PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
حتما پیشنهاد میکنم نقد کامل گیم اسپات و یوروگیمر رو حتی با دیکشنری گوشیتنوم شده بخونید(:دی) و الکی نمره رو نبینید (چون یوروگیمر به PES 14 هم 9 داده بود ولی این دوتا خیلی با هم فرق میکنند)
خیلی جالبه من که دمو بازیو دانلود کردم و زیاد خوشم نیومد جوری تعریف کردن از ریز جزییات گیم پلی و هوش مصنوعی طبیعی بازیکنا که چشام چهار تا شد , تا وقتی بازی نکنم باور نمیشه این بازی اینجوری دارن ازش تعریف میکنن , از همه سنگین تر اون جمله عجیب و غریب منتقدر GS بود که PES طبیعی تر از FIFA دونسته این قضیه رو خیلی کنجکاوم خودم بعد دهها بار تست بازی اصلی بفهمم چجوریاست چون هیچکدوم از نسخه های قبلی ندیدم منتقد های سایتهایی به این معتبری از PES اینجوری تعریف کنن O.o
از دوستان عزیز هم میخوام جو این تاپیک مثل FIFA 15 بهم نریزین هر کی دوستانه بیاد نظرشو بده تیکه کنایه هم نندازه
من خودم از 2008 تا الان رفتم سمت فیفا هنوزم هستم ولی خیلی دوست دارم این PES 2015 رو تهیه کنم واقعا میبینم یه خبرای اساسی هست.
قشنگترین جمله خط آخر نقد GS بود که " گفت کساییکه طرفدار اساسی فوتبال هستن امسال دیگه باید دو تا بازیو تهیه کنن اینم در نظر داشته باشید که PES دیگه بازی پایینتر و درجه دومی نسبت به FIFA نیست. "

جای شکرش باقیه که امسال با اینکه فیفا افت محسوس داشت ولی در قبالش PES خودشو از اون وضعیت سابق نه تنها در آورد بلکه پیشرفت قابل توجهی کرد و سر گیمر های فوتبالی بی کلاه نموند

گیم اسپات آخر نقد چیز جالبی میگه : این بازی در مورد پاسکاری و تاکتیک ـه و بهم ریختن تیم مقابل!
امسال دیگه PES ی از قبل بازنده تو رقابت با فیفا نیست!

البته دوستانی که که چند سال عادت به فیفا کردن (مثل من) یه کم اولش براشون مدل پاس ها ناخوشآینده ... ولی هر چی بیشتر بازی کنید احتمالا بیشتر خوشتون میاد مخصوصا بعضی موقعا برای اینکه به هدف تون برسید مجبورید پاس منوال بدید که با گرفتن دکمۀ L2 (چه پاس و چه شوت) منوال میشه
البته یه کم سخته منم هنوز عادت نکردم
یه نکته ای که هست اینه که تو شلوغی ها پاس مثلث رو رو به جلوتر میندازه نسبت به فیفا (به خصوص اگه اریب پاس بدید توی شلوغی) در این حالت اگه میخواید مثل فیفا پاس مثلث بدید و فقط کمی جلوتر از بازیکن بیفته باید از پاس منوال استفاده کنید معمولا ...
البته تجربیاتی که گفتم مال دمو هست، نسخه اصلی رو هنوز ندیدم ولی بعید میدونم تو این مورد فرق کنه

اول فکر میکردم این بازی رو هوا بهترین بازی ورزشی گیمزکام شد ولی با این نقدها معلومه بدجور اشتباه کردم! خدا رو شکر برای توبه هنوز دیر نیست :d حتما تجربه ش میکنم.

Data Pack 1 out now for PES 2015

• Updated transfers - all deals completed in the summer transfer window (Balotelli, Vermaelen, Welbeck, etc) are now reflected in-game.

• 8 new pairs of boots - the latest designs from Adidas, Nike and Puma.

