آخر پشیمون شدن و بازی رو به طرف آرکد سوق داد !! ( اسلایدر ها )

بازی نیمه آرکده دوست گرامی ( فیفا هم همین طوره ) چه قبول داشته باشیم و چه نداشته باشین و اصلا بازی رو داریم ترول نمیکنیم و صنعت گیم هستش و سازندگان به هزار و یک دلیل چنین کاری میکنن .

و در ضمن خدا رو شکر که من رو فیفا باز متعصب نمیبینی ؟! و بعدش من از طرف خودم میگم و شما از کجا میدونی من برای فیفا فیدبک ندادم ؟ میوای لینک فیس بوک فیفا رو بذارم و کامنت من رو ببینی ؟!

در ضمن فیفا تاپیک های مخصوص گیم پلی فیفا رو اگه ببینه تاپیکی مربوط به گیم پلی باز شده و زیاده بره جلو میره بنش میکنه !!! باورت میشه !!! ؟؟؟؟ و در ضمن اون فیفا که بخش گیم پلیش اول باید به انیمییشن ها و مدلینگ و ...... برسه و بدبختی زیاد داره اون بازی !!! که این نسل عمرا انجام بدن و شاید نسل نهم !! اونم شاید !!

نسخه بتا نزدیک به شبیه ساز بود و کلی ویدئو دارم نزدیک 40 گیگ ویدئو دارم و فقط من نمیگم و اکثریت کاربرا دارن میگن ! نسخه دمو که خود باگ بود !! ویدئوهاش رو گذاشتم ! نسخه اصلی هم خیلی بهتر از دمو هستش به خصوص رو درجه سختی لجند ! ولی بازی باز هم اون آزاد بودن نسخه بتا رو نداره !! چیزیه که وجود داره و نمیشه کتمانش کرد . تیم سازندنش نمیخواد چنین چیزی بشه !! حالا بنا به هزار و یک دلیل .

نسخه اصلی بر پایه نسخه دمو بنا شده و باگ هاش برطرف شده به جز مشکل کمبود خطا ! ولی نسخه اصلی بر پایه نسخه بتا بنا نشده !! نسخه بتا واقعا فرق های زیادی داشت .

وقتی تیم سازنده دیوانست و مخش تاب داره و سه نسخه به نسبت متفاوت میده تقصیر من و امثال من چیه ؟؟! دوست داشتی بیام بگم نسخه دمو شاهکاره و او باگ ها رو نمیدیدم و همش به به و چه چه میکردم !! مثل خیلی های دیگه !!! والا من این طوری نیستم !

آخرین ویرایش:
والا اگه انتقاد و گیر دادن ها و موج اعتراضی و ...... ما نبود ( دارم از طرف خودم میگم ) و کل گیمر های هاردکور نقاط جهانه دیگه مشکلات نسخه دمو این همه سر و صدا نمیکردن و تیم سازنده به فکر برطرف کردن مشکلات نمیشد !! بعد والا من که تا حالا تو صفحه توییتر بتی فحش ندادم و کار بسیار زشتی هستش و این شخص داره زحمت هاش رو میکشه و خب شما خبر نداری دوست گرامی من ! خود بتی مثل این که با تیم سازتده در جدال هستش و بهشون میگه بازی رو به طرف شبیه ساز سوق بدین و هر سال داره مقاومت میکنه تیم سازنده و بتی داره زحمتش رو مکیشه ! و تیم سازنده هست که داستان داره !

از طرف خودمون بچه های ایرای میگم ! من و علی و فرهاد و خیلی دیگه از دوستان رفتن فیدبک دادن و شما این رو به کل جهان مرتبط کن و دیگر نقاط جهان هم فیدبک دادن و اگه فقط تعریف و تجمید و قدیس بازی بود که دیگه پچی در کار نبود ! دیگه صحبتی از برطرف کردن مشکل خطا ها نبود !! چرا تا انتقادی میشه جبه میگیرین ؟! واقعا چرا ؟

این رو علی گرامی برای من گفت و تعریف کرده سال قبل یکی از کابرای معروف وینینگ الون بلاگ به نام B-MAN داشت سر یه چیزی با بتی بحث میکرد و گفت چرا این مشکل حل نمیشه و بتی در جواب گفت بابا من سر همین موضوع هم با تیم سازنده در جدال هستم و تازه همینم شده به خاطر فشار من بوده !

دقیقا صحبت های علی گرامی هستش که برای من تعریف کرده و گفته تیم سازنده بازی رو ( نسخه بتا ) برn به طرف شبیه ساز ولی بازم به هزار دلیل ماه های آخر پشیمون شدن و بازی رو به طرف آرکد سوق داد !! ( اسلایدر ها )

بازی نیمه آرکده دوست گرامی ( فیفا هم همین طوره ) چه قبول داشته باشیم و چه نداشته باشین و اصلا بازی رو داریم ترول نمیکنیم و صنعت گیم هستش و سازندگان به هزار و یک دلیل چنین کاری میکنن .

و در ضمن خدا رو شکر که من رو فیفا باز متعصب نمیبینی ؟! و بعدش من از طرف خودم میگم و شما از کجا میدونی من برای فیفا فیدبک ندادم ؟ میوای لینک فیس بوک فیفا رو بذارم و کامنت من رو ببینی ؟!

