PES 2012 رونمایی شد-اولین تریلر از گیم پلی

Behrooz

کاربر سایت
pes.jpg

با سلام.
بالاخره کونامی PES 2012 را به صورت رسمی تایید کرد و همچنین اولین ویدیو به همراه تصاویری از آن را منتشر کرد.
خالق و تهیه کننده ی بازی آقای Takatsuka درباره ی ویژگی های جدید گیم پلی صحبت می کند و اساس آن ها را در تریلر به نمایش می گذارد.
همچنین درباره ی تغییرات بزرگی که در بازی ایجاد شده نیز صحبت می کند.
PES 2012 اواخر امسال منتشر خواهد شد.
Playfront.de

PES 2012 Announcement Video
http://www.youtube.com/embed/Tk5gGjikJto
Download-EN Subtitle

-----------------------------------------------------------
تصاویر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Karchect and CriRo7
با همتون شرط میبندم امسال pes فیفا شکست میده

مطمعن باش تا زمانی که گیم پلیش همینطور خشک باشه هیچ وقت فیفا رو شکست نمیده وقتی سریع بعد FIFA بازی PES رو انجام بدی تفاوت گیم پلی رو احساس می کنی حالا بقیه چیزا خو دیگه هیچ

من وقتی که این نسل شروع شد با خودم فکر میکردم با قدرت کنسولهای جدید این سری چه پیشرفتی خواهد کرد ولی همش فقط یه رویا بود. هر چی این سال و سال و بعد کردیم نشد که نشد. همش قول های گنده میدادن و بعدش که بازی میکردیمعلوم میشد همش کشک. امسال هم مثل سال های قبل. دو تا فلش نشون میدن میگن تغییرات عمده تو راهه. این سری مدتهاست هدف و هویت واقعیشو گم کرده و نمیدونه چی می خواد اگرم بخواد تواناییش رو نداره. ایکاش یهشرکت مث یوبی وارد کار میشد . مطمئنم با سرمایه و نیرویی که اونا دارن میتونن قطب دوم این بازار بشن. ایکاش

من كه از شماره قبلش راضيم هنوز هم بازي مي كنم
فقط جان مادرشون پنالتي رو درست كنند
هنوز بعداز 8ماه بازي كردن از هر5تاپنالتي 3تاشو وسط مي زنم:d

من وقتی که این نسل شروع شد با خودم فکر میکردم با قدرت کنسولهای جدید این سری چه پیشرفتی خواهد کرد ولی همش فقط یه رویا بود. هر چی این سال و سال و بعد کردیم نشد که نشد. همش قول های گنده میدادن و بعدش که بازی میکردیمعلوم میشد همش کشک. امسال هم مثل سال های قبل. دو تا فلش نشون میدن میگن تغییرات عمده تو راهه. این سری مدتهاست هدف و هویت واقعیشو گم کرده و نمیدونه چی می خواد اگرم بخواد تواناییش رو نداره. ایکاش یهشرکت مث یوبی وارد کار میشد . مطمئنم با سرمایه و نیرویی که اونا دارن میتونن قطب دوم این بازار بشن. ایکاش
آخ که حرف دل منو زدی . چی فکر میکردیم چی شد .یاد PES 5 بخیر . =((

چقدر ز ِ ِ ِ ِ ِشت بود انصافا. حححححالم به هم خورد. چی میگه این بابا جاپونیه؟ حیف 120 مگابایت صرفش کردیم.
مزدک میرزایی هم بلده اراجیف این بابا رو بگه که. :))
انیمیشن بازی من و برده.
إوا مامانم اینا حرکت میکنن این بازیکناش.

وَی وَی وَی.خاک بر سر این Konami.دلمون خوش بود گفتیم این نسخه دیگه درست میشه.انیمیشن،حرکات بازیکنا،گرافیک... همش هموناست.دیگه واقعا از PES نا امید شدم.
حیفش چه روزایی با PES 3،4،5،6 داشتیم...

یا این یارو تا حالا فیفا بازی نکرده یا خیال کرده ما تا حالا فیفا بازی نکردیم . برن یه بازی 2 بعدی فوتبال فن تخیلی بسازن بیشتر از این استقبال میشه . :eek::baby:

خدا رو شکر فیفا تو این نسل خوب شد و گرنه باید با همین میساختیم و میسوختیم
حالا هم دوستان چرا خودتونو ناراحت میکنید اصلاً به این بازی محل نذارید و بذارین مسئولین کونامی و استودیو این بازی واسه خودشون خوش باشن وقتی فیفا داریم چه غم داریم
بذارید تو خواب غفلت خودشون دست و پا بزنن

حالا هم دوستان چرا خودتونو ناراحت میکنید اصلاً به این بازی محل نذارید و بذارین مسئولین کونامی و استودیو این بازی واسه خودشون خوش باشن وقتی فیفا داریم چه غم داریم
بذارید تو خواب غفلت خودشون دست و پا بزنن
آخه ناراحت شدن هم داره . یه همچین بازی-ای که یه زمانی برای خودش آقایی میکرد و کمتر کسی حرفی از فیفا میزد تو این نسل اینجوری شده . که هر سال با وعده-های قشنگ همون بازیه قبلی رو بخوردمون بدن !
مگر اینکه کونامی برای PES بره دست به دامن کوجیما بشه تا یه اتفاقی بیوفته:d
اون موقع باید بعد از هر گل 10 دقیقه cutscene ببینیم :دی

• Like
Reactions: Terova
منم یه دمو تقریبا 8 دقیقه ای ازش دیدم اولین چیزی که نظرم را جلب کرد لحجه بسیار زشت کارگردان بازی بود واقعا این ژاپنی ها چه زبون زشتی دارند:d
ولی در کل به نظر هیچ فرقی با شماره قبلی نداشت حداقل تو گرافیک و جزئیات که فرقی نداشت .اما فوتبال را تا دسته دستتون نگیرید و بازی نکنید نمیتونید دربارش نظر بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or