• 8 UEFA clubs added: HJK Helsinki, Legia Warsaw, Ludogorets Razgrad, Maccabi Tel Aviv, Qarabağ FK, Partizan Belgrade, Slovan Bratislava and Sparta Prague.

• New and reworked player appearances. (eg. See Munir El Haddadi's new face and Gareth Bale's updated hairstyle).

• Copa Sudamericana 2014 game mode added.
03641530312274801624.png
76652157149323438673.png

pes 2007 ps2 86
pes 2008 ps3 74
pes 2009 ps3 77
pes 2010 ps3 78
pes 2011 ps3 77
pes 2012 ps3 80
pes 2013 ps3 82
pes 2014 ps3 78
pes 2015 ps4 84(البته تا حالا)
--------------------------
fifa 2007 ps2 82
fifa 2008 ps3 81
fifa 2009 ps3 87
fifa 2010 ps3 91
fifa 2011 ps3 89
fifa 2012 ps3 90
fifa 2013 ps3 88
fifa 2014 ps4 87
fifa 2015 ps4 82

منبع: metacritic.com

بعد از 2007 اولین سالیه که متای pes از فیفا بیشتر شده و این یعنی عملکرد بهتر pes نسبت به فیفا در سال 2015
surrender.gif

و سه اتفاق احتمال داره از سال بعد بیفته:l-)
1-pes دوباره درجا بزنه و یا از رقیب عقب بیفته!!!
2-فیفا در جا بزنه و یا از رقیب عقب بیفته:-s
3-هردو پیشرفت کنن و به شدت جریان رقابتی بشه و اونوقته که میشه بهشت ما فوتبالیها:bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان بازی دست من هم رسید و وقت زیادی به گشت و گذر در گیم پلی و بخش های جدید بازی سپری کردم ! :دی

در شروع بازی با دیدن نوع لودینگ ، سبک موسیقی ها و سیستم ترکیب چینی حس نوستالژیکی درونم ایجاد شد ! یه جورایی به یاد خاطرات خیلی زیبایی که با PES داشتم آفتادم .

در مورد گیم پلی در اولین نگاه پیشرفت بازی محسوسه . یک سری چیزارو نمیشه با کلمات بیان کرد اما فکر می کنم کسایی که هم FIFA و هم PES در سالهای اخیر تجربه کردن متوجه منظورم بشن . گیم پلی فیفا در سال های اخیر انعطاف خیلی زیادی داشته و عملا هم در دفاع و هم در حمله همه چیز در اختیار خودتون قرار میگیره . این باعث میشه عمق و ارزش تکرار بازی بالا بره اما در مقابل PES یک حالت نسبتا خطی و سرد داشت و این مشکل تا سال گذشته هم ادامه داشت اما خوشبختانه در PES 15 ما شاهد کاهش این مشکل هستیم ، هنوز هم اون احساس خطی بودن و اتوماتیک بودن برخی از عناصر گیم پلی وجود داره اما در این مورد خیلی بهتر از نسخه قبل کار شده .

در ادامه به کلیت و فرمول گیم پلی بازی می رسیم . هر شبیه سازی در هر سبکی برای موفقیت نیاز به یک فرمول در گیم پلی داره ، فرمولی که عناصر مختلف گیم پلی مثل پاسکاری ، شوت زنی ، سرعت بازیکنان ، سرعت گردش توپ و ... از اون تبعیت بکنن . PES در نسل هفتم نتونست به یک فرمول مشخص برسه و مدام با آزمون و خطا جلو میرفت .اما FIFA با عرضه نسخه 2010 تونست این فرمول در گیم پلی بازیش پایه گذاری کنه و ما در نسخه های 11 و در ادامه 12 اوج شکوه این فرمول موفق دیدیم. از نظر من Konami با PES 15 تونسته این فرمول در گیم پلی بازیش پایه گذاری کنه . FIFA در سال 2010 این فرمول پایه گذاری کرد و دو سال زمان برد که این فرمول با نسخه 12 به شکوه برسه و ایراداتش برطرف بشه و از نظر من PES هم برای به ثمر نشستن این فرمول به حدود 1 تا 2 سال زمان نیاز داره .

