PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
بچه ها چند روز بشت سر هم پس زدم امروزم يه دست زدم بعد رفتم سراغ فيفا.. عليرغم اينكه گرافيك بهتره ولي فيفا اصلا نميچسبه! پس يه حال ديگه ايي داره! شمام همين حسو دارين؟! يعني بازگشت همه به سوي pes داره تحقق پيدا ميكنه!؟

کونامی کلا لایسنس نکنه سنگینتره با این لایسنس کردناش :D
به جای اینا حداقل لیگ آلمانو لایسنس میکردن ... انگلیس که در انحصار EA هست ...
اصلا نخواستیم ... گیم پلی درست و حسابی بسازن ... تیمها رو خودمون میسازیم !
فیفا 15 امسال ریییییییییده ... من میخوام بعد سه سال برگردم سمت pes
EA مسخره کرده کرده خودشو ... 4 ساله گرافیکش همین شکلیه ! نسل عوض شده گرافیک اینا عوض نشده !!
سختی بازی شم ریده شده توش ... تقریبا راحت میشه لجندری رو شکست داد ... گیمپلی اش هم شده عین pes 13 !!!! با یه بازیکن سرعتی بنداز رو برو !!! فیفا 14 خیلی بهتر از این بود ...
اولا یه ذره ادب و احترام بد نیست دوما شما رو چه حسابی میگی گرافیک فرق نکرده ؟؟؟
اصلا بازی کردی ؟؟ اتفاقا تنها چیزی که پیشرفت چشمگیری داشته همین گرافیکه

در عجبم تعدادی از دوستان چشم بسته و بازی نکرده میان نظر میدن و میرن والا نسخه دمو که کاملا پکیده پکیده هستش گیم پلی هم اصلا جالب نیست کل واکنش هایی که دروازه بان نشون میده 4 تاست که فوق ناچیزه / حرکت کردن بازیکن ها خشک و مصنوئی / گرافیک فاجعه / الان گرافیک فیفا 15 رو ببینین قند تو دلتون آب میشه :دی کلا فیفا 100% بهتره از این تو تک تک قسمت ها

در عجبم تعدادی از دوستان چشم بسته و بازی نکرده میان نظر میدن و میرن والا نسخه دمو که کاملا پکیده پکیده هستش گیم پلی هم اصلا جالب نیست کل واکنش هایی که دروازه بان نشون میده 4 تاست که فوق ناچیزه / حرکت کردن بازیکن ها خشک و مصنوئی / گرافیک فاجعه / الان گرافیک فیفا 15 رو ببینین قند تو دلتون آب میشه :دی کلا فیفا 100% بهتره از این تو تک تک قسمت ها

مطمئنی تو تک تک قسمتها؟ من فکر نکنم هیچکدومشونو بگیرم واسه اینکه خودشونو مسخره کردن ولی هر دو دمو رو تو تک نفره و دو نفره خوردم...
بیا در مورد تک نفره فیفا اصلا صحبت نکنیم... چون برنامه نویساش هوش مصنوعی رو اونقدر قوی و پیچیده نوشتن که توانایی داره تصمیم بگیره که خودش لذت ببره... اسگلت کنه... بازیکنهاتو بکنه بازیکنهای لیگ مالديو. .. اصلا ولش کن اگه بخوام از ایرادهای هر کدومشون بگم خیلی باید بنویسم...
ولی خیالت راحت تو همه چی فیفا سر تر نیست. اینو میشه از امید تک تک بچه ها تو تاپیک فیفا به اومدن یه آپدیت و اتفاق افتادن یه معجزه فهمید... منم اگه یه معجزه تو نسخه کامل pes یا آپدیت فیفا دیدم ؛ میخرم!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام
توی دمو بازی چند تا تیم و استادیوم هست اگه میشه اسم تیم ها و استادیوم را بگید
سلام تیم ها بایرن مونیخ و رئال مادرید و بارسلونا و ناپولی و اتلتیکو بیلبائو هستند و ورزشگاهم کونامی استادیوم هست موفق باشید

