PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
واقعا خیلی خوب شد که Pes امسال یه پیشرفت درست و حسابی کرد چون در سال های آینده باعث رقابت بیشتر و همچنین پیشرفت بیشتر بین Fifa و Pes میشه که این واقعا برای پیشرفت دو عنوان عالیه .

عاقا فهمیدیم، چند بار میگی؟ :|

آقا توی my club بازیکنی که میخرم تو لیست تیمم نمیاد ! چیکار باید بکنم؟ دفعه اول که بازیکن خریدم گفت هیجان زده نشو باید رجیسترش کنی ! منم اوکی کردم ولی معلوم نیست از کجا باید رجیستر کنم

ویرایش:
آقا حل شد خو دم پیدا کردم :) برای دوستانی که ممکنه این سوال براشون پیش بیاد مینویسم: باید بریم تو squad data و اونجا دکمۀ مربع رو بزنیم و اون بازیکن جدید رو به line up اضافه کنیم

آخرین ویرایش:
دیشب داشتم سیزن شاهکار کونامی رو امتحان میکردم که به این مورد برخوردم شما میتونی توی سیزن سر حریف بدبختت قر بیای و رنگ پیراهن هر دو تیم رو یکی کنی و ظاهرا اون هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد :))

- - -ویرایش - - -

اینم دو تادیگه و لازمه خدمتتون عرض کنم دروازبان ها به هیچ شوت زمینی ای نه نمیگن حالا میخاد آروم باشه یا محکم توی محوطه باشه یا بیرون محوطه!!!یعنی حتی یکدونش رو هم نمیگیرن فقط مشایعت میکنن تا توپ بدون دردسر برسه به مقصد!!!

دوسته عزیز لطفا وقتی اطلاعات کامل ندارید چیزی نگید ممنون میشیم ما

اتفاقا طرف میتونه سریع رنگه لباسش رو عوض کنه حالا این چه اسکولی بوده نکرده بالایی داند

فقط در یک صورت شما میتونید این کار رو بکنید که طرف نتونه رنگه پیراهنش رو درست کنه اونم زمانیه که مثلا 2 تا 3 ثانیه مونده زمانه

شروع بازی تموم بشه که شما سریع این کار رو بکنید که البته ببخشیدا اینجوری میگم بلا نسبته شما اما یه روانی این کار رو میکنه

چون اگه کسی واقعا بخواد از بازی لذت ببره و خودشو سرگرم کنه هیچ وقت این کار رو نمیکنه

ضمن اینکه البته نباید این حرکت رو در بازی میزاشتن قبول دارم اشتباهه اینکه هر کدوم از یوزرها بتونن پیراهن تیم حریف رو عوض کنن

در مورد شوت زمینی نمیدونم آیا واقعا شما دارید همین PES 15 رو بازی میکنید یا چیزه دیگه ای رو !!!!!!

چون من با اینکه تا الان تقریبا بین 12 - 13 دست آنلاین زدم و تا الان هم 11 تا برد داشتم نتونستم خدا شاهده یک گل اونم زمینی خیلی راحت تازه اونم

از بیرون محوطه بزنم اصلا مگه ممکنه :-o حتی حریفهامم نتونستن بزنن اصلا مگه دفاعها اجازه میدن

میگم نکنه بازم رفتین مثل اون گلای چیپتون :)) بازی رو گزاشتین رو حالت رگولار:d بعد بازی رو دو نفره کردین:d

دسته دومم گزاشتین زمین =))و شاید تونسته باشید اینجوری گل بزنید که بازم من میگم غیر ممکنه

Last edited by a moderator:
دیشب داشتم سیزن شاهکار کونامی رو امتحان میکردم که به این مورد برخوردم شما میتونی توی سیزن سر حریف بدبختت قر بیای و رنگ پیراهن هر دو تیم رو یکی کنی و ظاهرا اون هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد :))

- - -ویرایش - - -

اینم دو تادیگه و لازمه خدمتتون عرض کنم دروازبان ها به هیچ شوت زمینی ای نه نمیگن حالا میخاد آروم باشه یا محکم توی محوطه باشه یا بیرون محوطه!!!یعنی حتی یکدونش رو هم نمیگیرن فقط مشایعت میکنن تا توپ بدون دردسر برسه به مقصد!!!

