Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان درسته گفتم تاون هفت. ولى حداقل دراگون رو كه بايد داشته باشين
سلام داداش كيارش من لولم 62 هست ميشه بيام؟ تاون هالم لول8 هست پكا هم دارم همه چيزا رو درست اپ كردم فقط ديوارام لول ٥ و شيشه گلد ماين و اكسير كالكتورا هم لول ٨ و٩ هست

آخرین ویرایش:
سلام
من هرکاری میکنم نمیتونم تو کلش لاگین کنم . لود میکرد اما نمیومد تو بازی.
پاک کردم دوباره نصب کردم اما الان لاگین فیل میزنه ؟ چه مرگشه ؟

eriyx67qup6nzbvpxphl.jpg

با یه روز تاخیر!
-------------------
happy new year

اقایون داداشام یه اکانت لول 79 دارم برا فروش کسی خواست پیام بد 09170671632 قیمتش خوبه با هم به توافق میرسیم مشخصات اکانت تو وات میدم بهتون

دوستان اگر بخوایم اکانتمون رو بفروشیم باید حتما کل اکانت جی میل رو در اختیار خریدار بذاریم یا میشه فقط بازی رو داد در اختیارش؟

من الان یه اکانت لول 91 دارم می خوام بفروشمش ولی نمی خوام از این سایتا استفاده کنم ولی نمی دونم چطوری و کجا باید بفروشمش. اگر کسی راهی می دونه تو پ.خ بهم بگه ممنون میشم.

توجه توجه

کلن عضو میگیره. کسایی که تاون هال 7 دارن یا تاون هال 8 درست حسابی هستند ( هوگ 4 ، درگ 3 ، گولم دار ) درخواست بدن...

پ.ن: آقایون! فک نکنم درک این مسئله انقدر سخت باشه که اینجا تاپیک کلنه و مربوط به مسائل کلن. سوالاتتون رو راجع به بازی ببرین تاپیک خود بازی!!

واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر کلنتون، حتما یه وار دوست ذارم تو کلنتون باشم، با همین نام تو این کلن CGPPYGQ# هستم، چون کلن خودمونه نمیتونم واسه همیشه رهاش کنم ولی اگه افتخار بدید دوست دارم یه وار بیام پیشتون، چه روز و ساعتی وار میزنید؟

واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر کلنتون، حتما یه وار دوست ذارم تو کلنتون باشم، با همین نام تو این کلن CGPPYGQ# هستم، چون کلن خودمونه نمیتونم واسه همیشه رهاش کنم ولی اگه افتخار بدید دوست دارم یه وار بیام پیشتون، چه روز و ساعتی وار میزنید؟

دوست عزیر ما عضو موندگار قبول میکنیم. کسی هم که میاد 2 جنگ بیرونش میذاریم تا کاملا با شرایط وار و قوانین کلنمون آشنا شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or