PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
با خیلی از قسمت های نقدت موافقم (مخصوصا در مورد گیم پلی و پاس ها) اما در مورد کلیت گیم پلی فکر میکنم چون الان تازه شروع کردی، خودبخود فیفا رو بیس و پایه قرار میدی تو ذهنت(من که اینجوری بودم) احتمالا هر چی بیشتر بازی کنی بهتر ارتباط برقرار میکنی
اما در مورد گرافیک و انیمیشن به نظر من اینطوری نیست، اتفاقا من فکر میکنم انیمیشن های pes 15 به شدت طبیعی تره (البته تعدادش کمتره، همچنین وصل شدن انیمیشن ها به هم در فیفا بهتره) اما در کل در مورد کیفیت انیمیشن ها (نه تعدادش) من شخصا با اختلاف نمرۀ بالاتر رو به pes میدم
در گرافیک هم فیفا به نظرم از رنگ های پررنگ تر و زنده تر استفاده کرده وگرنه در مورد شباهت بازیکن ها (چه از دور، چه از نزدیک)(هم صورت و هم هیکل) pes بهتر عمل کرده، فیس هایی که تو هر دو بازی روش کار شده تو pes واقعا با اختلاف شبیه تر هست، اما مشکل اینجاست که چون موتور بازی جدیده تعدادشون زیاد نیست و بقیه فیس هایی که ساخته شده با عجله و رفع کتی بوده !
اما در مورد چمن و همینطور چیزای حاشیه ای (مثل صحنه های آهسته و تور دروازه ها و تماشاگرا و ...) کاملا باهات موافقم که گرافیک فیفا کامل برتری داره

ضمنا تاکتیکال دفندینگ هم لزوما به معنای دفاع بهتر نیست (البته مسلما قبول دارم که بودنش یه آپشن اضافه س و حق انتخاب میده به بازیکن) اما من رو فیفا lagacy دفاع میکردم و دفاعم هم واقعا خوب بود

جمله اولت خیلی خوب بود . اعتراف می کنم باعث شدی با دید خیلی بهتری برای دفعه دوم بازی کنم . در مورد گرافیک هم به نظر تو و مسعود احترام میذارم و شاید باید بیشتر بازیو برم تا نکات مثبتش درک کنم .

راستی در مورد تاکتیکال اتفاقا از نظر من دفاع با تاکتیکال سختتر از lagacy یا این حالتی که در PES وجود داره هستش . در حالت کلاسیک که PES 15 هم ازش استفاده می کنه با فشار دادن یک دکمه میشه توپو در فاصله نزدیک گرفت و با فشار دادن یک دکمه دیگه پرس سنگینی انجام داد . فیفا این دو بخش محدودتر کرد و به جاش به گیمرها یاد داد به جای اینکه بصورت فردی به دفاع نگاه کنن سعی کنن فضاهای وسط زمین ببندن و مدام بدون فکر توی پای حریف نرن . یا مثلا به گیمرها اهمیت بستن و پوشش عمق دفاع یاد داد . البته این حرف من در مورد فلسفه دفاع تاکتیکاله وگرنه در FIFA 15 بخاطر مشکلات گیم پلی پشت سر گذاشتن دفاع ها خیلی راحت تر از قبل شده . ضمن اینکه شکل و شمایل حمله در PES و FIFA هم خیلی فرق داره . توی PES از روی زمین راحتتر میشه دفاع دور زد اما برعکس توی فیفا عمومی ترین روش برای گل زدن پاس های عمقی هوایی هستش و برخلاف PES 15 متاسفانه دفاع ها خیلی راحت از بازیکنان سرعتی جا میمونن . یکی از نکات مثبت واضح PES 15 اینه بازیکن های سرعتی مثل فیفا 15 حرف اول نمی زنن

انلاينش هنوز راه نيوفتاده

نه مصطفی . بازی 1GB آپدیت داشت که وقتی نصبش کردم رفتم توی بازی گفت از 13 نوامبر ( یعنی پس فردا ) میشه از امکانات آنلاین استفاده کنیم .

....................