گیم پلی بازی نکات مثبت زیادی داره اما هنوزم این عناصر و نکات مثبت در کنار هم احساس یک گیم پلی بی نقص ، قوی ، منعطف با ارزش تکرار بالا رو بهمون نمیده و مثل FIFA 15 شاهد یک سری تناقضات در بازی هستیم . به طور مثال در یک سری موقعیت های خاص و تک به تک بلا استثنا می تونید با شوت کات دار دروازه حریف بازی کنید در حالی که در برخی زوایای دیگه دروازبان ها عکس العمل های خیلی خوب و فراتر از انتظاری نشون میدن . سیستم پاسکاری هم در نگاه اول شاید سخت شده باشه اما هنوزم به طور کامل نتونسته از حالت آرکید گذشته فاصله بگیره و خیلی راحت میشه در یک سوم میانی و دفاعی حریف با سرعت بالا کار پردش نوپ انجام داد . این آرکید بودن سیستم پاسکاری یکی از اصلیترین دلایلی بود که من به سمت فیفا رفتم اما متاسفانه فیفا هم بعد از نسخه 12 بتدریج این حالت آرکید به سیستم پاسکاریش اضافه کرد و اوجش ما الان در نسخه 15 میبینیم .

در مورد هوش مصنوعی هم بازی مزایایی در قیاس با FIFA داره هم معایبی. از نظر مزایا جایگیری مدافعین در خط دفاع خیلی خوبه ، دیگه مثل FIFA نمیشه با یک پاس هوایی ساده بازیکن های سرعتی صاحب توپ کنیم و بازیکن ها هوش مصنوعی پیش فرض خوبی دارن . در زمان حمله هم مثل FIFA شاهد این هستیم که خیلی خوب در مناطق خالی قرار می گیرن و موقعیت سازی می کنن . اما در مورد مشکلات یک احساسی گیم پلی به من میداد اونم ایستا بودن بازیکنان بدون توپ بود . توی FIFA حتی اگه توپ وسط زمین هم باشه شما احساس می کنید تمامی بازیکناتون در حال انجام یک کار و حرکتی هستن ، مثلا توپ در حالت دفاعیه اما ناگهان میبینید مهاجم نوکتون داره به قلب دفاع حریف می زنه و این خودش میتونه براتون به یک فرصت برای موقعیت سازی تبدیل بشه اما PES این احساس به شما نمیده و بیشتر بازیکنانی که در محدوده خودتون هستن تحرک دارن و بازیکن های حاشیه ای و دورتر از شما حالت خنثی به گیم پلی بخشیدن .

در زمینه دفاعی هنوزم مشکل PES از نظر من برطرف نشده . FIFA با عرضه نسخه 12 تونست با Tactical Defending سبک دفاعی در یک شبیه ساز فوتبالی به طور کامل متحول کنه ، دیگه در نسخه 12 نمیشد با فشار دادن یکی دو دکمه خاص راحت کار دفاعی انجام بدیم و تمرکز حرف اول میزد و دیگه دفاع فردی جای خودش به دفاع تیمی و کار های پوششی داد . از نظر من PES هنوز در اون حالت دفاعی کلاسیک گیر کرده و نتونسته سبک دفاعی مشابه Tactical Defending فیفا در بازیش پایه گذاری کنه به همین دلیل نوع سیستم دفاعی در PES اون حالت چالش برانگیز و جذاب فیفا نداره .

