PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
بابا صد رحمت به تاپیک فیفا 100 صفحه از بازی ایراد گرفته شد و مشکلات بازی بازگو شد اینجا حرف بزنی به جرم اهانت به مقدسات سنگسارت میکنن!!!باشه بابا با خودم بودم اونا هم همش فوتوشاپ بود!!!استغفرالله و تقاضای مغفرت از درگاه ایزد منان و البته شرکت محترم کونامی وسه مرتبه هم خاکمال...

اخه شما ایرادای بازی رو نمیگی.فقط مسخره بازی در میاری:|

دوستان نیازی نیست هر پستی رو نقل قول کنید بزارید تو لیست سیاه راحت و بدون دردسر ... یه سری ادمها معلوم الحالن ... تاپیک فیفا رو یه کاری کردن دوستای چند ساله ما رفتن ازش خود ما هم همینطور
اومدیم اینجا همین بلا رو سر این تاپیک اوردن ... متاسفانه کاری هم نمیشه کرد دیگه ... ما نصو کارای اینارو میکردیم 6 ماه بن میشدیم
بزارید بلک لیست فقط خودشون پستای خودشون رو بخونن

خوب من هم(تعریف از خود نباشه:دی) به عنوان یه بیگ فن بعد از یک سال سر کردن با نسخه 13 سری به جای 14 این نسخه 15 رو بازی کردم...بازی بسیار بهینه شده از همه نظر...پاس کاری ها سریع و بدون افت فریم ریت...دیگه مثل بچه ها نیاز نیست چن بار دایره فشار بدی تا سانتر زمینی کنه و پاس های توی عمق واقعا لذت بخشه توی این سری...شوت ها بسیار خوب کار شده فقط نمیدونم چرا هر شوتی که جهت میگیری میزنی گل میشه:| داوریهاش هنوز یه خورده مشکل داره...فقط از معدود نکات منفی بازی ضربات ایستگاهی هستش که از سری قبل شروع شد...واقعا این قسمت رو خراب کردن...اونم به این دلیل که شما نمیتونی دقیق پر کنی دایره یا مربع...یعنی مثلن اگه یه ذره کم زدی بعد خواستی بیشترش کنی دیگه نمیتونی! و اگه هم زیاد بگیری سریع پر میشه و تقریبا کنترلش سخته البته با یه خورده تمرین حل میشه...در کل من این سری رو بهترین برای نسل حاضر و قبل میدونم امیدوارم که همینجوری پیشرفت کنن

نسخه ps3 و xbox 360 به مراتب افتضاحن یعنی قشنگ از زمین تا آسمون فرقشونه ....
گرافیک که اصلا بنداز دور فقط یکم گیم پلی بهتر شده ، قابل مقایسه با نسل هشتم نیست !

دیشب داشتم سیزن شاهکار کونامی رو امتحان میکردم که به این مورد برخوردم شما میتونی توی سیزن سر حریف بدبختت قر بیای و رنگ پیراهن هر دو تیم رو یکی کنی و ظاهرا اون هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد :))

- - -ویرایش - - -

اینم دو تادیگه و لازمه خدمتتون عرض کنم دروازبان ها به هیچ شوت زمینی ای نه نمیگن حالا میخاد آروم باشه یا محکم توی محوطه باشه یا بیرون محوطه!!!یعنی حتی یکدونش رو هم نمیگیرن فقط مشایعت میکنن تا توپ بدون دردسر برسه به مقصد!!!

سلام تو فیفا هم دروازبانا تقریبا به هیچ زاویه بسته ای نه نمی گن :دی

خوب منم بازی رو دیروز خریدم و بعد از چند سال دوباره برگشتم سراغ بازی که 12 سال فن و طرفدارش بودم و در بد ورود هم رفتم سراغ چمپیونز و دو سه دست به یاد گذشته چمپیونز زدم . دیشب هم سینا انلاین شد و باهاش 6 دست ب بازی کردیم علی رغم اینکه من قبلش فقط دو سه دست بازی کرده بودم کلا و سینا یک هفته بود که بازی می کرد . از قصد رئال برداشتم و عین همه دست ها به جز یکیش رو بردم . :دی اینو مطرح می کنم که چون معمولا بعد از ناتوانی در انجام یک بازی یا پذیرش شکت نا خود اگاه انسان ترغیب می شه یه بازی رو بکوبه ئلی برای من عکس این اتفاق افتاد . یه عالمه باگ از توی بازی در اوردیم که مهمترینش تکل های از پشت سینا پشت محوطه جریمه ، مصدوم شدن بازیکن من و نهایتا اخراج نکردن داور بود :)) بالای 30 بار هم این کار انجام شد ! در نهایت به قدری تکل می زد و من می زدم که جفتمون با تیم 9 نفره هم راحت دفاع می کردیم به دلیل سیستم دفاعی منسوخ شده و کاملا ارکید بازی . تو شروع بازی من با رونالدو با بازیکن عقبم یک دو می کردم و نهایتا با یک l1 مثلث صاحب موقعیت گل می شدم . البته که به علت کند بودن خیلی به چشم نمیاد ولی راحت می شه از این روش استفاده کرد . سرور های بازی به مراتب پیشرفت داشتن و این واقعا جای شکر داره .ولی نصیحت من برای کسایی که با اون یکی بازی حال نکردن اینه که یا کلا به فرقه ترک شبیه ساز فوتبال در این سال بپیوندن :دی یا اگه بازی رو تهیه نکردن نخرن چون هم من و هم سینا امروز بازی رو گذاشتیم برای فروش . مشکلات داوری بازی هنوز حل نشده متاسفانه و خیلی اذیت می کنه . تکل های وحشتناک دفاع حریف بدون هیچ برخوردی از سوی داور زده می شه و شوت ها بازی کما فی السابق ارکید و تخیلی هستن . ضربات کاشته 90 درصد به دلیل نشونه خنده دار و ارکید مانند بازی تبدیل به گل می شن و اصلا و ابدا نمی شه تشخیص داد فاز سازندگان از گذاشتن این نشونه ارکید در بازی چی هست ! و این قضیه در مورد پنالتی ها هم صدق می کنه . در اخر بازی نسبت به نسخه های قبل خودش به خصوص از نظر سرور و ... به گواه اکثر افراد و متا پیشرفت داشته اما همچنان جای کار بسیاری داره و به شخصه ازش استقبال نمی کنم .

