Penny Arcade's Adventures : Precipice of Darkness

000000093136.jpg

سلام...
باحال ترین بازی ای که منتظرش بودم... اگر اهل اینترنت و کمیک باشید حتماً با گیب ( گابریل ) و تیکو آشنا هستید. همون شخصیت هایی که همه بازی ها رو مسخره کردند و حالا خودشون تبدیل به بازی کامپیوتری شدند:biggrin1::love::love::love::love:
بازی حالت سل شید هست و کمیک مانند هست ، شخصیت بازی رو خودتون می سازید و بازی به حالت اشاره و کلیک هست...
بازی فوق العاده است و فقط به درد خنده می خوره:biggrin1:
در ضمن بازی شامل صحنه های +18 سال می باشد که همون ها آخر خنده اند:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خلاضه پیشنهاد می کنم حتماً حتماً این بازی رو بگیرید;):love::love:
-----------------------
پ.ن: بیشتر کمیک های هفته نامه دنیای بازی همین Penny Arcade هست:love:

من بازی رو تموم کردم فوق العاده بود:love:
یک جا دیگه دمو غول آخر ارور می ده ددوباره کاری که گفتم بکنید فقط این دفعه movie_worshipingMimes = "0"; رو به movie_worshipingMimes = "1"; تغییر بدید;)
در باره سوال دوست عزی Play_3 من عکس اولیت رو نمیبینم فقط در مورد دومی...
برو پیش مادام زادورا ( همون دستگاهه که توش یک زن پیش گوه هست...کارایی که می گه بکون ( 2 تا کار داره که جفتش کشتن دلقک ها و بدی کشتن خواننده هاست...بعد دوباره برو پیشش بهت دوتا نوشته داره....برو جلو دوده گزینه خوندن نوشته رو بزن دوده می ره بقیشم نمی گم خودت بازی کن ( اینجا ارور دومی رو می ده !!! );)
حدود 1 ساعت دیگه بازیت تموم میشه:love:

دستت درد نکنه واقعا ممنون!
اما من نمیدونم مادام زادورا که میگی کجاست :confused:؟
الته من دلقک ها و خواننده ها رو کشتم و ایتم هاشونم دارم .

بعد از اینکه از دروازه Pelikan Bay وارد شدی به سمت چپ برو راهتو ادامه بده... به یک دستگاه که یک نیم تنه زن توشه میرسی...( وسط راه هست )... بعد روش کلیک کن بقیشم که قبلاً گفتم;)

کشتن ربات ها که کاری نداره:eek::eek::eek:
هر موقع بهت حمله کردن دقیقاً قبل از ضربه Space رو بزن ، اگر به موقع بزنی Block میکنه اگر بهتر بزنی Counter Attack و اگر بد بزنی کار نمی کنه... اگر جونت کمه از آیتم هات استفاده کن...از ضربه معمولیت استفاده نکن تا ضربه مخصوصت پر شده بد از اون استفاده کن;)

--------------------
پ.ن: اینم نقد من از این بازی تو گیمرز لند : اینجا

هنوز سر همون دوده گیر کردی؟؟؟
دقیقاً توضیح بده...

ببین اون جا که گفتی بعد از اینکه از دروازه Pelikan Bay وارد شدی به سمت چپ برو راهتو ادامه بده... به یک دستگاه که یک نیم تنه زن توشه میرسی...( وسط راه هست ).
من اصلا چنین چیزی پیدا نمی کنم ! نیست :eek:
الان هم اون یارو گفته سه تا وسیله نامرئی پیدا کنم که یکی شو دارم .

دوستان من بازی رو از DVD بازینما ریختم و جای دیگه ندیدم!!!

جواب Play_3 جان عزیز :
ایناهاش ( این اسکرین شات ها رو خودم انداختم....دقیقاً موقعی که از اولین کوچه سمت چپ وارد میشی هست. )

جواب khashiyarshi جان :
برگرد برو Hobo Alley اولین کوچه دست چپ برو پایین یک جا بود یک مرده که چاق بود و کلاه سرش بود توش وای میستاد ( فضا سبز بود و مرده هی می گفت I Can't....I Haven't and I Won't ) حالا اون درش بسته باید باشه...یک ذره برو سمت راست دست چپ خیابون همون مرده وایساده باهاش صحبت کن می گه چندتا از اون آدم فقیرا رو بکش بعد بهت بلیط می ده;)

جواب Play_3 جان عزیز :
ایناهاش ( این اسکرین شات ها رو خودم انداختم....دقیقاً موقعی که از اولین کوچه سمت چپ وارد میشی هست. )

یه چیز بگم باور میکنی ؟
من برای اولین بار که به این جا رسیدم این شکسته بود و من هم فقط اشغالاشو دیدم! :((
جالب این جاست تو قسمت movies همشون برا من باز هستند در صورتی که من هنوز به اون جا نرسیدم !!!!!
فکر کنم مشکل از کرکی بود که دانلود کردم :mad:
این عکسو نگاه کن : http://extract.parsaspace.com/Untitled.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or