اما در بعد فنی از نظر من انیمیشن های بازی و طراحی گرافیک از دید بصری یک سروگردن از فیفا پایینتره . نسخه 15 فیفا با وجود مشکلاتی که داشت ما شاهد پیشرفت قابل قبولی در زمینه گرافیک و انیمیشن ها بودیم . برخورد های تن به تن خیلی طبیعی طراحی شده بود و طراحی تماشاگر ها ، چهره بازیکنان و چمن بازی هم پیشرفت خیلی خوبی داشت . اما در PES گول رنگ های گرم تر و طیف رنگی شاد بازی نخورید ، کیفیت تماشاگرها بشدت پایین هستش به طوری که گاها صورت اونا حالت پیکسلی داره . چمن بازی هم اون احساس زنده بودن و داینامیک چمن فیفا به شما نمیده . انیمشن ها هم اون تنوع فیفارو ندارن . یک سری مشکل غیر طبیعی هم وجود داره . مثلا دفع توپ دروازبان ها حالت غیر طبیعی و خشکی داره . الان داشتیم رئال و بارسا می زدیم داداشم با مسی از پشت محوطه شوت زد و توپو کاسیاس با دست دفع کرد اما نوع دفع توپ و سرعت توپ برگشتی طوری بود انگار توپ به دیوار خورده برگشته تا به دست دروازبان ، در ریباند بازم هم مسی شوت زد و باز هم دقیقا با همون شکل خشک توپ دفع شد . یا یک سری باگ هم بازی داره . به طور مثال من کاسیاس از دروازه بیرون آوردم و در بیرون محوطه جریمه میخواستم توپو دفع کنم اما با مهاجم حریف کاسیاس قاطی کرد و ناگهان روی زمین پرید و توپو با دست دفع کرد ! در حالی که توپ حداقل 3 4 متر بیرون محوطه جریمه بود اما داور خطای هند نگرفت . در مورد طراحی چهره هم یادتون باشه Konami از طراحی دستی در شبیه سازی چهره بازیکنان استفاده میکنه EA از حالت اسکن برای شبیه سازی . این باعث میشه که تعداد بازیکن هایی که در PES از نظر Face شبیه سازی شدن خیلی بیشتر باشه . توی فیفا فقط 3 بازیکن اینتر شبیه سازی شدن اما در PES تمام بازیکنان اصلی ! اما حالا کیفیت مهمتره یا کمیت ؟ مشکل اینه با طراحی دستی ممکنه برخی بازیکن ها خیلی شبیه واقعیت باشن برخی هم نه . اما در حالت اسکن تمام چهره ها در حد بالانسی نزدیک واقعیت شبیه سازی میشن . الان در بین بازیکن های اینتر واقعا صورت برخی بازیکن ها خیلی ترسناک و وحشتناک در PES درست شده . مثلا برید رانوکیا یا ناگاتومو ببینید متوجه منظورم میشید اما در مقابل پالاسیو یا گوارین خیلی خوب طراحی شدن .

در نهایت از نظر من Konami از روند نزولی فیفا در سه سال اخیر استفاده خوبی کرده و با PES 15 اختلاف خودش با FIFA کاهش داده . بازی بخش های آنلاین جدیدی داره که به جذابیت بازی افزوده و تنوع بازی بالا برده . از دید شخصی برای منی که از سال 2011 بیشتر تایمم در فیفا می گذشته PES 15 نمیتونه در حدی باشه که من FIFA رها کنم و دوباره وقتم بیشتر در اختیار PES بگذارم اما حداقل این بازی یک احساس الهام بخش درونم ایجاد کرد که مطمئنم در طول یکی دو سال آینده این اختلاف کمتر از اینم میشه و دیگه EA نمیتونه ادعای بی رقیب بودن در سبک شبیه ساز فوتبالی بکنه و این موضوع باعث داغ تر شدن رقابت و افزایش کیفیت هر دو بازی میشه .

