Persian Pirates | Clash of Clans

• Thread starter Thread starter Kiaa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو بچه جون به کلن ما نمیخورین

اونموقع که من بازی سنتر میومدم تو دنیای یازی تو استخر توپ بودی
چند نفر دیگه invite کنی بهت $ میدن بری gift card بخری؟ می خوای به بچه های کلن بگم همه بیان کلیک کنن! :-s
می خوای gift card بخریم برات؟ :-/:|

خب این جنگ هم تموم شد و مثل همیشه بردیم. از جنگ بعد نبینم کسی حرف از باخت بزنه.

----------------------------------------------------

بریم سر اصل مطلب. از اونجایی که سیستم سرچ بازی جوریه که قدرت نفرات رو مد نظر قرار میده؛ جنگ 30 نفره احتمال اینکه کلن هم سطح خودمون پیدا بشه رو به شدت پایین میاره. واسه همین تصمیم گرفتیم که طبق معمول جنگ 25 نفره بریم.

برای هم قبل از هر سرچ سه نفر آخر کلن کیک میشن و بعد سرچ دوباره دعوت میشن. مشخصه که اینجوری از 26 تا 32 ما جنگ رو از دست میدن. پس حواستون باشه اگه میخواین تو وار باشین کاپتون رو تنظیم کنین.

پ.ن: استثنا هم وجود داره. مثلا یکی تاونش تازه آپ شده. کارخانه معجون سازی نداره، اونو کیک میکنیم. مثل عرفان که کیک شد و اینوایت شد ولی مفقود الاثر شده ظاهرا :|

تبریک میگم خیلی خوب بودن بچه ها،از خود گذشتگی و هماهنگی تو این جنگ به اوج رسیده‌بود:x
باس بیشتر روی حمله ها تمرکز داشته باشید،خیلی بده که نتونی درست اسپل هارو بزنی و الکی الکی ستاره از دست بدی.حیفه،دقت کنید دوستان
Mosen #btc

من تهنيت ميگم به دو دوست و سرباز كلن Persian Pirates. ممد Bird و مهرداد Fail. دستشون درد نكنه واقعا امروز دل ما و اونا رو شاد كردن. ممنونم ازتون.

احترام اين بزرگواران واجبه واسه همه. با خاطيان برخورد به عمل خواهد امد.

Sir Astiak Out
احترام اين بزرگواران واجبه.​

من تهنيت ميگم به دو دوست و سرباز كلن Persian Pirates. ممد Bird و مهرداد Fail. دستشون درد نكنه واقعا امروز دل ما و اونا رو شاد كردن. ممنونم ازتون.

احترام اين بزرگواران واجبه واسه همه. با خاطيان برخورد به عمل خواهد امد.

Sir Astiak Out
احترام اين بزرگواران واجبه.​
این 2 بزرگوار قابل ستایش هستن ، استاد ممد bird که چندین بار ترکوندن و استاد مهرداد fail نایل به لقب wasted شدن (تبریک میگم)
dpk# هر دو عزیز

بله محمد جان فهمیدیم. ایشالا که در کنار هم روزای خوبی رو داشته باشیم. فقط بی زحمت پست اول تاپیک رو بخون که قوانین نوشته شده. ممنون. :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or