Persona 4 The Golden

خب من بازی رو بالا خره با هزار سختی و مشقت گرفتم :d
اولش خیلی باحال شروع شده و آدم رو وسوسه میکنه هرچه سریع تر بره سراغ ادامه ـش :d
فقط اگر میشه یکم در مورد چیزایی که باید بدونیم از داستان قبل از شروع بازی بگید چون شماره های قبلی رو بازی نکردم
مرسی

فقط اگر میشه یکم در مورد چیزایی که باید بدونیم از داستان قبل از شروع بازی بگید چون شماره های قبلی رو بازی نکردم
مرسی

داستان این بازی هیچ ربط خاصی به نسخه قبلی نداره و هیج کدوم از شخصیت های نسخه ی قبلی تو این بازی حضور ندارند(به جز Igor و Philemon)

آخرین ویرایش:
مرسی
eee گرفتی؟ :d مبارکه خوش به حالت. البته منم با آنچارتد دارم حال میکنم :->
از تماشا؟

دوستان من تو قسمت سایه ریس کوجیکاوا گیر کردم :d
کجا باید رفت ؟ این پسر یوسوکه میگه نمیتونیم بریم تو TV :دی
چی کار باید بکنم ؟
و اینکه اگر میشه لینک دانلود موسیقی بازی رو اگر پیدا کردید بزارید ... بعضی از قطعه هاش شاهکاره

دوستان من تو قسمت سایه ریس کوجیکاوا گیر کردم :d
کجا باید رفت ؟ این پسر یوسوکه میگه نمیتونیم بریم تو TV :دی
چی کار باید بکنم ؟
و اینکه اگر میشه لینک دانلود موسیقی بازی رو اگر پیدا کردید بزارید ... بعضی از قطعه هاش شاهکاره
باید همش هرور بری تو خیابون از مردم سوال بپرسی همش درباره ی ریسه اطلاعات جمع کنی. بقیه هم اینجوری میشن
برای موسیقی هم سایت Bluelaguna برو پر OST هست :دی

باید همش هرور بری تو خیابون از مردم سوال بپرسی همش درباره ی ریسه اطلاعات جمع کنی. بقیه هم اینجوری میشن
برای موسیقی هم سایت Bluelaguna برو پر OST هست :دی
رد شد ... :d
میتونی بدون اینکه چیزی رو اسپویل کنی بگی چه قدر از بازی از لحاظ درصدی و زمانی باقی مونده ؟:-/:d

رد شد ... :d
میتونی بدون اینکه چیزی رو اسپویل کنی بگی چه قدر از بازی از لحاظ درصدی و زمانی باقی مونده ؟:-/:d
تقریبا 70 یا 60 درصد باقی مونده
اگه میخوای بازی رو طولانی تر کنی Social Link مری و اداچی رو تا اخر برو.این طوری بزی هم طولانی تر میشه و هم لذت بخش تر!

آخرین ویرایش:
هنوز به ماری نرسیدم :d
یک سوال شهر و مناطق بازی به نظر خیلی کوچیک میادش !! ... تا آخر بازی چند تا دیگه باز میشه ؟
من 23 ساعت تا الان بازی کردم ... :|یعنی باید یه 70 ساعت دیگه هم بازی کنم ؟:دی
یه راهنمایی در مورد افزایش مهارت ها بزارید ... و جواب سوالات معلم ها !
چه شکلی میشه دانش آموز ممتاز شد ؟:-\:دی فکر کنم سخت ترین تروفی باشه!

هنوز به ماری نرسیدم :d
یک سوال شهر و مناطق بازی به نظر خیلی کوچیک میادش !! ... تا آخر بازی چند تا دیگه باز میشه ؟
من 23 ساعت تا الان بازی کردم ... :|یعنی باید یه 70 ساعت دیگه هم بازی کنم ؟:دی
یه راهنمایی در مورد افزایش مهارت ها بزارید ... و جواب سوالات معلم ها !
چه شکلی میشه دانش آموز ممتاز شد ؟:-\:دی فکر کنم سخت ترین تروفی باشه!
زمانی که شخصیت اصلی برای دومین یا سومین بار Velvet Room رو ملاقات میکنه مری رو تو همون اتاق میبینه.از همونجا هم میشه Social Link رو شروع کرد(البته مری فقط تو P4G هست)
شهر بازی خیلی کوچیکه ولی ازادی عملش خیلی بالاست.همین باعث شده که 100 طول بکشه تا تموم بشه
اگه گواهی نامه برای رانندگی گرفته باشه یک منطقه جدید هم باز میشه
.تقریبا 80 ساعت دیگه باید بری.البته اگه Social Link مری و اداچی رو بری 10 ساعت اضافه میشه(فکر کنم)
زیاد کار سختی نیست که دانش اموز ممتاز باشی.فقط کافیه که حرف هایی که معلم ها میگند رو به خوبی دقت کنی
اگه هم حوصله ی نداری که به حرف معلم ها گوش کنی میتونی به صحفه ی 8 این تاپیک بری.جواب های این سوالات رو یکی از دوستان گذاشته

برای بالا بردن مهارت ها باید چی کار کرد؟
مثلا الان جایی رسیدم که یک دختره تو مدرسه بهم میگ برای اینکه با هم بریم بیرون باید کلاس بعد از ظهر رو بپیچونی ! ... میگه مهارت ـت به حد نساب نرسیده و ...
برای خیلی از کارا ....
و سوال دیگه اینکه من الان کلی کوئیست گرفتم ولی نمیدونم چه شکلی باید برم این کوئیست ها رو !

برای بالا بردن مهارت ها باید چی کار کرد؟
مثلا الان جایی رسیدم که یک دختره تو مدرسه بهم میگ برای اینکه با هم بریم بیرون باید کلاس بعد از ظهر رو بپیچونی ! ... میگه مهارت ـت به حد نساب نرسیده و ...
برای خیلی از کارا ....
و سوال دیگه اینکه من الان کلی کوئیست گرفتم ولی نمیدونم چه شکلی باید برم این کوئیست ها رو !
ببین اون 5 تا پارامتر و چند روش داره. وقتی معلم سر کلاس سوال میکنه درست جواب بدی دانشت میره بالا. اکثرشون هم با part time job ها جلو میرن. باید اون تابلو رو که تو خیابونه رو ببینی نوشته چه شغلی هست چقدر درآمد داره و چیت رو(منظور پارامتر ها) افزایش میده.
کوئست هم باید تو منو بری تو لیست کوئست ها ببینی دیگه بستگی داره مثلا باید یه آیتم از میدنایت چنل پیدا کنی بدی به فلانی
در ضمن اولین تریلر رسمی انیمه ی Persona 3 هم اومد مبارک همه باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or