PES 2014 هفته آینده رونمایی میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

Jon Murphy لیدر و طراح تیم سازنده PES از طریق توییت تایید کرد اخبار PES 2014 که با انجین قدرتمند Fox ساخته شده است هفته اینده اعلام خواهد شد . جان که به همراه چند نفر از اعضای کونامی اواخر ماه گذشته بر روند توسعه بازی در توکیو بازدیدی داشته اند اظهار داشت : از نمایش بازی بسیار تحت تاثیر قرار گرفته اند و انجین Fox بسیار انها رو سورپرایز کرده است .

منتظر اخبار جدید از PES 2014 و Fox Engine در هفته اینده باشید .

منبع

دوستان گرامی درباره خبر های جدید کونامی که در سایت های مختلف و فروم های خارجی بسیار زیادی که گشتم اطلاعات مختصر به دست آوردم و همچنین پیش بینی و نظرم رو میگم . کونامی و کلا شرکت های ژاپنی برای گذر از نسل قبل به این نسل واقعا در حد فاجعه بودن . یعنی اصلا و ابدا نه موتورجدیدی و نه برنامه ریزی برای ورود به نسل بعد (منظور همین نسل هستش ) نکردند .قبلا در مقاله ای درباره شکست Pes در این نسل صحبت کردم و توضیح مختصری دادم و دیگه تکرار مکررات نمیکنم . فقط درباره برنامه ریزی pes در نسل جدیدی که خواهد آمد اخبار خوبی رسیده از تاسیس استدیوی جدید کونامی در انگلستان و اسپانیا و بیشتر کردن تعداد کارمندانشون و استفاده از یک موتور گرافیکی قدرتمند جدید . البته قبلا هم گفتم باید خبری ،عکسی ،تریلری ،خلاصه یک چیزی بیاد تا ببینیم کونامی داره چی کار میکنه ولی این کاملا مشخص هستش که دارن از این نسل با برنامه تر رو به جلو حرکت میکنن و ساخت سری نسل بعد pes رو از دو سال و نیم پیش شروع کردن و سباس بزرگ سازنده سری pes با یک تیم کاملا بزرگ شروع به ساخت pes نسل بعد کرده . به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه ....................درباره فیفا هم به جز این که ea گفته فیفا نسل بعد داره ساخته میشه خبر دیگه ای نداریم و کاملا مرموز دارن کارشون رو انجام میدن و هیچ خبر خاص دیگه ای نیست . ولی یک موضوع رو متذکر میشم که امیدوارم هردو استدیو بازی سازی فوتبال با قدرت نسل بعد رو شروع کنن و این یعنی رقابت نزدیک و نفعش رو صد در صد ما گیمر ها میبریم ............پاینده باشین .

سلام دوستان.
اقا این رونمایی pes14 فقط برایه نسل بعده یا نه برایه این نسل هم کاربرد داره؟منکه الان از دنیا گیم فقط فوتبال میزنم اونم فیفا حالا برایه نسل بعد هم باید دید کدوم بهتره .اما ایا برایه همین 360 و ps3 قابل استفاده هست یا نه؟

سلام دوستان.اقا این رونمایی pes14 فقط برایه نسل بعده یا نه برایه این نسل هم کاربرد داره؟منکه الان از دنیا گیم فقط فوتبال میزنم اونم فیفا حالا برایه نسل بعد هم باید دید کدوم بهتره .اما ایا برایه همین 360 و ps3 قابل استفاده هست یا نه؟
100%واسه این نسل هم هست.پس نگران نباش.مطمئنا خبر های خوبی ازpes2014در راه هست...

من وقتی این بازی تو اوجش بود فیفا رو هم گرفتم ب شدت از فیفا بدم اومد توپش شوت می زدی انگار سانتر می کردی بعد سالهای بعد که در جریان هستین کلا این عنوان pes افت کرد منم نگرفتم ب خاطر کامنتای بد و از طرفی سمت فیفا با این همه تعریف هم نرفتم(چون فنpes بودم :دی نتیجه این شد که دیگه اصلا از فوتبال اومدم بیرون :دی

با اینکه کلا 4-5 سال اخیر فوتبال دست فیفا بوده اما هنوز که هنوزه من این PES 6 رو تو کامپیوتر بازی میکنم و لذتی وصف نشدنی ازش میبرم .

با اینکه کلا 4-5 سال اخیر فوتبال دست فیفا بوده اما هنوز که هنوزه من این PES 6 رو تو کامپیوتر بازی میکنم و لذتی وصف نشدنی ازش میبرم .

