Penny Arcade's Adventures : Precipice of Darkness

000000093136.jpg

سلام...
باحال ترین بازی ای که منتظرش بودم... اگر اهل اینترنت و کمیک باشید حتماً با گیب ( گابریل ) و تیکو آشنا هستید. همون شخصیت هایی که همه بازی ها رو مسخره کردند و حالا خودشون تبدیل به بازی کامپیوتری شدند:biggrin1::love::love::love::love:
بازی حالت سل شید هست و کمیک مانند هست ، شخصیت بازی رو خودتون می سازید و بازی به حالت اشاره و کلیک هست...
بازی فوق العاده است و فقط به درد خنده می خوره:biggrin1:
در ضمن بازی شامل صحنه های +18 سال می باشد که همون ها آخر خنده اند:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خلاضه پیشنهاد می کنم حتماً حتماً این بازی رو بگیرید;):love::love:
-----------------------
پ.ن: بیشتر کمیک های هفته نامه دنیای بازی همین Penny Arcade هست:love:

مکان برای زندگی رو که تا آخر بازی پیدا نمی کنی:biggrin1:
یادم اومد مشکلت سر چی هست...
تو Hobo Alley با او مرد هیکلی که اول اول هست و تو زباله دونی زندگی می کنه ( طبق گفته خودش ! ) صحبت کن...می گه چندتا سطل آشغال رو بکشی.....بعد که می کشی برو پیشش بهت یک سکه قرمز کثیف می ده....برو Pelikan Bay با اون سکه چرخ دنده بزرگ رو بخر....برو پیش Anne-Claire بهش چرخ دنده رو بده...برو Hobo Alley اون کاری رو که تو پست قبلی ام گفتم بکن;)

قربون دستت! درست شد! من خوش حالم!:)
تصحیح می کنم!:درست نشد!
هر کار می کنم چرخ دندرو Anne-Claire نمی گیره. فکر کنم مشکل از کرک باشه!
تصحیح می کنم 2:کسایی که از کرک bug fix استفاده می کنن برای این که فیلما پخش شه باید از روشی که جناب Insomniac گفتن فایل سیو بازی رو پیدا کنن و movie رو سزچ کننو عدد اون فیلمایی که ندیدنو 0 کنن و برای مشکل چرخ دنده باید gear رو سرچ کنن و عددشو 2 کنن.

آخرین ویرایش:
یافتم :thumbsup:
زمانی که پاهاش میره تو زمین نباید از گربه استفاده کنین ! استفاده کنید دنت سند میده !
عجب بازی بود ولی حال کردم . با حجم 208 مگ ! خدا کنه اپیزود 2 زود بیاد .
اینم لینک دانلود مستقیم بازی به حجم 208 مگ :
http://download.playgreenhouse.com/rainslickep1_windows_r2.exe

( کرکش هم تو پست قبلیمه )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
شرمنده اين چند روز نبودم نتونستم جوابتون رو بدم دوستان كمك كردن...ممنون:love:
من از كرك بازينما استفاده مي كنم....هيچ مشكلي به جز اون دوتا كه روش درست كردنشونو تو صفحه قبل گفتم نداشتم;)

سلام دوستان...
شرمنده اين چند روز نبودم نتونستم جوابتون رو بدم دوستان كمك كردن...ممنون:love:
من از كرك بازينما استفاده مي كنم....هيچ مشكلي به جز اون دوتا كه روش درست كردنشونو تو صفحه قبل گفتم نداشتم;)
کاملا تایید میشه!
بالا خره تمام شد! ولی sam & Max یه چیزه دیگس!

قابلی نداشت. اون کرکی هم که من گذاشتم هیچ مشکلی جز همون 2 تا نداره ( 1 : Pelican Bay و 2 : غول آخر استفاده نکردن از خرگوش . که جفتش حل میشه );)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or