نه پَس بازی نکردم !!!!!!!!!!!!
از 2012 به اینور فیفا بازی اصلی م هست ... بیس گرافیکی همونه ...
گرافیک 2012 انقلابی بود ... فیفا 13 در گرافیک تغییرات خیلی جزئی داشت، فیفا 14 نسل هفتم هم تقریبا هیچ پیشرفت گرافیکی نداشت
فیفا 14 نسل هشتم طبیعتا بهتر از نسل هفتم بود، ولی اختلاف خیلی کمتر از اختلاف واقعی بین نسل هفت و هشت بود ! تقریبا میشه گفت همون نسل قبل رو از 720 ارتقا دادن به 1080، یه مقدار هم روتوش اش رو بهتر کردن !
حالا اونو میذاریم به حساب اینکه سال اول نسل جدید بود و قلق کار دستشون نبود ... اما فیفا 15 نسبت به فیفا 14 نسل هشتم واقعا پیشرفت گرافیکی محسوسی نداشته !!
اینکه یک سااااااااااااااااااااال تموم وقت داشته باشن و فقط کارشون بشه اینکه جای پا رو چمن بمونه !! واقعا پیشرفت حساب میشه؟؟؟
pes 2012 نسبت به فیفا 12 فاجعه بود ! فاجعه !!! هم از نظر گرافیک، هم از نظر گیم پلی ... حتی منی که از 98 تا 2011 pes میزدم بدون شک فیفا رو انتخاب کردم
اما الان pes 15 نسبت به 12 زمین تا آسمون فرق کرده در هر دو مورد ...
اونطرف فیفا 15 نسبت به فیفا 12 پیشرفت قابل قبولی نداشته (تو گرافیک)(با اینکه حتی نسل عوض شده!) گیم پلی که حتی پسرفت کرده !!!

من فن هیچکدوم نیستم و اساسا سنم هم به فن بازی و این بچه بازیا نمیخوره ... ولی انصافا الان گرافیک pes15 از فیفا 15 بهتره (غیر از چمن بازی) گیم پلی هم که فیفا 15 فاجعه س ! شبیه pes 13 شده !
البته pes هنوز خیلی مشکل داره
فیفا 14 با توجه به گیم پلی خوبش (علیرغم گرافیک کمی پایینتر) از pes 15 در کل بهتره ... اما فیفا 15 از pes15 بهتر نیست !!!

واقعا اینکه مثلا رو هوش مصنوعی تماشاگرا کار کنن چقدر تو بازی تاثیر داره؟!! یا اینکه مثلا پرچم کرنر تکون بخوره !!!! اینا رو خداییش شما پیشرفت گرافیکی حساب میکنید؟!!
به جرات میتونم بگم تاثیرش تو بازی حتی یک دهم پیشرفت گرافیکی داخل زمین بازی نیست ...
فیفا کاملا داره از نبودن رقیب، (به ضرر کاربرا) سوء استفاده میکنه و با کمترین زحمت ممکن هر سال همون بازی قبل رو با تغییرات جزیی میده بیرون ...
امیدوارم pes یه پیشرفت درست و حسابی بکنه تا فیفا هم مجبور! بشه مثل 3-4 سال پیش حسابی رو بازیش کار کنه
هر چی این دو تا بازی خوب باشن و با هم رقابت کنن به نفع من و شمای مصرف کننده س ... واقعا درک نمیکنم چرا یه عده جوری از یه بازی یا یه برند دفاع میکنن که انگار نگهبانش اند ! :))

Last edited by a moderator:
^ باشه عزیزم شما راست میگی . فیفا 12 با فیفا 15 نسل هشتم هیچ فرقی نداره !!!!
دمو رو گرفتم . واقعا مضخرف بود . هیچ چیز جذابی نداشت حداقل 14 تو PC یه رنگ و لعابی این به سفیدی میزنه تصویر
حیفه 2 گیگ

واقعا اینکه مثلا رو هوش مصنوعی تماشاگرا کار کنن چقدر تو بازی تاثیر داره؟!! یا اینکه مثلا پرچم کرنر تکون بخوره !!!! اینا رو خداییش شما پیشرفت گرافیکی حساب میکنید؟!!
به جرات میتونم بگم تاثیرش تو بازی حتی یک دهم پیشرفت گرافیکی داخل زمین بازی نیست ...
فیفا کاملا داره از نبودن رقیب، (به ضرر کاربرا) سوء استفاده میکنه و با کمترین زحمت ممکن هر سال همون بازی قبل رو با تغییرات جزیی میده بیرون ...
امیدوارم pes یه پیشرفت درست و حسابی بکنه تا فیفا هم مجبور! بشه مثل 3-4 سال پیش حسابی رو بازیش کار کنه
هر چی این دو تا بازی خوب باشن و با هم رقابت کنن به نفع من و شمای مصرف کننده س ... واقعا درک نمیکنم چرا یه عده جوری از یه بازی یا یه برند دفاع میکنن که انگار نگهبانش اند ! :))

