PES 2018

به نام خدا

jtot_pro_evolution_soccer_2018.jpg

کونامی با انتشار تیزری بازی Pro Evolution Soccer 2018 را به طور رسمی معرفی کرد. در کنار آن، کونامی به تمامی بازیکنان پلتفرم PC این قول را داده که نسخه جدید بازی PES همانند نسخه های پیشین نخواهد بود و سازندگان به شدت بر روی بهبود گیم پلی و گرافیک بازی کار کردند به طوری که عملکرد نسخه PC به طور دقیق برابر با نسل هشتم خواهد بود و در خصوص گرافیک و کیفیت بازی، هیچ جای نگرانی وجود ندارد. برای تماشای تیزر بازی و همچنین تصاویر PES 2018 و آگاهی از اطلاعات انتشار بازی بر روی اسپویل زیر کلیک کنید

تصاویر و تریلرها و اطلاعات
b3df_pictures_amp_trailers_amp.jpg

تریلر کامل بازی در E3 2017:

محتوای نسخه های گوناگون بازی

3icn_banner_bonus_en.jpg Legendary.jpg main_legendary_edition_eu_en.jpg Premium.jpg

پلتفرمهای مقصد: PC ، PS4 ، XBOX ONE ، PS3 ، X360

تاریخ عرضه: 12 سپتامبر در آمریکا، 14 سپتامبر اروپا و آسیا
تریلر کامل 13 ژوئن منتشر می شود

باکس شات های نهایی نسخه های گوناگون بازی:

شرکای تجاری ای که تا کنون تایید شده اند:

6z1t_dacsjwdv0aaze0e.jpg yqee_dacoddixcaaidyb.jpg 8xxr_dacw9ewwaaar1df.jpg

تصاویر پس زمینه تم بازی برای نسخه PS4 که به پیش خرید کنندگان نسخه دیجیتالی داده می شه

9wse_pes_homescreen.jpg ublh_pes_fcb_homescreen.jpg

*ویژگی های زیر تنها بر روی پلتفرم های PC ،PS4 ،XBOX ONE در دسترس خواهد بود

1.Signal Iduna Park
2.تونل ها
3.آنلاین به صورت CO-OP
4.امکانات جدید Master League
5.تعمیرات اساسی (به توضیحات این بخش مراجعه شود)

در زیر نیز توضیحاتی کوتاه از موارد تازه ای در مورد PES 2018 را خواهید خواند

*در سیستم جدید ضربات آزاد شما توانایی این رو دارید که بر دو زاویه دوربین توسط فشار دادن آنالوگ سمت راست (R3 در PS و RS در XBOX) بازی رو سوییچ کنید برای تصمیم گیری بهتر در زدن ضربات ، همچنین گفتنیست که دیگه از اون فلاش زرد رنگ در زدن ضربات خبری نیست که همین موضوع این قسمت رو سخت تر میکنه

PhotoGrid_1508732207421.jpg

*در مد Master League انیمیشنهایی از پیش رندر شده برای مربی که شما باشید در هنگام قرارداد بستن، روحیه دادن به تیم و صحبت با اونها در رختکن و همچنین مصاحبه با بازیکنان پیش و پس از بازیهای مهم طراحی شده که جذابیت این بخش رو دو چندان میکنه، همچنین حالت چالشی به این بخش اضافه شده که هم خریدها رو سخت تر میکند و هم در صورتی که نتیجه مطلوبی در بازیها نگیرید و مدیران باشگاه رو راضی نگه ندارید اخراج خواهید شد

PhotoGrid_1508732339798.jpg PhotoGrid_1508732824841.jpg

*در مد Become A Legend هم ما شاهد بازیکنها در رختکن و خوشو بششون با هم پیش و پس از بازی هستیم البته به احتمال زیاد طبق معمول بدون دیالوگ

PhotoGrid_1508732465225.jpg

*یکی از مواردی که نسبت به گذشته تغییر کرده استفاده از عکس واقعی بازیکنها جای چهره هایی که خود سازنده ساخته بود در بخش Game Plan و اسکوربرد ابتدای بازی ها که نگاره گر آن هستیم

PhotoGrid_1508733389016.jpg

*از دیگر موارد که به عنوان اولین بازی فوتبالی PES 2018 اون رو داراست ONLINE CO-OP به صورت 3V3 هست که شما میتونید سه نفری در یک تیم با هم به رقابت با تیم مقابل بپردازید

PhotoGrid_1508732064961.jpg PhotoGrid_1508732133758.jpg

*یکی دیگر از مدهای جالب بازی Random Selection Match هست که بر خلاف PES 6 که خود بازی برای شما به صورت تصادفی انتخاب می کرد برای مسابقه دادن این بار بازی به صورت تصادفی بازیکنانی از کل بازیکنهای موجود در بازی چه فیک و چه واقعی انتخاب می کنه که شما باید با اون تیم به مسابقات بپردازید

PhotoGrid_1508732540621.jpg

*جزییات گیم پلی و انیمیشنها به طور شگفت انگیزی عالی و واقع گرایانه طراحی شده...درصد خطای شوتها زیاد شده واکنش باریکنان و دروازه بان به شوتها...تکلها...گلها...برخوردها...واقعن شگفت انگیزه... در همین راستا ویدیویی منتشر شده از سوی یک ادیتور که من چیز بیشتری نمیگم خودتون ببینید

همچنین ویژگی ها و امکانات تازه ای به بازی اضافه شده که جذابیت آن را دو چندان خواهد کرد که در ادامه 7 عنصر طلایی از آن را که تا به این لحظه معرفی شدند، خواهید خواند