آخرین ویرایش:
یه چند تا سوال از دوستانی که بازی رو کردن دارم

-من دموش رو که بازی کردم بازیکن ها زود خسته میشدن و تقریبا دقیقه 70 به بعد همشون بجز دروازبان نوار وضعیتشون قرمز بودن
این فقط توی دمو هست یا توی نسخه اصلی هم هست؟

-بعدش من بیشتر برام بخش مربی گریش مهمه تغییر کرده؟؟؟

-و از همه مهتر لگو و ترنسفر و پیرهن بازیکن ها اپدیته یا باید اپدیت کردنشون؟؟اصلا اپدیتی داره؟

دوستان بازی دست من هم رسید و وقت زیادی به گشت و گذر در گیم پلی و بخش های جدید بازی سپری کردم ! :دی

در شروع بازی با دیدن نوع لودینگ ، سبک موسیقی ها و سیستم ترکیب چینی حس نوستالژیکی درونم ایجاد شد ! یه جورایی به یاد خاطرات خیلی زیبایی که با PES داشتم آفتادم .

در مورد گیم پلی در اولین نگاه پیشرفت بازی محسوسه . یک سری چیزارو نمیشه با کلمات بیان کرد اما فکر می کنم کسایی که هم FIFA و هم PES در سالهای اخیر تجربه کردن متوجه منظورم بشن . گیم پلی فیفا در سال های اخیر انعطاف خیلی زیادی داشته و عملا هم در دفاع و هم در حمله همه چیز در اختیار خودتون قرار میگیره . این باعث میشه عمق و ارزش تکرار بازی بالا بره اما در مقابل PES یک حالت نسبتا خطی و سرد داشت و این مشکل تا سال گذشته هم ادامه داشت اما خوشبختانه در PES 15 ما شاهد کاهش این مشکل هستیم ، هنوز هم اون احساس خطی بودن و اتوماتیک بودن برخی از عناصر گیم پلی وجود داره اما در این مورد خیلی بهتر از نسخه قبل کار شده .

در ادامه به کلیت و فرمول گیم پلی بازی می رسیم . هر شبیه سازی در هر سبکی برای موفقیت نیاز به یک فرمول در گیم پلی داره ، فرمولی که عناصر مختلف گیم پلی مثل پاسکاری ، شوت زنی ، سرعت بازیکنان ، سرعت گردش توپ و ... از اون تبعیت بکنن . PES در نسل هفتم نتونست به یک فرمول مشخص برسه و مدام با آزمون و خطا جلو میرفت .اما FIFA با عرضه نسخه 2010 تونست این فرمول در گیم پلی بازیش پایه گذاری کنه و ما در نسخه های 11 و در ادامه 12 اوج شکوه این فرمول موفق دیدیم. از نظر من Konami با PES 15 تونسته این فرمول در گیم پلی بازیش پایه گذاری کنه . FIFA در سال 2010 این فرمول پایه گذاری کرد و دو سال زمان برد که این فرمول با نسخه 12 به شکوه برسه و ایراداتش برطرف بشه و از نظر من PES هم برای به ثمر نشستن این فرمول به حدود 1 تا 2 سال زمان نیاز داره .

گیم پلی بازی نکات مثبت زیادی داره اما هنوزم این عناصر و نکات مثبت در کنار هم احساس یک گیم پلی بی نقص ، قوی ، منعطف با ارزش تکرار بالا رو بهمون نمیده و مثل FIFA 15 شاهد یک سری تناقضات در بازی هستیم . به طور مثال در یک سری موقعیت های خاص و تک به تک بلا استثنا می تونید با شوت کات دار دروازه حریف بازی کنید در حالی که در برخی زوایای دیگه دروازبان ها عکس العمل های خیلی خوب و فراتر از انتظاری نشون میدن . سیستم پاسکاری هم در نگاه اول شاید سخت شده باشه اما هنوزم به طور کامل نتونسته از حالت آرکید گذشته فاصله بگیره و خیلی راحت میشه در یک سوم میانی و دفاعی حریف با سرعت بالا کار پردش نوپ انجام داد . این آرکید بودن سیستم پاسکاری یکی از اصلیترین دلایلی بود که من به سمت فیفا رفتم اما متاسفانه فیفا هم بعد از نسخه 12 بتدریج این حالت آرکید به سیستم پاسکاریش اضافه کرد و اوجش ما الان در نسخه 15 میبینیم .