موفق باشید

متاسفانه میان اینجا شاهکار کونامی رو میگن اشتباه...
بد بودن فیفا چقدر بهشون فشار آورده که همه چیو اشتباه میبینن...
محض اطلاعتون بگم که تعویض پیراهن شاهکاره کونامیه...شما هر پیراهنی که دوست داری برا خودت و حریف میزاری و حریف هم هر پیراهنی که دوست داره برای خودش و شما میزاره...حالا اینکه شما خود آزاری داری و جفت پیراهن ها رو صورتی میزاری بحثش جداست...

متاسفانه چه باور کنیم یا نکنیم بخش افلاین و تک نفره این بازی که شامل جام و مستر لیگ و کلا بازیهای تک نفره هست بعد از مدتی برای من تکراری و خسته کننده شده و مثل سالهای قبل هیچ چیز جدید برای ارائه نداره...

فقط و فقط مد انلاین این بازی هست که میتونه حس تازگی و تکراری نشدن رو براتون بدنبال بیاره و تنها نکته مثبت بازی هم همینه...

اگر با دوستان دو نفره یا چند نفره بازی کنید هم جذابیت خودشو داره ولی مثل من تک نفره اونم رو مد افلاین به جایی نخواهید رسید جز خسته شدن از بازی.

در ضمن مشکل یا باگ شوتهای پشت هچده قدم به صورت زاویه دار رو اگه با بازیکنان قدرتی شوت بزنید حتما 100% گل میشه و این یک نکته ازار دهنده هست برای اونایی که این روش گل زدن رو خوب یاد میگیرن.

و در آخر اینکه پشنهاد میکنم درجه سرعت بازی رو یک درجه زیادتر کنید تا اوج لذت و هیجان رو کاملا حس کنید.

آخرین ویرایش:
متاسفانه چه باور کنیم یا نکنیم بخش افلاین و تک نفره این بازی که شامل جام و مستر لیگ و کلا بازیهای تک نفره هست بعد از مدتی برای من تکراری و خسته کننده شده و مثل سالهای قبل هیچ چیز جدید برای ارائه نداره...

فقط و فقط مد انلاین این بازی هست که میتونه حس تازگی و تکراری نشدن رو براتون بدنبال بیاره و تنها نکته مثبت بازی هم همینه...

اگر با دوستان دو نفره یا چند نفره بازی کنید هم جذابیت خودشو داره ولی مثل من تک نفره اونم رو مد افلاین به جایی نخواهید رسید جز خسته شدن از بازی.

در ضمن روش شوتهای پشت هچده قدم به صورت زاویه دار با بازیکنان قدرتی شوت بزنید حتما 100% گل میشه و این یک نکته ازار دهنده هست برای اونایی که این روش گل زدن رو خوب یاد میگیرن.
حرف شما رو قبول دارم ولی این چیزیه که در مورد همه ی بازی ها صادقه...شما وقتی قسمت آنلاین رو بازی میکنی طبیعتا آفلاین دیگه جذابیتی نداره...

متاسفانه میان اینجا شاهکار کونامی رو میگن اشتباه...
بد بودن فیفا چقدر بهشون فشار آورده که همه چیو اشتباه میبینن...
محض اطلاعتون بگم که تعویض پیراهن شاهکاره کونامیه...شما هر پیراهنی که دوست داری برا خودت و حریف میزاری و حریف هم هر پیراهنی که دوست داره برای خودش و شما میزاره...حالا اینکه شما خود آزاری داری و جفت پیراهن ها رو صورتی میزاری بحثش جداست...

وایییییی جدا داش حسین فقط باید این کار رو کرد

کونامی
:praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying:

راسی داداش onlyfifa اومدی به قوله خودت باگ نشون بدی به ما که شاهکاره کونامی رو به همه نشون دادی ولی

اومدی PES رو مسخره کنی|-) خداییش چه زجری کشیدی تا اون دو تا بازی که پیراهنها رو یه جور کرده بودی تموم شد نه =)) داشتی زجر میکشیدی در حالی که حریفت داشته حال میکرده :d

میگم بیا به جای باگ پیدا کردن یه ذره از همین لحظات که این کار رو کرده بودی بگو ببینیم چه جوری تونسی 90 دقیقه تحمل کنی :)) =))

بازی پیشرفت خوبی داشته و تونسته بعد از چند سال دوباره به عنوان یک رقیب خوب برای Fifa ظاهر بشه با اینکه چند سال بود Pes بازی نکردم و همش Fifa میزدم اما Pes تو این نسخه واقعا پیشرفتی خوبی داشته و شاید یک درس عبرتی برای Fifa بشه که با جدیت بیشتری روی بازیش کار کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or