Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز اینجا هرکی شرایط وار نداشته باشه ( نداشتن هیرو و غیره ) میره کلن دو و به محض اماده بودن برمیگرده؛ حتی خود من! اگه مشکلی با این قضیه نداری قدمت رو چشم. بعدا نگی نگفتی.
شرایط وار یعنی چه چیزهای که شما میخواید و ما نداریم

درود دوستان
من لولم ١١٨ هست با رفيقام يه كلن داريم، چند وقته يه مشكلي پيش اومده كه اعصابمون رو خورد كرده!! از بعد از آپديت اخر كلن ما نميتونه وار پيدا كنه!!! يني ميزنيم سرچ ٢٤ ساعت هم بگذره هيچي پيدا نميكنه و كماكان در حال سرچه!!! يني از زمان آپديت اخر نتونستيم وار بزنيم :( ، يني بهتون بگم تشنه جنگيما :d
كسي ميدونه مشكل چي ميتونه باشه؟؟؟!!!

درود دوستان
من لولم ١١٨ هست با رفيقام يه كلن داريم، چند وقته يه مشكلي پيش اومده كه اعصابمون رو خورد كرده!! از بعد از آپديت اخر كلن ما نميتونه وار پيدا كنه!!! يني ميزنيم سرچ ٢٤ ساعت هم بگذره هيچي پيدا نميكنه و كماكان در حال سرچه!!! يني از زمان آپديت اخر نتونستيم وار بزنيم :( ، يني بهتون بگم تشنه جنگيما :d
كسي ميدونه مشكل چي ميتونه باشه؟؟؟!!!
هر 7-8 دقیقه کنسل کنید!
بی زحمت اسم کلن دوم رو بگید انشالله از اونجا اگه لایق بودیم میایم اصلی>:)
Y0gqpvyj#

260814363837517993_lvl6.png

همین الان level 6 شدیم :x تبرییییککک

نمیدونم چرا کیک شدم ولی من دراگ ساخته بودم واسه وار میخواستم اتک بدم. به هرحال بهتر بود بعد از وار کیکم کنید. کلن خوبی بود موفق باشید :دی

Sent from my SM-N900

دمت گرم

والا منم کیک کردن باز خدا رو شکر شما 3 تا وار بودید ولی منو همون وار اول به خاطر ی ستاره اونم تو کلن آزمایشی کیک کردن هر چند من خودم به شخصه جای که قانون داشته باشه خوشم میاد ولی زمانی که اسم ی چیزی رو گذاشتیم آزمایشی باید فرصت دوباره داد ولی در کل کلن خوبی دارن....

دمت گرم

والا منم کیک کردن باز خدا رو شکر شما 3 تا وار بودید ولی منو همون وار اول به خاطر ی ستاره اونم تو کلن آزمایشی کیک کردن هر چند من خودم به شخصه جای که قانون داشته باشه خوشم میاد ولی زمانی که اسم ی چیزی رو گذاشتیم آزمایشی باید فرصت دوباره داد ولی در کل کلن خوبی دارن....
عزیز من همون بعد وار از بچه ها اومدن به من گفتن که بهت فرصت دوباره بدیم و من موافقت کردم و اینوایتت کردن ولی معلوم نشد کجا رفتی!! 50 نفر تو کلنن قرار باشه ناز همه رو بکشیم سنگ رو سنگ بند نمیشه! همون وار اولت هم معلوم بود چیکاره ای ولی باز خواستیم فرصت دوباره بدیم!

دوما هم وقتی توی کلن نیستی واسه چی باید توی گروه کلن نگهت داریم؟!!!

عزیز من همون بعد وار از بچه ها اومدن به من گفتن که بهت فرصت دوباره بدیم و من موافقت کردم و اینوایتت کردن ولی معلوم نشد کجا رفتی!! 50 نفر تو کلنن قرار باشه ناز همه رو بکشیم سنگ رو سنگ بند نمیشه! همون وار اولت هم معلوم بود چیکاره ای ولی باز خواستیم فرصت دوباره بدیم!

دوما هم وقتی توی کلن نیستی واسه چی باید توی گروه کلن نگهت داریم؟!!!

ترجیحا چون این مدت اینقد در مورد احترام صحبت کردم با شما و اصلا نگرفتی چی گفتم، دیگه حوصله توضیح دادن ندارم هر جا هستید خوش و پیروز باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or