شایعه PES 2015 در تاریخ 26 سپتامبر عرضه خواهد شد؟

.:Ranger:.

کاربر سایت
با توجه به لیستی که به تازگی در گیم استاپ ایتالیا صورت گرفته بازی PES 2015 در 26 سپتامبر آینده عرضه خواهد شد.

گفتنیست که 26 سپتامبر برابر است با روز جمعه، در اروپا بازی های جدید به طور معمول در این روز برای عرضه راه اندازی می شوند.این بازی فعلن برای PS4 ، PS3 ، XBO ، X360 لیست شده است.

بر خلاف سالهای گذشته هنوز هیچ خبری از عنوان بعدی سری PES از سوی کونامی نشده است.

باید ببینیم عکس برخورد Konami در مورد این موضوع چگونه است و آیا آن صحت دارد یا نه...شما چه فکر می کنید؟

منیع

آخرین نسخه از این بازی که خیلی طرفدار داشت PES 6 بود،دقیقن کونامی وقتی گند زد به این سری که سعی کرد ساختار بازی رو عوض کنه که درست ابتدا از PES 2007 شروع شد.

اما چیزی که در مورد این سری خیلی خوشم میاد انیمشنهای زیبا و روونش هست که هنوز EA با فیفا نتونسته بهشون برسه

اما چیزی که در مورد این سری خیلی خوشم میاد انیمشنهای زیبا و روونش هست که هنوز EA با فیفا نتونسته بهشون برسه

واقعا جالبه ، من هرکیو میبینم اول جذب انیمشن های فوقالعاده فیفا میشن بعد قسمت های دیگه . حتی از انیمیشن های فیفا برای BF هم استفاده کردن .

واقعا جالبه ، من هرکیو میبینم اول جذب انیمشن های فوقالعاده فیفا میشن بعد قسمت های دیگه . حتی از انیمیشن های فیفا برای BF هم استفاده کردن .

من سلیقم اینو می گه... ولی آیا فیفا تونسته به خوبی کونامی انیمیشن صورت و حالت چهره رو شبیه به چیزی در بیاره که هستن؟(واقع گرایانه)

فیفا از قدیم هم در پرداختن به چهره بازی کنان ضعیف عمل می کرد...

عکس های زیر رو ببین (مقایسه انیمیشن و فرم چهره در نسخه های مختلف)،تازه کونامی با موتور FOX بازم به خوبی نسخه 2013 در چهره سازی عمل نکرده اما باز هم قابل قبول تر هست:

من سلیقم اینو می گه... ولی آیا فیفا تونسته به خوبی کونامی انیمیشن صورت و حالت چهره رو شبیه به چیزی در بیاره که هستن؟(واقع گرایانه)

فیفا از قدیم هم در پرداختن به چهره بازی کنان ضعیف عمل می کرد...

عکس های زیر رو ببین (مقایسه انیمیشن و فرم چهره در نسخه های مختلف)،تازه کونامی با موتور FOX بازم به خوبی نسخه 2013 در چهره سازی عمل نکرده اما باز هم قابل قبول تر هست:

من منظورم از انمیشن ، انیمیشن حرکتی بازیکنا بود . راجع به صورت هم یه چیز کاملا سلیقه ای هستش ، مثلا من واقعا نمتونم قانع بشم که رونالدو و مسی و نیمار تو Pes 14 شبیه به چهره خودشون باشن . البته به غیر از رونالدو توی Pes 13 که به نظرم معقول درست شده .
کلا اینجوریم نیست که من بگم فیفا خداست و بی عیب ! مثلا یکی از مشکلات فیفا اندام نافرم یه سری از بازیکناست که درست هم نمیشه متاسفانه . اما تو بحث چهره به شما پیشنهاد میکنم بیشتر دقت کنی ، فیفا واقعا چهره هایی رو که اسکن کرده فوقالعاده درومده ، مثل رونالدو ، الشاراروی ، کیهیل ، مولر ، تونی کروس ، نویر ، دی ماریا ، بنزما و پیکه و دنی آلوز و آلبا و خیــلی از بازیکنای دیگه ...

کلا امسال فوتبال خوبی نداشتیم.PES 2014 شاید در نگاه اول خیلی خوب بود ولی واقعا گیم پلی بسیار بدی داشت.هر سال کونامی داره یک بازی نصفه و نیمه رو به بازار عرضه میکنه که بعد از منتشر شدن 100 تا DLC و پچ برای قیافه و لباس و ... میاد.فیفا هم که تقریبا از نسخه 12 دیگه تغییر خاصی درش ایجاد نشد.
ایراد کونامی اینه که هر ساله داره یک شکل مختلف از PES بیرون میده که تا اخر ببینن کدوم مورد پسند قرار میگیره.به شخصه اگر 2015 مثل 2014 باشه اصلا بازیش نمیکنم چون واقعا این شماره اخر برای من غیر قابل تحمل بود.

اینقد گیر ندین که چرا PES هنوز داره میاد تو بازار و ... اگه PES نباشه ارزش FIFA معلوم نمیشه :d درسته فیفا حتی ۵٪ شبیه واقعیت نیست ولی خب آدم وقتی به PES نگاه میکنه تازه قدر FIFA رو میدونه...

به نظر من ارزشش داره بازی بندازن حتی 2015-2016 ولی بازی کامل و نو ارایه بدن . الان انجین جدیدم که دارن برای نسل بعد هماهنگش کنن خوب میشه
2014 فقط انجین عوض شده بود و فوق العاده ناقص بود بازی ، نه فیس ها خوب بود یکسری مدها حذف شده بود ،لحق کشورها که مثل هنیشه ناقص بور ، از لیگ المان من فقط بایرن مونیخ پیدا کردم.8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or