در مورد هوش مصنوعی هم بازی مزایایی در قیاس با FIFA داره هم معایبی. از نظر مزایا جایگیری مدافعین در خط دفاع خیلی خوبه ، دیگه مثل FIFA نمیشه با یک پاس هوایی ساده بازیکن های سرعتی صاحب توپ کنیم و بازیکن ها هوش مصنوعی پیش فرض خوبی دارن . در زمان حمله هم مثل FIFA شاهد این هستیم که خیلی خوب در مناطق خالی قرار می گیرن و موقعیت سازی می کنن . اما در مورد مشکلات یک احساسی گیم پلی به من میداد اونم ایستا بودن بازیکنان بدون توپ بود . توی FIFA حتی اگه توپ وسط زمین هم باشه شما احساس می کنید تمامی بازیکناتون در حال انجام یک کار و حرکتی هستن ، مثلا توپ در حالت دفاعیه اما ناگهان میبینید مهاجم نوکتون داره به قلب دفاع حریف می زنه و این خودش میتونه براتون به یک فرصت برای موقعیت سازی تبدیل بشه اما PES این احساس به شما نمیده و بیشتر بازیکنانی که در محدوده خودتون هستن تحرک دارن و بازیکن های حاشیه ای و دورتر از شما حالت خنثی به گیم پلی بخشیدن .

در زمینه دفاعی هنوزم مشکل PES از نظر من برطرف نشده . FIFA با عرضه نسخه 12 تونست با Tactical Defending سبک دفاعی در یک شبیه ساز فوتبالی به طور کامل متحول کنه ، دیگه در نسخه 12 نمیشد با فشار دادن یکی دو دکمه خاص راحت کار دفاعی انجام بدیم و تمرکز حرف اول میزد و دیگه دفاع فردی جای خودش به دفاع تیمی و کار های پوششی داد . از نظر من PES هنوز در اون حالت دفاعی کلاسیک گیر کرده و نتونسته سبک دفاعی مشابه Tactical Defending فیفا در بازیش پایه گذاری کنه به همین دلیل نوع سیستم دفاعی در PES اون حالت چالش برانگیز و جذاب فیفا نداره .

اما در بعد فنی از نظر من انیمیشن های بازی و طراحی گرافیک از دید بصری یک سروگردن از فیفا پایینتره . نسخه 15 فیفا با وجود مشکلاتی که داشت ما شاهد پیشرفت قابل قبولی در زمینه گرافیک و انیمیشن ها بودیم . برخورد های تن به تن خیلی طبیعی طراحی شده بود و طراحی تماشاگر ها ، چهره بازیکنان و چمن بازی هم پیشرفت خیلی خوبی داشت . اما در PES گول رنگ های گرم تر و طیف رنگی شاد بازی نخورید ، کیفیت تماشاگرها بشدت پایین هستش به طوری که گاها صورت اونا حالت پیکسلی داره . چمن بازی هم اون احساس زنده بودن و داینامیک چمن فیفا به شما نمیده . انیمشن ها هم اون تنوع فیفارو ندارن . یک سری مشکل غیر طبیعی هم وجود داره . مثلا دفع توپ دروازبان ها حالت غیر طبیعی و خشکی داره . الان داشتیم رئال و بارسا می زدیم داداشم با مسی از پشت محوطه شوت زد و توپو کاسیاس با دست دفع کرد اما نوع دفع توپ و سرعت توپ برگشتی طوری بود انگار توپ به دیوار خورده برگشته تا به دست دروازبان ، در ریباند بازم هم مسی شوت زد و باز هم دقیقا با همون شکل خشک توپ دفع شد . یا یک سری باگ هم بازی داره . به طور مثال من کاسیاس از دروازه بیرون آوردم و در بیرون محوطه جریمه میخواستم توپو دفع کنم اما با مهاجم حریف کاسیاس قاطی کرد و ناگهان روی زمین پرید و توپو با دست دفع کرد ! در حالی که توپ حداقل 3 4 متر بیرون محوطه جریمه بود اما داور خطای هند نگرفت . در مورد طراحی چهره هم یادتون باشه Konami از طراحی دستی در شبیه سازی چهره بازیکنان استفاده میکنه EA از حالت اسکن برای شبیه سازی . این باعث میشه که تعداد بازیکن هایی که در PES از نظر Face شبیه سازی شدن خیلی بیشتر باشه . توی فیفا فقط 3 بازیکن اینتر شبیه سازی شدن اما در PES تمام بازیکنان اصلی ! اما حالا کیفیت مهمتره یا کمیت ؟ مشکل اینه با طراحی دستی ممکنه برخی بازیکن ها خیلی شبیه واقعیت باشن برخی هم نه . اما در حالت اسکن تمام چهره ها در حد بالانسی نزدیک واقعیت شبیه سازی میشن . الان در بین بازیکن های اینتر واقعا صورت برخی بازیکن ها خیلی ترسناک و وحشتناک در PES درست شده . مثلا برید رانوکیا یا ناگاتومو ببینید متوجه منظورم میشید اما در مقابل پالاسیو یا گوارین خیلی خوب طراحی شدن .