در ضمن فیفا تاپیک های مخصوص گیم پلی فیفا رو اگه ببینه تاپیکی مربوط به گیم پلی باز شده و زیاده بره جلو میره بنش میکنه !!! باورت میشه !!! ؟؟؟؟ و در ضمن اون فیفا که بخش گیم پلیش اول باید به انیمییشن ها و مدلینگ و ...... برسه و بدبختی زیاد داره اون بازی !!! که این نسل عمرا انجام بدن و شاید نسل نهم !! اونم شاید !!

نسخه بتا نزدیک به شبیه ساز بود و کلی ویدئو دارم نزدیک 40 گیگ ویدئو دارم و فقط من نمیگم و اکثریت کاربرا دارن میگن ! نسخه دمو که خود باگ بود !! ویدئوهاش رو گذاشتم ! نسخه اصلی هم خیلی بهتر از دمو هستش به خصوص رو درجه سختی لجند ! ولی بازی باز هم اون آزاد بودن نسخه دمو رو نداره !! چیزیه که وجود داره و نمیشه کتمانش کرد . تیم سازندنش نمیخواد چنین چیزی بشه !! حالا بنا به هزار و یک دلیل .

نسخه اصلی بر پایه نسخه دمو بنا شده و باگ هاش برطرف شده به جز مشکل کمبود خطا ! ولی نسخه اصلی بر پایه نسخه بتا بنا نشده !! نسخه بتا واقعا فرق های زیادی داشت .

وقتی تیم سازنده دیوانست و مخش تاب داره و سه نسخه به نسبت متفاوت میده تقصیر من و امثال من چیه ؟؟! دوست داشتی بیام بگم نسخه دمو شاهکاره و او باگ ها رو نمیدیدم و همش به به و چه چه میکردم !! مثل خیلی های دیگه !!! والا من این طوری نیستم !
شما مشکلت اینه که خیلی وابسته ای بیشتر به نظر علی من توجه کردم اتفاقا تا قبل از این که علی بیاد شما بیشتر سکوت کرده بودین بلافاصله تا علی انتقاد کرد چند پست بعدش شما شروع کردی دینامتون وصل کردین به برق توکل اتفاقا شما ادم بسیار منطقی و معقولی هستی از این تعجب میکنم چطور شما که کاربر کارکشته و قدیمی هستی تا دو سایت میگن اینجوریه یا مثلا فلان کاربر حرف میزنه سریع نتیجه گیری میکنی وقتی خودتم میدونی که هنوز بازی نگرفتی و من چون میدونم ادم منطقی هستی خودت بازی بگیری معمولا بیشتر سعی میکنی نقاط مثبت همیشه بگی ولی خودتونم دیدین هی مگفتین دمو cpu اونجوریه امیدی نیست چی شد ؟ الان اکثرا گفتن یکی از بهترین و چالشی ترین هاس Cpu بعد مسکلتون شد ارور پتس و .. اونم رفع کردن الانم میگی خطا اونم اپیتی گفته حلش میکنیم تازه پچ اول ندادن باز من موندم چرا خودت وقتی تجربه نکردب رو حرف مردم فکت میدی

• Like
Reactions: beh1382
شما مشکلت اینه که خیلی وابسته ای بیشتر به نظر علی من توجه کردم اتفاقا تا قبل از این که علی بیاد شما بیشتر سکوت کرده بودین بلافاصله تا علی انتقاد کرد چند پست بعدش شما شروع کردی دینامتون وصل کردین به برق توکل اتفاقا شما ادم بسیار منطقی و معقولی هستی از این تعجب میکنم چطور شما که کاربر کارکشته و قدیمی هستی تا دو سایت میگن اینجوریه یا مثلا فلان کاربر حرف میزنه سریع نتیجه گیری میکنی وقتی خودتم میدونی که هنوز بازی نگرفتی و من چون میدونم ادم منطقی هستی خودت بازی بگیری معمولا بیشتر سعی میکنی نقاط مثبت همیشه بگی ولی خودتونم دیدین هی مگفتین دمو cpu اونجوریه امیدی نیست چی شد ؟ الان اکثرا گفتن یکی از بهترین و چالشی ترین هاس Cpu بعد مسکلتون شد ارور پتس و .. اونم رفع کردن الانم میگی خطا اونم اپیتی گفته حلش میکنیم تازه پچ اول ندادن باز من موندم چرا خودت وقتی تجربه نکردب رو حرف مردم فکت میدی
دیدی زود قضاوت کردی ؟؟!! شما پیام خصوصی ما دو تا رو میبینی ؟؟ اصلا میدونی تا قبل از این که پست اعتراضیمون شروع بشه چی داشتیم صحبت میکردیم قبلش ؟؟!!

آقا من ویدئو های باگ نسخه دمو رو گذاشتم که ! گیم پلی خودم بود ! خودم کات کردم و ادیت کردم و گذاشتم ! نسخه دمو رو که بازی کردم ! نسخه اصلی هم همون نسخه دمو هستش به طور کلی ! حالا شاید باگ دویدن ایناش حل شده باشه ! ولی مجموع رو بخوای در نظر بگیری همون نسخه دمو هستش ! مشکلات شوت ارور و کمبود خطا تو نسخه اصلی هم وجود داره ! دیشب من 4 ساعت گیم پلی لجند رو تو یوتیوب دیدم ..... مشکلات کمبود خطا و شوت ارور در بازی هست و پاس ها کمی بهتر شده ولی اصلا اون آزادی پاس های نسخه بتا رو نداره ..... سخت پاس دادن با آزاد بودن پاس فرق داره ... نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !

مشکلا نسخه دمو یکی دو تا نبود که ! از دریبل دادن آسان درجا و سرعتی بگیر تا خیلی موارد دیگه .....

من یه کامنت زودتر درباره مشکلات بازی به علی جان داده بودم تو پیام خصوصی و علی جان هم البته اعتراضش یه جای دیگه شروع شده بود ..... ( خودش در جریانه چی میگم ) ما تو پیام خصوصی کی شروع کرده بودیم به انتقاد از بازی ! :)) رومون نمیشد بذارین تو تایپک :)) و علی اومد پست انتقادی رو گذاشت و باقی داستان ! وگرنه تو پیام خصوصی گیر دادن ها شروع شده بود ! ( تازه این جا خیلی نرم رفتار میکنیم و تو پیام خصوصی که :)) ) الان علی جان با شوت ارور خیلی مشکل نداره ولی من با همون شوت ارور مشکل دارم ! پس به سری نظراتمون فرق هایی داره و طبیعی هست ولی در کل سلیقه فوتبالی ما دو تا شبیه به همه ! و به هر حال نظراتمون شبیه به همه ! ایرادی داره ؟

نسخه اصلی رو هم اگه بازی کردم میام این جا نقدش رو میذارم .....

آخرین ویرایش:
دیدی زود قضاوت کردی ؟؟!! شما پیام خصوصی ما دو تا رو میبینی ؟؟ اصلا میدونی تا قبل از این که پست اعتراضیمون شروع بشه چی داشتیم صحبت میکردیم قبلش ؟؟!!

آقا من ویدئو های باگ نسخه دمو رو گذاشتم که ! گیم پلی خودم بود ! خودم کات کردم و ادیت کردم و گذاشتم ! نسخه دمو رو که بازی کردم ! نسخه اصلی هم همون نسخه دمو هستش به طور کلی ! حالا شاید باگ دویدن ایناش حل شده باشه ! ولی مجموع رو بخوای در نظر بگیری همون نسخه دمو هستش ! مشکلات شوت ارور و کمبود خطا تو نسخه اصلی هم وجود داره ! دیشب من 4 ساعت گیم پلی لجند رو تو یوتیوب دیدم ..... مشکلات کمبود خطا و شوت ارور در بازی هست و پاس ها کمی بهتر شده ولی اصلا اون آزادی پاس های نسخه بتا رو نداره ..... سخت پاس دادن با آزاد بودن پاس فرق داره ... نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !

مشکلا نسخه دمو یکی دو تا نبود که ! از دریبل دادن آسان درجا و سرعتی بگیر تا خیلی موارد دیگه .....

من یه کامنت زودتر درباره مشکلات بازی به علی جان داده بودم تو پیام خصوصی و علی جان هم البته اعتراضش یه جای دیگه شروع شده بود ..... ( خودش در جریانه چی میگم ) ما تو پیام خصوصی کی شروع کرده بودیم به انتقاد از بازی ! :)) رومون نمیشد بذارین تو تایپک :)) و علی اومد پست انتقادی رو گذاشت و باقی داستان ! وگرنه تو پیام خصوصی گیر دادن ها شروع شده بود ! ( تازه این جا خیلی نرم رفتار میکنیم و تو پیام خصوصی که :)) ) الان علی جان با شوت ارور خیلی مشکل نداره ولی من با همون شوت ارور مشکل دارم ! پس به سری نظراتمون فرق هایی داره و طبیعی هست ولی در کل سلیقه فوتبالی ما دو تا شبیه به همه ! و به هر حال نظراتمون شبیه به همه ! سلیقه هامون تو بازی فوتبالی شبیه به همه ! ایرادی داره ؟

نسخه اصلی رو هم اگه بازی کردم میام این جا نقدش رو میذارم .....
ببین اخرش هم رسیدی به چی اگه بازی کردم پس دو نتیجه داره یا از طریق همون بتا و دمو و دیدن یوتوب پرونده بازی بستی و میگی همونه دیگه که به نطرم حق داری ولی بازم دلیل نمیشه فکت بدی که نه من نتیجه میگیرم بازی اونجوریه میگم همون ۱۷ هم کم مشکل نداشت ولی من خیلی نادر میدیدم اصلا نکته منفی بگی حتی دیگه اونجا مشکل قیمت مسترلیگم مطرح نبود و انچنان گلایه ای نمیکردین .
اکثر بچه هایی که بازی گرفتن اینجا راصی بودن یکیشون ارش Arash rg که اونم از دمو چقدر انتقاد کرد ولی ارش بعد بازی رو لجند پست گذاشت و کاملا راصی بود اونم از دمو چقدر انتقاد کرد ولی بعدا نطرش بهتر شد بلاخره باید هر کس بگیره خودش بازی کنه

• Like
Reactions: Siamak61
ببین اخرش هم رسیدی به چی اگه بازی کردم پس دو نتیجه داره یا از طریق همون بتا و دمو و دیدن یوتوب پرونده بازی بستی و میگی همونه دیگه که به نطرم حق داری ولی بازم دلیل نمیشه فکت بدی که نه من نتیجه میگیرم بازی اونجوریه میگم همون ۱۷ هم کم مشکل نداشت ولی من خیلی نادر میدیدم اصلا نکته منفی بگی حتی دیگه اونجا مشکل قیمت مسترلیگم مطرح نبود و انچنان گلایه ای نمیکردین .
آقا نسخه PES 2017 عالی بود ! دموش اومد عالی بود ! نسخه اصلی هم اومد عالی بود ! و انتقادی نمیشد به خاطر این بود که بازی تو بخش بالانس گیم پلی وحشتناک عالی بود ( فقط مشکل هد زنی داشت که اونم شدید اصلا نبود مشکلش )

شما داری این رو درست میگی تا نسخه اصلی رو آدم بازی کنه نباید نظر قطعی بده ! ولی برای من ثابت شده نسخه دمو همیشه شبیه به نسخه اصلی خواهد بود ! برای من ثابت شدس !

