Adam Bhatti رئیس فروم اروپایی PES در معرفی تصاویر جدید PES 2014 بیان کرد:"
پورت یک بازی با وضوح تصویر بالاتر برای کنسولهای نسل بهد یک تجارت نیست. ما نه میتوانیم و نه میخواهیم که فقط تکچسرهای با کیفیت را به کارببریم انجام این کار کار خوبی نیست. پس این یک واقعیت است که PES 2014 برروی PS4 به همراه Xbox One و Wii U عرضه نمیشود.
تا چندی پیش کارکنان ما به تنبلی متهم بودند، ولی حالا ما برخی از اشتباهات قبلی را تکرار نمیکنیم، یک فوتبال خوب و شگفت انگیز را خواهیم ساخت. شگفت انگیز بودن نسخه نسل بعدی و زیبایی آن به سختی قابل توسعه است. ما هنوز این تفکر را نداریم که شما نباید از ما انتظار اهداف بالاتر از این را داشته باشید.
من هم مثل شما یک گیمر هستم و بیصبرانه منتظر نسل بعدی هستم، پس میتوانم درد شما را درک کنم بعد از دیدن PES2014 این درد و مشکل از بین میرود و این واقعا خوب است.
خوب در درجه اول باید یادآوری کنم بازار برای ما در اولیت است، بازارهای بزرگ ما در آمریکای لاتین و آسیا هستند ما قادر نیستیم به سرعت نسل بعدی خود را به اروپا منتقل کنیم. ما نمیتوانیم فقط طرفداران فعلی خود را رها کنیم، کیفیت بازی در کنسولهای نسل فعلی به اندازه کافی بالا است."
Bhatti درمورد نسخه کنسولهای دستی پاسخ داد:"
او همچنین در مورد نسخه Wii U گفت:"بازی نسخه PSP خواهد داشت زیرا هنوز برای آن تقاضا وجود دارد، پس تیمی بسیار کوچک برروی این نسخه کار میکنند. نسخه Vita هم اکنون در حال ساخت نیست زیرا این کنسول فن بیس کمی دارد و زیاد بزرگ نیست در مورد نسخه 3DS هم همین طور و اینکه کسی بازی ما را برروی 3DS خریداری نکرد.
PES 2014 احتمالا در پاییز 2013 برای PC,Xbox 360,PS3 و PSP عرضه میشود.
درمورد Wii Uهیچ تقاضایی برای PES 2014 برروی آن وجود ندارد، فن بیس آن نیز کوجک است و پس آوردن PES 2014 برروی آن معنی ندارد ما به سختی در Wii یک میلیون PES فروختیم"
منبع
آخرین ویرایش: