شایعه PES 2015 در تاریخ 26 سپتامبر عرضه خواهد شد؟

.:Ranger:.

کاربر سایت
با توجه به لیستی که به تازگی در گیم استاپ ایتالیا صورت گرفته بازی PES 2015 در 26 سپتامبر آینده عرضه خواهد شد.

گفتنیست که 26 سپتامبر برابر است با روز جمعه، در اروپا بازی های جدید به طور معمول در این روز برای عرضه راه اندازی می شوند.این بازی فعلن برای PS4 ، PS3 ، XBO ، X360 لیست شده است.

بر خلاف سالهای گذشته هنوز هیچ خبری از عنوان بعدی سری PES از سوی کونامی نشده است.

باید ببینیم عکس برخورد Konami در مورد این موضوع چگونه است و آیا آن صحت دارد یا نه...شما چه فکر می کنید؟

منیع

فیفا فن ها:
کسی مجبورتون نکرده بیایید اینجا نظر بدید،اصلا pes آشغال برید با همون فیفاتون بازی کنید.

چه خیال خامی داری تو..! اینا عاشق تاپیک های PES هستن بیان ترول کنن جزء معدود تاپیکای هست که هر چی ترول کنی هیچ مدیری باهات کاری نداره

چه خیال خامی داری تو..! اینا عاشق تاپیک های PES هستن بیان ترول کنن جزء معدود تاپیکای هست که هر چی ترول کنی هیچ مدیری باهات کاری نداره
آره دیگه مظلوم گیر آوردن،مثلا همین دوستمون havest...اصلا فک نکنم.تا حالا pes بازی کرده باشه اومده میگه ((بازی هر سال مثل نسخه قبلیه)) در حالی که بازی هر سال یه جوریه و در حالت آزمون و خطاست

چرا همچین حرفی میزنی؟مثلا نسخه 2013 چه شباهتی با 2014 یا 2011 داره؟
من به عنوان کسی که یک زمان PES خور بودم و کل زندگیم روی PES میگشت میگم 2011 با 2013 هیچ تفاوت چشم گیری نداره! البته فوتبال ازش تغییر انتظار نمیره ولی توی PES ها تا 2013 جز یکم بهتر شدن تکل ها و سانتر ها هیچ چیزی بهتر نشده!
اما!!! اگه کسی بخواد بگه PES 2014 با 2013 فرقی نداشته یا کلا بازی نکرده یا هم همینطوری رو هوا حرف میزنه! PES 2014 زمین تا آسمون با 2013 فرق داره! این کاملا قابل دیدنه! ولی بازم 2014 انتظاراتو بر آورده نکرد و همون فنای قبلی بازی رو هم خیلیاشونو پروند!

Konami اگه تونست چیزی در حد PES 6 بده ما از فیفا میکشیم بیرون اگه نداد که هرسال فقط یک چند تا بازی باهاش میزنیم و باز خسته میشیم و میریم فیفای جدید :|
اتفاقا من برعکس دوستان ترول نمیکنم و این تحولی که 2014 نسبت به 2013 داشت فوق العاده بود! ولی به کمال نرسیده بود و من از کونامی انتظار دارم حالا که یک همچین انجین پر قدرتی زیر دستشه و نسل جدید هم شروع شده یک بازی کامل و چیزی که در حد نسخه های قدیمی باشه و بتونه جلوی فیفا قد الم کنه بده بیرون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or