یک مورد که باعث تعجبم شده آسون بودن درجه های سختی بازیه . من تقریبا بیشتر از 1 سال هستش PES بازی نکردم اما روی سختترین درجه سختی خیلی راحت میشه بازیو کنترل کرد

جمله اولت خیلی خوب بود . اعتراف می کنم باعث شدی با دید خیلی بهتری برای دفعه دوم بازی کنم . در مورد گرافیک هم به نظر تو و مسعود احترام میذارم و شاید باید بیشتر بازیو برم تا نکات مثبتش درک کنم .

راستی در مورد تاکتیکال اتفاقا از نظر من دفاع با تاکتیکال سختتر از lagacy یا این حالتی که در PES وجود داره هستش . در حالت کلاسیک که PES 15 هم ازش استفاده می کنه با فشار دادن یک دکمه میشه توپو در فاصله نزدیک گرفت و با فشار دادن یک دکمه دیگه پرس سنگینی انجام داد . فیفا این دو بخش محدودتر کرد و به جاش به گیمرها یاد داد به جای اینکه بصورت فردی به دفاع نگاه کنن سعی کنن فضاهای وسط زمین ببندن و مدام بدون فکر توی پای حریف نرن . یا مثلا به گیمرها اهمیت بستن و پوشش عمق دفاع یاد داد . البته این حرف من در مورد فلسفه دفاع تاکتیکاله وگرنه در FIFA 15 بخاطر مشکلات گیم پلی پشت سر گذاشتن دفاع ها خیلی راحت تر از قبل شده . ضمن اینکه شکل و شمایل حمله در PES و FIFA هم خیلی فرق داره . توی PES از روی زمین راحتتر میشه دفاع دور زد اما برعکس توی فیفا عمومی ترین روش برای گل زدن پاس های عمقی هوایی هستش و برخلاف PES 15 متاسفانه دفاع ها خیلی راحت از بازیکنان سرعتی جا میمونن . یکی از نکات مثبت واضح PES 15 اینه بازیکن های سرعتی مثل فیفا 15 حرف اول نمی زنن

نه مصطفی . بازی 1GB آپدیت داشت که وقتی نصبش کردم رفتم توی بازی گفت از 13 نوامبر ( یعنی پس فردا ) میشه از امکانات آنلاین استفاده کنیم .

....................

یک مورد که باعث تعجبم شده آسون بودن درجه های سختی بازیه . من تقریبا بیشتر از 1 سال هستش PES بازی نکردم اما روی سختترین درجه سختی خیلی راحت میشه بازیو کنترل کرد

آره منم منظورم همین بود که lagacy راحتتره، البته الان تو هر دو بازی هم فیفا و هم pes اگه بخوایید با نگه داشتن یه دکمه پرس کنید خیلی راحت دفاع تون باز میشه و موقعیت به حریف میدید و همون lagacy هم خودش داستانی داره ...
در مورد آسون بودن بازی هم حرفتو قبول دارم، منم همین حس رو داشتم تو دست اول تونستم حالت سخت cpu رو ببرم، و در کل همون روز اول برد هام راحت از باخت هام بیشتر بود
ولی نکتۀ جالب اینه که تا حالا که بازی کردم هنوز همون حالت رو داره و از روز اول آسونتر نشده برام !
یعنی آسونیش اونجوری نیست که آزاردهنده باشه و بعد یه مدت بازی خیلی راحت بشه، البته باید یه مدت بگذره، شایدم این برداشتم اشتباه باشه

کسی این dlc گرفته

پولیه؟

اولین DLC منتشر شد

حجم این DLC به 1.31 گیگابات میرسه و نقل و انتقالات و بسیاری از مطالب رو شامل میشه

- همه نقل و انتقالات تا ماه نوامبر
- اضافه کردن چهره های جدید، مدل مو برای بازیکنان مختلف
- کفش های جدید از آدیداس، پوما و نایک

