PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
سلام برای هنگ کنگ گزارشگرش انگلیسی هست یا نه ؟
به نظرتون صبرکنم یا همینو دانلود کنم؟
نکنه بازی با اون برای امریکاش یا انگلیسش فرق داشته باشه؟

یکی از مواردی که تو پیس14 تو ذوق میزد افتضاح بودن ریت بازیکنا بود..مث اینکه تو این نسخه برطرف شده...اگه کسی بازی کرده دمو رو بیاد و اعلام کنه

واسه ps3 زیاد چنگی به دل نمیزد ، احساس میکردم دارم همون pes 2014 رو بازی میکنم ، تغییرات اساسی رو نسل بعده ، حالا بازم بد نبود ولی اون چیزی رو که انتظارشو داشتم نبود ، فرصت شد فیلم میگیرم میذارم .

واسه ps3 زیاد چنگی به دل نمیزد ، احساس میکردم دارم همون pes 2014 رو بازی میکنم ، تغییرات اساسی رو نسل بعده ، حالا بازم بد نبود ولی اون چیزی رو که انتظارشو داشتم نبود ، فرصت شد فیلم میگیرم میذارم .

برای Pcهم نسل بعد میزدن؟

نگو این حرفو که من سکته رو زدم
بچه ها بیاین نقد کنید بازی رو شانس ما اینترنت ندارم تا صبح خابم نمیبره

نه ، نه ، حرف قبلی مو تکذیب میکنم ، دفعه قبل فقط 1 دقیقه بازی کردم ولی الان یه دست کامل بازی کردم انصافا خیلی بهتر شده ، یعنی عالیه . فیلم رو گرفتم دارم کم حجم میکنم تا آپلود کنم ، تو اپارات میذارم که انلاین ببینید .

دوستان دیگه الان حداکثر صبر من رو دیدین! واقعا دیگه از حد رد کردین و بعد از این پست کوچکترین توهین یا متلکی چه به فیفا چه به PES ببینم 2 هفته بن داره و کاملا هم جدی هستم! از من گفتن بود دیگه کسی نگه پستت رو ندیدم نخوندم و .... چون این مشکل شماست و من تاحالا 3-4 بار تذکر دادم تو تاپیک پس حواستون رو جمع کنید مخصوصا این 2-3 نفر که تو این صفحه و صفحه قبل پست های تشنجزا دادن و خودشون می دونند کیا هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or