ویژگی های جدید
*برخی از ویژگی های زیر تنها در PS4 ، XBOX ONE و Steam وجود خواهند داشت
bwei_new.jpg

1.کلاس آموزش گیم پلی
6ka0_gameplay_masterclass.jpg

●کیفیت گیم پلی شناخته شده جهانی به دقت تنظیم و تصحیح شده تا یک بازی زیبای اصیل را با سرعتی واقعی تر بازسازی کند

●دریبل های استراتژیک به کاربران اجازه می دهد کنترل قابل توجه بیشتری در اختیار داشته باشند علاوه بر این شیوه های دفاعی برای نگهداری از توپ و همچنین حرکت های آنالوگی ساده جهت اجرای حرکت های دقیق و واقعی برای برهم زدن تعادل مدافع به بازی اضافه شده است

●Real Touch+ اضافه شدن بعد تازی ای از کنترل توپ با لمس کامل بدن، که به قسمت های مختلف بدن اجازه می دهد تا بر اساس غیر قابل پیش بینی بودن حرکت توپ، توپ را کنترل کنند

●ضربات ایستگاهی (ضربات آزاد و پنالتی) با تعریف یک سیستم جدید از نو بازسازی شدند، در کنار گزینه انتخاب بازیکن توپ زن جدید

2.واقعیت بصری پیشرفته

t8u_enhanced_visual_reality.jpg

از تصاویر واقعی یک فوتبال اصیل تا ظریف ترین جزییات به لطف ویژگی Real Capture بازسازی شده است
مزایای آن شامل نورپردازی نزدیک به واقعیت ورزشگاه برای مسابقات در شب و روز می باشد، حدود 20.000 عناصر پیچیده مختلف استادیوم‌ها دوباره بازسازی شده است تا شاهد نمای باکیفیت‌تری از چمن ورزشگاه، تونل‌ها و مناطق اطراف ورزشگاه هایی مانند Camp Nou و Signal Iduna Park باشیم.
بازیکنان نوع حرکت بدنشان بر اساس سیستم جدید موشن کپچر در فوتبال واقعی شبیه سازی شده است و این سیستم موشن کپچر جدید و بازسازی که در بخش انیمیشن ها شده اجازه می دهد که هسته مرکزی بخشهایی مانند راه رفتن و چرخش و حالت های بدن نیز بازسازی شود و علاوه بر این مدلینگ بدن بازیکنان به طور کل تغییر کرده و همینطور کیتها چسبیده تر و شورت ها نیز کوتاه تر و جمع و جورتر شده است،همچنان تصاویر اسکن شده بازیکنانی که از تیم های پارتنرشیپ هستند با توجه به جوازی که سازنده گرفته از این پس تاتوی کامل بدن بازیکنان مورد نظر هم در بازی وجود خواهد داشت.

3.آنلاین مشارکتی
dtle_online_co-op.jpg

●حالت جدید اختصاص داده شده به 2v2 و Co-op Play 3v3 با پشتیبانی از مهمانان محلی یا به اصطلاح Local Guests با دوستانتان با هم بازی کنید و تیم تشکیل دهید یا به سادگی از مسابقات عادی به صورت One-Off لذت ببرید

4.حالتها و ویژگی های جدید
bjfu_new_modes_amp_features.jpg

●حالت مورد علاقه هواداران یعنی RANDOM SELECTION MATCH یا انتخاب تصادفی مسابقات که پیش از این در PES 6 آن را تجربه کرده بودیم به همراه ویژگی هاو امکانات جدیدی بازگشته است. تجربه زندگی به عنوان مدیر در Master League به همراه مسابقات پیش فصل ، سیستم نقل و انتقالات بهبود یافته ، ارائه عناصر تازه ای از جمله مصاحبه پیش از و همچنین صحنه های اتاق رختکن و ... تعدادی از موارد جدید در بازی هستند

5.ارائه تعمیرات اساسی
072p_presentation_overhaul.jpg

رابط کاربری جدید برای همه منو ها و تصاویر واقعی بازیکنان در صفحه Gameplan و MyClub و همچنین امکانات جدید دیگر به بازی حس و حال تازه ای از پخش تصاویر و صدا میدهد

6.ادغام PES لیگ
07vc_pes_league_integration.jpg

رقابت در PES لیگ در حالت جدید شامل MyClub ، Random Selection Match و Online Co-op می باشد

7.پیشرفت های قابل توجه PC
egnb_significant_pc_improvemen.jpg

نسخه PC Steam دستخوش پیشرفت های قابل توجهی در گرافیک و محتوا شده و اطمینان داده می شود که از استانداردهای کیفیتی برابر با تمامی پلتفرمهای نسل حاضر (نسل هشتمی) برخوردار است

