Persona Game Community

Waifu مورد علاقتون؟:D

• Yukari Takeba از P3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Mitsuru Kirijo از P3

رای‌ها: 6 37.5%
  • Fuuka Yamagishi از P3

• Aigis از P3

رای‌ها: 1 6.3%
  • Chie Satonaka از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Yukiko Amagi از P4

رای‌ها: 3 18.8%
  • Rise Kujikawa از P4

• Naoto Shirogane از P4

• Labrys از P4 Arena

• Rei از PQ

• مجموع رای دهنده‌ها
    16
  • نظرسنجی بسته شده است .
آره خب. راستش من اصلا تو بازیها به شدت وفادارم :d اصولا تو پرسونا 3 نمیتونستم به هیچ کس جز میتسورو اهمیت بدم :d
تو بقیه بازیها هم همینطور :d فقط یه نفر
من کاملا برعکسش رو انجام دادم:d
همین باعث شد که تو بازی یه Event ها Awkward به وجود بیاد.علاوه بر اون تو P4G تو روز ولنتاین باعث میشه که ادم احساس گناه کنه:(
الان هم خودم تو نظر سنجی به کسی رای ندادم چون این قدر چند تا Waifu داشتم باعث شده که دو دل باشم:|
بین Yukari,Chie,Rise گیر کردم:|

من کاملا برعکسش رو انجام دادم:d
همین باعث شد که تو بازی یه Event ها Awkward به وجود بیاد.علاوه بر اون تو P4G تو روز ولنتاین باعث میشه که ادم احساس گناه کنه:(
الان هم خودم تو نظر سنجی به کسی رای ندادم چون این قدر چند تا Waifu داشتم باعث شده که دو دل باشم:|
بین Yukari,Chie,Rise گیر کردم:|

ای آدم زرنگ :d
راستی پس Yukiko چی؟ =((من خیلی دوسش دارم تو 4 :x
اصلا رای نداره. البته ناگفته نمونه که فقط 3 نفر رای دادن :d

ای آدم زرنگ :d
راستی پس Yukiko چی؟ =((من خیلی دوسش دارم تو 4 :x
اصلا رای نداره. البته ناگفته نمونه که فقط 3 نفر رای دادن :d
شخصیت خیلی خوبی بود Yukiko ولی خودم زیاد به عنوان Waifu ازش خوشم نمیومد:d
لحظات خوشی با این شخصیت داشتم مثل وقتی که بعضی از شخصیت ها داشتند شوخی میکردند ولی اون سریع با یک تیکه نابودشون می کرد:))
از نظر من Waifu Material رو نداره:d
شاید رای بدم شایدم نه:-??
به دوستانی که تو این تاپیک فعالیت کردند رو خبر دارشون می کنم که همچین نظر سنجی گذاشتم:dچون میدونم از شرکت در این نظر سنجی لذت میبرند:d

Marie هم یادم رفت بزارم:|
ولی فکر نکنم کسی ازش خوشش بیاد لول:d

Waifu مورد علاقه من هم از اوتارو امضام داد میزنه کیه Yukiko Amagi :x
عشق تو نگاه اول بود:d
باهوش, زیبا, مودب, و یه زن به تمام معنا:bighug::x
سلاحش هم Fan, از اون سلاح های مورد علاقه من:d
یه gif از این بانو زیبارو میزارم:
87378227949736564196.gif

شخصیت خیلی خوبی بود Yukiko ولی خودم زیاد به عنوان Waifu ازش خوشم نمیومد:d
لحظات خوشی با این شخصیت داشتم مثل وقتی که بعضی از شخصیت ها داشتند شوخی میکردند ولی اون سریع با یک تیکه نابودشون می کرد:))
از نظر من Waifu Material رو نداره:d
شاید رای بدم شایدم نه:-??
به دوستانی که تو این تاپیک فعالیت کردند رو خبر دارشون می کنم که همچین نظر سنجی گذاشتم:dچون میدونم از شرکت در این نظر سنجی لذت میبرند:d

Marie هم یادم رفت بزارم:|
ولی فکر نکنم کسی ازش خوشش بیاد لول:d
آره بیشتر بیان بحث کنن. من ازین بحثای جانبی واقعا خوشم میاد. مخصوصا که دنبال یه بهونه ای هستم وسط امتحانا ازین درس خوندن برای دقایقی هم که شده فرار کنم :d بد هم نیست بعدتر برای پسرا هم یه نظر سنجی بزاریم(البته چون فکر کنم هممون ذکوریم باید به عنوان مثلا ?Who is your best bud بزاری :d)

Waifu مورد علاقه من هم از اوتارو امضام داد میزنه کیه Yukiko Amagi
:x
عشق تو نگاه اول بود
:d
باهوش, زیبا, مودب, و یه زن به تمام معنا
:bighug:
ایول. یوکیکو فن هم داریم که :x کم کم داشتم نگران میشدم

از ریشه با این این نظر سنجی مخالفم :دی من کلا رهبر جنبش ضد waifu سازی پرسونام :دی ببین تاپیک توش مگس پر نمیزد الان همه ریختن :|
ولی خوب قبلا یوکاری رو دوس دداشتم ولی الان به شدت رو اعصابمه!

- - -ویرایش - - -

Aigis :bighug:
پینوکیو :| همین ایشون پرسونا 3 رو خراب کردن :|
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
waifu مورد علاقه من هم Mitsuru Senpai هست
redhead, classy, mature, intelligent, educated
so zxy :d
ازش متنفر بودم تا چند ساعت آخر! اوایل خیلی رو اعصابه :دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ز نظر من Waifu Material رو نداره:d
تنها شخصیت مونث تو سری پرسونا که تو مبارزات به معنای واقعی Dominate میکرد! دیگه چی میخوای! ریزت و فوکا که زرزرشون نمیزاره جنگ کنی! یوکاری همه ی حمله های میس میشه سالی یه بار هم اگر و فقط اگر زنده بمونه یه کریتیکال میزنه!
ایگیس قویه...ولی پینوکیویه :d
نا اوتو که مصنوعیه! اصلا شخصیت پردازیش در حد بقیه نیست!
دور اول پرسونا 3 جوون بودم عاشق یوکاری شدم بعد آواخر دیدم میتسورو چقدر سختی میکشه بعد دفعه ی بعد که شروع کردم از یوکاری متنفرم شدم :d
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مارگارت :x:">

Waifu مورد علاقه من هم از اوتارو امضام داد میزنه کیه Yukiko Amagi :x
عشق تو نگاه اول بود:d
باهوش, زیبا, مودب, و یه زن به تمام معنا:bighug::x
سلاحش هم Fan, از اون سلاح های مورد علاقه من:d
یه gif از این بانو زیبارو میزارم:
87378227949736564196.gif

همون جور که گفتم انتخاب خوبیه Yukiko ولی از نظر من Waifu Material رو نداره

آره بیشتر بیان بحث کنن. من ازین بحثای جانبی واقعا خوشم میاد. مخصوصا که دنبال یه بهونه ای هستم وسط امتحانا ازین درس خوندن برای دقایقی هم که شده فرار کنم :d بد هم نیست بعدتر برای پسرا هم یه نظر سنجی بزاریم(البته چون فکر کنم هممون ذکوریم باید به عنوان مثلا ?Who is your best bud بزاری :d)
ایده ی گذاشتن نظر سنجی برای پسرا رو داشتم ولی عجیب بود.خواستم یک سوالی در این مورد طرح کنم چیزی به جر "Husbando مورد علافتون کیه؟" به ذهنم نرسید:|

از ریشه با این این نظر سنجی مخالفم :دی من کلا رهبر جنبش ضد waifu سازی پرسونام :دی ببین تاپیک توش مگس پر نمیزد الان همه ریختن :|

- - -ویرایش - - -

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تنها شخصیت مونث تو سری پرسونا که تو مبارزات به معنای واقعی Dominate میکرد! دیگه چی میخوای! ریزت و فوکا که زرزرشون نمیزاره جنگ کنی! یوکاری همه ی حمله های میس میشه سالی یه بار هم اگر و فقط اگر زنده بمونه یه کریتیکال میزنه!
دور اول پرسونا 3 جوون بودم عاشق یوکاری شدم بعد آواخر دیدم میتسورو چقدر سختی میکشه بعد دفعه ی بعد که شروع کردم از یوکاری متنفرم شدم :d
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
الان این رو میگی بزار P5 بیاد سریع Anne از پرسونا 5 Waifu تو میشه:d
Aigis بیشتر از این حرفاست:|
گفتم Yukiko وایفو ماتریال رو نداره:dنگفتم که قوی نیست
Yukari هم دلیل خودش رو داره:>
حالا که این رو گفتی یادم افتاد که Margaret و Elizabeth رو تو نظر سنجی نگذاشتم!!!:|

- - -ویرایش - - -

ازش متنفر بودم تا چند ساعت آخر! اوایل خیلی رو اعصابه :دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من واقعا منظورت از پینوکیو رو نمیفهمم :d بانو به این خوبی . اصلا من پرسونا 3 رو فقط به خاطر Aigis بازی میکردم :d

مارگارت هم خیلی خوبه، در کنار Chie توی پرسونا 4 ازش خیلی خوشم میومد ولی بازم به Aigis نمیرسن >:)

