PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
سلام نظر من درباره pes2015 اینه که نسبت به 2014 پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته ولی گیم پلی فعلا ضعف داره یک بقل پای ساده و ضعیف تو کونج دروازه قرار میگیره و دروازه بان اصلا حرکتی نمیتونه کنه وکنترل بازیکنان یکمی کند هستش

دوستان عالی بود دیگه حرفی برای فیفا نذاشته منکه فیفا بازی میکردم چند سال بیخیال شدم میخوام pes2015 بازی کنم...خوشحالی بعد گل Ronlado واقعا عالیه و فقط اینکه چرا آلنسو و دی ماریا هنوز تو رئال هستن!!!؟؟
گیم پلی هم عالیه مخصوصا مثل l1 که راحت شدم ار دست فیفا جون اصلا معنا و مفهوم نداشت...فیفا کارتونیه خیلیه ولی اینجا اصلا یک دنیای دیگه داره..محشره دوستان..حتما امتحان کنید

کسی جواب ما رو نمیده؟ 8-|
خیلی فرق میکنه به نظر من
دموی 2012 که امد خیلی عالی بود از همه نظر ولی نسخه اصلی خراب کرد
2013 هم دمو با اصلی فرق داشت

امسال فکر کنم خیلی فرق داشته باشه چون فاصله بین دمو و اصلی تقریبا دو ماهه که واقعا زیاده و اولین باره این فاصله
احتمالا کونامی خواسته زودتر دمو رو بده تا به کمک فن هاش نسخه کم ایرادی بده

این ویدئو رو هر کسی دانلود کنه و ببینه مغزش کاملا در بعضی صحنه ها هنگ میکنه !!!

صحنه ای Team ID تیم بارسلونا رو داره نشون میده که سی پی یو بعد از دادن چندین و چند پاس تیکی تاکا سر آخر توپ میرسه به نیمار و نیمار هم یه دریبل زیبا و بعد گل !!! یعنی این صحنه از Team ID و Player ID تیم بارسا که سی پی یو داشت ادارش میکرد واقعا عالی بود

از خصوصیات بارز امسال Pes 2015 همین Team ID و Player ID هستش :d که واقعا کونامی در این بخش خیلی خیلی کار کرده ...........

Pes2015 Demo EmreeTR - YouTube

ویدئو رو دیدم.استایل بازیکنا مثل همیشه عالی هست و همچنین گرافیک بازی نسبت به فیفا که حالت کارتونی داره واقع گرایانه تره و نکات ریزی مثل فونت شماره بازیکنا پشت پیراهن و کیفیت کیت و کفش بهتره.Team ID و Player ID که سالها از نقاط قوت PES هست چیز جدیدی نسیت .. ... ولی چیزی که در PES باعث میشه از بازیش لذت نبرم ضعف هوش مصنوعی بازیکنا و روون و یکپارچه نبودن انیمشنهاست.کلا گیم پلی مشکلات داره:d ، از اونورم فیفا نسل جدید اونطور که انتظار داشتم نبوده میمونه NBA 2K که قربونش برم پیشرفتش هر سال تضمینیه

ویدئو رو دیدم.استایل بازیکنا مثل همیشه عالی هست و همچنین گرافیک بازی نسبت به فیفا که حالت کارتونی داره واقع گرایانه تره و نکات ریزی مثل فونت شماره بازیکنا پشت پیراهن و کیفیت کیت و کفش بهتره.Team ID و Player ID که سالها از نقاط قوت PES هست چیز جدیدی نسیت .. ... ولی چیزی که در PES باعث میشه از بازیش لذت نبرم ضعف هوش مصنوعی بازیکنا و روون و یکپارچه نبودن انیمشنهاست.کلا گیم پلی مشکلات داره:d ، از اونورم فیفا نسل جدید اونطور که انتظار داشتم نبوده میمونه NBA 2K که قربونش برم پیشرفتش هر سال تضمینیه

در مورد pes و فیفا دقیقا با نظر شما موافقم
فیفا اواخر نسل قبل ترکوند ولی نسل جدیدش پیشرفت خاصی نداشته ولی pes داره پیشرفت میکنه

demo رو بازی کردم باید افرین گفت به کونامی بایت تلاشی که کرده . بازی هم پیشرفت زیادی داشته ولی متاسفانه هنوز با فیفا فاصله داره
اگه کونامی به همین شکل ادامه بدهد . سال های اینده دوباره میشه گفت رقیبی واسه فیفا میتونه باشه

