Persona 4 Fighter , Persona 4 Vita و Persona 5 !

Behrooz

کاربر سایت
P4-Fighter-PS360.jpg

سلام !

هفته ی پیش Atlus خبر از آمدن بازیِ جدیدی را داد که به نظر می رسید مربوط به Persona باشد.
حال آخرین شماره از مجله ی Famitsu به تمامی این شایعات پایان داد و خبر از عرضه ی سه عنوان از فرنچایز Persona را داد !
--------------------

Persona 4 برای Vita !
ورژن جدید Persona 4 که قرار است با عنوان Persona 4: The Golden برای Play5tation Vita عرضه شود ، فقط یک پورت خشک و خالی از ورژن PS2 بازی که در سال 2009 منتشر شد ، نخواهد بود !
محتواهای جدیدی برای آن در نظر گرفته شده است :
  • اضافه شدن کرکتری به نام Mary
  • CutScene های جدید
  • طراحی یک انیمه ی جدید برای آغاز بازی. موزیک آن توسط Shouji Meguro ساخته شده است.
  • تواناییِ جدیدی که از طریق WiFi انجام میشود.هنگامی که در سیاه چال گیر افتاده باشید و قرار است در آن بمیرید می توانید از طریق WiFi همکاران خود را صدا کنید تا آن ها به کمک شما بشتابند.
  • 1.5 برابر صداگذاری جدید نسبت به نسخه ی PS2
  • اضافه شدن عناصری که گیمرها از Atlus در خواست کرده بودند.
Persona 4: The Golden قرار است در بهار 2012 برای Vita عرضه شود.

-------------------------
Persona 4 Fighter (Arc/Console)
Atlus با همکاری کمپانی Arc System Works قرار است یک عنوان دو بعدی فایتینگ ( 2D Fighter/Fighting ) از فرنچایز Persona با نام Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena منتشر کند.
این عنوان در ابتدا قرار است بر روی دستگاه های Arcade در بهار 2012 عرضه شود و سپس در تابستان همان سال بر روی 360 Xbox و PS3 عرضه خواهد شد.
این عنوان ، توسط تیمی که بر روی بازی فایتینگ BlazBlue کار کرده بودن ، ساخته خواهد شد.
کرکترهای دو عنوان Persona 2 و Persona 3 در این عنوان حضور خواهند داشت.
داستان بازی دو سال پس از وقایع Persona 4 اتفاق خواهد افتاد.
کرکترهای تایید شده :
  • Main/Izanagi
  • Chie/Tomoe
  • Yosuke/Jiraiya
  • Aigis/Athena
------------------------------------------------------
Persona 5

Famitsu همچنین اولین اطلاعات از شماره ی بعدی بازی یعنی Persona 5 را منتشر کرد.بازی در مراحل اولیه ی ساخت به سر می برد.
کارهای مقدماتی و اولیه برای ساخت بازی به اتمام رسیده.
اعضای تیم مشخص شده اند.
Katsura Hashino به عنوان کارگردان ، Shigenori Soejima به عنوان طراحی کرکترهای بازی و Shouji Meguro به عنوان آهنگساز اصلی ، به مانند قدیم در تیم حضور خواهند داشت.

آخرین شماره از این فرنچایز در سال 2009 برای PS2 عرضه شد.

Sources 1 & 2 & 3 & 4
--------------------------------
اولین اسکن های منتشر شده از Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena

-----------------------------------
اولین اسکن های منتشر شده از Persona 4: The Golden

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
از Fighter شدنش بسیار استقبال میکنیم ، فرض کنید سطح عنوان بالایی مثل Blazblue با داستان غنی و کاراکترهای عمیق و متنوع دنیای Persona ترکیب بشن چی میشه :دی

الان تو پوست خودم نمیگنجم! چون 4 رو به اندازه 3 بازی نکردم... پسر این ویتا از الان میره تو لیست خرید! دقیقا ماجرای 3 برای PSP شدش! خدا چی میشه...
فایتینگه هم اول گفتم بدرد نمیخوره بعد دیدم تیم Arc System و بلیزبلو کار میکنن روش اونم خدا میشه! منتها کاش همه پرسونا ها بودش...
پرسونا 5 که دیگه... از الان نمیتونم واسه تجربه یه جو جدید از پرسونا صبر کنم! 2 ـش هم که داره میاد... یه زره امید هم ته دلم هست که 5 برای ویتا باشه. کنسول خانگی نباشه خیلی بهتره. ویتا رو واقعا دیگه باید خرید...

فایتینگه هم اول گفتم بدرد نمیخوره بعد دیدم تیم Arc System و بلیزبلو کار میکنن روش اونم خدا میشه! منتها کاش همه پرسونا ها بودش...
شهاب تو که انقدر عشق Blazblue داری ، یه نسخه ازش برای Vita داره میاد به نام BlazBlue Continuum Shift 2 Plus ! :دی (البته احتمالآ دیده بودیش ولی گفتم شایدم ندیده باشی ! :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or