Multi Platform Persona 4 Revival

نچ این صدای ناناکو رو همچنان نیستم.
از ناراحتی دوباره روی ویتا نصب کردم و دارم بازی میکنم :D
==============

به نظرم نقطه قوت این ریمیک مدلهای شخصیتهاست.
خیلی عالی درشون آوردن ، طوریکه من میگم اگه این ریمیک که شخصیتها از قبل مشخص بودن و خب دستشون خیلی باز نبود رو تونستن با این کیفیت در بیارن دیگه برای P6 باید چه سطحی از کیفیت رو ارائه بدن؟

• Like
Reactions: ChampionOfLight
به نظرم نقطه قوت این ریمیک مدلهای شخصیتهاست.
خیلی عالی درشون آوردن ، طوریکه من میگم اگه این ریمیک که شخصیتها از قبل مشخص بودن و خب دستشون خیلی باز نبود رو تونستن با این کیفیت در بیارن دیگه برای P6 باید چه سطحی از کیفیت رو ارائه بدن؟

برای P6 طبق لیک‌هایی که شده بود آرت استایل زیاد تغییر نکرده. اما در مورد گرافیک فنی بازی تا یه تریلر ندن نمیشه نظر داد. اما خب میشه گفت بهتر از این نباشه بدترم نیست :دی چون قطعاً P6 بودجه بیشتری داره و زمان بیشتری براش صرف شده. هر چند تو پست های قبلی هم گفتم بیشتر کارهای توسعه این ریمیک رو یه شرکت ثردپارتی به اسم Tose انجام داده و P استودیو تمام تمرکزش رو روی P6 گذاشته.

• Like
Reactions: m.d.makan
برای P6 طبق لیک‌هایی که شده بود آرت استایل زیاد تغییر نکرده. اما در مورد گرافیک فنی بازی تا یه تریلر ندن نمیشه نظر داد. اما خب میشه گفت بهتر از این نباشه بدترم نیست :دی چون قطعاً P6 بودجه بیشتری داره و زمان بیشتری براش صرف شده. هر چند تو پست های قبلی هم گفتم بیشتر کارهای توسعه این ریمیک رو یه شرکت ثردپارتی به اسم Tose انجام داده و P استودیو تمام تمرکزش رو روی P6 گذاشته.
کلا ریمیکها که 99.9 درصدشون هیچوقت بازی اصلی نمیشن و فنهای قدیمیتر همیشه ازشون ایراد میگیرن ، این طبیعیه من اون طرفدارها رو درکشون میکنم :))

موردی وارد جزئیات بشیم خیلی نکات وجود داره ولی به نظرم انصافا کارشون برای یه تیم ثردپارتی خیلی خوب بوده.
این بازی رو برای پلیرهای جدید دارن میسازن و به نظرم تمام تلاششون رو کردن.
فسیلهایی مثل ما اگه نگرانیم میتونیم بچسبیم به همون نسخه های قدیمی تر :D

ولی آره منظور منم همینه که ایشون که کار تیم اصلی نیست و این کیفیت بالا رو داره پس اونی که خود آتلوس داره با UE میسازه دیگه چی باید باشه:x

• Like
Reactions: ChampionOfLight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or