دانشمند همین موضوع لباس تو سیزن شاهکار فیفا هم هست ، کاملا این قضیه ربط به این داره که اونی داره بازی میکنه بیمار روانی باشه تا این کارو بکنه تو فیفا هم بارها من خودم این مشکل رو داشتم که طرف رنگ لباس رو مثل خودم در آخرین لحظه انتخاب میکنه و چشم آدم در میاد

نمیدونم تو سیزن های فیفا یا التیمیت با زمین برفی و توپ سفید بازی کردی یا نه که ببینی چه بلایی سر چشمت میاد

در خصوص دروازه بان هم کاملا این مسئله به قدرت دروازه بان ربط داره و البته لول بازی که خوب چون شما رو رگولار بازی میکنی دیگه بحثی نمیمونه

چقدر دستی بدیم تا شما رو دیگه تو این تاپیک نبینیم ، کارت به کارت قبول میکنی؟؟
نمیدونم این ایرادار و تو فیفای دوست داشتنی خودت نمیبینی و میای تو این تاپیک فقط سوهان روح ما میشی

راستی یه چیز دیگه معنی عکس بند انگشتی رو میدونی؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز PES اخه ، بده ، چرته ، راحته ، باگه، گلراش تو لول بیگینر توپ چیپو نمیگیرن ، سیزنش میتونی روسر حریفت قر بیای ، و ... شما بازی نکن! شمایی که آیدیت فقط فیفا هست چرا میری سمت PES؟ چرا اینجایی اصن ؟ ب کدوم هدف ؟ هر کی اینجاس خودش انقد عقل داره تشخیص بده کدومو امسال بازی کنه نیازیم ب کشف های جدید هرروز شما از بازی نداره !!

رنگ لباس واسه دو طرف متقابل متفاوت هستش.شما میتونی هر دوش رو یه رنگ کنی و حریف مقابلت هم میتونه هر رنگی که خواست بکنه و واسه هر کس طبق انتخاب خودش نمایش داده میشه مثل انتخاب زاویه دوربین

رنگ لباس واسه دو طرف متقابل متفاوت هستش.شما میتونی هر دوش رو یه رنگ کنی و حریف مقابلت هم میتونه هر رنگی که خواست بکنه و واسه هر کس طبق انتخاب خودش نمایش داده میشه مثل انتخاب زاویه دوربین

جدی اگه اینجوری باشه که عالیه نمیدونی سر این مسئله لباسا تو بازی رقیب چی کشیدیم منو برادرم

دوستان من یه مشکلی تو بازی حالت آفلاین دارم بعضی اوقات بازی لگ داره مثل حالتی که تو انلاین هستی و یهو اینترنت قاط می زنه علتش چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
بابا صد رحمت به تاپیک فیفا 100 صفحه از بازی ایراد گرفته شد و مشکلات بازی بازگو شد اینجا حرف بزنی به جرم اهانت به مقدسات سنگسارت میکنن!!!باشه بابا با خودم بودم اونا هم همش فوتوشاپ بود!!!استغفرالله و تقاضای مغفرت از درگاه ایزد منان و البته شرکت محترم کونامی وسه مرتبه هم خاکمال...

خوب منم دمو رو امروز صبح دانلود كردم به نظرتون ديگه نيازي هست كه 200 تومان بابت نسخه كامل بازي بدم ؟؟ چون قصد ندارم pes آنلاين بازي كنم
اما خود بازي اول از همه بايد بگم از گرافيك بازي خوشم اومد درسته چمن بازي مثل موكت مي موند و استيل بازيكن ها هم يكم خميدگي داشت:d ولي در كل از گرافيكش به عنوان اولين pes نسل راضيم
اولين چيزي كه در مورد گيم پلي متوجه شدم اينه كه گيم پلي بازي شباهت زيادي به pes 2013 داره ولي اصلا اون خشكي و كندي در حركت بازيكن ها مثل نسخه 2013 وجود نداره و ديگه خيلي راحت تر بازيكن ها با توپ حركت مي كنند كه واقعا خيلي خوب شده و بازم منو راضي كرد
فيزيك توپ هم بهتر شده ولي هنوزم اون شوت هاي عجيب و غريب رو ميشه زد و البته دروازبان ها هم راحت گل چيپ مي خورند
در كل من بهش امتياز 8 رو ميدم و به نظرم بهترين pes از سال 2009 به بعده و مشخصه كه مي خوان به جايگاه اصليشون برگردند
در كل من از دو فوتبالي كه امسال اومدند راضي هستم و به نظرم به عنوان اولين عناوين فوتبال در نسل جديد پيشرفت هاي خوبي داشتند درسته مشكلات هم دارند ولي در آينده مطمئنا اين مشكلات كمتر خواهند شد