ببینید دوستان فیفا داره در جا میزنه و هیچ پیشرفتی تو ۱۵من ندیدم جز اینکه یکم رون تر میشه دریبل زد همین فیفا هر سال داره رو این گیم پلی و گرافیک کار میکنه و هی رنگ لعابش عوض میکنه میده بیرون این ها هم هی به به چه چه میکنن فیفایی که من تا حالا ۳دست بازی کردم رو سختش ۲بار بردم که فیفا باز نیستم به هیچ دردی نمیخوره شما همین الان دمو پی اس بزار رو سوپر استار یه تیم مقابل بارسا بردار ببین بارسا چقدر حرفه ای و دقیق بازی میکنه یعنی هوش مصنوعی ببینید چقدر عالی بازی کن حریف تشخیص میده که دروازه بان یه متر اومده جلو قشنگ از رویه سرش توپ میندازه تو گل تو پلیر ایدی که اصلان قابل مقایسه با کارتن فیفا نیست واقعن ادم لذت میبره پی اس بازی میکنه حس فوتبال بهت دست میده فقط یکم بی روح هست اونم بخاطر نبودن گزارشگر و اگه تو نسخه اصلی رویه سرعت بازی و تحرک بازی کن ها و مخصوصن دروازبان ها باید کار اساسی بشه واقعن اگه بتونن حرکت بدن دروازه بان هارو مثل بازی کن ها کنن عالی میشه الان شما تو دمو رو حالت نامتعادل بخایی با سر توپ رو بزنی واقعن انگار داری یه صحنه زنده فوتبال میبینی و در اخر پی اس فقط یک سال گذشته با موتور جدید بازی داده بیرون و هروز در حال پیشرفته که واقعن حس میشه الان من این بازی رو ۶۰درصد کامل میبینم و ۲ساله دیگه بهترین بازی میشه که فیفایی هارو میکشه طرف خودش ولی فیفا دیگه جایه هیچ پیشرفتی نداره فقط یکم تغیر جزعی میده بعد بازی میده بیرون ولی پی اس داره با سرعت خیره کننده جلو میزنه و در اخر اینکه نسخه اصلی بیاد واقعن میترکونه
عاشقتم کونامی

از نسخه 13 دوستان پمو pes بازی میکنن ، میگن خسته نباشید میگیم به تیم سازنده ،.ولی واقعا با فیفا فاصله داره همین جوری ادامه بدن در سالهای بعد میرسه به فیفا
ما موندیم این سالهای بعد کدوم شمارست؟
واقعا یکی بازگشت به ریشه ها تو کونامی و یکی هم سالهای بعد طرفداران شده ارزو یج؟رایی تا واقعیت.

ببینید دوستان فیفا داره در جا میزنه و هیچ پیشرفتی تو ۱۵من ندیدم جز اینکه یکم رون تر میشه دریبل زد همین فیفا هر سال داره رو این گیم پلی و گرافیک کار میکنه و هی رنگ لعابش عوض میکنه میده بیرون این ها هم هی به به چه چه میکنن فیفایی که من تا حالا ۳دست بازی کردم رو سختش ۲بار بردم که فیفا باز نیستم به هیچ دردی نمیخوره شما همین الان دمو پی اس بزار رو سوپر استار یه تیم مقابل بارسا بردار ببین بارسا چقدر حرفه ای و دقیق بازی میکنه یعنی هوش مصنوعی ببینید چقدر عالی بازی کن حریف تشخیص میده که دروازه بان یه متر اومده جلو قشنگ از رویه سرش توپ میندازه تو گل تو پلیر ایدی که اصلان قابل مقایسه با کارتن فیفا نیست واقعن ادم لذت میبره پی اس بازی میکنه حس فوتبال بهت دست میده فقط یکم بی روح هست اونم بخاطر نبودن گزارشگر و اگه تو نسخه اصلی رویه سرعت بازی و تحرک بازی کن ها و مخصوصن دروازبان ها باید کار اساسی بشه واقعن اگه بتونن حرکت بدن دروازه بان هارو مثل بازی کن ها کنن عالی میشه الان شما تو دمو رو حالت نامتعادل بخایی با سر توپ رو بزنی واقعن انگار داری یه صحنه زنده فوتبال میبینی و در اخر پی اس فقط یک سال گذشته با موتور جدید بازی داده بیرون و هروز در حال پیشرفته که واقعن حس میشه الان من این بازی رو ۶۰درصد کامل میبینم و ۲ساله دیگه بهترین بازی میشه که فیفایی هارو میکشه طرف خودش ولی فیفا دیگه جایه هیچ پیشرفتی نداره فقط یکم تغیر جزعی میده بعد بازی میده بیرون ولی پی اس داره با سرعت خیره کننده جلو میزنه و در اخر اینکه نسخه اصلی بیاد واقعن میترکونه
عاشقتم کونامی

واقعا قبول دارم فیفا داره درجا میزنه ...
PES داره کم کم دوباره خودشو پیدا میکنه
فقط رو انیمیشن و هوش مصنوعی دروازبانا یه کم کار کنن
و شوت ها رو هم واقعی تر کنن میشه گفت تو بقیه چیزا (تو فاکتور های اصلی بازی) همین الانم PES داره از فیفا جلو میزنه
فیفا 15 واقعا حالگیری بود ... فکر کن با این قیمت های وحشتناک رفتم بارزی رو خریدم دیدم عین همون 14 ئه فقط ردپا رو چمن میمونه !!!! خسته نباشید واقعا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or