در نهایت از نظر من Konami از روند نزولی فیفا در سه سال اخیر استفاده خوبی کرده و با PES 15 اختلاف خودش با FIFA کاهش داده . بازی بخش های آنلاین جدیدی داره که به جذابیت بازی افزوده و تنوع بازی بالا برده . از دید شخصی برای منی که از سال 2011 بیشتر تایمم در فیفا می گذشته PES 15 نمیتونه در حدی باشه که من FIFA رها کنم و دوباره وقتم بیشتر در اختیار PES بگذارم اما حداقل این بازی یک احساس الهام بخش درونم ایجاد کرد که مطمئنم در طول یکی دو سال آینده این اختلاف کمتر از اینم میشه و دیگه EA نمیتونه ادعای بی رقیب بودن در سبک شبیه ساز فوتبالی بکنه و این موضوع باعث داغ تر شدن رقابت و افزایش کیفیت هر دو بازی میشه .

با خیلی از قسمت های نقدت موافقم (مخصوصا در مورد گیم پلی و پاس ها) اما در مورد کلیت گیم پلی فکر میکنم چون الان تازه شروع کردی، خودبخود فیفا رو بیس و پایه قرار میدی تو ذهنت(من که اینجوری بودم) احتمالا هر چی بیشتر بازی کنی بهتر ارتباط برقرار میکنی
اما در مورد گرافیک و انیمیشن به نظر من اینطوری نیست، اتفاقا من فکر میکنم انیمیشن های pes 15 به شدت طبیعی تره (البته تعدادش کمتره، همچنین وصل شدن انیمیشن ها به هم در فیفا بهتره) اما در کل در مورد کیفیت انیمیشن ها (نه تعدادش) من شخصا با اختلاف نمرۀ بالاتر رو به pes میدم
در گرافیک هم فیفا به نظرم از رنگ های پررنگ تر و زنده تر استفاده کرده وگرنه در مورد شباهت بازیکن ها (چه از دور، چه از نزدیک)(هم صورت و هم هیکل) pes بهتر عمل کرده، فیس هایی که تو هر دو بازی روش کار شده تو pes واقعا با اختلاف شبیه تر هست، اما مشکل اینجاست که چون موتور بازی جدیده تعدادشون زیاد نیست و بقیه فیس هایی که ساخته شده با عجله و رفع کتی بوده !
اما در مورد چمن و همینطور چیزای حاشیه ای (مثل صحنه های آهسته و تور دروازه ها و تماشاگرا و ...) کاملا باهات موافقم که گرافیک فیفا کامل برتری داره