-----
ویرایش : الان که دقت کردم به منظورت پی بردم :d

خوب دیگه از این جون یه زن چی میخوای هم پولداره هم قویه :دی حتما باید مثل اون یکیا همش flirt کنه که وایفو بشه؟! تازه حجابشم هم کامل تره :> اتفاقا همسروی (!) ایده آله:))
husbando :D
مردک هومو :دی
بزار همون best budd
در ضمن چیه به حضرت یوسکه توهین روا داشته بخاطر همین صلاحیت وایفو شدن نداره:d
راستی من چند قسمت انیمه ی گلدنو دیدم بهترین جاهاش مال اونایی بود که به ماری ربط داشت
yahoo_65.gif

Anne هم که جای خود دارد...:d

آخرین ویرایش:
husbando :D
مردک هومو :دی
بزار همون best budd
در ضمن چیه به حضرت یوسکه توهین روا داشته بخاطر همین صلاحیت وایفو شدن نداره:d
راستی من چند قسمت انیمه ی گلدنو دیدم بهترین جاهاش مال اونایی بود که به ماری ربط داشت:-"
Anne هم که جای خود دارد...:d

به خدا تقصیر من نیست:|
این قدر که تو بازی Event های به قول خودت هومو داشت چیز دیگه به جز Best Husbando به فکرم نمی رسید:|علاوه بر اون تو اینترنت پر از Meme های Yu x Yosuke هست:|
باز خوب شد که دوستمون اومد که اسم نظر سنجی رو بزاریم Who's your best bud وگرنه چیز دیگه به جز همون husbando به ذهنم نمیرسید:|
بهترین جاهاش قسمتیه که به ماری ربط داشت؟/:)اگه این جوری باشه کل انیمه خوب بود:d
تازه اونم انیمه ی خوبی نبود فقط سه قسمت اولش خوب بود بقیش چرت:|
ولی در عوض فیلم های انیمه ای Persona 3 شاهکارند:bighug:

Mitsuru رسما se xy ترین شخصیت بازی هست D: بقیه به اندازه این نیستن . برای همین برای Waifu مناسبتره - البته در کل معلوم نیست اگر بزاریش در خانه چه بلا به سره بچه ها میاد ×_×
25r30wi.gif

Chie خیلی طرفدار داره ! ولی من بیشتر حس میکنم پسره درونش خیلی قویتر از طرفه دخترش هست. برای همین به درده friendship میخوره - تو خونه بمونه با داشتن یه رفیق دیگه فرقی نداره ×_× حسه relationship اصلا نمیده به ادم
chase.gif

Yukiko مثل این بانوهای aaa خونه میمونه. بشور و بصاب و بپز اینا D: این تیپ چیزا بهش میخوره. package کاملا safe برای Waifu لول :/ برمیگردی خونه میدونی همه چی حاضره D: همه چی !! بعد جالبیش اینه که خیلی هم حساسه همه چیز مرتب باشه ! از اونجایی که من شلختمم اگر قرار باشه این Waifu بشه احتمالا سره 1 هفته میزنه تو کاره Harakiri لول
hippie4.gif

Rise فان ترین بین این 3 تا هست. تغریبا یه تیپ همون dream girl . هیچ چیزی کم نداره ولی خب مثل Yukiko هم نیست. به نظرم بخشه فانیتش بالاست. بازم این میره تو لیست - نکته منفیش اینه که تیپش به این دخترا میخوره که فقط میخواد ازیه جیب پر بشه و سریع خالی بشه ×_× برای همین جلوی پیشترفت ادم رو سریع میگیره Waif
19.gif

Naoto که معلوم نیست با خودشم چند چنده هیچی - crush اش هم ( منظورم Kanji ( بازم معلوم نیست با خودش چند چنده . ادم وقتی با این باشه معلومه اصلا نمیدونی با خودتم چند چندی ×_×
shame.gif

Yukari هم به نطر حالت مادرگونه داره . خیلی زیادی caring در کل ×_× صمیمت و محبت خاصی داره. بازم این choice خوبیه !! استایلش به اینا میخوره که تا میرسی خونه میگه "بیا عزیز اینم یه ظرف میوه " دوباره یه ربع بعد همون / بعدم اگه بگی نه ناراحت میشه چمدون به دست میره دیارشون ÷_×
2vsj1nm.gif

Rei که .... بی تربیتها !!! سنش به اردواج نمیخوره - حالا بزرگ بشه بعدا . ولی فوق القعاده cute هست این شخصیت ×_×
2mo5pow.gif

Margaret هم شخصیت جالبیه ×_× منتهی معلومه خیلی ترشیده ×_× کلا حس و ... هیچی نداره . خشک و مرموز ×_× یعنی خونه بیای margaret رو ببینی خسته که از تنت در نمیره که هیچ بدتر افسردگی هم میگیره ادم
square.gif

به این نتیجه هم میرسیم که رای من به ( Misuru ) از روی کوری بود !
Yukiko از همه انتخابها برتره !

