PES 2014 :Konami برای PS4,Xbox One و Wii U,3DS و PSV عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
54147633742226058243.jpg

Adam Bhatti رئیس فروم اروپایی PES در معرفی تصاویر جدید PES 2014 بیان کرد:"
پورت یک بازی با وضوح تصویر بالاتر برای کنسول‌های نسل بهد یک تجارت نیست. ما نه می‌‌توانیم و نه می‌خواهیم که فقط تکچسر‌های با کیفیت را به کارببریم انجام این کار کار خوبی نیست. پس این یک واقعیت است که PES 2014 برروی PS4 به همراه Xbox One و Wii U عرضه نمی‌شود.

تا چندی پیش کارکنان ما به تنبلی متهم بودند، ولی حالا ما برخی از اشتباهات قبلی را تکرار نمی‌کنیم، یک فوتبال خوب و شگفت انگیز را خواهیم ساخت. شگفت انگیز بودن نسخه نسل بعدی و زیبایی آن به سختی قابل توسعه است. ما هنوز این تفکر را نداریم که شما نباید از ما انتظار اهداف بالاتر از این را داشته باشید.
من هم مثل شما یک گیمر هستم و بی‌صبرانه منتظر نسل بعدی هستم، پس می‌توانم درد شما را درک کنم بعد از دیدن PES2014 این درد و مشکل از بین می‌رود و این واقعا خوب است.

خوب در درجه اول باید یادآوری کنم بازار برای ما در اولیت است، بازار‌های بزرگ ما در آمریکای لاتین و آسیا هستند ما قادر نیستیم به سرعت نسل بعدی خود را به اروپا منتقل کنیم. ما نمی‌توانیم فقط طرفداران فعلی خود را رها کنیم، کیفیت بازی در کنسول‌های نسل فعلی به اندازه کافی بالا است."

Bhatti درمورد نسخه کنسول‌های دستی پاسخ داد:"
بازی نسخه PSP خواهد داشت زیرا هنوز برای آن تقاضا وجود دارد، پس تیمی بسیار کوچک برروی این نسخه کار می‌کنند. نسخه Vita هم اکنون در حال ساخت نیست زیرا این کنسول فن بیس کمی دارد و زیاد بزرگ نیست در مورد نسخه 3DS هم همین طور و اینکه کسی بازی ما را برروی 3DS‌ خریداری نکرد.
او همچنین در مورد نسخه Wii U‌ گفت:"

درمورد Wii U‌هیچ تقاضایی برای PES 2014 برروی آن وجود ندارد، فن بیس آن نیز کوجک است و پس آوردن PES 2014 برروی آن معنی ندارد ما به سختی در Wii یک میلیون PES فروختیم"
PES 2014 احتمالا در پاییز 2013 برای PC,Xbox 360,PS3 و PSP عرضه می‌شود.

منبع

آخرین ویرایش:
چه برداشتی می‎‌شه کرد از این خبر؟!
دارن اساسی روی نسخه‎ی نسل بعد کار می‎کنن؟!
کلاً گند زدن و مجبور هستن یه سال بیشتر صبر کنن تا بازی قابل قبول شه؟!
.... !

اتفاقا کار خوبی میکننبا توجه به اینکه فیفا تمرکزش رو نسل بعد هستش بعید نیست که بازار نسل حاظر برای PES خالی بشه.
رقیب کمتر=فروش بیشتر

فیفا همون نسخه‎‌‎ی 13 رو با به روز کردن ترکیبا و لباس‎ها بده بیرون، بازم بیشتر از PES فروش می‎کنه. بلایی که این نسل نباید بر سر PES میومد، اومد! دیگه باید به فکر نسل بعد باشه. این نسخه هم یه جورایی تستِ Fox Engine هست!

ما نه می‌‌توانیم و نه می‌خواهیم که فقط تکچسر‌های با کیفیت را به کارببریم انجام این کار کار خوبی نیست
شما توی نسل حاضر هنوز وارد نشدید . تورو خدا بیا بازی نسل بعدی هم بزن :-|

قدیم ها شرکت های بازی سازی کاری به فن بیس نداشتن و بازیشونو برای کنسول ها میساختن ، ولی توی این نسل هشتم که داره شروع میشه چرا این طوری شدن ؟ مثلا اون از بازی های EA و بعضی بازی های دیگه که به خاطر فروش کم وی یو بازی شون رو برای وی یو نمیسازن ، این هم از کونامی ای که همیشه بازیش رو برای هر پلتفرمی که وجود داشت میساخت وی الان به فن بیس نگاه میکنه !
خب باید بازی بسازید تا کنسول فروش کنه و فن بیس بدست بیاره دیگه !

کلا کونامی یعنی pes .. هیچ شبیه ساز فوتبالی نمیتونه با این دو تا یعنی فیفا و pes رقابت کنه .. واقعا کار هر کسی نیست ساختن همچین بازی خیلی سخته .. ولی کو کونامیه نسل 6 سایلنت هیل و وینینگ الونهای اون دوره .. خدا کنه باز جون بگیره من عاشق کونامیم ... چون با pes کلی خاطره دارم .. بهترین و شادترین و هیجانیترین لحظه ها رو برام ساخته.. آرزو میکنم باز به اوج برگرده .. من فن کونامیم :x

این خبرفکرکنم برای ماه هاکه حداقل توی ایران هستیم خبرخوشحال کننده ای باشه:d امانمی دونم ازسال بعدکه ایکس وان پلی4میان جای ایکس 360توپلی3پرمی کننددیگه بازی سازها بازی برا اینا بزنن یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این خبرفکرکنم برای ماه هاکه حداقل توی ایران هستیم خبرخوشحال کننده ای باشه:d امانمی دونم ازسال بعدکه ایکس وان پلی4میان جای ایکس 360توپلی3پرمی کننددیگه بازی سازها بازی برا اینا بزنن یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره میزنن اما دیگه پیشرفت گرافیک و تغییر و تحولهای اساسی و اینا نیست .. یعنی هرچقدر مال نسل بعد پیشرفت کنه این درجا میزنه اما معلوم هم نیست چون کنسولهای حال حاضر به اندازه کافی قدرتمند هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or