منم امروز pes 15 رو گرفتم و بازیش کردم و میخام نکات منفیه بازی رو بگم خوبیهاش رو هستند اساتید و خواهند گفت .... گیم پلی رو کاری ندارم چون من نمیتونم باهاش کنار بیام دلیل بر بد بودنش نیست ولی از نظر گرافیک در برابر فیفا 15 خیلی ضعیف تره بازی به شدت پررنگ و کارتنیه (مخصوصا تو شب) چهره ها هم با اینکه شبیهه ولی واقعی نیست و مثل نقاشی هنری میمونه (مخصوصا موی بازیکن ها) صدا گذاری و گزارشگر بازی هم نسبت به قبل هیچ پیشرفتی نداشته یا اگه داشته اینقدر کمه که من متوجه نمیشم ،استادیوم هم بدون احتساب کونامی و جوزبه میاتسا (که با سن سیرو یکیه!!!)10تا بیشتر نداره ،لیگ 2 بعضی کشور ها هم اضافه شده و لی مشکلات لاینسس کماکان پا برجاست ، تماشاچی هاش از نظر بصری خیلی ضعیفند و از نظر هیاهو هنوز مثل قبل فقط میگن هوووووووووووووووووووووو ،چمن بازی در برابر چمن فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداره و هنوز موکته ، منوهای بازی بد نیست(البته از فیفا تقلید شده تو این مورد) ولی قسمت گیم پلان خیلی مبهم و گیج کنندس ، استایل بازیکن ها هم همون طور که قبلا هم گفتم قوزی به نظر میرسند همه ،آنلاینشم هنوز راه نیفتاده ،میدونم فن های pes هم حالا به این کامنتم شدیدا انتقاد میکنن ولی خدا وکیلی بدون تعصب نظرمو گفتم خواهشا دعوا راه نندازین :surrender:

شاید فیفا باز هایی که به خاطر گیم پلیه فیفا 15 قهر کردن چند وقتی با pes 2015 خودشون رو سرگرم کنند ولی مطمئن باشید برای مدت یکسال نمیتونید این کار رو ادامه بدید از ما گفتن بود;)یا حق:d

آخرین ویرایش:
منم امروز pes 15 رو گرفتم و بازیش کردم و میخام نکات منفیه بازی رو بگم خوبیهاش رو هستند اساتید و خواهند گفت .... گیم پلی رو کاری ندارم چون من نمیتونم باهاش کنار بیام دلیل بر بد بودنش نیست ولی از نظر گرافیک در برابر فیفا 15 خیلی ضعیف تره بازی به شدت پررنگ و کارتنیه (مخصوصا تو شب) چهره ها هم با اینکه شبیهه ولی واقعی نیست و مثل نقاشی هنری میمونه (مخصوصا موی بازیکن ها) صدا گذاری و گزارشگر بازی هم نسبت به قبل هیچ پیشرفتی نداشته یا اگه داشته اینقدر کمه که من متوجه نمیشم ،استادیوم هم بدون احتساب کونامی و جوزبه میاتسا (که با سن سیرو یکیه!!!)10تا بیشتر نداره ،لیگ 2 بعضی کشور ها هم اضافه شده و لی مشکلات لاینسس کماکان پا برجاست ، تماشاچی هاش از نظر بصری خیلی ضعیفند و از نظر هیاهو هنوز مثل قبل فقط میگن هوووووووووووووووووووووو ،چمن بازی در برابر چمن فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداره و هنوز موکته ، منوهای بازی بد نیست(البته از فیفا تقلید شده تو این مورد) ولی قسمت گیم پلان خیلی مبهم و گیج کنندس ، استایل بازیکن ها هم همون طور که قبلا هم گفتم قوزی به نظر میرسند همه ،آنلاینشم هنوز راه نیفتاده ،میدونم فن های pes هم حالا به این کامنتم شدیدا انتقاد میکنن ولی خدا وکیلی بدون تعصب نظرمو گفتم خواهشا دعوا راه نندازین :surrender:

شاید فیفا باز هایی که به خاطر گیم پلیه فیفا 15 قهر کردن چند وقتی با pes 2015 خودشون رو سرگرم کنند ولی مطمئن باشید برای مدت یکسال نمیتونید این کار رو ادامه بدید از ما گفتن بود;)یا حق:d