تیم های پارتنرشیپ
z91f_partnership_teams.jpg

توجه: تیمهایی که با رنگ آبی نوشته شدند پارتنرشیپ انحصاری میباشند

FC Barcelona

Borussia Dortmund

Liverpool FC
7vyc_1410464525_fc-liverpool.png

Valencia CF
njxn_1410854553_fc-valencia-256.png

Fulham FC
5nw2_1424202894_fc-fulham.png

CR Flamengo
0b8_1474907068_flamengo-fc-logo.png

CR Vasco da Gama
jxgf_201px-vasco_da_gama_logo.svg.png

SC Corinthians Paulista
g6wu_1474906857_corinthians-fc-logo.png

CA River Plate
9475_river-plate-icon.png

CA Independiente
ch5r_110093.png

Colo Colo
wni0_colo_20colo.png

Club Universidad de Chile
v2h4_6000273.png

Club Alianza Lima
zoiw_1415125335_fc-alianza-lima.png

Sporting Cristal
pzmz_sporting-cristal.png

SE Palmeiras
8ler_1474905934_palmeiras-fc-logo.png

Inter
zhfz_1410466849_fc-inter_milan.png

AC Milan
gbcu_1410467610_fc-ac-milan.png

Arsenal

دستورات پیشرفته جدید
yrg6_new_advanced_instructions.jpg

سال گذشته مهم ترین ویژگی که در نسخه PES 2017 اضافه شد به جرات میشه گفت بخش Advanced Instructions بود که به ویژگی های Team ID اضافه شد و باعث میشه هم این که دست شما برای تاکتیک های گوناگون فوتبال چه در دفاع کردن و چه در هنگام حمله کردن باز باشه و هم این که بازی تیم ها بیش از پیش با هم فرق داشته باشه و تفاوت و نحوه بازیشون بیشتر به چشم بیاد !

سال گذشته این بخش در دو بخش به بازی اضافه شده بود، بخش نخست دستورات پیشرفته برای تاکتیک های هجومی به مقدار 7 دستور و بخش دوم تاکتیکهای دفاعی به مقدار 5 دستور، حال امسال در PES 2018 سه دستور دیگر به این بخش مهم در قسمت Formation بازی اضافه شده که در ادامه اونها رو خواهید خواند (با تشکر از Romell)

برای آگاهی از دستورات پیشرفته سال گذشته که امسال هم در بازی وجود دارند به پست اول تاپیک PES 2017 در لینک زیر برید و بخش مربوط به ویژگی ها و دستورات پیشرفته رو بخونید:

PES 2017

New 3 Advanced Instructions In PES 2018

False Winger : این قابلیت که به نام وینگر دروغین هستش ویژگی هستش که بازیکن وینگر حرکت بدون توپ میکنه و یک بازیکن دفاع رو با خودش سرگرم میکنه و دفاع کناری هم میتونه از فضای به وجود آمده استفاده کنه و نفوذ خودش رو اجرا کنه !

Wing Back : این قابلیت به نام برگشت بازیکن وینگر ویژگی هستش که بازیکن وینگر هر وقت که نیاز بود برای کمک به دفاع به عقب برگرده و به دفاع تیمی کمک کنه .

Defensive : این قابلیت مال زمانی هستش که شما وقتی در حال حمله کردن هستین هر بازیکنی رو که انتخاب کنین دیگه در زمان حمله شرکت نمیکنه و تو زمین خودش وای میسته !!

آپشن فایل ها و آموزشها
fbd_option_files_and_tutorials.jpg

با سپاس از زحمت فراوان علی حیدری گرامی (اروند 2520) برای ساخت این دو آپشن فایل

آپشن فایل استقلال و پرسپولیس

دانلود: WEPES.zip

آپشن فایل تیم ملی کلاسیک ایران (جام جهانی 98)

classic iran.zip

V2 آپشن فایل PES Universe:(در دو کیفیت 1024 و 2048)

دوستان توجه کنید که تنها تیمهایی که ازش در بازی استفاده میکنید کیفیت 2048 اون رو دانلود و نصب کنید و باقی تیمها رو با کیفیت 1024 بریزید چرا که کیت هایی که از کیفیت 2048 برخوردارند در بازی با محدودیت کمتری در تعداد نصب نیز برخوردارند

لینکهای دانلود: (همه رو پس از دانلود بریزید توی یه فولدر مشترک به اسم WEPES)

نماد لیگها و مسابقات:
00. Competitions 2048.rar

لیگ برتر انگلستان:

03. Premier League. v2 1024.rar

لیگ دست دو انگلستان:

04. Skybet Championship. v2 1024.rar

لالیگا:

01. LaLiga Santander. 1024.rar

لالیگا 123:

02. Liga 1,2,3. v2 1024.rar

بوندسلیگا:

05. Bundesliga. 1024.rar

سری A ایتالیا:

06. Serie A. v2 1024.rar

سری B ایتالیا:

07. Serie B. v2 1024.rar

لیگ NOS پرتغال:

08. Liga NOS. v2 1024.rar

لیگ MX مکزیک:

11. Liga MX. 1024.rar

تیمهای ملی اروپا:

12. UEFA National Teams. 1024.rar

تیمهای ملی آمریکای شمالی:

13. CONCACAF National Teams. 1024.rar

پسورد فایلها: v2pesuniverseof

دوستان توجه کنید که در هنگام نصب بوندسلیگا و لیگ MX در پنجره Advanced Settings در هنگام ایمپورت تیمها حتمن تیک گزینه Apply Player and Squad data رو حتمن بزارید و همینطور برای استفاده از این دو لیگ حتمن لایو آپدیت رو خاموش کنید

همچنین برای نصب نماد لیگ ها و مسابقات روی Import Competitions بزنید

پیشرفتهای این نسخه نسبت به نسخه اول:

V2 includes massive upgrades to our base V1 file such as:
BPL – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
SkyBet – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
La Liga – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits
La Liga 123 – Kit collar & color tweaks & 3rd/alternative kits

Also included are brand new additions:

Serie A (Full managers, Stadiums, Kits)
Serie B (Full League managers, Stadiums, Kits)
Bundesliga V1 (Full league with 3rd kits)
Liga NOS (Full managers, Stadiums, Kits)

لینکهای دانلود: (همه رو پس از دانلود بریزید توی یه فولدر مشترک به اسم WEPES)

نماد لیگها و مسابقات:
00. Competitions 2048.rar

لیگ برتر انگلستان:

03. Premier League 2048.rar

لیگ دست دو انگلستان:

04. Sky Bet Championship 2048.rar

لالیگا:

01. LaLiga Santander 2048.rar

لالیگا 123:

02. Liga 1,2,3 2048.rar

بوندسلیگا:

05. Bundesliga. 2048.rar

سری A ایتالیا:

06. Serie A 2048.rar

سری B ایتالیا:

07. Serie B 2048.rar

لیگ NOS پرتغال:

08. Liga NOS 2048.rar

لیگ MX مکزیک:

11. Liga MX 2048.rar

تیمهای ملی اروپا:

12. UEFA National Teams 2048.rar

تیمهای ملی آمریکای شمالی:

13. CONCACAF National Teams 2048.rar

فایل مخصوص PC:

PESUniverse V2 PC File.zip

پسورد فایلها: v2pesuniverseof

دوستان توجه کنید که در هنگام نصب بوندسلیگا و لیگ MX در پنجره Advanced Settings در هنگام ایمپورت تیمها حتمن تیک گزینه Apply Player and Squad data رو حتمن بزارید و همینطور برای استفاده از این دو لیگ حتمن Live Update رو خاموش کنید

همچنین برای نصب نماد لیگ ها و مسابقات روی Import Competitions بزنید

با سپای از Romell (امین عزیز) برای تهیه این فلوید فرمیشن ها

توجه داشته باشید که با نصب دو Fluid Formation زیر در بازی لستراتژی های تاکتیکی تعریف شده برای تیمهای زیر مجموعه این دو بخش که در سه حالت می باشند و توسط امین گرامی از دیتابیس رسمی این تیمها در واقعیت برداشته شده هنگام حمله و دفاع موقعیتها و پستهای بازیکنان تحت تاثیر اون تغییر میکنه و رنگ و بوی طبیعی تری به تیم مورد نظرتون میده

در هنگام نصب در صفحه Advanced Settings گزینه دوم یعنی Apply player and squad data رو تیک بزنید

Bundesliga True Fluid Formation PES 2018

BUNDESLIGA18.png

دانلود:
Romell True Fluid Formation Bundesliga PES 2018 MiX With pes Univers V2.rar

Other Teams True Fluid Formation PES 2018

emb_80.png

دانلود:
Romell True Fluid Formation Other Teams PES 2018 MiX With pes Univers V2.rar

----------------------------------------
ویدیوی آموزش نصب روی PS4 و PC (روی PS4 به جای اینکه پوشه WEPES رو بریزید توی داکیومنت میریزید روی فلش و فلش رو وصل میکنید به کنسول)

درضمن موقع نصب تیمهای بوندسلیگا حتمن تیک گزینه دوم رو بزارید. تیک گزینه سوم هم همیشه باید گذاشته بشه

v2by_pes2018_product_logo_b_(copy).png

با سپاس از کمک کاترین خانم و امین عزیز در امر ترجمه

لینک کانال:

WE PES

لینک گروه ها:

WEPES Group

به روز رسانی شده در تاریخ:
29 دی 1396

آخرین ویرایش:
اینو یادم رفت بگم...
کلا PES روند ش طوریه که آخر هر نسل بازی میکوبه دوباره میسازه...همونطور که از PS2 بازی و کوبید و روی PS3 اومد PES9 تحویل داد و تا PES13 بازی همون بود فقط گرافیک میرفت‌ بالا و باگ های گل زنی تغییر میکرد...تا به آخر نسل رسید دوباره بازیو کوبید و PES15‌ تحویل داد و شباهتش به نسخه هایی که تا الان اومده بی شباهت به کاری که توی نسل قبل کرد نیست...و این روند تا آخر این نسل هم مطمعنا طی میشه...

يه نكته اي كه نديدم كسي اشاره كنه اونم دقت فوق العاده زياد سانترهاست! از هر سه سانتر دو تاش گل ميشه.
اگه يكم سختگيري كنيم ميتونيم به ارسال پاس بيرون پا با همه بازيكنها هم ايراد بگيريم. اينكه ماسكرانو با بيرون پا سانتر به قول سرهنگ موزي شكل بفرسته و مسي رو سر هوملس بلند شه هد بزنه يخورده عجيبه!
هر سال بعد بازي كردن دمو ميگم امسالم متاسفانه استثنا نيست؛ همچنان تور دروازه مشكل داره و به هيچ وجه خوب نيست و اينكه كي ميخوان جاي سياه شدن تصوير با نماي كلوز آپ يا تكرار صحنه آهسته و... بازي رو كات بدن؟!
در مجموع برا من دمو ١٧ بهتر از ١٨ بود، شايدم دوستان انتظاراتمون رو بالا بردن. البته اينم بگم كه به هيچ وجه بازي نااميدكننده اي نيست و بنظرم طرفدارهاش رو راضي ميكنه.