من بالا پست نقد وینینگ الون بلاگ رو گذاشتم براتون ! قشنگ ترین حرف رو زد .

و بخدا حرف من رو خوب متوجه نمیشین ! من میگم بازی سر در گمه ! یه سال به طرف شبیه ساز تر میره ( مثل نسخه 2017 ) یه سال به سمت آرکد تر میره مثل همین نسخه !

و عصبانیت بیشتر من یکی به والا به خاطر برگشتن مشکلات نسخه 2016 در نسخه 2018 بود !! بعد آقا میخوای آدم حرفی نزنه !!؟؟ مشکل کمبود خطا نسخه 2016 در نسخه 2017 برطرف شد و بعدش از دوباره در نسخه 2018 برگشت !! اون باگ دریبل نسخه 2016 برگشت ! فیلم هاش رو گذاشتیم که ! جو راه انداختیم تا درست کنن این مشکلات رو ! آقا خفه میشدیم ؟؟! همین رو میخواستین ؟

نسخه 2018 بازی همه چیزش پیشرفت کرد تو بخش گیم پلی بصری ولی بخش گی پلی فنی به خصوص تنظیم اسلایدر ها واقعا مشکل داره ! حالا نسخه اصلی بهتر شده و گفتن میخواد با پچ بهتر هم بشه !!

باشه اگه واقعا بهتر شد میایم میگیم بهتر شد ! مشکلی نداره که

تو نسخه 2017 شما مگه میتونستی با هر بازیکنی دریبل بدی ؟ تو نسخه دمو که فاجعه بود و نسخه اصلی بیاد ببینیم چی میشه ! و بازم میگم صد بار دیگه میگم نمیگم نسخه اصلی بده ! چرا متوجه منظورم من نمیشین !

نسخه 2017 لیاقت اون همه تعریف رو داشت چون واقعا در مجموع عالی بود ! این نسخه 2018 هم انیمیشن ها و همه چیزش وحشتناک پیشرفت نجومی کرده و هیچ بحثی توش نیست و من این همه ویدئو رو از تعریف و تمجید بازی که حتی نسخه PES 2018 DEMO بود گذاشتم رو قشنگ یادتون میره مثل این که !!! :o:o و فقط قسمت های ایراد گرفتن رو یادتون میمونه ؟؟!! :|و واقعا برای من شوکه کنندست چنین چیزی ! :|من کی از این بازی همش ایراد گرفتم و کوبیدمش ! کی !! ؟؟ کی گفتم همش !! ؟؟

کلا باید تاب تحمل انتقاد رو بالا ببریم !! و در ضمن من نقد های بالا رو گذاشتم و صحبت های منتقد وینینگ الون بلاگ رو گذاشتم !! صحبت من بود ؟ من گفتم باهاشون هم نظرم !! اشکالی داری آخه ؟؟ !! در یه پست دیگه که از هوش مصنوعی که اونم منتقد تعریف کرد گذاشتم !! پس همش دارم گیر به بازی نمیدم و نمیدیم .

آقا نسخه PES 2017 عالی بود ! دموش اومد عالی بود ! نسخه اصلی هم اومد عالی بود ! و انتقادی نمیشد به خاطر این بود که بازی تو بخش بالانس گیم پلی وحشتناک عالی بود ( فقط مشکل هد زنی داشت که اونم شدید اصلا نبود مشکلش )

شما داری این رو درست میگی تا نسخه اصلی رو آدم بازی کنه نباید نظر قطعی بده ! ولی برای من ثابت شده نسخه دمو همیشه شبیه به نسخه اصلی خواهد بود ! برای من ثابت شدس !

من بالا پست نقد وینینگ الون بلاگ رو گذاشتم براتون ! قشنگ ترین حرف رو زد .

و بخدا حرف من رو خوب متوجه نمیشین ! من میگم بازی سر در گمه ! یه سال به طرف شبیه ساز تر میره ( مثل نسخه 2017 ) یه سال به سمت آرکد تر میره مثل همین نسخه !

و عصبانیت بیشتر من یکی به والا به خاطر برگشتن مشکلات نسخه 2016 در نسخه 2018 بود !! بعد آقا میخوای آدم حرفی نزنه !!؟؟ مشکل کمبود خطا نسخه 2016 در نسخه 2017 برطرف شد و بعدش از دوباره در نسخه 2018 برگشت !! اون باگ دریبل نسخه 2016 برگشت ! فیلم هاش رو گذاشتیم که ! جو راه انداختیم تا درست کنن این مشکلات رو ! آقا خفه میشدیم ؟؟! همین رو میخواستین ؟

نسخه 2018 بازی همه چیزش پیشرفت کرد تو بخش گیم پلی بصری ولی بخش گی پلی فنی به خصوص تنظیم اسلایدر ها واقعا مشکل داره ! حالا نسخه اصلی بهتر شده و گفتن میخواد با پچ بهتر هم بشه !!