Rise فان ترین بین این 3 تا هست. تغریبا یه تیپ همون dream girl . هیچ چیزی کم نداره ولی خب مثل Yukiko هم نیست. به نظرم بخشه فانیتش بالاست. بازم این میره تو لیست - نکته منفیش اینه که تیپش به این دخترا میخوره که فقط میخواد ازیه جیب پر بشه و سریع خالی بشه ×_× برای همین جلوی پیشترفت ادم رو سریع میگیره Waif
19.gif

Rise خودش یک Idolه:dبرای همین خودش میدونه که چه جوری پول در بیاره و چه جوری درست ازش استفاده کنه:d
تو خود بازی هم فکر نکنم لحظه ای بود که میخواست هزار تا خرت و پرت بخره:d
تنها کسی که تو بازی این جوری بود Ai بود:d(همون مو قهوه ایه:d)

Yukari هم به نطر حالت مادرگونه داره . خیلی زیادی caring در کل ×_× صمیمت و محبت خاصی داره. بازم این choice خوبیه !! استایلش به اینا میخوره که تا میرسی خونه میگه "بیا عزیز اینم یه ظرف میوه " دوباره یه ربع بعد همون / بعدم اگه بگی نه ناراحت میشه چمدون به دست میره دیارشون ÷_×
2vsj1nm.gif
اتفاقا Yukari میتونه بعضی اوقات به یک B!tch تبدیل بشه:|اونایی که P3FES رو بازی کردند میفهمند چی میگم:d
ولی باز نمیدونم چرا از این شخصیت خیلی خوشم میاد:|
Rei که .... بی تربیتها !!! سنش به اردواج نمیخوره - حالا بزرگ بشه بعدا . ولی فوق القعاده cute هست این شخصیت ×_×
2mo5pow.gif

Rei بچه نیست فقط قیافش بچه میزنه:dوگرنه فقط یک سال از شخصیت اصلی P4 کوچکتره

Margaret هم شخصیت جالبیه ×_× منتهی معلومه خیلی ترشیده ×_× کلا حس و ... هیچی نداره . خشک و مرموز ×_× یعنی خونه بیای margaret رو ببینی خسته که از تنت در نمیره که هیچ بدتر افسردگی هم میگیره ادم
square.gif
اگه تریلر گیم پلی Margaret رو تو P4 Dancing All Night ببینی نظرت عوض میشه و میبینی خیلی جذابه:d

Rise خودش یک Idolه:dبرای همین خودش میدونه که چه جوری پول در بیاره و چه جوری درست ازش استفاده کنه:d
تو خود بازی هم فکر نکنم لحظه ای بود که میخواست هزار تا خرت و پرت بخره:d
تنها کسی که تو بازی این جوری بود Ai بود:d(همون مو قهوه ایه:d)

اتفاقا Yukari میتونه بعضی اوقات به یک B!tch تبدیل بشه:|اونایی که P3FES رو بازی کردند میفهمند چی میگم:d
ولی باز نمیدونم چرا از این شخصیت خیلی خوشم میاد:|

Rei بچه نیست فقط قیافش بچه میزنه:dوگرنه فقط یک سال از شخصیت اصلی P4 کوچکتره

اگه تریلر گیم پلی Margaret رو تو P4 Dancing All Night ببینی نظرت عوض میشه و میبینی خیلی جذابه:d
والا اون که حوصلش سر رفت اومده بود تو inaba داشت Tofu درست میکرد ×_× این که نشد پول در اوردن . بخواد همونجا بمونه که جیب ته میکشه D: لول
ولی انصافا من انتخابه دوم بعده Yukiko میشه همین Rise. یکی از fun ترین شخصیتهایی هست که توی Persona دیدم ....

او اوه ! یاده Ai انداختی من رو لول ... اون که خنده بود. کلاسش ditch میکرد توی انیمش. فقط میزدن بیرون - اونم یه حالت خیلی typical . ×_× ولی خوشگل بود !

اره بازی کردم لول :/ ولی کلا در حالت کلی خیلی caring ظاهر میشه اولش ....

×_× کلا اون بازی همش cutness خالصه ....

Dancing All Night که کلا تو یه بعده دیگس ×_× مارگارت واقعا خندس توش :/
ولی شصخیت جالبه

igor هم باید میزاشتن برقصه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or