آقا درود بر شما...ببخشید یکم دیر ریپلای کردم :D
حرف های شما کاملا درسته...کاملا صحیح...از این مدل باگ توی فیفا n مورد هست...فیفا بازیه به شدت اعصاب خورد کنیه...توی این موارد بعضی موقع ها بلایی سر آدم‌ میاره که میخوای فقط سرتو بکوبی به دیوار...یه مورد که برا خودم پیش اومده بودو بگم بعد به ادامه صحبت ها بپردازیم :D
درمورد همین پنالتی ها ، من یه جایی رفته بودم مسابقه FIFA بدم رسیده بودم نیمه نهایی...جلوی یکی از خوبای ایران که دیگه اسمشو نمیارم...بازی Best of 3 بود دست اولو من برده بودم دست دومو این دوستمون ، دست سوم بازی کشید به پنالتی...پنالتی هامونو زدیم تا رسیدیم به تک ضرب...تک ضربو من زدم گل شد بعد حریفم زد خورد به تیرک بالا من بلند شدم خوش حالی کردن و دوستامم تبریک و دمت گرم گفتن ، اون بنده خدا هم اعصاب داغون دسته رو پرت کرد رو میز...خداشاهده بعد از حدودا یک دیقه و ده بیست ثانیه (بدون اغراق ! ) توپ مثل خمپاره برگشت تو گلم...!!!!!
فرض کن همین فیلم پنالتیا ، اولین پنالتی که گل میشه خیلی شبیه این اتفاق بود با این تفاوت که اون پنالتی خورد به تیرک بالا و توپ از دوربین خارج شد و بعدِ اون همه مدت برگشت تو گل...همون بازی پنالتی بعدیشو خراب کردم و حریفم گل کرد رفت فینال منم با اعصاب داغون رفتم چهارم شدم...!
ینی میخوام بهت بگم واقعا فیفا بعضی وقتا آدمو پیر میکنه و به شدت رو اعصابه ، ولی بعدِ همه این صحبتا میخواستم به اینجا برسم...(ببخشید سرتونو درد آوردم)
فیفا پایه ی ضربات پنالتیشو درست ریخته...داوری بازی هزار تا مشکل داره ولی پایه ی داوری درست ریخته شده...حرکت دروازه بان ها حتی انیمیشن هاشون بعضی وقتا قابل تحمل نیست ولی‌ بازم پایه ی این کار درست ریخته شده...فیفا خیلی مشکلات زیادی داره ولی پایه ی خود بازی درست ریخته شده و احتیاج به زمان داره هر کدوم از این جزئیات به سطح قابل قبول خودشون برسن و مشکلات به حداقل برسه...
مشکل من با PES اینه که پایه ی درستی براش ریخته نشده...هنوز بازی از پایه مشکل داره...اصلا مدل پنالتی زدن توی این بازی طبیعی نیست و خیلی مشکل داره باید کلا دگرگون بشه...ینی مدل پنالتی زدن توی PES13 به قبل از اینی که هست به نظرم خیلی بهتر بود...داور بازی از پایه مشکل داره و کاملا قابل پیش بینیه تصمیماتش...آزادی عمل نصفه نیمه بازی از پایه مشکل‌ داره...تکل های بازی که جزئی از گیم پلی بازیه واقعا مشکل داره...نمیدونم یادت هست یا نه ولی تاپیک PES14 من خودم هر روز از بازی تعریف میکردم و‌همون موقع روزی هزار بار با فن های سینه چاک فیفا بحث‌ داشتم و خوش حال بودم که بازی رو کوبیدن و دوباره ساختن و امیدوار بودم که یه فوتبال خوب داشته باشیم...توی PES14 مدل پنالتی زدن و داوری و تکل ها و غیره برام قابل هضم بود و به خودم میگفتم سری بعد‌ درست میشه ولی وقتی میبینم که از 2014 تا الان این موارد تکون نخورده و بدتر شده که یهتر نشده اذیت میشم...برای همین میگم که بهتره این بازی یه بازی آرکید باشه که تکلیفمون مشخص باشه...من وقتی فیفا بازی میکنم انتظار ندارم که یه نفر با پای چپ پپه از پشت محوطه به من شوت بزنه چه برسه به اینکه توپ بخواد گل هم بشه ولی توی فیفا بعضی وقتا میشه...اینجاست که من اذیت میشم و میگم فوتبالی که یه نفر بدون علم فوتبال با پپه یه وِلی میده بازیو میبره قطعا فوتبال نیست...من نمیگم PES بده و FIFA عالیه...من میگم پایه های فیفا درست ریخته شده و زمان مشکلات این بازیو به حداقل میرسونه...ولی PES از ابتدا بد پی ریزی شده و سرانجام یه‌ روزی این ساختمونی که همینطوری بردنش بالا میریزه و مجبورن دگرگونش کنن...اولین قدم هم دادن آزادی عمله...اگر میبینید پنالتی های فیفا اونطوری قِل میخوره میره تو گل اول بخاطر آزادی عمل پلیره که اونطوری پنالتی میزنه و گل شدنش هم بخاطر هوش مصنوعی ضعیف گلر در مواجهه با این جور ضرباته که میشه باگ...اما اینجا دادن آزادی عمل مشکل نیست ، مشکل هوش مصنوعیه که بازم میگم با گذر زمان به حداقل خواهد رسید...
حرف هایی که نیزنی همش از پایه رد میشه هیچ پایه ای تو فیفا وجود نداره دوست عزیز این فیفایی که الان داری بازی میکنی باور کن همون فیفای نسل قبله به جرات بهت میگم با موتور فراسبایت گول نخورید هیچ چیز پیشرفتی نداشته یک چندین ساله EA داره با چیزای فریبنده گولتون میزنه هر سال پیشرفت کلی چیه امسال به نطرت هیچی بزرگترین پیشرفت بازی اینه تو Career میتونی بدون استپ کردن تعویص کنی عجب یا مثلا احساسات تماشاگرا عوض شده EA شده دغل بازی کارش هر سالم همون نسخه قبل میندازه به گیمر حتی رنگ و لعابشم عوض نمیکنه خونه ای که EA ساخته تو این بازی از پایه ویرانه واقعا نیازی به خواب زدن خود ادم نیست این همه کم فروشی به گیمر واقعا خنده داره فقط به قول امین و فرهاد اینا خوب پول خرج میکنن لایسنس بخرن اخرشم هیچی اون از لایسنس پورشه که دیدیم کیفیت نیدفوراسپید هاشون رو اون از لایسنس NFL که نزاشتن 2k ادامه بده اینورم که با لایسنس خودشون نگه داشتن بعد از اون بدتر اینه لایسنس بگیری بعد فیس واسه کاسمیرو نزاری نوبرشه !