همه چي حاشيه نميشه
متن بازي بايد قشنگ باشه كه اونم pes داره
واسلام
جواب نقد كردنت
:)

هم آی دی هم عکسهپروفایل:d رنگه رخساره خبر میدهد از سر درونb-)
only fifa
چرا وقتت رو باید تو این تاپیک بگذرونی؟
یه دلیل داره اونم خودت بهتر میدونی;)
بیخیاله این pes شید برید فیفاتونو بزنید

دوستان عزیزی که بازی رو PRE ORDER کرده بودند و دانلود و بازی کردند آیا اون مزایایه PRE ORDER رو دریافت کردند یا نه ؟؟

و اگه دریافت کردند به چه صورت دریافت کردند آیا پکی دانلود کردید و یا از داخل منوی بازی تونستید دریافت کنید و یا اینکه وارد بازی شدید بهتون داد ؟؟؟

خواهش میکنم اگر کسی در این مورد میدونه بگه چون من از طریق شیرینگ این بازی رو PRE ORDER کرده بودم و بعد از نصب و وارد شدن به

بازی هیچ چیزی با کمال تعجب دریافت نکردم !!!!!!!!

اصلا دو نفر که با یک اکانت یک بازی رو با هم پری اوردر میکنند میتونند هر دو از اون dlc و مزایا بهره مند بشند و یا اینکه

فقط یکیشون میتونه دریافت کنه

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند

فداتون

آخرین ویرایش:
باز onlyfifa وباز کشف یک باگ جدید از pes 2015 :dخواهش میکنم بدون دعوا و جنجال علیه من این کاری رو که میگم امتحان کنید و نتیجش رو مرد و مردونه بیاید اعلام کنید سختیه بازی رو بزارید رو یه حالتی که بتونید چندین مرتبه با دروازبان تک به تک بشید ،بیشتر از گوشه هجده قدم که واردمحوطه میشید شوت چیپ بزنید صد در صد توپ میره تو گل حتی اگه دروازبان جلو هم نیاد باز هم چیپتون به گل تبدیل میشه!!!

آخرین ویرایش:
باز onlyfifa وباز کشف یک باگ جدید از pes 2015 :dخواهش میکنم بدون دعوا و جنجال علیه من این کاری رو که میگم امتحان کنید و نتیجش رو مرد و مردونه بیاید اعلام کنید سختیه بازی رو بزارید رو یه حالتی که بتونید چندین مرتبه با دروازبان تک به تک بشید ،بیشتر از گوشه هجده قدم که واردمحوطه میشید شوت چیپ بزنید صد در صد توپ میره تو گل حتی اگه دروازبان جلو هم نیاد باز هم چیپتون به گل تبدیل میشه!!!
یه حرفایی میزنین که اگه دو دقیقه در موردش فکر کنید خوبه داداش من شما هر چه درجه سختی بازی رو کم تر کنی کلا هوش مصنوعی میاد پایینتر و بازیکنا خنگ میشن خیلی خوب باگ پیدا میکنی .فقط بازی یه باگ خیلی گنده داره اونم فقط واسه آفلاین فیلمش رو گرفتم دادم داش امین فرستاد واسه کونامی که اونم بماند .اینو بگم من خودم استاد باگ پیدا کردنم امین هم میدونه چون با اون خیلی درارتباطم اگه دوس داشتی بیا لایو من کل فیفا ها رو دارم بیا کل باگ ها رو بهت بگم که شاخ دربیاری و سوکر هم نداشتم قبلا که بدونم باگ هاش چیه.و اینو هم هنوز زیاد بازی نکردم مطمعن باش باگ های این رو هم واست پیدا میکنم.

من میگم یه کار دیگه کن . دیسک PES و از دستگاهت دربیار و دیسک FIFA 15 رو بذار . بعدش رئال و بیار و توپ و بده رونالدو و دستتو بذار رو دکمه سرعت . بدون اینکه کاری کنی خودش همه رو دریبل می کنه . بعدش کافیه زاویه بسته ضربه بزنی صد در صد گله . باریکلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or