Multi Platform Persona 3 Reload

سازنده
P-Studio
تاریخ انتشار
2024
ناشر
ATLUS
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
P3-Reload-Ann_06-11-23.png

این بازی یک Remake کامل از Persona 3 هست. به گقته ی سازنده ی بازی همه چیز از بازی رو از اول ساختن و داستان،اونت، اهنگ و چیز های دیگری به بازی اضافه شده

تاپیک در اینده اپدیت میشه

این اولین بازی این سبکیه که دارم میرم و برعکس تصورم اصلا با سبک مبارزات نوبتی مشکلی نداشتم حتی با دیالوگ های طولانی و زندگی روزانه در مدرسه هم مشکلی ندارم ولی به نظرتون این برج تارترس بعد از چند ساعت تکراری نمیشه ؟ میخوام بدونم توی چند ساعت آینده ساختار دانجن ها تغییر میکنه یا قراره همینطور بمونه ؟ داستان بازی از همین اوایلش به نظر میرسه جذاب باشه فقط میترسم چند ساعت آینده بازی تکراری بشه و مجبور بشم دراپش کنم
تارتاروس تغییر میکنه بعد از هر چند لول مشخص شاید برای شما تکراری بشه
ولی برای من تکراری نشد
پیشنهاد میکنم حتما این بازیو ادامه بدید و برین برای شماره 4 و 5 (مخصوصا 4 که فیوریت منه:D)

1734467425293.png
خب بعد از تموم کردن اپیزود ایجیس باید بگم خوشبختانه اصلا قرار نیست چیزیو تغییر بده از بازی اصلی
ولی از لحاظ ارزش در حد همون 7 و 8 هست
نمره ای که من بهش میدم 7
یه نمره سر باسهای پایانی کم می کنم که چیز عجیب غریبی بود از لحاظ سختی:دی
مجبور شدم رو lower difficulty باسهای کلوسیوم رو برم.
جالبه خودم مثلا 500 تا اچ پی داشتم اونا بیشتر از ده برابر:دی معجزه شده بود معلوم نیست چرا قبلش نشناخته بودم این قابلیت پنهانشونو:دی
در کل برای درک بهتر اندینگ بازی اصلی خوبه و توصیه میشه برید.
ما یه چهل ساعتی وقت صرفش کردیم.
و بدین ترتیب پرونده ریمیک پرسونا 3 رو بستیم:دی
واقعا خوش گذشت، پرسونا3 ریلود برای من بازی سال 2024 هست. دمشون گرم بابت این ریمیک ارزشمند.

من فقط نفهمیدم ماکوتو یا شخصیت اصلی امکان احیاش وجود داره وقتی مردم تغییر کنن و دیگه نیکس رو نخوان؟!
اینطوری به عمر اعضای گروه فکر نکنم قد بده فقط ایجیس بتونه چنین روزیو ببینه
ولی در کل اواخر اپیزود ایجیس کرینج شد با کارای یوکاری
کاش یه هپی اندینگ جایزه ای در همین راستا میذاشتن ماکوتو عین دوست دختر جونپی زنده میشد:دی بعد یوکاری و ایجیس با هم سرش دعوا میکردن:دی
این اطلاعات علم غیب از موارد مختلفم معلوم نشد متیس یا همون نیمه دیگه ایجیس از کجا داشت! درمورد desert of doors و کلوسیوم و مردن ایجیس در صورت از دست دادن کلیدش و...
جا داشت اصلا چند تا پایان داشته باشه:
-پایان بد: ایجیس تو مبارزه با هر گروه از هم تیمیاش میمرد اتفاق میفتاد و برای اونایی که میخواستن برگردن گذشته یه جور میشد و برای اونایی که میخواستن از ابیس فرار کنن جور دیگه
-پایانی که دیدیم
-پایان جایزه ای که شخصیت اصلی یعنی ماکوتو زنده میشد:دی
ولی جدا باسهای نهایی کلوسیوم سخت بود
و غول آخر بعدش:دی
یه اعتراف سنگین بکنم که سر غول آخرش رو درجه peaceful مردم و بازی ریوایو کرد:دی البته شل گرفته بودم خودمم:دی
تا کلوسیوم راحت نرمالم برام آسون بود. فقط اوایل چند تا دشمن رو مخ بودن بعدش راحت بود.
بابا dlc رو انقدر سخت نمیکنن انگار حاوی جواب به کل مشکلات بشریت بود آخر این answer انقدر سازنده ها سخت کرده بودنش:دی
به کلوسیوم رسیدم یعنی قوی ترین حمله های فیزیکال رو با شارژ تازه میزدم یه نمه از جون طرفای مقابل کم میشد:دی حملاتی که دشمنهای powerful موناد یا باسهای دانجنها رو درجا میکشت:دی بعد تازه طرف لطف میکرد مدام خودشو باف میکرد و قویترین اسپلها مثل المایتی که حالا اسپویل نمیکنم زننده ش کی بود میزد:دی

پ.ن: البته بگم راه داشت اون کلوسیوم رو رد کنه آدم
اونم گرفتن پرسونایی که تمام حملات فیزیکال و جادو رو بلاک یا drain کنه
ولی خب طرف Almighty که غیر قابل دفاعه تازه قویترینشو میزد یا تئورجی میزدن که کلا رسیستنس ایگنور میکرد باز:دی
از اونور همتیمی هم نگو که اون وایلد کارت نداره پرسونای اون شکلی براش بذاری و اول آخر دمیج سنگین میخورد:دی
در کل رسیدین اونجا اگه لول آپ درست حسابی در حد لول ۹۹ نکردید و پرسوناهای خفن نگرفتید خودتونو آماده پرت کردن دسته تو دیوار کنید:دی

آخرین ویرایش:
اساتید سوالات منو درمورد داستان که تو اسپویل گذاشتم میخونید جواب بدید ممنون میشم:دی
Sea of the Souls فکر میکردم جریانش فقط برای 5 باشه که بعضی از شادوها باهاشون دیالوگ داشتیم میگفتن برمیگردم اونجا:دی البته توضیح زیادیم درموردش ندادن اون شماره
در کل ولی الان
اینکه تو اندینگ اپیزود ایجیس متیس گفت اگه یه روز برسه که مردم تغییر کنن دیگه نیکس رو نخوان دیگه نیازی نیست ماکوتو عین مسیح روش مصلوب باشه اونجا، یعنی روحش برمیگرده فقط به دریای ارواح و خبری از زنده شدن فیزیکیش نیست درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or