این داداشه منم کُلا خیلی تو فاز چیزای قدیمیه، میگه فقط PES 6 بازی میکنم :d
کُلی زور زدم تا راضی شد دست از سر Eleven 3 بر داره :d
خلاصه با این که فوتبالش تخیلیه و با آدریانو میشه از وسط زمین گُل زد (!:d!)، یه مرضی داره که ول نمی کنه و هنوزم بعضی روزا بازی میکنم :d

اولین کاری که باید Konami کنه، تمام تیم‌ها یا اقلاً تیم‌های لیگ انگلیس علی‌الخصوص چلسی، منچستر سیتی، آرسنال و لیورپول لایسنس کنه. جدا از دانلود کردن پچ و ...، باید از همان اول ما شاهد تیم‌های لایسنس شده زیادی باشیم. حالا که دارن انجین را عوض می‌کنند، احتمالاً پیشرفت‌های زیادی در گیم پلی این بازی شاهد هستیم و قطعاً روند بازی از حالت Arcade گونه خارج می‌شود و حالا شاید یک شبیه‌ساز خوب باشد.
اما لایسنس کردن تیم‌ها خیلی مهم‌تر از چیزهای دیگه است.
وقتي سازندش مياد ميگه همين بازي حال حاضر ما از FIFA بهتره ، واقعاً انتظار معجزه از اين تيم ندارم و پيشنهاد ميكنم نداشةه باشي ، اينا يه نسلُ بدون لاينسس كردن سر كردن ، به احتمال زياد هم لاينسس نميكنن .

بحث لایسنس به این راحتی ها نیست. EA لیگ برتر رو به صورت انحصاری لایسنس کرده و حتی یه قراردادی هم باهاشون بستن (که وقتی آمارو نشون میده لوگوی EA هم کنار اسکوربرد میاد). تنها لایسنس انحصاری که PES داره UCL هست که اونم با اینکه یک پوئن مثبته ولی نبود لایسنس تیمها باعث میشه عملا جذابیتی نداشته باشه. تو این چند سال اخیر هم سعی کرن مثل EA عمل کنن و لایسنس هاشونو انحصاری کنن که در بعضی موارد موفق به این کار شدن. (نمونه ـش استادیوم نیوکمپ که برای سال 2012-13 در انحصار کونامی بود.)

60576264728116438590.jpeg

یه سری اطلاعات از مجله‌ی EDGE در مورد بازی:

NeoGAF - View Single Post - EDGE 252: Pro Evolution Soccer next-gen engine reveal, Kojima interview

ما که آخر نتونستیم با فیفا کنار بیایم! :d امیدوارم برگرده به اوج.

60576264728116438590.jpeg

یه سری اطلاعات از مجله‌ی EDGE در مورد بازی:

NeoGAF - View Single Post - EDGE 252: Pro Evolution Soccer next-gen engine reveal, Kojima interview

قیافه ی این بابا که خوب طراحی شده فقط میمونه انمیشن صورت که امید وارم با اون انیمیشن های افتضاح صورت نسخه های قبلی رو به رو نشیم البته حرکات بازیکنان به کنار که اون خودش یه باگ محسوب می شد تو نسخه های قبلی :>

تا حالا عکس زیاد دیدم از استدیو ها و جاهای مشابه، جالبیش واسم این بوده که خیلیاشون هنوز هم از ویندوز XP استفاده میکنن !

خب مشکل از خودته به خاطر اینکه نوب ـی

:d

100%واسه این نسل هم هست.پس نگران نباش.مطمئنا خبر های خوبی ازpes2014در راه هست...
اره داداش میدونم برایه این نسل هست فقط موندم ایا با این موتور جدیدشون رویه نسله الان حاظرند کار کنند یا نه درست مثله فیفا یادمه ساله 2006 میامدیم اینجا قسمه ایه قران که بابا فیفا تست کنید فیفا360 اون چیزی نیست که رویه ps2 و pc میبینید کلا یه بازی دیگس حالا از این میترسم فیفا و pes مثله نسل قبل این بازی با موتور جدیدشون انحصاری برایه کنسولایه نسله بعد باشه بعد فیفا pes قبلی ادامه بدن رویه 360 و ps3

بابا یه چی میگم اگه بده بگید بده.اقا اینا لازم نکرده نواوری کنن همون winning eleven 3 رو HD کنن ما ازشون تشکر میکنیم من فکر کنم اخر این بازیو بدن کوجیما بسازه دیدی یهو یه تیم اومد تو لیگ ژاپن اسنیک دروازبانش بود =)) ولی جدی مشکل این pes گرافیک نبوده که رفتن انجین عوض کردن مشکل گیم پلی هست که داغونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or