باشه اگه واقعا بهتر شد میایم میگیم بهتر شد ! مشکلی نداره که

تو نسخه 2017 شما مگه میتونستی با هر بازیکنی دریبل بدی ؟ تو نسخه دمو که فاجعه بود و نسخه اصلی بیاد ببینیم چی میشه ! و بازم میگم صد بار دیگه میگم نمیگم نسخه اصلی بده ! چرا متوجه منظورم من نمیشین !

نسخه 2017 لیاقت اون همه تعریف رو داشت چون واقعا در مجموع عالی بود ! این نسخه 2018 هم انیمیشن ها و همه چیزش وحشتناک پیشرفت نجومی کرده و هیچ بحثی توش نیست و من این همه ویدئو رو از تعریف و تمجید بازی که حتی نسخه PES 2018 DEMO بود گذاشتم رو قشنگ یادتون میره مثل این که !!! :o:o و فقط قسمت های ایراد گرفتن رو یادتون میمونه ؟؟!! :|و واقعا برای من شوکه کنندست چنین چیزی ! :|من کی از این بازی همش ایراد گرفتم و کوبیدمش ! کی !! ؟؟ کی گفتم همش !! ؟؟

کلا باید تاب تحمل انتقاد رو بالا ببریم !! و در ضمن من نقد های بالا رو گذاشتم و صحبت های منتقد وینینگ الون بلاگ رو گذاشتم !! صحبت من بود ؟ من گفتم باهاشون هم نظرم !! اشکالی داری آخه ؟؟ !! در یه پست دیگه که از هوش مصنوعی که اونم منتقد تعریف کرد گذاشتم !! پس همش دارم گیر به بازی نمیدم و نمیدیم .
نه من میدونم گفتم که برات کاربر Arash RG مثال زدم ببین پست هاش تو نیخه اصلی راصی بود میگم که میدونم ادم با منطق و درستی هستی توش شکی نیست اتفاقا شماها خیلی کمک کردین به بهبود های بازی

پاس ها کمی بهتر شده ولی اصلا اون آزادی پاس های نسخه بتا رو نداره ..... سخت پاس دادن با آزاد بودن پاس فرق داره ... نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !
شدیدا حرفت تائید میشه. به شخصه با سیستم پاسکاری بازی شدیدا مشکل دارم. پاسکاری بازی آزاد نیست و به صورت قفل شده هست و باید اصلاح بشه. مثلا:
Untitled.png
بازیکن A صاحب توپ هست و میخواد به B پاس L1 مثلث بده. ولی چون سیستم پاسکاری قفل شده هست اتومات پاس به بازیکن C داده میشه. به این دلیل هست که پاس ارور در بازی زیاده. چیزی که اصلا در 2017 نبود و آزادی عمل کامل وجود داشت.

شدیدا حرفت تائید میشه. به شخصه با سیستم پاسکاری بازی شدیدا مشکل دارم. پاسکاری بازی آزاد نیست و به صورت قفل شده هست و باید اصلاح بشه. مثلا:
View attachment 79231
بازیکن A صاحب توپ هست و میخواد به B پاس L1 مثلث بده. ولی چون سیستم پاسکاری قفل شده هست اتومات پاس به بازیکن C داده میشه. به این دلیل هست که پاس ارور در بازی زیاده. چیزی که اصلا در 2017 نبود و آزادی عمل کامل وجود داشت.
و
View attachment 79231
گوارد
View attachment 79231
گواردیولا جان این تستی که کردی برای پاسا برای همه بازیکنا قفله یا مثلا با کروس چنین اتفاقی نمیوفته ممنون میشم پاسخ بدید

من سعی میکنم وارد گفت و گوی شما نشم و خودتون بلاخره به یه نتیجه برسید و بحثتون رو ادامه بدید. تا جایی هم که خوندم هر دو نفر قسمت هایی از حرفتون درسته ... واسه همین هیچکدوم از پستارو لایک نمیکنم که فکر کنید نظرم سمت خاصی داره و چیزی :D

فقط چون منصور اسم من رو اورد ، در مورد سختی لجند من این چند روز خیلی بازی کردم، خیلی سخته بازی. ولی سختی در بعضی موارد غیر منطقی . ارور پاس بالا رفته درست واقعا باید خــــیلی دقت کنید کدوم بازیکنتون خالیه بش پاس بدین . پاس تو عمق و چیپ شدیدا سخت. اما برای سی پی یو چی ؟ اصلا و ابدا ! یعنی هر کار کنید فایده نداره و کلا فضا بازیکن حریف خالیه و با یه یک دو و پاس عمق برو که رفتی ( 90% هم عمق به وینگرا ) الان ممکنه بگید باید فلان کارو کنی . والا من یعنی هر بازی یه تاکتیک و حرکت زدم، چند بازی مخلوط کردم هر تنظیم و فورمیشن که بگید. Man marking کردم بی فایدس باز پاساشون راحت میرسه تو عمق و یا علی ! advanced تاکتیک اینارو دست کاری کردم و دو مورد دیفنس رو مثلا گزاشتم پر تعداد بریزن تو دفاع موقع حمله حریف ( مثل اتلتیکو) فایده نداشت ، گزاشتم حواسشون به وینگ باشه فایده نداشت . خط دفاعی رو از بخش تنظیمات دیفنس بردم عقب فایده نداشت باز فایده نداشت و باز بازی میکنن . خلاصه همه کار کردم . ولی خود سی پی یو شدید پرس داره، عجیب غریب خوب فضا میبنده روت و ... نمیدونم یکم دچار دوگانگی شدم من :ی سختی بازی عالیه ولی دیگه این همه تاکتیکی و ریز شدم و همه کار کردم بابا حداقل یه بار یه فرقی باس میکرد و جواب میداد حداقل فقط واسه جلوگیری از پاس عمقا و خیلی راحت بودنشون تو فضا های زمین من

