PES 2015 برای PS4 تایید شد

Schürrle

کاربر سایت
52089076405051633792.jpg

Konami تایید کرد که نسخه ی PS4 بازی PES 2014 در کار نیست ولی دارندگان این کنسول می توانند در آینده PES 2015 را تجربه کنند.در صفحه ی تو*تر رسمی PES سوالی درباره ی احتمال انتشار PES 2014 برای PS4 مطرح شد و در جواب گفته شد:

PES 2014 برای کنسول های نسل بعد منتشر نخواهد شد ولی شما می توانید منتظر دیدن PES 2015 بر روی PS4 باشید!

در کنار PS4 شاید شما باید منتظر دیدن PES 2015 بر روی پلتفرم های دیگر نیز در پاییز امسال نیز باشید.

منبع

اصلاً هم اینطور نیست!
یه مدت FIFA کلاً قافله رو به PES باخته بود.
یکی از دلایلی که در حال حاضر فیفا، فیفا شده وجود همین رقیبی مثل PES تو نسل قبل بوده. به شخصه فکر می کنم اگر هرچه قدر PES هر سال ضعیف تر از سال قبل بشه، پیشرفت FIFA هم نسبت به سال قبلش کمتر میشه.صحبت انگیزه هست. این اتفاق پارسال تا حدودی برای NBA2K هم افتاده بود که دیگه عملاً بی رقیب مونده بود. خلاصه اینکه رقابت بی رقیب، یعنی شکست!
آره اینو قبول دارم!
اگه PES نمیبود فقط فیفا میموند و به اون روند افتضاح قبل ازنسخه 2011 ـش ادامه میداد و از آخر هیچ چی نمیشد و به جایگاه الانش نمیرسید!
منم خودم تا 2011 PES بازی میکردم و فیفا تا اون موقع معنی برام نداشت ولی فیفا یک استارت عجیبی زد و تونست همون سال کلی جلو بیوفته!

اما الان انگار نه انگار PES داره نسخه جدید میده بیرون :| از نسخه 2011 تا 2013 اصلا فرق خاصی مشاهده نمیشد باز نسخه 2014 اینقدر فرق کرده بود که دیگه همون طرفدارای تعصبیش رو هم داشت از دست میداد :|
البته پیشرفتشو بشدت تحسین میکنم چون از اون حالت تکراری گذشته در اومد ولی بازم وقتی گیمر فیفا و PES رو جلوش میزاره میبینه با FIFA خیلی بشتر حال میکنه خوب معلومه میره طرف فیفا

- - -ویرایش - - -

تیم سازنده ی فیفا که از لحاظ نواوری کامل تعطیله و میشه گفت تقریبا هر سال از pes جزییات رو یاد میگیرن و کپی میکنن!( منظور جزییات هست نه گیم پلی:d)
تو pes تماشاچی ها قبل بازی عکس تیمشونو درست میکردن! سازنده های. فیفا هم اومدن برای نسخه های نسل بعد دقیقا همینو کپی کردن:|
در کل اگر نباشه سری فیفا هم بدون رقیب به مرگ تدریجی میره.....
این سری چیزا که دیگه تقلید نمیشه :دی آخه اصلا نو آوری نیست که بخواد تقلید محسوب بشه :دی
تقلید موقعی هست که سازنده کلی فکر کرده باشه یک چیز جالبی به بازی اضافه کرده باشه بعد رقیبش بیاد همونو بلند کنه!

اصلاً هم اینطور نیست!
یه مدت FIFA کلاً قافله رو به PES باخته بود.
یکی از دلایلی که در حال حاضر فیفا، فیفا شده وجود همین رقیبی مثل PES تو نسل قبل بوده. به شخصه فکر می کنم اگر هرچه قدر PES هر سال ضعیف تر از سال قبل بشه، پیشرفت FIFA هم نسبت به سال قبلش کمتر میشه.صحبت انگیزه هست. این اتفاق پارسال تا حدودی برای NBA2K هم افتاده بود که دیگه عملاً بی رقیب مونده بود. خلاصه اینکه رقابت بی رقیب، یعنی شکست!
آره متاسفانه همین بلا برای سری سیمز هم اومده. این همه وقت بدون رقیب مونده دیدید که سیمز 4 چی از آب دراومد. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or