pes باز ها در مقابل fifa دوستان

PES یا FIFA

• مجموع رای دهنده‌ها
    11
  • نظرسنجی بسته شده است .

MAKAV3LI

کاربر سایت
این تاپیک در مورد مقایسه این دوبازیه و اینکه چند ماه از انتشارشون گذشته و میتونید با خیال راحت قضاوت رو انجام بدین
دوستانی که از این تاپیک خوششون نمیاد خواهشا ارسال نکنند.:d
لطفا نظراتتون رو بنویسید و ویژگی های برتری را بگویید مثلا گزارش فیفا بهتر است و....

چقدر از این تاپیک ها میخواین بزنین ؟ دیگه چقدر قبلا بحث شد ..... مشخص هست و شد که فیفا عالیه ... همه چیز اینو ثابت میکنن از امتیازا بگیر تا خود بازیو ... ‍!!

فقط کسایی pes بازی میکنن که از اول به این عادت داشتن و به هر دلیلی از fifa خوششون نیومده ...

هیچ بحث فنی بین مقایسه این 2 بازی وجود نداره .. اخرشم به جرو بحث و دعوا میکشه ...

فقط کسایی pes بازی میکنن که از اول به این عادت داشتن و به هر دلیلی از fifa خوششون نیومده ...

اتفاقاً من از اول PES باز بودم تا نسخه ی 10 ولی از اون به بعد یعنی با انتشار Fifa 11 دیگه دست از PES کشیدم چون دیگه فاصله ی کیفیت fifa خیلی بالاتر و زیادتر شده ...

اتفاقاً من از اول PES باز بودم تا نسخه ی 10 ولی از اون به بعد یعنی با انتشار Fifa 11 دیگه دست از PES کشیدم چون دیگه فاصله ی کیفیت fifa خیلی بالاتر و زیادتر شده ...

خب این دوستمون هم که نگفت هر کی PES بازی میکرده دیگه فیفا بازی نمیکنه !
گفت کسایی PES بازی میکنن ، که از اول PES باز بودن ! اگه کسی بدون پیش زمینه ی فکری دو بازی رو تجربه کنه ، قطعا Fifa رو انتخاب میکنه.بخصوص 2 نسخه ی آخر که واقعا Fifa بهتر شده.

بله منم همینطور البته من قبل از eleven 8 یا همون PES 4 فیفا بازی میکردم البته قبل از اون elven مال PS1 هم بود که بازی میکردم ولی هنوز Eleven 8 ررو بازی کردم دیگه فیفا رو به کلی ول کردم
تا نسخه ی 11 نسخه ی 11 رو که بازی کردم باز همه چیز بر عکس شد PES رو ول کردم چسبیدم به FIFA البته PES هم بازی میکردم ولی فیفا یک حس دیگه ای داشت:دی
کسایی که PES هستند لطفا توحین نکنن چون هیچ وقت نمیشه بهترین بازی ورزشی سال از نظر GAMESPOT رو زیر سوال برد:دی

از نظر گزارشگری هم بنظرم فیفا بهتره گزارشگریش واقعی تره یعنی بیشتر حرف میزنه و توضیح میده و گزارشگرشم معروفه(نمیگم PES معروف نیست جان چمپیون همین پریروز بازی آرسنال لیدز رو داشت گزارشگری میکرد و گزارشگر خیلی خوبی هم هست ولی فیفا واقعی تر گزارش میکنه)

فیفا : 9.5/10
پی ای اس: 9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or