بازی رو دموش رو داشتم کلی بازی کردم و امید وار بودم که چنتا مشگلات حل بشه مثل انعطاف پذیر شدن و نرم تر شدن بازی کن ها
امروز نسخه دیجی تالی خریدم نصب کردم و تا بخاد نصب بشه بازی سوپر کاپ بازی کردم همون دقیقه اول تو کف موندم واوووو چقدر بازی رون شده و بازی کن ها راحت میشه بازی کرد خیلی کیف کردم کلان یه بازی کردم واقعن بازی خیلی خیلی پیشرفت کرده اصلان امتیازاتی که میگرفت همه در شعنش بودن و لایقش بوده
تنها ایرتدی که دیدم همون چمن بازی هست که اونم انشلا درست بشه و مایی که 15 سال پی اس بازی کردیم و 1 سال سخت پشت سر گذاشتیم امسال اشتی باشکوهی داشتیم با بازی محبوب خودمون

و در اخر کونامی :praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying:

بابا صد رحمت به تاپیک فیفا 100 صفحه از بازی ایراد گرفته شد و مشکلات بازی بازگو شد اینجا حرف بزنی به جرم اهانت به مقدسات سنگسارت میکنن!!!باشه بابا با خودم بودم اونا هم همش فوتوشاپ بود!!!استغفرالله و تقاضای مغفرت از درگاه ایزد منان و البته شرکت محترم کونامی وسه مرتبه هم خاکمال...

دوست عزیز هیچ بازی ای بی عیب نیست، بخوای بگردی به قصد عیب پیدا کردن تو هر بازی ای میشه فراوون پیدا کرد، مهم اینه که این عیب ها تاثیر مهمی تو بازی نذاره، همرنگ بودن لباس هم برای شما که خودت اینجوری تنظیم کردی این شکلی دیده میشه و برای حریفت فکر کنم همونجور که خودش تنظیم کرده دیده میشه (البته مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اینجوری باشه)
فقط یه مساله رو بگم: صد البته که شما مختاری هر بازی ای که دوس داری انتخاب کنی، ولی دوستانه بهت بگم تعصب (اونم رو یه بازی!) چیز جالبی نیست ...
خیلی از ما که اینجا هستیم زمانی pes بازی میکردیم، بعد یه موقعی که دیدیم فیفا بهتره رفتیم فیفا بازی کردیم ... به همین راحتی ! خب الانم میبینیم به نظرمون pes بهتره دوباره اومدیم pes بازی میکنیم ... به خودمون که نمیخوایم ضرر بزنیم ...
شما هم اگه در کل از فیفا بیشتر خوشت میاد خب فیفا بزن، اگه در کل از pes بیشتر خوشت اومده، pes بزن ...
گفتن ایرادای بازی بد نیست، ولی به نظر میاد شما عمدا میشینی میگردی که یه ایرادی پیدا کنی بیای ترولش کنی، البته در این مورد هم مختاری ...
ولی توصیه من اینه که خودتو اینقدر اذیت نکن :) تعصب رو بذار کنار، اگه pes واقعا اینقدر بد بود، اینقدر برات مهم نبود ;)
مام تو تایپک فیفا بودیم، چون اون موقع فیفا بازی میکردیم و فیفا برامون مهم بود ... من شخصا الان که مطمئن شدم انتخاب امسالم pes هست دیگه تو اون تاپیک پست انتقادی نذاشتم، چون دنبال راه حلی براش نیستم! چون دیگه اون بازی، بازی ای میخوام بازی کنم نیست
حالا سال دیگه اگه باز از فیفا بیشتر از pes خوشم اومد دوباره فیفا بازی میکنم ... خودمو محدود نمیکنم که حتما باید ثابت کنم فلان بازی بهتره! به شمام پیشنهاد میکنم همینکارو بکنی (البته گفتم که فقط پیشنهاده) :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or