نه رایگانه.من فیفا آنلاین میزنم. PES نگرفتم. برای آنلاین بازی کردن مثل فیفا پوینت می خواد یا میشه رایگان بازی کرد؟
ربطی به اکانتت نداره بعد از 2 روز مثل فیفا که بعد از یه هفتست باید یا کد بازی اصلتو وارد کنی که برا ما نیست یا 800 پوینت بدی.من اکثر گیمر تگ های که pes 11 بازی میکتند رو روی کاغذ نوشتم تا موقعی که به لایو وصل میشم ادد کنم . من روزی چند ساعت لایو میزنم مخصوصا شبها 10 به بعد راستی شاید مناسب نباشه اینجا بپرسم اما NFS Hot pursite رو 2 روز بازی کردم توی لایو خیلی هم لذت بخش بود اما الان نمیتونم دیگه به NFS وصل بشم ازم pin code میخواد کسی میدونه برای چی؟! (من اکانت 1 ماهه free خود کنسول رو دارم)
Gamer Tag : kavehv
آره درست میگی برای ما همه کپی هستش منم مجبور شدم 27 هزار تومان بدم از اینجا point 1600 بخرم که فکر کنم 800 برای NFS مصرف شد اما دیگه راحت شدم راحت میتونم برم قسمت آنلاینش راستی من بچه های اینجا رو ادد کردم چرا آنلاین نیستید؟! آنلاین بشید باهم دیگه NFS بزنیم خیلی فاز میده من الان مجبورم با آمریکایی ها و انگلیسی ها بازی کنم که همه شون Noob هستند :dربطی به اکانتت نداره بعد از 2 روز مثل فیفا که بعد از یه هفتست باید یا کد بازی اصلتو وارد کنی که برا ما نیست یا 800 پوینت بدی.
آقا من گیمر تگ شما رو ادد خواستم بکنم برای اکثر بچه ها رو قبلو کرد به جز شما و یک نفر دیگه لطف کن یه چکی بکن اگه ok بود من رو ادد کن گیمر تگ من : kavehv هستش .اونایی که موافقن با راه انداختن لیگ من یه Community راه انداختم به اسم BC League قثط نمیدونم چجوری شما باید عضوش بشید !
هر کی میخواد عضو شه Gamertag منو Add و بگه هم واسه این بازی منو اد کرد کرده
بقیه هماهنگی ها رو هم برای ساعات مسابقات با توافق بقیه معین میکنیم
موقعی که Friend RequesT دادی من دز حال بازی بودم Accpet کردم چجوری میگی قبول نکرد ؟
----------
همین چند دقیقه پیش هم باهات بازی کردم بازیت خوبه 4 تا شوت زدی 4 تاش رفت تو گل ما 10 تا زدیم 3 تاش رفت آفرین اما یه چیزی که هست ناراحتم نشو عقده ای هسی 4 تا زدی 3 تا خوردی روی هر 4 تا گل نشستی Replay دیدی هزار بار پیغام گل و یسو از این حرفا فرستادی معنی نمیده من 3 تا گل زدم هر سه تا رو اصلا صحنه تکرارشو ندیدم سری استارت رو زدم ولی زیادی شروشو در آوردی تو BC لیگ هم بگم کسی بخواد بعد گل از این کارا کنه راهش نمیدم چه با من چه با هر کس دیگه ای حالا گل خوشگل بزنی نگاهش کنی یه چیزی نه اینکه هر کدومو گل کردی بشینی دو ساعت صحنه تکرارشو ببینی
من بهت پیشنهاد میکنم بری تو همون کلوپت بازی کنه بازیتم خیلی خوبه آفرین گل پسر
و هم از لیست دوستانم Remove شدی هم تو لیگ راهت نمیدم بشین Replay هاتو ببین روحت شاد شه
کلاً یه دست باهم بازی کردین دعواتون شد؟ :d من نه قصد دخالت دارم نه قصد طرفداری از کسی. هیچکدومتونم نمیشناسم(البته فکر کنم کاوه رو توی لیست دوستانم دارم) ولی در کل فکر می کنم حق با کاوه هستش. اینکه صحنه آهسته رو نباید ببینی مگه قانونه؟ این دوست داشته ببینه. هرکی که دوست داره میتونه صحنه آهستهء گلهاشو ببینه و فکر نمیکنم کسی با دیدن صحنه آهستهء گلهاش عقده ای باشه. بازم میگم قصد دخالت نداشتم اما حیف بخدا سر هیچی باهم اینجوری حرف بزنیم
شما هم دهنت بازه واسه .... هوایی لطف کن وقتی نمیدونی تو اون بازی چی گدشته خودتو قاطی باقالیا نکنکلاً یه دست باهم بازی کردین دعواتون شد؟ :d من نه قصد دخالت دارم نه قصد طرفداری از کسی. هیچکدومتونم نمیشناسم(البته فکر کنم کاوه رو توی لیست دوستانم دارم) ولی در کل فکر می کنم حق با کاوه هستش. اینکه صحنه آهسته رو نباید ببینی مگه قانونه؟ این دوست داشته ببینه. هرکی که دوست داره میتونه صحنه آهستهء گلهاشو ببینه و فکر نمیکنم کسی با دیدن صحنه آهستهء گلهاش عقده ای باشه. بازم میگم قصد دخالت نداشتم اما حیف بخدا سر هیچی باهم اینجوری حرف بزنیم
باشه فکر کن پول قلکم شکستم اومدم live باهات بازی کردم فقط همینقدر بدون تو اونقدر آدم ضعیفی هستی که با یه باخت اینطوری میکنی از اولشم من با تو دعوا نداشتم حتما باید میبردی تا مثلا اینطور عصبانیتت رو بروز ندی؟ در ضمن لزومی نمیبینم جوابی که توی لایو فرستادی و اینجا بخوام بدم همونجا جوابتو گرفتی (توصیه دوستانه میکنم توهم اینجا جواب Live رو برای من ننویسی همون تو لایو جواب بده جواب بگیر) برو با همون نوبایی بزن که با بردنش احساس proi بهت دست میده حالا خوبه قبلا هم گفتم اولین بارم بود real madrid توی pes11 برمیداشتم اگه الان میخواستی بازی کنی که باید همون 3 تا گلتم توی خواب میزدی عزیزمشما جنبه نداری که گل میزنی بعد گلت میشنی کلی چرخ و فلکو بالانس میزنی خیلی خوشحالی که 4 تا حمله کردی 4 تا گل زدی همون اول بازی دیدم چجوری پاس کاری میکردی باید یه عکس از Match Details میگرفتم میزاشتم اینجا که اینقد واسه من هارت و پورت نکنی
از قضا یکی از دوستانم پیشم بود واسه شفاف سازی این موضوع میگم بیاد پست بده همینجا بگه که تو بازی چی گدشت و این آقا با این ادعاش چی بازشه
دو روز پولاتو از قلکت در آوردی رفتی Xbox خریدی بعد اومدی به من میگی N00b ؟ جمع کن کاسه کوزتو بابا ( اشاره به PM در LIVE که همونجا هم جوابتو گرفتی )
در ضمن در حد و اندازه ای نیستی که من بخوام لطف کنم بهت وقتمو با چت کردن با تو بگدورنم
فقط بقیه بحثو برو یه Headset مثه آدم بگیر بیا تا من حالیت کنم کی N00b هست و کی بازی بلده کی بازی بلد نیست آقای کلوب برو