taker-sos کاربر سایت Rating - 100% 360 0 0 Sep 27, 2011 #1 به نام خدا با عرض سلام ئبه همه اعضای بازی سنتر دو تا برام PES 2012 اوردن که یکی را خودم ور داشتم یکی هم میفروشم:d بازی اکبند و پلمب میباشد. ریجن 1 قیمت 88 من تهران هستم حضوری هم تحویل میدم و برای دوستانه شهرستانی با پست ارسال میگردد. با تشکر Attachments 20120203374.jpg 174.2 KB · مشاهده: 14
به نام خدا با عرض سلام ئبه همه اعضای بازی سنتر دو تا برام PES 2012 اوردن که یکی را خودم ور داشتم یکی هم میفروشم:d بازی اکبند و پلمب میباشد. ریجن 1 قیمت 88 من تهران هستم حضوری هم تحویل میدم و برای دوستانه شهرستانی با پست ارسال میگردد. با تشکر
B bluray کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 27, 2011 #3 آقا شرمنده برای اسپم ، مگه این بازی ریلیز شده ؟ برای PC چی؟
taker-sos کاربر سایت Rating - 100% 360 0 0 Sep 27, 2011 #4 اره یه دو سه روزی که برای ریجن 1 عرضه شده ولی نمیدونم برای pc عرضه شده یا نه
M mehdibkh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 27, 2011 #5 شرمنده زننده تاپیک بله برای pc هم ریلیز شده (ریلیز Reloaded که بهترین ریلیز هست هم زده) یه سری گروه ها زودتر بازی رو گرفتن و پخش کردن و هیچ مشکلی هم نداره
شرمنده زننده تاپیک بله برای pc هم ریلیز شده (ریلیز Reloaded که بهترین ریلیز هست هم زده) یه سری گروه ها زودتر بازی رو گرفتن و پخش کردن و هیچ مشکلی هم نداره
FREEBOOTER کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Sep 27, 2011 #6 نوشته شده توسط bluray: آقا شرمنده برای اسپم ، مگه این بازی ریلیز شده ؟ برای PC چی؟ بیشتر... تو اهر (شهر ما ) همه ( تمامی نوجوانان وجوانان) این بازی رو بازی میکنن البته برای pc اونم crack شده
نوشته شده توسط bluray: آقا شرمنده برای اسپم ، مگه این بازی ریلیز شده ؟ برای PC چی؟ بیشتر... تو اهر (شهر ما ) همه ( تمامی نوجوانان وجوانان) این بازی رو بازی میکنن البته برای pc اونم crack شده