اما به صورت کلی بخوام مقایسه کنم با دمو باز میگم بهتره ! ولی خوب این مسئله ای که گفتم هست و دیگه بعد از چند بازی اعصاب به هم میریزه . درسته ممکنه ببرید و گل حتی نخورید ، ولی باز ممکنه همون بازی 17 بار با پاس عمق خیلی راحت حریف صاحب موقعیت های خیلی خوب بشه مصخوصا از سمت وینگرا.

در مورد خطا هم بگم کلا بازی چیزی به عنوان خطا نداره واقعا . من تو نسخه قبلیم این مشکل رو داشتم حالا دوستان دیگه میگن درست شده بود تو 17 این مسئله ولی من بازم مشکل داشتم باش. ( حالا در مورد خطا یه مورد هست رفتم تمرین خودم تیکه تیکه کردم ، خطایی که بخوای محکم بزنی هم دیگه وجود نداره ! مثلا رونالدو، کلا نرم و ملو و ریلکس . به شکل عجیبی سرعت توپ پایینه همه کار هم کردم ولی بازم مطئن نیستم حالا شاید کار خاصی باید کرد من نفهمیدم.

خالاصه اینجوری بگم که : بازی به شکل وحشتناکی پتانسیل فوق العاده بودن و بهترین بودن داره که خیلی شیک و مجلسی به دست خود سازنده ر*ده شده توش ! انیمیشن خفن و احساسات داره بازیت ، کلا نشون نمیدی چیزی ازش، استادیوم که نداری. صداگزاری دیگه چیه نداره بازیت. خدا سال از جان چمپیون کشیدیم حالا این یکی . تماشاگرا که نقش زباله دارن ( زباله رو چون زمان پی اس تو شکل خاصی داشت ما عادت کرده بودیم میگفتیم انگار کیسه زباله رنگی چیدن :D) الانم واقعا همونه فقط قیافه دارن بدون صدا . نه واکنش به موقعی نه شعار خوبی. مسترلیگ رو نرفتم چون هنوز پچ ندارم ولی خوب دیگه دوستان قشنگ با عکس حقیقت رو گفتن . چی بگم دیگه ، پس هم که همه به خاطر آفلاینش میخرن, چقدر چند روز چند ماه میتونیم فقط بازی معمولی و دوستانه انجام بدیم . از اونور هرچی از گرافیک و طراحی چهره و انیمیشن کم نظیر بگیم کمه. هر بازیکن یه مدل کرنر میزنه، واکنشای باحال و طبیعی گلر و .. بازیکنت میفته زمین چمن میمونه رو صورتش .

خوب شما تونستین بخش سخت کارو درست کنید بعد کار آسونو اینقدر شوت ؟ حقتونه خوب که به گرد فیفا هم نرسید. چرا بازیت نباید خطا داشته باشه ؟ حالا میگید بتی پست رفته که میدونیم و پچ میدیم .برادر من 4 ساله بازیت این مشکل رو داره تو الان که نسل داره تمام میشه فهمیدی ؟ ادم سرشو میخواد بکوبه به دیوار دیگه . چرا بازیت هنوز باید لودینگ بره ؟ وسط خود بازی ! بابا مگه یه بازی 20 دیقه انجام میدین چقدر باید ضعیف باشی تو این مسائل که هی بخوای لودینگ کنی صفحه قطع بشه ؟

خلاصه این نمره من به بازی :

گرافیک : 10
انیمیشن : 10
گیمپلی 6 ( یخورده آرکید شده ، مسئله دفاع هم داره)
صدا گزاری : 0
مد های مختلف : 0 ( که همین تا حدودی نابود میکنه بازی رو ، میرسیم به حرف قبلیم، پتانسیل نمره عالی در دو بخش مهم، یه قسمت میاد نابود میکنه همه چیزو)
فیزیک : 8 یا 9 . ( حس میکنم توپ نسبت به قبل سبک تر شده ، حس منه شاید کاملا اشتباه باشه . اما قبلا انگار عجیب غریب سنگینیش حس میشد .)
بخش فنی : 0 ، که این بخش رو من همون کارگردانی، خطاها، و قطع شدن تصاویر و اینا در نظر گرفتم

ببخشید یکم طولانی شد ، امیدوارم تا حدودی تونسته باشم منظورمو برسونم و کسی فکر نکنه حالا فن بازی دروردم و بگن کجا گرافیک یا انیمیشن خوبه یا برعکس یه عده بگن طرف هیتره کجا مشکل خطا و دفاع هست .

به خاطر غلط املایی هم اگه بود ببخشید :D فعلا

گواردیولا جان این تستی که کردی برای پاسا برای همه بازیکنا قفله یا مثلا با کروس چنین اتفاقی نمیوفته ممنون میشم پاسخ بدید
درود
نه ربطی به بازیکن نداره. این بر میگرده به سیستم تعریف شده برای پاسکاری. که متاسفانه قفل هست و آزادی مثل نسخه 2017 به هیچ عنوان نداره.

من سعی میکنم وارد گفت و گوی شما نشم و خودتون بلاخره به یه نتیجه برسید و بحثتون رو ادامه بدید. تا جایی هم که خوندم هر دو نفر قسمت هایی از حرفتون درسته ... واسه همین هیچکدوم از پستارو لایک نمیکنم که فکر کنید نظرم سمت خاصی داره و چیزی :D

فقط چون منصور اسم من رو اورد ، در مورد سختی لجند من این چند روز خیلی بازی کردم، خیلی سخته بازی. ولی سختی در بعضی موارد غیر منطقی . ارور پاس بالا رفته درست واقعا باید خــــیلی دقت کنید کدوم بازیکنتون خالیه بش پاس بدین . پاس تو عمق و چیپ شدیدا سخت. اما برای سی پی یو چی ؟ اصلا و ابدا ! یعنی هر کار کنید فایده نداره و کلا فضا بازیکن حریف خالیه و با یه یک دو و پاس عمق برو که رفتی ( 90% هم عمق به وینگرا ) الان ممکنه بگید باید فلان کارو کنی . والا من یعنی هر بازی یه تاکتیک و حرکت زدم، چند بازی مخلوط کردم هر تنظیم و فورمیشن که بگید. Man marking کردم بی فایدس باز پاساشون راحت میرسه تو عمق و یا علی ! advanced تاکتیک اینارو دست کاری کردم و دو مورد دیفنس رو مثلا گزاشتم پر تعداد بریزن تو دفاع موقع حمله حریف ( مثل اتلتیکو) فایده نداشت ، گزاشتم حواسشون به وینگ باشه فایده نداشت . خط دفاعی رو از بخش تنظیمات دیفنس بردم عقب فایده نداشت باز فایده نداشت و باز بازی میکنن . خلاصه همه کار کردم . ولی خود سی پی یو شدید پرس داره، عجیب غریب خوب فضا میبنده روت و ... نمیدونم یکم دچار دوگانگی شدم من :ی سختی بازی عالیه ولی دیگه این همه تاکتیکی و ریز شدم و همه کار کردم بابا حداقل یه بار یه فرقی باس میکرد و جواب میداد حداقل فقط واسه جلوگیری از پاس عمقا و خیلی راحت بودنشون تو فضا های زمین من

اما به صورت کلی بخوام مقایسه کنم با دمو باز میگم بهتره ! ولی خوب این مسئله ای که گفتم هست و دیگه بعد از چند بازی اعصاب به هم میریزه . درسته ممکنه ببرید و گل حتی نخورید ، ولی باز ممکنه همون بازی 17 بار با پاس عمق خیلی راحت حریف صاحب موقعیت های خیلی خوب بشه مصخوصا از سمت وینگرا.

در مورد خطا هم بگم کلا بازی چیزی به عنوان خطا نداره واقعا . من تو نسخه قبلیم این مشکل رو داشتم حالا دوستان دیگه میگن درست شده بود تو 17 این مسئله ولی من بازم مشکل داشتم باش. ( حالا در مورد خطا یه مورد هست رفتم تمرین خودم تیکه تیکه کردم ، خطایی که بخوای محکم بزنی هم دیگه وجود نداره ! مثلا رونالدو، کلا نرم و ملو و ریلکس . به شکل عجیبی سرعت توپ پایینه همه کار هم کردم ولی بازم مطئن نیستم حالا شاید کار خاصی باید کرد من نفهمیدم.

خالاصه اینجوری بگم که : بازی به شکل وحشتناکی پتانسیل فوق العاده بودن و بهترین بودن داره که خیلی شیک و مجلسی به دست خود سازنده ر*ده شده توش ! انیمیشن خفن و احساسات داره بازیت ، کلا نشون نمیدی چیزی ازش، استادیوم که نداری. صداگزاری دیگه چیه نداره بازیت. خدا سال از جان چمپیون کشیدیم حالا این یکی . تماشاگرا که نقش زباله دارن ( زباله رو چون زمان پی اس تو شکل خاصی داشت ما عادت کرده بودیم میگفتیم انگار کیسه زباله رنگی چیدن :D) الانم واقعا همونه فقط قیافه دارن بدون صدا . نه واکنش به موقعی نه شعار خوبی. مسترلیگ رو نرفتم چون هنوز پچ ندارم ولی خوب دیگه دوستان قشنگ با عکس حقیقت رو گفتن . چی بگم دیگه ، پس هم که همه به خاطر آفلاینش میخرن, چقدر چند روز چند ماه میتونیم فقط بازی معمولی و دوستانه انجام بدیم . از اونور هرچی از گرافیک و طراحی چهره و انیمیشن کم نظیر بگیم کمه. هر بازیکن یه مدل کرنر میزنه، واکنشای باحال و طبیعی گلر و .. بازیکنت میفته زمین چمن میمونه رو صورتش .

