PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
منظورت از روان بودن چیه؟ اگه سرعت بازی مد نظرته، game speed رو بذار روی ۱، خیلی خوب میشه. من هم گذاشتم رو ۱.

نه کلا گفتم چون من از وقتی پس اومده پس رو به فیفا ترجیح دادم چون به نظرم حرکات بازیکنا تو فیفا یه جوری مصنوعی و رباتیک بوده(از فیفا 2000 بگیر تا 2012 که بازی کردم)
اما انتظار این گرافیک رو روی ps4 نداشتم!
البته امروز چند دست آنلاین زذم حال داد....

نه کلا گفتم چون من از وقتی پس اومده پس رو به فیفا ترجیح دادم چون به نظرم حرکات بازیکنا تو فیفا یه جوری مصنوعی و رباتیک بوده(از فیفا 2000 بگیر تا 2012 که بازی کردم)
اما انتظار این گرافیک رو روی ps4 نداشتم!
البته امروز چند دست آنلاین زذم حال داد....
من بیشتر انتقادم از گرافیک خود بازیکنها و مخصوصا موهاشونه. موهاشونو نگاه، عین علف میمونه :-d
وای آنلاینش خیلی فاز میده.

قضیه این مای کلوب چیه ؟ انلاینه اگه انلاینه با تیم مقابل که بازی میکنی کسی اون تیم هدایت میکنه یانه اخه خیلی اسونه بازیهاش

من بیشتر انتقادم از گرافیک خود بازیکنها و مخصوصا موهاشونه. موهاشونو نگاه، عین علف میمونه :-d
وای آنلاینش خیلی فاز میده.
گرافیک بازی روی کنسول های نسل هفتم که به شدت افتضاح هست! روی X360 در حدِ PS2 ... روی PS3 هم خودم تست نکردم ولی چند تا از دوستان تست کردن اونم عین PS2 هست :|

گرافیکش روی PS4 هم یعنی اینقدر داغونه ؟ من فکر کردم حداقل روی کنسول های نسل جدید شاهد گرافیک نسل جدید خواهیم بود! :|

گرافیک بازی روی کنسول های نسل هفتم که به شدت افتضاح هست! روی X360 در حدِ PS2 ... روی PS3 هم خودم تست نکردم ولی چند تا از دوستان تست کردن اونم عین PS2 هست :|

گرافیکش روی PS4 هم یعنی اینقدر داغونه ؟ من فکر کردم حداقل روی کنسول های نسل جدید شاهد گرافیک نسل جدید خواهیم بود! :|
گرافیکش خیلی خوبه. علفی بودن موهای بعضی بازیکنها بخاطر طراحی بیخود موهاس، منظورم این بود. وگرنه گرافیکش خوبه. روی کامپیوتر هم موهاشون علفیه. طراحی بعضی موهاش به نظرم زیاد جالب نیست (بعضی موهاش) وگرنه در کل گرافیک بازی که خیلی خوبه.

دوستان رو بازی که خریداری شده یک کدی هم هست برای چی هست؟
خوب الان روش رو خوندم نوشته DLC هست برای MyClub!:d
بخوام بفروشم این کد رو چند میره؟

گرافیکش خیلی خوبه. علفی بودن موهای بعضی بازیکنها بخاطر طراحی بیخود موهاس، منظورم این بود. وگرنه گرافیکش خوبه. روی کامپیوتر هم موهاشون علفیه. طراحی بعضی موهاش به نظرم زیاد جالب نیست (بعضی موهاش) وگرنه در کل گرافیک بازی که خیلی خوبه.

رنگ پردازی تو نسل قبل اصلا خوب نیست ، واسه پلی 4 بهتر از پلی 3ــه یا نه ؟ کیفیت چمنش هم نسبت به نسل قبل چطوره ؟

در این که گرافیکه بازی خوبه شکی نیست ولی این گرافیک برای یک عنوان ورزشی قابل قبول نیست چون تو بازیهای ورزشی رنگ ها باید رئال باشه و به واقعیت نزدیک باشه ولی این بازی رنگهاش بیشتر شبیه به طراحی و نقاشیه هنریه تا اسکن سه بعدی برای مثال به رنگ پوست و حالت مو در nba 2k 15 و یا fifa 15 و یا ufc ویا wwe نگاه کنید و بعد به همین موارد تو این بازی به همین دلیل گرافیک بازی از دور و مخصوصا در شب به شدت کارتنی به نظر میرسه که این مورد توی یک عنوان ورزشی تو ذوق میزنه در مورد چمن بازی هم مشکل همین مورده یعنی سبزی رنگ چمن اصلا شبیه رنگ چمن توی واقعیت نیست جالب اینجاست که چمن در pes 2011 بسیار عالی کار شده بود ولی نمیدونم چرا سازندگان در سری های بعدی رنگ و حالت چمن رو تغییر دادن و مثل موکتش کردند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or