ضمنا تاکتیکال دفندینگ هم لزوما به معنای دفاع بهتر نیست (البته مسلما قبول دارم که بودنش یه آپشن اضافه س و حق انتخاب میده به بازیکن) اما من رو فیفا lagacy دفاع میکردم و دفاعم هم واقعا خوب بود

آخرین ویرایش:
ممنون بابت نقد مفصل سینا
یه جاهایی از نقد سینا رو موافقم باهاش یه جاهایی از نظر من کاملا برعکسه
مثلا من قبول ندارم انیمیشن ها از لحاظ بصری یه سر و گردن پایینتر از فیفان بر عکس دو سر و گردن بالاترن برای مثال : شما هنگام زدن کرنر از لحاظ بصری دو تاشونو کنار هم ببینید
یا موقع شوت زدن بازیکن pes کاملا مشخصه داره فشار رو به توپ وارد میکنه در اصل انیمیشن شوت زدنش داره این حس رو به ادم منتقل میکنه برعکسش توی فیفا هم ببینید
اصلا راه دور هم نریم.قل خوردن توپ روی زمین موقع پاس ها رو نگاه کنید.واکنشهای طبیعی توپ موقع برخورد با هر چیزی
مثال بعدی انیمیشن سانتر در حرکته.تو pes فوق العاده طبیعی انجام میشه بازیکن ممکنه بیفته وقتی تعادل نداره اما تو فیفا اصلا معلوم نیست با کجای پا سانتر میکنه همیشه هم تسلط داره روی توپ
انیمشن هد زدن هم همینطور و همچنین ضربات والی
در مورد چمن موافقم در مورد تماشاچیا هم به نظرم بهتره صورت تماشاچی محو تر باشه تا اینکه 20 تا تماشاچیه یه شکل کنار هم باشن با رنگ موی متفاوت
در زمینه تاکتیکال دیفنس فیفا هم کاملا مخالف سیناس نظرم
توی فیفا در حالت عادی چیزی به نام دفاع وجود نداره ( همه اولین کاری که میکنن 5 دفاع میزارن و اینارم تا جلو دروازبان میکشن عقب ) اگه یه همچین کاری تو pes بکنید کلا نمیشه گل زد دیگه)
باز تو قسمت دفع توپ دروازبانا مخالف سیناس نظرم چرا؟
دروازبانهای pes اگه توپی رو برگردونن مسلما اون بازیکن در 99 درصد موارد مهاجم خودی نیست اما تو فیفا هر دفع توپی از دفاع و دروازبان میره رو سینه بازیکن سرعتی و گلزن تیم
روی شوتای از راه دور گلرهای pes توپ و جایی میفرستن که دوتا بازیکن سر اون توپ بجنگن ولی تو فیفا 90 درصد توپای برگشتی زیر پای مهاجم حریفه
در مورد پاسکاری تمام اونایی که از فیفا میرن رو pes تا چند دقیقه اول از هر 20 تا پاسشون 15 تاش لو میره
این به خاطر دقت بیش از حد پاسهای فیفاست.وقتی شما عادت کنید میبینید باید بعضی قسمتهای زمین برای پاسکاری برنامه داشته باشید
پاسکاریهای ترکیبی فوق العادست تو pes درست زمانی که دارید نقشه یه حمله با 4 پاس گوشه زمین رو میریزید دفاع میتونه بیاد توپ رو قطع کنه ولی تو فیفا تا 50 تا پاس سریع هم میشه داد اونم بدون تعادل و تسلط بازیکن
منم با سینا هم نظرم خوب شدن این عنوان کمک میکنه به رقابت بیشتر.
ولی از نظر من گیم پلی pes 15 در کل از فیفا 15 به مراتب بهتره مثل اون سایتی که گفته بود اگه دوست دارید راحت گل بزنید و زیاد فیفا 15 بازی کنید اگه میخواید با پاسکاری و کارای تیم گل بزنید و دفاع حریف رو بشکنید pes رو انتخاب کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or