حرف هایی که نیزنی همش از پایه رد میشه هیچ پایه ای تو فیفا وجود نداره دوست عزیز این فیفایی که الان داری بازی میکنی باور کن همون فیفای نسل قبله به جرات بهت میگم با موتور فراسبایت گول نخورید هیچ چیز پیشرفتی نداشته یک چندین ساله EA داره با چیزای فریبنده گولتون میزنه هر سال پیشرفت کلی چیه امسال به نطرت هیچی بزرگترین پیشرفت بازی اینه تو Career میتونی بدون استپ کردن تعویص کنی عجب یا مثلا احساسات تماشاگرا عوض شده EA شده دغل بازی کارش هر سالم همون نسخه قبل میندازه به گیمر حتی رنگ و لعابشم عوض نمیکنه خونه ای که EA ساخته تو این بازی از پایه ویرانه واقعا نیازی به خواب زدن خود ادم نیست این همه کم فروشی به گیمر واقعا خنده داره فقط به قول امین و فرهاد اینا خوب پول خرج میکنن لایسنس بخرن اخرشم هیچی اون از لایسنس پورشه که دیدیم کیفیت نیدفوراسپید هاشون رو اون از لایسنس NFL که نزاشتن 2k ادامه بده اینورم که با لایسنس خودشون نگه داشتن بعد از اون بدتر اینه لایسنس بگیری بعد فیس واسه کاسمیرو نزاری نوبرشه !
بخدا یه نفر پستمو ریپلای میکنه تنو بدنم میلرزه نمیدونم چرا :دی
من حرف شمارو قبول دارم تا‌ اونجایی که میگید فیفا تغییری نکرده...فیفا تغییری که باید میکردو کرد...سال 2010...
فیفا های قبلی رسما جک بودن و دقیقا داشتن راه همون pes9 تا pes13 رو میرفتن که فقط باگ های گل زنی و گرافیک تغییر میکرد...
فیفا کوبید اون بازی آشغالو و یه چیزی ساخت پر از مشکل ولی با مسیر درست...هر سال هم داره همون چیزی که ساخته رو فقط ارتقا میده...مسیرش درسته فقط نیاز به زمان داره که مشکلاتو به حداقل برسونه...مشکلات فیفا کم نیست و ممکنه حالا حالا ها زمان ببره تا درست بشه ولی اگر فیفا داره 100 تا قدم برمیداره هر بار ، pes داره 10 تا قدم برمیداره چون هنوز مشکلات ابتدایی داره...اصلا قصدم طرفداری نیست ، فیفا 15 انقدر بد بود که من خودم یکماه بیشتر نتونستم بازی کنم و واقعا از کمبود فوتبال خوب به اجبار یه نسل کامل pes بازی کردم اما نه بخاط اینکه pes خوب باشه بخاطر اینکه فیفا خیلی خیلی بد بود( جالبه که اون موقع بازم تو تاپیک فیفا15 به افرادی برخورد میکردیم که میگفتن فیفا15 خیلی خوبه و مشکل از پلیره که نمیتونه دفاع کنه!!!! یادش بخیر کاربر “only fifa” جکی بود واسه خودش که بنش کردن...)
خلاصه که من خودم چون فوتبال بازی میکنم ، وقتی فیفارو بازی میکنم میفهمم خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه تا pes...
بخدا اگه pes بازی کردن دو‌ نفرو توی مسابقات ببینید حالتون بهم میخوره از اول تا آخر بازی دارن بهم باگ میزنن ولی فیفا روش مشخص گلزنی و باگ گلزنی نداره اما توی همین حین که دارید بازی آروم‌ خودتونو میکنید اتفاقات غیر منتظره میافته که میشه مشکل بازی...این مشکل برطرف شدنیه ولی برای pes من میبینم توی هر نسخه که میاد یه مشکلو برطرف میکنه سه تا مشکل جدید اضافه میکنه...خلاصه مطلب اینکه بگذریم از این داستانا هر کی واقعا با هر چی حال میکنه همونو بازی میکنه لذتشو میبره نیومدیم اینجا همدیگه‌ رو‌ متقاعد کنیم که کدومو بازی کنیم...

آدام بتی گفته کل بدن کوتینیو و تاتوش و چهرش از دوباره اسکن سه بعدی میشه ( همین کوتینیویی که فعلا هست عالیه بعد میخواد ورژن جدیدش چی بشه ؟؟!!! ) و همین طور بازیکن های جدیدی هم که به لیوپول و تیم های دیگه پارتنر مثل دورتمند و بارسا و .... تازه اضافه شدن آپدیت میشه چهرشون ! و گفته برنامه داریم و تو دیتا پک ها اضافه میکنیم این موارد رو . بخشی از صحبت هاش رو میذارم .

Capture222.PNG

خداییش این نسخه بتا رو که بازی کرده بودم بهترین بازی فوتبالی بود که من دیده بودم و اگه این مشکلات ضعف سی پی یو و اور پاور بودن سانتر های L1 و کمبود خطا یه سری موارد دیگه حل بشه واقعا میتونه این بازی یکی از بهترین بازی های PES تو تمامی سری هاش بشه .