خوب شما تونستین بخش سخت کارو درست کنید بعد کار آسونو اینقدر شوت ؟ حقتونه خوب که به گرد فیفا هم نرسید. چرا بازیت نباید خطا داشته باشه ؟ حالا میگید بتی پست رفته که میدونیم و پچ میدیم .برادر من 4 ساله بازیت این مشکل رو داره تو الان که نسل داره تمام میشه فهمیدی ؟ ادم سرشو میخواد بکوبه به دیوار دیگه . چرا بازیت هنوز باید لودینگ بره ؟ وسط خود بازی ! بابا مگه یه بازی 20 دیقه انجام میدین چقدر باید ضعیف باشی تو این مسائل که هی بخوای لودینگ کنی صفحه قطع بشه ؟

خلاصه این نمره من به بازی :

گرافیک : 10
انیمیشن : 10
گیمپلی 6 ( یخورده آرکید شده ، مسئله دفاع هم داره)
صدا گزاری : 0
مد های مختلف : 0 ( که همین تا حدودی نابود میکنه بازی رو ، میرسیم به حرف قبلیم، پتانسیل نمره عالی در دو بخش مهم، یه قسمت میاد نابود میکنه همه چیزو)
فیزیک : 8 یا 9 . ( حس میکنم توپ نسبت به قبل سبک تر شده ، حس منه شاید کاملا اشتباه باشه . اما قبلا انگار عجیب غریب سنگینیش حس میشد .)
بخش فنی : 0 ، که این بخش رو من همون کارگردانی، خطاها، و قطع شدن تصاویر و اینا در نظر گرفتم

ببخشید یکم طولانی شد ، امیدوارم تا حدودی تونسته باشم منظورمو برسونم و کسی فکر نکنه حالا فن بازی دروردم و بگن کجا گرافیک یا انیمیشن خوبه یا برعکس یه عده بگن طرف هیتره کجا مشکل خطا و دفاع هست .

به خاطر غلط املایی هم اگه بود ببخشید :D فعلا
داداش شینگ گرفتی رو ما قشنگ من دیگه حرفی ندارم:|:)) دیگه گفتنی ها رو گفتیم

داداش شینگ گرفتی رو ما قشنگ من دیگه حرفی ندارم:|:)) دیگه گفتنی ها رو گفتیم
نه دادا این چه حرفیه . من که گفتم هنوزم میگم مجموع بهتره ! دو بخش اصلی هم دارم میگم امتیاز کامل و فوق العاده میگیره دیگه . از دمو هم آره هنوز رو حرفم هستم خـــــیلی بهتره . دمو که نابود بود. ولی خدایی اون موارد فنی و مد ها و .. که کم نمره دادم انصافا نمیشه تکذیب کرد :ی من حالا چون اشتباه برداشت کردی مجبورم بگم، با اون بخش صحبتات که میگی حالا ممکنه با یه موج همراه بشن بعضی وقتا دوستان دیگه موافقم . نسخه بتا هم مثلا از نظر من واقعا کامل نبود و اگه الان برید آرشیو بخونید دو پست اول من در مورد بتا منفی بود کاملا . ولی بقیه شدید دفاع میکردن واسه من عجیب بود چون من از همونجا باگ چیپ و تیکی تاکا دیدم . بعد واسه دمو باز یه موج راه افتاد . خلاصه که در این مورد بات موافقم که ممکنه بعضی وقتا یه موج راه بیفته خیلی ها تکرار کنن جدا از اینکه نظر اصلی خودشون چیه واقعا

نه دادا این چه حرفیه . من که گفتم هنوزم میگم مجموع بهتره ! دو بخش اصلی هم دارم میگم امتیاز کامل و فوق العاده میگیره دیگه . از دمو هم آره هنوز رو حرفم هستم خـــــیلی بهتره . دمو که نابود بود. ولی خدایی اون موارد فنی و مد ها و .. که کم نمره دادم انصافا نمیشه تکذیب کرد :ی من حالا چون اشتباه برداشت کردی مجبورم بگم، با اون بخش صحبتات که میگی حالا ممکنه با یه موج همراه بشن بعضی وقتا دوستان دیگه موافقم . نسخه بتا هم مثلا از نظر من واقعا کامل نبود و اگه الان برید آرشیو بخونید دو پست اول من در مورد بتا منفی بود کاملا . ولی بقیه شدید دفاع میکردن واسه من عجیب بود چون من از همونجا باگ چیپ و تیکی تاکا دیدم . بعد واسه دمو باز یه موج راه افتاد . خلاصه که در این مورد بات موافقم که ممکنه بعضی وقتا یه موج راه بیفته خیلی ها تکرار کنن جدا از اینکه نظر اصلی خودشون چیه واقعا
ارش چون پست اخرت گفتی حالا شد بازی منطقی و رو لجند و گفتی خوبه حمله میکنن منم گفتی راصی ولی ببین اکثر منتقدها هم گفتن Cpu چیت نمیزنه واقعا بررسی کردن اینجوری که تو گفتی شایعه چیت زدن مطرحه ولی منم بررسی کردم اینجوری نیست یکجورایی اومدن صعف بازی رو سوپراستار جبران کنن کلی با این تعاریفی که از گیم پلی کردی منم بیخیال دفاع از بازی شدم دیگه برام مهم نیست pes18 ارزشش نداره واقعا بیخودی خودم سیبل کردم فیفا رو هم میگیرم میرم جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or