PES 2010 قابلیت motion control و ساپورت natal

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
proevo2010.jpg

درود.
بازی زیبای pes 2010 که قرار هست در جند روز اینده وارد بازار بشه از قابلیت قابلیت motion control و ساپورت natal خبر میدهد این سخنان رو یکی از مسولان بازی اقای Shingo Takatsuka گفته است

ما تا ورژن pes 2009 سعی کردیم برای کنسولها از یک کنترل و یک ویژگی در بازی استفاده کنیم

ولی دیگه با کنترل سیستم جدید و ویژگی های متفاوت اون ما با کمک این کنترل سیستم میتونیم برای هر ورژن از بازی مخصوص کنسولها از ویژگی متفاوتی بهره ببریم . اقای
Shingo Takatsuka دیگه زیاد در این مورد صحبت نکرد

ولی میشه گفت با کمک این سیستم جدید بازی از یک ساختار یکپارچه تری طراحی شده است و بازی در اینده از قابلیت motion control و ساپورت nata خبر داد

و شرکت konami گفت ما هنوز هم از gamer ها برای بهتر شدن بازی pes 10 استفاده می کنیم و به اونها گوش میدیم

منبع

آخرین ویرایش:
میتونم بپرسم چرا برای خبرهایی که میزارید منبع قرار نمیدید ؟
شایدد قوانین بخش اخبار رو نخوندید ، درسته ؟

آخرین ویرایش:
صحبت ایشون در مورد PES 2010 نبوده بلکه در مورد عناوین آینده PES هست... اصلا جایی به PES 2010 اشاره نکرده پس خبر باید اصلاح بشه.
کیوان منم دقیقا به همین علت گفتم منبع رو بده چون خیلی وقت ها نمیشه اعتماد کرد .
توی متن اصلا نگفته که PES 2010 میتونه ساپورت کنه ولی تو تیتر خبر ایشون گفته شده PES 2010 و قابلیت ساپورت ناتال و Motion Controller .

جناب کلنگ اعدالت فکر نمی کنید خیلی بد با دیگر کاربر ها در مورد اخبارتون صحبت می کنید ؟ بهتر ملایم تر برخورد داشته باشید.

سلام من جیزه بدی به ایشون نگفتم و یادم نمیاد با کسی تا به حال بد صحبت کرده باشم اگه بد بود من پوزش میخوام

صحبت ایشون در مورد PES 2010 نبوده بلکه در مورد عناوین آینده PES هست... اصلا جایی به PES 2010 اشاره نکرده پس خبر باید اصلاح بشه.

درود
این تیتر خبری بود و خوب اینجوری باید میبود که برای pes2010 هست چون در 09 همچین قابلیت نبود اگه فکر میکنید اشتباه هست من تصیح میکنم
Pro Evolution Soccer will have motion control in future installments

و من در پایین نوشتم که در اینده
و بازی در اینده از قابلیت motion control و ساپورت nata خبر داد
کیوان منم دقیقا به همین علت گفتم منبع رو بده چون خیلی وقت ها نمیشه اعتماد کرد .
توی متن اصلا نگفته که PES 2010 میتونه ساپورت کنه ولی تو تیتر خبر ایشون گفته شده PES 2010 و قابلیت ساپورت ناتال و Motion Controller .

دوست عزیز نیازی نیست که بگه pes2010 معلوم هست که بعد از 09 این قابلیت رو داره شما به اینجا سر بزنی بهتر متوجه منظور من میشید

http://ps3.ign.com/articles/103/1030821p1.html

Last edited by a moderator:
در واقع اونا هنوز منتظر NATAL و موشن کنترلر سونی هستند و در برنامه هاشون دارند که از سال 2009 به بعد از این تکنولوژی برای بازی سازی استفاده کنند. لزوماً حرفی از PES 2009 زده نشده، زمان مهم بوده !

ممنون بابت خبر اگر این کنترل ها رو تو این نسخه ببینم که دیگه عالی میشه پیشرفت خوبی که کرده رو تکمیل میکنه..

الان یک میلیون فیفا فن میریزن میگن "فوتبال با ناتال مگه میشه" بعد یک شکلک مزحکی هم میزان جلوی نوشتشون

البته فکر نکنم فیفا فن ها این کار رو بکنن . چون از اونجایی که فیفا توی این 4 سال گذشته کلا از PES جلوتر بود (از لحاظ تکنولوژی ، گرافیک ، فیزیک و... ) در نتیجه EA حتماً فکرش به NATAL و موشن کنترلر سونی هم میرسه تا از اونا استفاده کنه . وقتی یک تکنولوژی جدید میاد همه دوست دارن اون رو تجربه کنن، در نتیجه فیفا فن ها و PES فن ها هم از این قضیه مستسنی نیستند !

ممنون بابت خبر اگر این کنترل ها رو تو این نسخه ببینم که دیگه عالی میشه پیشرفت خوبی که کرده رو تکمیل میکنه..

الان یک میلیون فیفا فن میریزن میگن "فوتبال با ناتال مگه میشه" بعد یک شکلک مزحکی هم میزان جلوی نوشتشون
مگه فوتبال با ناتال هم ميشه (اينم ادمك مزحك : :laughing:)

فعلا هيچي معلوم نيست.ارش و بقيه ي دوستان هم گفتن.ايشون اعلام كرده كه PES با قابليت پشتيباني از MC و ناتال خواهد امد.ولي نه با اين PES 2010 :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or