Persona 5 در حال ساخت است !

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
persona.png

آقای Katsura Hashino ،تهیه کننده و از دست اندرکاران Team Persona اعلام کرد که وی و هم تیمی هایش در این استودیو در حال ساخت نسخه اصلی از این سری هستند .
با توجه به اندک اطلاعات درز کرده از Famitsu ،آقای Hashino اعلام کرده که طرح های P5 و بصورت کلی پروسه ساخت خود بازی در حال پیشرفت می باشد .متاسفانه هیچ اطلاعات دیگری پیرامون P5 در دسترس نداریم .

با تشکر از Andriasang .

برن گمشن بابا! دیگه حالم هرچی بازی ژاپنیه داره بهم میخوره! مسخره کردن خودشونه! از اول نسل شابعه Project SMT و پرسونا جدید بود و نسل تموم شد اما این شایعات نه!

من که JRPG رو تحریم کردم میخوام از شنبه فن Call of Duty بشم.

کلاً باعث شادمانی و سرور شد این خبر! :دی

نمی دونم توی این شماره از بازی هم سیستم شایعات وجود داره یا نه، واقعاً سیستم خوبی بود... :d

من جدا خبر این سری رو هم میبینم شاد میشم. به عنوان یه ادیان بازی های رایانه من این سری رو میپرستم :دی.
با اینکه خبرش دقیقا همزمان با خبر ساخت P4 Arena در اومد، ولی بازم خوش حال شدم. خدایا من هنوزم توی دنیای نسخه سوم دارم زندگی میکنم...

برن گمشن بابا! دیگه حالم هرچی بازی ژاپنیه داره بهم میخوره! مسخره کردن خودشونه! از اول نسل شابعه Project SMT و پرسونا جدید بود و نسل تموم شد اما این شایعات نه!

ماکان خیلی هم بهت میاد اما اینها همش توهمه .:d you have hallucinations be careful sir

ماکان فکر کنم همتون یک چیزی مصرف کردین یا چیز خورتون کردن هم تو هم یکی از دوستای دیگم اینجا هم JRPG بازه که میخواد FPS باز بشه .:d

مثل این میمونه من بگم از بچگی JRPG باز بودم .:d تا الان ندیدم کسی سبک سلیقه بازی کردنش رو بتونه عوض کنه .:d

علی IQ تو حلقم، این جمله دقیقا کجاش جدیه؟
biggrin1.gif

ولی خوب تو این نسل انقدر JRPG ندیدیم (ان دو سه تایی هم که بدرد میخورد خازج از ژاپن نیومد) کلا فراموشمون بود! برعکس نسل قبل که نمیدونستیم اول از کدوم بازی شروع کنیم؟

مگه مال من جدی بود ؟=))

آخرین ویرایش:
علی IQ تو حلقم، این جمله دقیقا کجاش جدیه؟:دی

ولی خوب تو این نسل انقدر JRPG ندیدیم (ان دو سه تایی هم که بدرد میخورد خازج از ژاپن نیومد) کلا فراموشمون بود! برعکس نسل قبل که نمیدونستیم اول از کدوم بازی شروع کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or