میخوای بگی گرافیکش پیشرفت نکرده؟ عجب! اونایی هم که گفتی و ویژگی های جدید دیگه دست به دست هم داده تا شبیه سازی بسیار واقعی از فوتبال جلوت قرار بگیره

میخوای بگی گرافیکش پیشرفت نکرده؟ عجب! اونایی هم که گفتی و ویژگی های جدید دیگه دست به دست هم داده تا شبیه سازی بسیار واقعی از فوتبال جلوت قرار بگیره

باز فیفا 14 رو میگفتی یه چیزی ! الان فیفا 15 رو شبیه ساز حساب میکنی خداییش؟؟؟؟ فیفا 15 عین pes 13 شده! اگه اون شبیه ساز بود اینم شبیه سازه !

گرافیک هم نسبت به فیفا 14 نه خیر ... پیشرفت خاصی نداشته (فقط چمن بهتر شده که اونم نمیشه اسمشو گذاشت پیشرفت! واسه یه سااااال)
پیشرفت یعنی اینکه تا تصویر رو میبینی تفاوت گرافیکش با قبلی محسوس باشه ... نه اینکه بگردی ببینی چیزی میتونی تشخیص بدی یا نه !!!

شما یه نگاه به تفاوت فیفا 10 و فیفا 12 بنداز ... به اون میگن پیشرفت گرافیکی ! اصلا قابل مقایسه با هم نیستن (تو یه نسل هم بودن)
ولی شما اگه تفاوت گرافیکی فیفا 14 و 15 به چشمت میاد احتمالا فیفا 14 رو واسه نسل قبل بازی کردی (مثلا رو pc فیفا 14 نسل هفتمی بود و فیفا 15 نسل هشتمی ... خب طبیعتا تفاوت داره ... ولی مثلا رو ps4 که پیشرفت گرافیکی خاصی نداشت، گیم پلی رو هم که گند زد توش)

از رو تعصب نمیگم ... اگه فن بودم که نمیگفتم فیفا 14 از pes 15 در کل بهتره ...

آخرین ویرایش:
امروز رفتم پول دادم فیفا ۱۵گرفتم حیف پول بخدا با دفاع اخر توپ برمیداری میری جلو هیچ کسم نمیاد بگه شما یاد حرف ادام افتادم که گفت شبی پینگ پونگه واقعن شبی هندبال شده چقدر مزخرف از این ور زمین میدوی اون ور زمین توپ رو دفاع که چی بگم یه دسته بالا پایین که میدادی سر از اوت در میوردن تنها چیز خوبش چمن فوقلعادش بود واقعن فیفا ۱۴شرف داشت به این امسال پی اس با اینکه کم کاستی داره باز دموش از این فیفا بهتر بود
فیفا ر.....ی بد جورم

امروز رفتم پول دادم فیفا ۱۵گرفتم حیف پول بخدا با دفاع اخر توپ برمیداری میری جلو هیچ کسم نمیاد بگه شما یاد حرف ادام افتادم که گفت شبی پینگ پونگه واقعن شبی هندبال شده چقدر مزخرف از این ور زمین میدوی اون ور زمین توپ رو دفاع که چی بگم یه دسته بالا پایین که میدادی سر از اوت در میوردن تنها چیز خوبش چمن فوقلعادش بود واقعن فیفا ۱۴شرف داشت به این امسال پی اس با اینکه کم کاستی داره باز دموش از این فیفا بهتر بود
فیفا ر.....ی بد جورم

تو این دمو شما چی دیدین من با بازیش برگشتم به زمانی که فوتبال سر پلی وان میزدیم تفاوتی نداره با چندین سال پیش :أِ

اینم چند تا عکس از مقایسۀ گرافیک فیس ها در pes 2015 (نسخۀ دمو) و fifa 2015 (نسخۀ اصلی) روی ps4
خودم از بازی اسکرین شات گرفتم و گذاشتم کنار هم (تصاویر سمت راست از pes و سمت چپ از فیفا هست)

14927615019526912297.jpg
08935972721551158079.jpg
81457201633054787186.jpg
93456492337145388379.jpg

95692524954485612955.jpg

98691043909719684033.jpg

- - -ویرایش - - -

اینم یه عکس از گیم پلی

55767198451948859451.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن