PES 2013 آخرین شماره از این سری با موتور فعلی

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
طی خبری که قبلاگفته شده بود کونامی اعلام کرده بود Pes نسل بعد با موتور fox engine ساخته میشه . آقای kei masuda چند روز پیش با خبر جدید تری اعلام کرد که پس 2013 آخرینPES این نسل هستش و pes 2014 با موتور نسل بعد ساخته میشه .

Kei Masuda Talks PES 2013 & The Future! | Winning Eleven Next-Gen Blog

آخرین ویرایش:
pes که این نسل از فیفا یه شکست خورده ای بیش نبود واقعا فیفا لذتش خیلی از pes بیشتره
دقیقا درست میگی . باید ببینیم نسل بعد این دو رقیب چی کار میکنن . مطمئنن تیم فیفا هم برای نسل بعد برنامه ریزی زیادی کرده و بیکار نمیشینه .

یک موضوع مهمی رو اشاره کنم . گفته شده یکی از خصوصیات موتور نسل بعد Fox قابلیت سه بعدی بودن لباس هاست یعنی در نسل بعد ما میتونیم شاهد در آوردن ریل تایم لباس از طرف بازیکنا بعد از گل یا پایان بازی باشیم .

یک موضوع مهمی رو اشاره کنم . گفته شده یکی از خصوصیات موتور نسل بعد Fox قابلیت سه بعدی بودن لباس هاست یعنی در نسل بعد ما میتونیم شاهد در آوردن ریل تایم لباس از طرف بازیکنا بعد از گل یا پایان بازی باشیم .

اگه pes از این قابلیت ها استفاده کنه صددرصد فیفا هم بهتر از اینها عمل میکنه فکر نکنم pes دستش به فیفا برسه

الان یعنی تا مهر سال بعد کنسولهای نسل جدید وارد بازار میشن ؟ :دی
Fox Engine مگه برای این نسل طراحی نشده بود ؟ خب چرا نمیخوان از این موتور برای بازیه سال بعدشون استفاده کنن ؟ عمرا کنسولهای نسل جدید تا مهر سال بعد عرضه بشن .
پس احتمال اینکه سال بعدی فیفا تنها بازیه فوتیاب باشه خیلی زیاده !

دوستان من فکر میکنم منظورش این بوده که این آخرین شماره با این موتوره،یعنی از این به بعد با موتور جدید ساخته میشه،فکر نکنم منظورش این بوده که حالا شماره بعدی رو نسل جدید میاد.چون تو متن نوشته:
” PES 2013 will use this engine for the last time in this generation of consoles “ و اگه چیزه دیگه ای منظورش بوده دیگه اون تیکه آخر رو نمیگفته.منظور کلیشم فکر میکنم این بوده که دیگه هیچ شماره ای رو با این موتور قدیمی نمیبینید،حالا چه تو این نسل چه نسل بعد.

دوستان من فکر میکنم منظورش این بوده که این آخرین شماره با این موتوره،یعنی از این به بعد با موتور جدید ساخته میشه،فکر نکنم منظورش این بوده که حالا شماره بعدی رو نسل جدید میاد.چون تو متن نوشته:
” PES 2013 will use this engine for the last time in this generation of consoles “ و اگه چیزه دیگه ای منظورش بوده دیگه اون تیکه آخر رو نمیگفته.منظور کلیشم فکر میکنم این بوده که دیگه هیچ شماره ای رو با این موتور قدیمی نمیبینید،حالا چه تو این نسل چه نسل بعد.

اگر این باشه که خیلی خوب میشه

راستش من عاشق PES از همون بچگیم بودم و الان یک سال هست که فیفا باز شدم

دوست دارم هر دو رقابت کنند ایشالله PES جا نمی مونه

دقیقا تمامیه مشکلات PES در این نسل ENGINE بسیار بسیار ضعیفش بود یعنی کاملا بازی رو نابود کرد .
این انجین رو از 2008 تا 2013 استفاده کردند و نمیدونم چرا زودتر به فکر استفاده از یه انجین دیگه نیوفتادن !

اگه pes از این قابلیت ها استفاده کنه صددرصد فیفا هم بهتر از اینها عمل میکنه فکر نکنم pes دستش به فیفا برسه

یه زمانی ما هم همین حرفو در مورد فیفا میزدیم :d

الان یعنی تا مهر سال بعد کنسولهای نسل جدید وارد بازار میشن ؟ :biggrin1:
Fox Engine مگه برای این نسل طراحی نشده بود ؟ خب چرا نمیخوان از این موتور برای بازیه سال بعدشون استفاده کنن ؟ عمرا کنسولهای نسل جدید تا مهر سال بعد عرضه بشن .
پس احتمال اینکه سال بعدی فیفا تنها بازیه فوتیاب باشه خیلی زیاده !

اگه قرار باشه سال بعد بازی برای نسل بعد بیاد هم فیفا هم PES بازیشونو دیرتر عرضه میکنن چون باید تحولاتی ایجاد کنن که در شأن نسل بعد باشه و مطمئنا خیلی کار میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or