al.zare2000
کاربر سایت
آقا امشب جور کن کل crew بریم یه session ببینیم چی میشه.....عکس هاتونم بزارید دوستان :d
آقا امشب جور کن کل crew بریم یه session ببینیم چی میشه.....
میشه یه خورده راجبه قسمت آنلاین بازی توضیح بدید که چه جور قسمت هایی هست و کارهای گروهی چطوره
آنلاین مراحل گروهی زیادی ازجمله ریس ، ددمچ ، میشن ، چتربازی و ... داره که از هرکدوم انواع مختلفی هست که نیاز به توضیح نداره کافیه انجام بدید متوجه میشید معمولا بازیهای آنلاین طوری هستن که تا انجام ندید نمیدونید قضیه چیه
قراره سرقت اضافه بشه به زودی که ظاهرا خیلی دارن روش کار میکنن و قراره خیلی شاخ بشهآقا یه سوال داشتم آنلاین بازی یه بخش ماموریت یا job که مثلا co-op باشه نداره؟؟؟ مثلا دزدی از یه بانک چیزی ؟؟؟
می خوام که کلا PvE باشه وگرنه deathmatch و اینا کلی بازی دیگه هم هست....
آقا یه سوال داشتم آنلاین بازی یه بخش ماموریت یا job که مثلا co-op باشه نداره؟؟؟ مثلا دزدی از یه بانک چیزی ؟؟؟
می خوام که کلا PvE باشه وگرنه deathmatch و اینا کلی بازی دیگه هم هست....
نه هیچ فرقی در بازی نداره تنها فرق ریجن ها همون Dlc ها هست که اونم زیاد مهم نیست .
سلام بازی من ریجن 3 هست اکانتم ریجن 1 حالا چه کار کنم نمیتونم از اون کد پول استفاده کنم ؟؟؟ راهم هست بشه انتفال بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه اکانت بسازم ریجن 3 بعد که کارکترمو ساختم بیا با اکانت ریجن 1 اون کاراکتر رو انتقال بدم ؟
- - -ویرایش - - -
سلام بازی من ریجن 3 هست اکانتم ریجن 1 حالا چه کار کنم نمیتونم از اون کد پول استفاده کنم ؟؟؟ راهم هست بشه انتفال بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه اکانت بسازم ریجن 3 بعد که کارکترمو ساختم بیا با اکانت ریجن 1 اون کاراکتر رو انتقال بدم ؟وکرنه ابنجوری 500000 از دست میدم
راهی نداره عزیز ترنسفر فقط از رو نسل قبل امکانپذیره که اونم نمیشه کد پول زد