PES 09

PES 09 برای پاییز امسال تایید شد

2wcmogh.jpg

Konami امروز اعلام کرد که بازی PES 2009 در پاییز امسال و برای XBOX 360 , PS3 , PC , PS2 و PSP خواهد آمد.

ظاهرا در آخرین نسخه از این بازی(PES 2009) گرافیک بازی تغییر بسیار زیادی کرده است و چهره بازیکنان و حتی حرکت های آنها خیلی شبیه به واقعیت خواهد بود!

dq13qo.jpg

Option های جدیدی در بازی وجود خواهد داشت تا هر فردی به سلیقه خودش این بازی را انجام بدهد و همچنین حرکت های جدید و عوامل جدید و ابتکاری در control بازی و همین طور قسمت On Line بازی , باعث شده است تا این عنوان هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک بشود!

منبع

باتشكر از كيوان عزيز

PES 09 برای پاییز امسال تایید شد

2wcmogh.jpg

Konami امروز اعلام کرد که بازی PES 2009 در پاییز امسال و برای XBOX 360 , PS3 , PC , PS2 و PSP خواهد آمد.

ظاهرا در آخرین نسخه از این بازی(PES 2009) گرافیک بازی تغییر بسیار زیادی کرده است و چهره بازیکنان و حتی حرکت های آنها خیلی شبیه به واقعیت خواهد بود!

dq13qo.jpg

Option های جدیدی در بازی وجود خواهد داشت تا هر فردی به سلیقه خودش این بازی را انجام بدهد و همچنین حرکت های جدید و عوامل جدید و ابتکاری در control بازی و همین طور قسمت On Line بازی , باعث شده است تا این عنوان هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک بشود!

منبع

باتشكر از كيوان عزيز

فکر کنم این موضوع تو بخش اخبار بود باز به نظرت ایجاد تاپیک نیاز بود ؟

امیدوارم اون PES کاملی که تو PES 6 دیدیم بگرده واقعا PES 2008 در حد انتظارات من یکی که از فن های بازیم نبود:(

میثم جان شرمنده ولی اگر PES باز باشی باید بدونی که 2008 واقعا جذاب بود من که روزی 4 ساعت دارم میزنم از وقتی اومده این 2009 هم بیاد فکر کنم گرافیک یک مقدار بره بالا و ایرادات بازی رفع شه در کل از شما بعیده این حرفو بزنی 2008 واقعا عالی بود ولی شرمنده ها اگر کسی PES2008 را ضعیف بدونه به PES باز بودنش شک کن اون شخص باید بره FIFA بازی کنه ببین چقدر بازی قوی بوده که سال های قبل بعضی از شرکت های ایرانی پچ لیگ برتر برای بازی میساختند ولی دیگه نتونستند و این قضیه از امسال دیگه منتفی شد امیدوارم بفهمی که PES2008 یعنی :love:

میثم جان شرمنده ولی اگر PES باز باشی باید بدونی که 2008 واقعا جذاب بود من که روزی 4 ساعت دارم میزنم از وقتی اومده این 2009 هم بیاد فکر کنم گرافیک یک مقدار بره بالا و ایرادات بازی رفع شه در کل از شما بعیده این حرفو بزنی 2008 واقعا عالی بود ولی شرمنده ها اگر کسی PES2008 را ضعیف بدونه به PES باز بودنش شک کن اون شخص باید بره FIFA بازی کنه ببین چقدر بازی قوی بوده که سال های قبل بعضی از شرکت های ایرانی پچ لیگ برتر برای بازی میساختند ولی دیگه نتونستند و این قضیه از امسال دیگه منتفی شد امیدوارم بفهمی که PES2008 یعنی :love:
با عرض پوزش باید بگم در اصل شما PES باز نیستی مگر نه میدونستی نسخه 2008 خیلی نزدیک به فاجعه بود با اینکه گرافیک عالی شده بود اما به همون اندازه گیم پلی ضعف پیدا کرده بود یکی از مشکلات اساسی بازی داور واقعا خوشحال بازیه البته وقتی با کامپیوتر بازی میکنی زیاد متوجه این مسئله نمیشی اما موقعی که با داداشت یا هر کسی بازی میکنی میفهمی این مسئله داور عجب بحرانیه تو این نسخه
در ضمن برای اطلاعت عرض کنم که من الان به شدت مشغول بازی کردن Pes 2008 هستم مستر لیگ بازی میکنم
اون پچهایی هم که شرکتها به اسم خودشون تموم میکردن ماها میساخیم توی اجتماعی که در وبلاگ و سایتهای ادیت این بازی داشتیم و برا دانلود قرار میدادیم این از خدا بی خبرا هم دانلود میکردن میریختن رو بازی و به اسم خودشون تموم میکردن
اما با تمام این اوصاف PES از فیفا یه سر گردن بالا تره و در گیم پلی همیشه حرف اولو میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or