PES 2015 برای PS4 تایید شد

Schürrle

کاربر سایت
52089076405051633792.jpg

Konami تایید کرد که نسخه ی PS4 بازی PES 2014 در کار نیست ولی دارندگان این کنسول می توانند در آینده PES 2015 را تجربه کنند.در صفحه ی تو*تر رسمی PES سوالی درباره ی احتمال انتشار PES 2014 برای PS4 مطرح شد و در جواب گفته شد:

PES 2014 برای کنسول های نسل بعد منتشر نخواهد شد ولی شما می توانید منتظر دیدن PES 2015 بر روی PS4 باشید!

در کنار PS4 شاید شما باید منتظر دیدن PES 2015 بر روی پلتفرم های دیگر نیز در پاییز امسال نیز باشید.

منبع

یعنی باید به شما کنسول فنا تبریک گفت! شما هنرمند ترین گیمرایی تاریخ هستین :x واقعا نمیتونم تصور کنم چطور میشه یک همچین تاپیکی رو به همچین بحثی کشوند! باید بهتون تبریک گفت که تونستین به این مهم دست پیدا کنید :)
نام تاپیک: PES 2015 برای PS4 تایید شد!
بحثی که توی تاپیک داره میشه: جنگ بین کنسولا :|

- - -ویرایش - - -

سلام
رقابت باعث پیشرفته همیشه پس فیفا باید بازم دنبال اول شدن باشه
فیفا باید دنبال اول شدن باشه؟؟؟؟ :دی
فیفا الان به ایسته هیچ نسخه ای نده بیرون همونطوری اول هست :دی

آره همون انحصاری سونی بمونه خیلی بهتره ، در شان مایکرو نیست PES واسه کنسولش عرضه شه:(
78839926810962156836.gif
این بازی شان تمام کنسولها رو پایین اورده
شان pc رو هم پایین اورده
از pes 6 به اینور این بازی مثل جنگ اعصاب میمونه مخصوصا pes 2014

فیفا باید دنبال اول شدن باشه؟؟؟؟ :دی
فیفا الان به ایسته هیچ نسخه ای نده بیرون همونطوری اول هست :دی
اصلاً هم اینطور نیست!
یه مدت FIFA کلاً قافله رو به PES باخته بود.
یکی از دلایلی که در حال حاضر فیفا، فیفا شده وجود همین رقیبی مثل PES تو نسل قبل بوده. به شخصه فکر می کنم اگر هرچه قدر PES هر سال ضعیف تر از سال قبل بشه، پیشرفت FIFA هم نسبت به سال قبلش کمتر میشه.صحبت انگیزه هست. این اتفاق پارسال تا حدودی برای NBA2K هم افتاده بود که دیگه عملاً بی رقیب مونده بود. خلاصه اینکه رقابت بی رقیب، یعنی شکست!

تیم سازنده ی فیفا که از لحاظ نواوری کامل تعطیله و میشه گفت تقریبا هر سال از pes جزییات رو یاد میگیرن و کپی میکنن!( منظور جزییات هست نه گیم پلی:d)
تو pes تماشاچی ها قبل بازی عکس تیمشونو درست میکردن! سازنده های. فیفا هم اومدن برای نسخه های نسل بعد دقیقا همینو کپی کردن:|
در کل اگر نباشه سری فیفا هم بدون رقیب به مرگ تدریجی میره.....

من نسخه 2014 رو بازی کردم اتفاقن نسبت به نسخه های گذشته خیلی پیشرفت چشمگیری داشت و حتی گل زدن به تنهایی امکان پذیر نبود و کار تیمی هم به سختی می شد به گل دست پیدا کرد،گرافیک هم که همیشه تو سری PES حرف اول رو زده و FIFA سالیان سال هم کار کنه نمیتونه به نو آوری PES در زمینه فیزیک و گرافیک دست پیدا کنه،تنها مشکل سری PES گیم پلی شل و ماست مانندشه،سرعت نداره گیم پلی هاش و این باعث شده FIFA ازش جلو بزنه جدا از این EA SPORTS در زمینه سرویس دهی آنلاین خیلی بهتر از KONAMI خودشو نشون داده

من فکر می کنم KONAMI تو نسخه نسل جدید باید حسابی خودشو برای یک رقابت جدی آماده کنه تا مانند گذشته بدرخشه

این دیدگاه من بود حالا هر کس دیدگاه خودشو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or