نسخه بتا بازی یوزر با یوزر بهترین چیزی بود که تو تمام عمرم دیده بودم ..... عالی بود ..... ویدئو هاش رو هم گذاشته بودم که چقدر بازی طبیعی و عالی بود و میگ میگ نبود .....

این ایرادات جدیدی که گرفته شده همگی مال نسخه دمو و بخش آفلاین هستش و امروز هم از دوباره خبره جدید ادام بتی داده و گفته بخش Advanced Instructions سی پی یو دچار باگ بوده و کل بازی روشنه و تو نسخه نهایی چنین مشکلی نیست !

اینو راست میگه و شما برین با سی پی یو PES 2017 رو بازی کنید اون بخش تاکتیکی بعضی موقع ها روشن میشه و بعضی موقع ها به کل خاموش و تو جریان بازی متغیر هست اون بخش !!

کلا این نسخه دمو فکر کنم اول باگ بوده و بعد دست و پا در آورده و شاید نکته امیدوار کننده این باشه که نسخه نهایی چنین مشکلاتی رو در بازی نمیبینیم !!! البته امیدوارم این طور باشه !

دوستان یه مورد رو بگم که توی بازی دو فلش روی بازیکن شما هست یکی آبی و یکی هم بیرنگ با خط دور سپید، این رو من خودم تا دیروز نمیدونستم، شما وقتی دکمه "مربع" رو نگهدارید اون بازیکنی که فلش کم رنگ روش هست میره به سمت بازیکن تیم حریف که توپ دستشه و تکل میره روی بازیکن برای گرفتن توپ که این واقعن چیز جالب و جدیدی هست در سری

دیروز بود فکر کنم یکی در مورد پاس دادن هنگام شروع بازی به بازیکنهای فاصله دور پرسید و فراموش کردم جواب بدم، شما L1 رو نگهدارید و جهت بدید فلش روی سر بازیکنی میره که میخواید بهش پاس بدید(این روش به جز در زمان پنالتی در تمامی بخشهای بازی مورد استفاده قرار میگیره)

دوستان چرا نسخه دمو تو استور هرچی گشتم نبود ؟

اسم بازی رو سرچ کن، توی پروفایل بازی برو و وقتی رفتی دوبار جهت پایین رو بزن تا دمو بیاد روی صفحه

باور کن هنوزم نیمار تو بارساس اصلان نقل انتقالات به روز نیست

آره ، حرفهایی که در مورد برداشته شدن تصویر نیمار و همینطور ضرر چند میلیون دلاری کونامی به خاطر عکس نیمار بر روی کاور بازی و جمع آوری اونها توسط کونامی گفته شده بود همه شایعه بود...
در مورد نیمار توی خود بازی هم گفته شده با آولین اتصال به اینترنت لایو آپدیت صورت میگیره و تمام نقل و انتقالات تا به الان روی بازی اعمال میشه

بازی توی برزیل گویا لیک شده و دارن زودتر از زمان انتشار میفروشنش!!
یه نکته جالب در مورد دیسک بازی اینه که چند سالی هست طرح توپ فانتزی مربوط به اون نسخه رو چاپ میکنن روش

این شخصی که توی برزیل بازی رو خریده چندتا تصاویر از کنفرانس خبری توی مسترلیگ هم انداخته گذاشته توییتر(با دوربین موبایل!)

و یک خبر خوب دیگه اونم برای بایرنی ها اینه که پس از لواندوفسکی خاوی مارتینز هم دوباره به PES بازگشت! تصاویری از لاین آپ و اورال بازیکنهای تیمها همین شخص منتشر کرده که نشون میده توی ترکیب اسپانیا خاوی مارتینز هم وجود داره

این نکته رو هم برای اونهایی که نمیدونن بگم! از پارسال که EA بایرن رو به صورت انحصاری پارتنرشیپ کرد و باعث شد بایرن توی PES 2017 نباشه وقتی با آپشن فایل بایرن رو به بازی اضافه میکردید روی PS4 به دلیل اینکه هم بایرن انحصاری شده بود و هم برخی بازیکنها مانند مارتینز،ریبری،ژاوی آلونسو و فیلیپ لام به تیم ملی دعوت نشده بودن تیم سازنده بازی هم نمیتونست هیچ جوره این بازیکنها رو فیسشون رو بسازه و این بازیکنها به صورت دست ساز توسط علی عزیز به آپشن فایل اضافه شدن، لواندوفسکی هم خب به دلیل اینکه تیم ملی لهستان هم لایسنس نبود به کل اونم نمیشد چهرشو بسازه کونامی، که تا به این لحظه خدا رو شکر هم لهستان لایسنس شده و هم مارتینز به تیم ملی اسپانیا دعوت شده، اگر ریبری و یا آلونسو هم دعوت بشن دوباره به تیم ملی این اتفاق برای اونها هم میوفته

و در ادمه لاین آپ اسپانیا رو ببینید:

لاین آپ رئال فیک در نسخه XBOX ONE و اورالهای بازیکنها

پاریس

اتلتیکو مادرید

ایتالیا

اینطور هم که به نظر میاد توی لاین آپ ایتالیا عکس جدید بوفون رو قرار دادن که احتمال میره چهره این دروازه بان اسطوره ای هم بازسازی شده باشه که یکی از خبرهای خوب برای من هست چون چهره بوفون توی دو نسخه آخر واقعن بد بود

خب دو روزه دارم دمو رو بازی میکنم و نظرم:
اولن بگم گرافیک انصافا خوبه و نسبت به ۱۷ پیشرفت داشته حالا نه خیلی زیاد ولی قابل قبول بعدش اولین چیزی که بعنوان کسی که کلا فقط فیفا میزنه رو اعصابم بود این قوز بودن بازیکنا کلا تو سری PES بود ولی امسال خیلی خیلی بهتر شده و تقریبا از بین رفته این قضیه ،ولی هنو یه مورد دیگه داره رو اعصابم به عنوان کسی که این چیزا رو تو فیفا ندیدم چرا موقعی که بازیکن با سرعت میاد میخواد بشوته پای تکیه گاه در حالت ایستاده جا به جا میشه؟:|
این مورد تو ۱۷ هم بود وبه شدت رو اعصابم حتی بعضی موقع ها که میخواد سانت بشه این جابه جایی رو میبینیم که به شدت رو بازی حالت مصنوعی ایجاد میکنه ولی فیزیک توپ باز هم بهتر شده وعالیه همچنین انیمیشن ها که خیلی بهتر از ۱۷ هم هست
اما دروازبان با اینکه پیشرفت داشته ولی خیلی علاقه دارن به دفع کردن توپ حتی رو توپای آروم :|بعضی توپا واقعا ضرب آرومی دارن ولی بازم دفع میکنن به جای مهار
مشکل l1 +مثلث که کلا کل بازی رو تحت شعاع خودش قرار داده مخصوصا CPU که همش از این روش استفاده و۹۵ درصد مواقع همش تک به تک میشن با دروازبان که یا دروازبان میگیره یا گل میشه که اگه درست نشه با توجه به پیشرفت های خوب بازی اصلا ارزش وقت گزاشتن رو پیدا نمیکنه
مورد بعدی هم که بازیکن برداشتن و یا علی:Dزدن به دفاع حریف مخصوصا مسی که خیلی راحت میشه باهاش جولان داد و ضربات پای چپش وگل ..خب این بازیکن فوق العادست ولی این کارشون باعث شده مسی بشه باگ بازی حتی نیمار،ولی خو با بازیکنای دیگه هم میشه راحت دریبل داد
در کل درکنار پیشرفت های خوب بازی این دوتا مشکل رفع نشه واقعا بشخصه بیخیالش میشم

خب دو روزه دارم دمو رو بازی میکنم و نظرم:
اولن بگم گرافیک انصافا خوبه و نسبت به ۱۷ پیشرفت داشته حالا نه خیلی زیاد ولی قابل قبول بعدش اولین چیزی که بعنوان کسی که کلا فقط فیفا میزنه رو اعصابم بود این قوز بودن بازیکنا کلا تو سری PES بود ولی امسال خیلی خیلی بهتر شده و تقریبا از بین رفته این قضیه ،ولی هنو یه مورد دیگه داره رو اعصابم به عنوان کسی که این چیزا رو تو فیفا ندیدم چرا موقعی که بازیکن با سرعت میاد میخواد بشوته پای تکیه گاه در حالت ایستاده جا به جا میشه؟:|
این مورد تو ۱۷ هم بود وبه شدت رو اعصابم حتی بعضی موقع ها که میخواد سانت بشه این جابه جایی رو میبینیم که به شدت رو بازی حالت مصنوعی ایجاد میکنه ولی فیزیک توپ باز هم بهتر شده وعالیه همچنین انیمیشن ها که خیلی بهتر از ۱۷ هم هست
اما دروازبان با اینکه پیشرفت داشته ولی خیلی علاقه دارن به دفع کردن توپ حتی رو توپای آروم :|بعضی توپا واقعا ضرب آرومی دارن ولی بازم دفع میکنن به جای مهار
مشکل l1 +مثلث که کلا کل بازی رو تحت شعاع خودش قرار داده مخصوصا CPU که همش از این روش استفاده و۹۵ درصد مواقع همش تک به تک میشن با دروازبان که یا دروازبان میگیره یا گل میشه که اگه درست نشه با توجه به پیشرفت های خوب بازی اصلا ارزش وقت گزاشتن رو پیدا نمیکنه
مورد بعدی هم که بازیکن برداشتن و یا علی:Dزدن به دفاع حریف مخصوصا مسی که خیلی راحت میشه باهاش جولان داد و ضربات پای چپش وگل ..خب این بازیکن فوق العادست ولی این کارشون باعث شده مسی بشه باگ بازی حتی نیمار،ولی خو با بازیکنای دیگه هم میشه راحت دریبل داد
در کل درکنار پیشرفت های خوب بازی این دوتا مشکل رفع نشه واقعا بشخصه بیخیالش میشم
دوست عزیزمن هیچکدوم ازاین مشکلات رونداشتم فقط تنهاچیزی که رواعصابه این شوتهای زاویه بسته ولی بازی گیمپلی نرم وروونی داره.بقیه چیزاهم که خودشما گفتی یه مشکلات ریزی هست که بایه اپدیت میشه درستش کردبه امیدخدا.ازنظرفیزیک وپلیرایدی که فرسنگها ازفیفاجلوتره.

یه خبر خوب طی مکالمه که با دوست عرب زبانم داشتم ظاهرا نسخه اصلی بدون باگ مدافعا میباشد راست یا دروغش به عهده خودش ظاهرا باگ تاکتیک داشته سی پی یو توی قسمت دفنس و هیچ بازیکنی پستش تعریف نشده بوده حالا درست شده خودش به صورت دستی حتی قسمت دفنس سی پی یو رو خاموش کرده و کاملا درست و خیلی چالشی بوده در مورد درجه سختی اطلاع نداشت و روی سوپر استار بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or